Snödroppar I Love!

Godmorgon, ni har väll inte missat att ändra kl? Bra!

I går var ju Linnea hos mormor och morfar hon hade haft det toppen mysigt. Mormor och hon hade varit i stan och så klart handlat lite kläder och annat... Linnea hade köpt en blu/skjorta till mig från mamma avdelningen på HM, så gulligt av henne. Hon tycker kanske jag ser förskräklig ut och det kan jag hålla med o, ha ha.

När mormor kom och lämnade henne fick vi en gryta med kallopps så valet av middag blev lätt, bara koka lite potatis och göra en sallad. Det smakade verkligen bra!
Senare på kvällen åt vi lite ost , kex , päron , ölkorv, oliver och fikonmarmelad. Det var också väldigt smarrigt!!

Tyvärr var jag så himla trött att jag gick och la mig vid tio , inget bra på tvoch Lars och Oliver tittade på datorn. Kollar in skridskor och grejor nu till nästa säsong.
Linnea var också trött och gick och la sig sammtidigt som jag. Jag tycker det är pest att sitta och glo på tv när det inte är något bra, nä bättre att passa på och sova.
Somnade ganska gott men har så klart varit vaken 150 gånger och kollat kl , när är det rimmligt att gå upp?
Till slut tyckte jag det va dags , då var kl fem den gamla tiden och alltså sex nu med sommartiden.

Det har varit lite kallare här i natt, va ute och kollade våra små snödroppar och dom såg ändå pigga ut tack och lov. I går fick jag dessa fina av min lilla mamma.

Jag älskar snödroppar och blev jätte glad!


I dag ska Lars , Linnea och jag en sväng till Halmstad, Lars systers son fyller år. Vet inte hur mycket men typ en 22 eller något...bra koll? Nä. Blir säkert trevligt jag har aldrig varit i deras lägenhet så det kan ju bli spännande. Det värsta är att jag ju blir så sablans trött när jag är i väg men det får gå.

Oliver ska inte följa med eftersom han ska medverka i en grej i ishallen. Det är konståkningsfolket som gör ett uppträde där och behövde några hockyekillar som medverkade och det ville han ju så klart. Så honom kör vi till en kompis som också ska till ishallen, gulligt att han får komma dit och att det gick att lösa.

Något jag mer borde göra är att damma, gjorde inte det i går...fy mig. Och här ser ut som blääää! Lars tog i alla fall en tur med dammsugaren.
Måste även bädda rent då mitt lakan är fullt med sand från en viss vovve som ligger där och skitar ner....Jo då Harriet är den skyldiga!
Nu när jag har gått upp passar hon på att vräka ut sig i hela sängen, hon e så duktig!

Nä nu ska jag sluta bladdra och gå och ta lite mer kaffe. Ha en bra dag!


Kommentarer
Therese- Mamma till Ameah

Nej det kändes inte roligt med vagnen :/ Nu har vi hittat en ny som jag är hyffsat nöjd med i alla fall..



Vackra blommor :D

Hoppas att du får en fin söndag!

Kramar!

2011-03-27 @ 11:09:32
URL: http://mylifeinthai.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0