Jippi

I går åkte Linnea med skolan på lägerskola. Hon har längtat  länge och packat noga i en vecka nu. Vi var lite rädda att hon inte skulle våga sova där utan kanske ringa som i går kväll och vilja bli hämtad. Ringde gjorde hon men inte för att bli hämtad. Jippi jippi, så kul att hon klarade det. Det är bra för hennes självlännsla!!

I går gjorde jag inte så mycket , handlade , vilade och små pysslade. 

Men i dag ska jag göra lite mer, ska åka med Helle till Lund. Där ska vi hälsa på vår kära kompis Ulle. Har inte varit hos henne på flera år, utan det hr blivit hon som tittat hit om dom varit i Ängelholm. Det ska bli jätte mysigt att komma dit och att träffa både Helle och Ulle.

I går hade Lars och jag föresten "års dag" fast vi är osäkra på om det är tolv eller tretton år. Måste väll va 13 med tanke på att Linnea fyller 11 år i Maj...
Vi firar inte det något speciellt. Jag gjorde två goa ägg och bacon rull mackor som vi åt mitt på dagen, det kan vi säga var mitt sätt att fira, hi hi.
Lars var ute och grejade hela dagen i går också, han hade så ont i kroppen i går kväll. Stackars honom, han va trött som en dööö sill. Men det blir så jäkla fint kan ni tro(tycker vi)!

Om en stund ska jag gå upp och väcka Lars och Oliver. Känns lite konstigt när det bara är Oliver hemma, men klart är det lite mysigt också.
När Oliver sen åkt till skolan ska jag nog göra som i går, koka havregrynsgröt till frukost. Hade det i går och det va så gott, det är helt sjukt vad jag blir hungrig nu för tiden. Vaknade kl halv fem i morse och va hungrig, men inte kunde jag gå upp då och äta nä fick ligga kvar ett tag sen gick jag upp och gjorde kaffe och satte mig vid datorn.
Kan säga att nätterna är blääääää om ännu värre nu. Men det struntar vi i just nu!!!

I eftermiddag när jag kommer hem från Lund ska jag krama Linnea hjärtat och höra allt om lägerskolan. Ska bli roligt!!
Oliver har både tennis och fotbollsträning i dag , full rulle. Det tycker han är toppen!

Nä nu måste jag gå och väcka grabbarna men önskar er en bra dag!!



Kommentarer
Linda

Gomorgon!

Hoppas du får en bra dag i Lund!

Kram

Linda

2011-04-12 @ 07:54:17
Anonym

2011-04-12 @ 07:54:45
Lotta

Hej gumman! Åh vad roligt att hon stannade på lägerskolan och hon hade det toppen:D hoppas du får en bra dag idag och hälsa Helle:) kramar

2011-04-12 @ 11:50:10
URL: http://www.lottaloppan.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0