Kl fyra

I dag kunde jag inte ligga kvar i sängen längre än till kl fyra. Har ju försökt att ligga till fem men nixinte i dag.
Så nu sitter jag här och kl har blivit halv fem när jag nu börjat skriva. Har druckigt en kopp kaffe och kollat runt på datorn.
Släppte ut hundarna men det va bara en som gick ut och kissade, dom andra drack lite vatten och gick sen och la sig, undrar väll om matte blivit helt knäpp...

Jag var så varm , ont i ryggen och lite som mensvärk i  magen. Kunde bara inte sova utan va tvungen att gå upp. Nu vädrar jag i sovrummet och hoppas på att sitta här och bli så trött så jag kan gå och lägga mig igen.

I går kväll var vi i Grevie på kalas, det var en rolig kväll med mycket skratt. God smörgåstårta och efterätt, tyvärr kan man ju inte stoppa intaget av mat när man är lagom mätt utan ska ju så klart ta en liten bit till så man (jag) håller på att spricka.
Tack Magnus och Linda för en trevlig kväll!
När vi klrde hem märkte vi att min kl gick fel, tyckte det va konstigt att hon bara va halv tio men när vi kom ut i bilen va hon halv elva... Fort hem till vovvarna. Dom hade varit duktiga och sovigt gott när vi var i väg, men ack så glada dom blev när vi kom hem.

Gud vad rädd jag blev nu, det kraffsade på dörren här å jag som trodde alla hundar va inne. Men nu när jag öppnade satt Harriet där. Stackars lilla hjärtat har varit ute i tre kvart helt själv. Snacka om dålig matte, såg inte att hon gick ut innan.  Nu satte hon igång Ängelin och Albin. Måste försöka få tyst på dom. Vill ju inte väcka hela familjen.

Puuuu lugnt igen!! Då fortsätter vi!

I går när vi lämnade Ezter till mamma och pappa fick jag/vi så fina blommor kan ni tro. Ska ta bilder sen i dag ochsätta in så ni får se. Kan ni gissa vilken färg???

I dag är det inga stora planer på G. Det är Oliver som har första fotbollsträningen kl tio. Själv ska jag försöka städa och ta ett tag i tvättstugan som just nu ser ut som en soptipp!!
Skulle vilja ha fram en byrå som vi har stående där ute, tänkte man kunde måla den och ha till bebbens kläder. Måste ju snart få ordning på lite sådana saker...

Dom har ju lovat fint väder i dag, vi får väll se. Kan tänka mig att det i så fall kommer klia i fingrarna på Lars att greja där ute.
Nä nu ska jag sluta babbla på här för denna gången. Men det blir säkert fler rader och bilder senare i dag!
Ha det gott!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0