Lite av allt

Pu då var det måndag kväll och jag är som en urvriden disktrase. Nätterna med Effi och utställning i helgen gör sig helt klart påmind nu. Huvudet bankar och jag är såååå trött!!!
Skulle helt klart kunna böla nu.

Som ni sett gick det bra i Lördags på utställningen, vi är jätte glada och stolta och tackar för grattisen. 

Söndag var inte lika bra , Albin blev 2:a med CK i sin klass och sen oplacerad i bästa hane.
Harriet som var riktigt på G blev 1:a  med CK i sin klass vilket var roligt men där slutade det...hon blev oplacerad i bästa tik.
Vi hade i alla fall trevligt både hemma och på utställningsplattsen. Tack alla inblandade!!

I dag har det blivit städning och tvättning. Varit och skrivit på papper att Lars är pappa till Effi, måste ju göras eftersom vi inte är gifta.
Sen har Effi velat äta si sådär 100 gånger tror jag. Frustrerande när man inte hinner göra vad man tänkt och vill men så är det väll.

När barnen kom hem från skolan körde vi till Helsingborg för att köpa skor till Oliver, men det gick inget vidare. Han hittade inga skor han ville ha eller som passade. Själv hittade jag ett par ljuvliga röda lack toffelliknande skor som jag förälskade mig i men fattig som jag är fick jag bara tråna efter dom. Kan ju inte slänga ut 249 kr på skor till mig när Oliver behöver skor och båda barnen behöver gå till frissan...vilket jag också gör men det får bli ett annat årtionde.

Så hem igen fast med 5 fina blommor Lars köpte, dom är nu planterade och detblev så fint så fint.
I morse fick jag en annan fin blomma , en Margurit på stamm. Skulle fått den i går i morsdags present men det blev aldrig så i morse fick jag den.
Den är nu också planterad i en av mina prickiga spannar. Så här fint blev det.





På tal om Morsdag var vi i går kväll hos Lars föräldrar och firade hans mamma. Det blev god lax , potatis och sås. Jätte gott. Tack snälla för det.
Min egen mamma fick bara ett telefonsamtal vilket jag har dåligt sammvete för men jag får ge henne något en annan dag.

Nu har vi ätigt middag , Lars och barnen ser på tv och jag har duschat. Gud vad jag längtar efter att bada men 8 veckor ska man vänta säger dom, jo visst det kommer aldrig gå.
Badet är min fristad , jag älskar att bada. Lugnt tyst och en liten stund för mig själv. GUD vad jag läääängtar!!!!! Skulle kunna betala flera 1000 för att bada.....

Snart är det sängen för barnen då blir det lite tv titt och sen om Effi hjärtat har lust blir det sova av för mig, hoppas hoppas!!!!
I natt ska jag drömma om myskväll med Lars , ett kg räkor , en god cider och Änglagård 3 på tv:n. Eller en resa till grekland, bara vara i lugn och ro , äta feta ost till det pluttar ut ur öronen ååååå, jag längtar aldrig utomland i vanliga fall men just nu skulle jag kunna tänka mig det.

Tidigt i morgon bitti måste jag upp, Albin (en valp från oss) ska komma hit och vara här när hans husse och matte ska till ullared, ska bli kul att se honom. Han och våran egen Albin kommer säkert få roligt.

Sen är det BVC dags i morgon sen grillning med Linneas klass på kvällen.

Nä nu ska jag ta platts i soffan en stund.
Ha det gott.

JIPPI

I dag blev våran A`Special One Well Done " Albin" 3 Bästa hane med CERT i Hasslarp!!!
Jippi Jippi och stort Grattis till min älskade Lars som visade honom så fint!!!
I kväll blir det fira!


 

Tyvärr gick det inte lika bra för Harriet , hon blev 3:a i sin klass och var för dagen en aning tjock....oj då!!


Tyvärr kan jag inte uppdatera vår vanliga hemsida då allt åter igen försvunnigt från vår dator. Det får bli en snabb uppdatering här i stället.
Vi har haft en trevlig dag och Effi har nu debuterat på utställning. Hon har sovigt gott i sin vagn , lilla hjärtat!!!

