Kall morgon!

Oj vad det är kallt i dag , fast kl är ju bara lite innan sex nu så det blir kanske bättre längre fram på dagen. Vi får hoppas på lite sol, tror jag skulle behöva lite ljus.

I går letade vi upp lite foto som vi inte fått in i huset sen vi flyttade hit, dom har legat i uthuset i lådorna vi fortfarande har där....Ska ta tag i dom en dag när det är trevligare väder.
I alla fall var det roligt och lite uppiggande att titta på bilderna, massor sen Linnea och Oliver var små. O vad man har glömt bort hur dom såg ut, så himla många fina kort. Barnen tyckte självklart också det var toppen kul att se sig själva.

När barnen sen gått och lagt sig efter Solsidan tittade Lars och jag på Stig Larsson filmen på  ettan, dom är så bra. Tyvärr orkade jag inte se slutet , va så himla trött och hade riktigt ont i går kväll. Svårt hur man ska sitta för att man ska stå ut.
Somnade nog ganska fort men vaknade första gången efter en timma sen har det hållt på, toa två gånger , vänt mif tusen gånger och nu i morse tio över fem fick jag gå upp.
Får nog vila en stund på förmiddagen, kl elva kommer hunden jag ska trimma, hon heter Fanny och jag brukar trimma henne.

I eftermiddag har Lars och Oliver hocky träning som vanligt på måndagar, nu är det sista veckan dom tränar. Men sen drar fotbollen igång tur det så han har lite att pyssla med.

Så i eftermiddag är det bara Linnea och jag hemma. Då brukar vi mysa och sen fixa middagen , duka och tända ljus. Så blir det nog i dag också.
Vet inte vad vi ska ha till middag, svårt att komma på ibland. Är sugen på köttfärs och potatissoppa men det är ju bara en vecka sen vi hade det, nja vi får väll se. Är lite sugen på pasta sallad också...

Jag hoppas detta blir en vecka med lite mer positiva kännslor för mig, vill va pigg glad och inte ha så jäkla ont. Hoppas hoppas! Ska försöka göra lite mer.

I går tvättade jag bebbens påslakan och lakan så nu ska det bara strykas och läggas ner i lådan igen. Sen är det klart till att bäddas med när den tiden kommer! Finns fortfarande en del vi behöver, men det löser sig nog.

Ha det bra nu så länge!


Kommentarer
Emha

Ja vi kikade på lite andra sidor innan vi beställde vagnen. Pyret & Snäckan var där vi såg den först! Men sen fick det bli Swekidz ändå.



Jag kommer följa din blogg också, bara roligt med gravidbloggar :-)

2011-03-21 @ 09:47:18
URL: http://onlyemha.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0