Svullen

Jaha nu har man fått en "åkomma" till. Mina fötter och ben är svullna...fasen också, känns inte bra alls. I går kväll försökte jag sitta högt med benen med lyckades så där, svårt att hitta en bra skön ställning nu. Pallade upp med kuddar och grejor men inget blev riktigt bra.
I dag är jag riktigt svullen och har stora märken efter strumporna, borde nog prova med stödstrumpor men jag vet inte hur jag ska få på dom när jag tycker det är jobbigt nog att ta på dom vanliga. Man är ju inte precis smidig längre.

I dag har vi varit på en liten utflykt på förmiddagen, sen har Linnea varit hos tandläkaren och Oliver på tennisträning. Kl halv fyra var jag bara helt tvungen att lägga mig på sängen, små slumrade en timme.

Till middag i dag blev det kålpudding med mm, helt ok att äta. Barnen längtar efter kassler så det får vi mog ha en dag.

Nu har hela familjen tagit sig ett bad så vi är rena och fina. Tyvärr börjar Oliver bli förkyld, hoppas det inte blir så alvarligt.
Oliver och Lars satte sig vid tv:n och tittar nu på hockey, Linnea sitter här vid köksbordet och gör lite matte(frivilligt!!) konstigt! Men väldigt bra!

Senare ska vi titta på Bygglov och sen är det ju min favorit dokter på tv och där efter Big Brother. I går kväll tittade jag självklart på programmet En unge i minuten, tycker det är ett bra program även om jag fasar!!!!!

I morgon ska jag till barnmorskan på kontroll, ska berätta att jag samlar vätska nu och mår lite konstigt, sover nästan inget pg av smärta, får väll se vad hon säger om det. Återkommer i morgon om det så klart!

I morgon ska vi ÄNTLIGEN beställa barnvagn, gud vad jag längtat! Ska bli ljuvligt att få det gjort och ännu ljuvligare den dagen den kommer hem till oss!
Bild på den kommer i morgon!

Hoppas det blir en lika solig och skön dag i morgon som vi haft i dag. Är härligt med lite ljus , man får liksom lite hopp om våren eller hur?

Nu ska jag nog också bänka mig i soffan, får först  hämta mina kuddar för att  kunna göra det lite bekvämt för mig. Hoppas att den som läser här också får en bra kväll. Tror jag har 3 läsare i alla fall, alltid något eller hur ha ha!
Tjingaling!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0