Vi säger stort Grattis till Karin som blev BIR med Toby som ju är Harriet och Jopplins pappa och därmed Albins morfar!!
I kväll blir det grilla och bubbel så klart!
Tack Katarina mfl för lånet av tältet och trevligt grannskap i dag!

Mer om helgen kommer men nu måste här plockas i ordning och sen blir det lite vila, för puuuu vad trött man blir!

Jippi Jippi och Hurra för våran Albin i dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 veckor!

I dag är vår lilla Älskling 2 veckor. Tänk två veckor sen värdens sötaste (i våra ögon ) lilla prinsessa föddes!!




Bilderna tog jag i går när hon myste hos pappa Lars.


I går fick vi gjort en del, skönt. Jag trimmade Harriet vilket var mycket välbehövligt. Sen blev det handling och medans jag var i väg slängde Lars ut vårt kylskåp och satte in ett nytt. Det blev jätte bra och vi fick städat lite i köket också, gött!!

I dag har lars och Effi varit hos Farmor och Farfar en sväng på förmiddagen, jag passade på att sova. Det känns av att man är uppe på nätterna. Men jag är hellre vaken av värdens goaste Effi än av smärta så jag klagar inte!!!

När jag vaknade gick jag ut och trimmade Albin , så nu är han lite mer representabel. Bara lite fin putts kvar på både han och Harriet.

Effi har nu sovigt i vagnen ett par timmar, det är skönt att sova ute tycker hon.

Under tiden har jag dammat och dammsugat , slängt lite vissna blommor oc plockat. Skönt att få det gjort!
När kl var lite i två kom mamma hit , hon skulle hämta Linnea. Dom skulle och handla. Linnea ska nämligen ha fest hos mormor och morfar i morgon kväll, 15 kidds som ska sova över... det blir nog toppen. Jag hoppas det i alla fall. Mamma och pappa är inga mesar som tar på sig detta , det är guld värt för Linnea!!

Oliver går har och är lite små sur, han har inget att göra i dag. Men halv sex är det fotbollsträning så då får han rasta sig lite.
Lars är ute och fogar på väggen. I dag tog han bort väven från taket, det kommer bli så fint så fint!!!


Min duktiga gubbe!!!

Vovvarna ligger där ute och myser. Ezter är här nu och leker med våra vovvar. Det är bra eftersom mama är och handlar och pappa jobbar.


I eftermiddag ska jag försöka komma i väg och köpa insektsnät till barnvagnen så inga dumma äckel flugor och annat kommer åt lilla puppan. Sen skulle jag vilja köpa ngra nya blommor för här blev så tommt nu när alla fina snittblommor v fått har dött.

I morgon blir det förberedelser för helgen, vi ska ha nattgäster i helgen och sen ska vi ju på utställning både lördag oc söndag. Ska  bli kul att komma ut lite, hoppas bara vädret blir ok.

Nä nu ska jag gå och kolla lillan i vagnen , hon borde vakna snart tycker jag. Avlutar med två bilder på våra stora älsklingar Linnea och Oiver!



25/5-11

Hej svejs så här på onsdagen! För det är väll onsdag? Jag är lite smått virrig vilken dag det är. Blir så när man mest går hemma och skruttar.

Ni kan tro Lars och Oliver var blöta i går när dom kom hem från fotbollen, stackars dom. Oliver fick direkt i badet och värmas upp.
Lars hade Jopplin med dit men hade kunnat skydda henne under ett tak och sin jacka så hon inte blev blöt. Sen när det var uppehåll sprang han och satte henne i bilen.

