Blä blä blä

Nä jag är inte på bättre humör nu än i morse. Tycker det mesta är skit just nu. Hade hoppats på en barnfri kväll i kväll, har tänkt på det hela veckan men ack nej i stället har barnen haft kompisar hela dagen och Olivers kompis är kvar och ska sova över. Kul för dom men inte för mig som inte önskar mig annat än att göra något jag tycker är kul och mysigt.
Hade sett fram i mot ett kg räkor med tillbehör och se en film eller två, kanske gått på bio men nu blir det holabalo i stället. Hela min kropp och jag lider!!!!
Nu blir det hämte pizza eftersom jag helt enkelt inte orkar och bara skiter i vilket. Sen får man väll glo på något skit på tv:n , och kika in på datorn då och då om den är ledig.
Man kan ju inte se vad man vill när barnen är med, nä Linnea ska väll se körslaget vilket inte tilltalar mig alls.

Det har bara varit en rolig sak i dag och det var när min barndommsvän Jonna och hennes ljuvliga flicka Lycke kom hit för att dricka kaffe, Jonna är också gravid och väntar sitt andra barn två veckor före mig. Så jäkla skönt att få prata lite krämpor med någon som förstår.

I förmiddags blev det den dagliga städningen och sen ett bad för det hjälper ju mot ömmande kropp, nu ångrar jag att jag har badat för det hade suttigt fint nu . Får se kanske tar jag ett bad senare i kväll men det känns lite väl slösigt.
Lars har varit duktig och varit ute på både promenader och cykeltur med vovvarna, tur han kan.
Just nu känner jag mig fången i detta hemmet , trivs inte alls och vet inte vad jag ska göra eller var jag ska vara. Hade jag haft råd hade jag velat ha en tv till och en liten liten dator som var bara min, en skön fotölj som man kunde sitta bra i mmmmm drömma kan man ju.

Har i dag börjat fundera om min mobil bara fungerar ibland, jag kan liksom höra av mig till folk utan få svar, konstigt!!!

I morgon ska tydligen Lars och Oliver till ishallen och glo på någon hockey. För mig blir dett ytterligare en dag som alla andra just nu, glo på datorn, glo på tv:n , dricka kaffe, bada gosa med hundarna, blä blä blä så jävla tråkigt rent ut sagt!!!!!
Ja ni det var väll kul att läsa eller??? Kanske inte men nu vet ni hur jag har det just nu!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0