Men en hund som blev blöt i går var Harriet , fast med vilje. Lars var så gullig och badade och fönade henne i går kväll. Så nu är hon ren och fin och redo för att trimmas.
Stackars Lars ständigt fullt upp med vara ute och fixa , köra Oliver på aktiviteter, hjälpa mig med massa saker och ibland bli väckt utav mig när jag behöver en paus och sova.
Sulle vilja ge honom någon slags pris för värdens bästa pappa och sambo!!
Nu vaknade lilla smulan och vill ha mamma gos , bäst att lyda. Stackars Linnea mår inte bra i dag hellre utan ligger i soffan och ser på tv.
Oliver är pigg och frisk tack och lov och är i väg i skolan.
Nä nu mååååste jag sluta Effi kallar!!!

BVC

WOW just nu kom det en mega hagelskur. Det bara vräker ner. Inte kul för alla fina blommor, hoppas inget blivit förstört.

Det var meningen vi skulle varit på BVC i dag men dom ringde i går och undrade om vi kunde komma en annan dag, så det blev redan i går eftermiddag vi var där.
Effi hade gått upp 200 gram sen i onsdags så det var väldigt bra. Inte konstigt med tanke på att hon varit väldigt matglad senaste dagarna.
Känndes skönt att kolla henne och Kerstin som jobbar på BVC är verkligen trevlig och bra! Nästa vecka är det dags för nytt besök.

I dag har Linnea varit hemma från skolan, mår illa och ont i magen. Tack och lov verkar det inte bli något värre med det. Hon har vilat och pysslat hela dagen.

Själv har jag små  städat mellan varven men Effi tar så klart mycket tid. Just nu har jag kyckling i ugnen till det blir det kokta nypotatis och pepparsås och Lars pressgurka. Ska bli gott.
Lars och Oliver är på fotbollsträning nu, stackarna för vilket jäkla väder. Det öser ner o nu börjar det åska.
Tror jag ska avsluta detta nu och stänga ner datorn. Men avslutar med några bilder!

 Snuttans hand håller min hand, så sött!!

 Tog denna bilden när Effi och jag var på promenad.

Mat Mat och Mat

Då var helgen över och det var åter igen måndag, barnen har åkt till skolan och Lars är där ute och fogar på stenväggen.
Själv har jag matat lilla hönan och hon sover nu lite oroligt i sin vagn. Dom senaste dagarna har hon velat äta ofta ofta, men så kan det ju va ibland.
För övrigt är allt bra och hon är ljuvlig! Tog några bilder i går när Linnea och Effi låg på min säng och myste!



Mina fina tjejer!



Jag skrev ju i går att vi skulle ha lax till middag. Den skulle grillas, tack och lov att vi har ett tack att stå under för det blev ju värdens oväder i går kväll med åska och regn. Så det löste sig ändå.
Middagen blev verkligen super god och jag längtar redan till nästa gång vi ska ha samma.

Just nu funderar jag på att gå ut och gå en liten runda med vagnen, känner att jag måste komma igång så smått och röra mig. Men ännu känner jag ju av foglossningar och lite annat så det gäller att börja så nätt.

För övrigt har jag inga planer i dag , städa lite och så.
Denna veckan ska jag trimma vovvarna , snacka om jobb. Gud med päls dom har!!! Men det får bli när Lars har tid att passa Effi hjärtat.

Nja det var nog allt för just nu , inte så kul kanske men så är det när det är vardag!!

Födelsedag

I går var det ingen vanlig dag för det var Linneas födelsedag Hurra Hurra Hurra!!
Tänk vår stora snutta blev 11 år, himmel vad tiden går fort!
11år sen vi för första gången hade lyckan att bli föräldrar till en underbar tjej, nu 11 år efter får vi vara med om samma sak. Det är helt fantastiskt!
Å Oliver som fyller 9 i augusti, känns som det var precis han var liten och vägrade börja prata, ha ha.

Linnea blev så klart firad ordentligt först på morgonen och sen med kalas på kvällen.

Så här såg det ut!
Linnea fick många fina grejor som hon önskade sig.
Hon tyckte det var konstigt hon fick ett mobiltelefonfodral, hon fick ju ingen mobil. Kunde det vara så att hon skulle få det på kvällen kanske......



Jo då precis en sådan hon önskat sig fick hon av Farmor och Farfar Mormor och Morfar.

Linnea hade önskat att vi skulle bjuda på hemma gjord pizza så så fick det bli. Det blev väldigt lyckat. Mormor & Morfar hade gjort två + tårta och vi två pizzor, Tack snälla för hjälpen!

Linnea var nöjd med sin dag och alla sina presenter så det var jätte roligt!!

Lill snuttan Effi sov nästan hela kalastet, vandrade från famn till famn. Men det var inget som bekymrade henne tack och lov. Försökte ta kort på hur fin hon var i sin klänning i går.
 tyvärr var hon hungrig när vi skulle fota och ville inte riktigt visa sig från sin bästa sida...

Fick fångat ett ögonblick , det var när Effi hade besök i sin vagn utav en fluga. Nu har hon träffat både flugor och hundar!!


Detta inlägget började jag skriva i morse men fick sluta eftersom lill skruttan ville ha mat. Nu har hon hunigt äta några gånger , jag har vilat och vi har varit och tittat på Oliver när han spelade fotbollsmatch. Dom mötte Ängelholm och slog dom med 5-0. Oliver var verkligen duktig och gjorde två fina mål! Dom var så duktiga att mamman satt med en klump i halsen o en tår i ögat...jag är så stolt och blir ju så rörd.

Nu har vi ätigt pizza som blev över sen i går. Röjt undan lite och bäddat. Oliver är hos kompis och Linnea på sitt rum och pysslar. Effi gummis sover just nu och Lars gick ut trotts regn för att sätta lite sten på väggen. Den är snart klar och blir så fin så fin!!

I eftermiddag måste vi handla, ska köpa en stor flugsmälla för fy fan rent ut sagt med fluger vi har. Tror jag blir galen!!!
Tog precis upp fyra bitar lax från frysen, i kväll får det bli nypotatis , lax mm. Ska bli gott!

Sätter in några bilder från i går här nedanför och tackar för mig för i dag!!






Till sist bild på Effi som jag tog i förrgår!




Fredag

Då var det redan fredag och i går var det en vecka sen vårt lilla smultronhjärta föddes! Det har varit en fantastisk vecka. Man kan inte titta sig mätt på lilla Effi, hon är helt bedårande perfekt.
Allt fungerar otroligt bra , hon äter sover och är så nöjd. Man märker att hon är lite mer med och vaken för varje dag, hon tittar stort på en med sina fina blåa ögon.

I går var hon på sin första handle runda på Väla mm, det var presenter till Linnea som skulle fixas. Lillhjärtat sov så gott i sin vagn och allt flöt på väl.
Vi hittade vad vi tänkt och jag känner mig nöjd med ´presenterna till Linnea.  Hoppas nu hon också blir glad!!

Det var väldigt mysigt att vara i väg en runda , bara Lars , jag och Effi. Vi slog till på varsin bakadpotatis till lunch och det var mysigt.
Att sen kunna röra sig en smula bättre nu är inte hellre fel, ovant att orka och kunna lite mer än för ett tag sen. Men jag njuter kan jag säga. Fortfarande känner jag av mina foglossningar men det är mycket bättre, nu tar det nog ett tag att bygga upp lite kondition och muskler igen som förstördes under graviditeten.

I förrgår var ju Helle här och hälsade på, det var mysigt. Både jag och Effi fick fina presenter. Kul. Effi hjärtat har  fått mycket fina kläder kan ni tro. Detta + strumpor och en mössa fick on av Helle!
 Så himmla fint!


Här är mina fina presrnter , jag tycker burken är jätte fin och hoppas få tid att baka något gott att ha i den också. Å så fick jag te, det luktar jätte gott och ska bli spännande att prova.

I går kom Claudia hit och hälsade på en sväng, hon ska ju ha bebbe vilken dag som hellst. Hon är så fin i sin mage men hon längtar så nu vilket jag förstår. Effi fick två söta bodysar från henne, tack kära Claudia!!!

Har tagit några små bilder på Effi som ni får se här!



Storebror Oliver och Effi myser lite!


Denna söta mössa fick hon av Helle. Tog bilden i går innan vi skulle i väg och handla, är hon inte söt???

Nu ska jag väcka familjen, sen blir det morgonbestyr. Ska sen slå in lite paket och handla maten till morgondagens kalas för Linnea. Tänk 11 år i morgon!!
Tack för mig för denna gången! Ha en bra och solig dag!

Så har vi det!

Snart är kl sex på morgonen , Effi har nu ätigt och somnade gott igen. Hundarna har varit ute och jag passar på att sätta mig här och skriva lite.
Kan berätta att vi haft det bra här måndag och tisdag. Inga besök utan bara lugn och ro. Dagarna har gått mest till att amma och pyssla om lilla hjärtat.
Det tar ett tag att koma in i detta med ammningen, kan tala om att det kan göra ack så ONT!! Men vi kämpar på så gott det går!

I går dammsugade jag för första gången på rätt länge, har ju blivitLars som fått göra det. Det var en märklig kännsla att göra det utan att det kändes hemskt i hela kroppen. Ibland när jag dammsugade sista tiden gjorde det ju så ont i kroppen att tårarna bara rann längst kinderna på mig.
Så det var riktigt roligt att klara av att städa lite!

I går tog Lars premiär turen med barnvagnen och Effi. Linnea följde med på rundan. Dom tyckte det var mysigt. Effi gillar sin vagn och sov så gott!



När dom gått sin runda ställde Lars vagnen där ute och Effi sov vidare. Under tiden provade Lars ut stenar och Linnea åkte inlines(stavas?).

Vår fina sten vägg!


 Duktiga Linnea!

 Nu börjar gräset komma. Det kommer nog bli väldigt fint när det växt upp och är klart.

Jag gick runt och tog lite bilder i går, här är några fler!
 I Love!

 Vackra!

 Så här ser det ut när man går in genom porten till vår inner gård. Det börjar bli riktigt mysigt och det är så ljuvligt när det växer så det knakar.



I går eftermiddag hade Oliver både tennisträning och fotbollsträning så han hade fullt upp. Linnea åkte med mormor på friskis och svettis, dom brukar gå på onsdagar men provade ett nytt pass denna veckan. Det hade varit roligt, jag är så glad att hon tränar lite och tycker det är kul.
Undertiden Lars och barnen var i väg på sitt gosade jag och matade Effi sen gjorde jag middag. I går blev det kyckling, ris , lite stekt nypotatis , sås och sallad.
Tror jag skulle  kunna leva på ny potatis just nu, gud så gott det är!!!

I går kväll var det tid för Effis första bad, hon var så söt och tyckte det var riktigt härligt. Så klart var hela familjen samlad för att se detta!


 Hjärtat plaskade på och blev så ren och fin!
Efteråt blev hon så trött så trött och åt och somnade sen riktigt gott.


Så här söt var hon när hon låg i Lars famn och sov!

Natten till i dag har varit otrolig, gummalisa sov till kl fem, gissa om man blir paff och vaknar och vi har sovit hela natten. Det måste varit badet som gjort det.

I dag blir det nog mest hemma mys och pyssel. I eftermiddag ska min vän Helle komma och hälsa på. Det ska bli roligt och man längtar ju efter att visa upp vårat lilla underverk.

För övrigt denna veckan planerar vi inför Linneas födelsedag på lördag, tänk hon blir 11 år. Å var tog den tiden vägen? Det var ju precis hon var lika liten som Effi. Gud vad det skrämmer mig. Nä nu tycker jg vi bromsar tiden och bara njuter!

Måste försöka komma i väg och köpa presenter till Linnea, har ännu inte fixat en ända. Men jag har i alla fall lite koll på vad hon önskar sig.

Nästa vecka har jag två lurviga godingar som ska bli av med lite päls...undra hur det ska gå? Så här ser dom ut nu på morgonen.
 Harriet!

 Albin!

Nä nu ska jag väcka Lars och barnen om en tjugo minuter ungefär så nu ska jag passa på att ta och kika runt lite på andras bloggar jag följer!
Önskar er en bra dag och själv hoppas jag solen kommer tillbaks och vi slipper regn och blåst några dagar!

Lycka!

Godmorgon!
Sitter här nu med en mätt och belåten Effi bredvid mig, hela kroppen skricker av lycka när jag tänker på eller ser henne.
Kl är nu kvart i sex och vi har sovit ok i natt, nu har lillan fått mat och jag tänkte passa på att skriva några rader här.
Ute blåser det och några regn skurar har det kommit i natt, så typiskt med dåligt väder i dag då Linnea ska vara ute på friluftsdag hela dagen med skolan.
För min egen del kvittar vädret i dag då jag planerar att vara inne och ta det lugnt efter några intensiva dagar.

Effi och vi har redan haft några besök vilket är jätte trevligt och man vill ju inget hellre än att visa upp sin nya lilla skatt!

Hon har fått så många fina presenter kan ni tro, helt ljuvliga kläder!! Effi hälsar och tackar så mycket för dom!
Barnen hade varit i väg med mormor och handlas en massa fina saker när vi var på bb, dom hade skrivit fina kort som gjorde att mamman (jag) inte kunde hålla tårarna inne.
Dessutom stod det en fin bukett rosor på bordet med ett kort Lars skrivit, gissa om man blir glad?!

Tänkte bjuda på några bilder!

 Här myser Lars och Harriet med Effi i min säng.
På tal om Harriet kan jag berätta att allt fungerar super bra med hundarna, dom är så försiktiga och pussar henne så fint.
 Här är en bild på hennes några av hennes fina presenter!
 Snuttan!

 Rosorna vi fick av Lars!

 Effi och pappa mys!

I går var vi i Halmstad för att ta PKU prov på lillian och så skulle doktorn känna och klämma på henne. Allt var bra. Hon blev även vägd och hade gått ner lite men det är ju brukligt dom första dygnen.
Det var Lars , Linnea och jag som var i väg. Oliver hade fotbollsmatch. Dom mötte Vejby och förlorade men så är det ju ibland.

Efter Halmstad var det snabbt in om affären och sen hem för att städa och fixa inför mitt lilla tårtkalas, jag fyllde ju år i går och vi skulle ha lite gäster. Det fick bli i all enkelhet men jag hoppas alla förstår att det blev så. Linnea fyller år på Lördag och då hoppas vi kunna ha en bättre fest.

Jag blev fint uppvaktad på morgonen utav Lars och barnen, fick en sådan där maskin man gör bubbel vatten i och strumpor. Jätte fint!!!
Senare på dagen fick jag en kokbok (halv åtta hos mig) , orkider, en lampa, lotter och lite annat. Tack alla för att ni kom och tack för fina presenter!

När det sen blev kväll gjorde Lars god middag till oss, stekta nya potatis vilket jag älskar. Potatisarna fick vi av Lars pappa, jätte snällt och väldigt uppskattat! Till potatisen hade vi ägg och bacon mmmm, gött!!

Sen blev det soff läge med hockey på tv:n, själv var jag så trött att jag höll på gå sönder på alla sätt. Det var skönt med en lugn kväll och Effi mys!
Här kommer några fler bilder!
 Fina tårtan mamma hjälp mig att göra!

 Tuttan!

 Effi sover gott i vagnen!

Ja det var nog allt för just nu, snart ska jag väcka Lars och barnen. Tror det blir svårt i dag då barnen var uppe länge i går för att se klart ishockeyn.

Till sist tack för fina Grattis både till Effi och på min födelsedag!

Effi är här!

Som ni säker vet redan är vår fina dotter Effi kommen till värden! Det var den 12 Maj kl 12.29. Hon är en frisk fin och välskapt flicka.
Hon är helt underbart ljuvlig och vi spricker nästan av lycka och stolthet.
Linnea och Oliver är såååå glada och stolta dom också. Dom bara älskar sin lilla lilla lillasyster och i går när vi kom hem från BB ville vi alla hålla henne och få gosa med henne hela tiden.

Kommer snkriva mycket mer men just nu bjuder jag på lite bilder!
 Effi några timmar gammal!



 En dag gammal, provar nappen för första gången!


Linnea och Oliver träffar Effi för första gången på BB. Dom är så glada!

Det får bli allt för denna gången. Men det kommer mer senare, jag lovar. Men just nu ska vi njuta av vårat lilla hjärta och vår familj!

Mysigt

Hej hopp på er!
Oj oj vilken gårdag och natt, haft massor med sammandragningar och ont i magen. Blev inte mycket att sova i natt. Nu har det lugnat ner sig men kommer då och då och karaktären är sådan att man måste stanna upp och andas.

Nu i dag har Lars fixat pumpen i trädgården, så här skvalpar vattnet och jag får gå på toa hela tiden. Men GUD så mysigt det är!!!




Han är så händig min gubbe, tyvärr orkar jag inte hjälpa honom utan sitter mest och tittar hur fint han gör det. Nu målar han lite på väggarna här på innergården.

Hundarna är varma i dag men ligger gott där ute och sover.
 Albin med huvudet på trappen.

Harriet och Tindra!

Och så lilla Jopplin!


Tog en bild på våra syrener när jag ändå va ute med kameran, är det klokt att dom redan slagit ut?


Förra veckan planterade vi en vindruvsranka, det ska bli gröna druvor. Tänker om några år när det väller av goda druvor här mmmmm


Klematisen blommor också redan.

Nu kommer snart min lilla mor, hon har stekt biffar till oss. Så snällt så.  Så nu ska jag gå ut en liten sväng och vänta på henne!
I eftermiddag blir det nog fika gäster här!
Ha det gott!

Måndag igen!

Då var det måndag igen. Helgen har gått fort trotts att det inte hänt något speciellt.
I går skrev jag ju om att Linnea och jag skulle och titta på fotboll, det gjorde vi. Det var trevligt men som alltid där jätte blåsigt. Munka slog Skälderviken med 3-2 och Oliver gjorde ett mål. Jättekul att se och han blev så glad!

På vägen hem körde vi och handlade vad vi skulle ha till middag , det blev grillspett med starka korvar , paprika, svamp och lök. Till det hade vi potatisgratäng och lite olika såser.

Efter Oliver varit hemma och tagit sig lite och äta åkte han till en kompis, Linnea var hemma. Hon var på rummet och pysslade , städa gardroben och lite sådant. Det är bra för det behövs!! I dag ska jag försöka få dom att dammsuga där uppe och göra sina läxor så man slipper sitta sista dagen med dom....vilket har hänt lite väl ofta här nu.

Det är väldigt fint väder här i dag och Lars är ute och pysslar. Tyvärr har "bönnerna" också varit ute och pysslat på sitt vis och det luktas att vi bor på landet om man säger som så...

Nu på förmiddagen har jag vilat lite, har mycket sammandragningar och grejs i magen. Vet inte vad det ska leda till. Vi får väll se. Jag vet ju att det kan va så här rätt länge men jag undrar......

I dag halv tolv ska jag träffa Mamma på  Maxi, ska handla lite mat. Är så skönt att handla med lilla mamma då får jag lite ider och hon tippsar på vad vi kan ha till middag. Skönare att vara två nu när jag annars bara drabbas av hämlängtan och inte får handlat något vettigt alls när jag är i väg.
Något jag är sugen på så är det melon, frukt och grönsaker. Precis som hela kroppen skriker efter det. Får nog bli lite sådant gott i dag.
Ska även köpa hem glass då jag i går var så sugen på det att jag höll på att bli tokig och inte hade vi någon hemma mer än glassbåtar vilket jag ju inte vågar äta. Kan ju finnas nötter i.

Nä nu ska jag göra mig klar och redo för en runda på Maxi men önskar er en bra dag!

x i taket

Vet ni vad?? Jag har sovit i natt , två toa besök och ett utsläpp av hundarna men annars sov jag till halv nio. Så jäkla gött!!!!
I går eftermiddag kväll hade jag som mensvärk och en massa sammandragningar men det bidde inte mer , gör inget eftersom jag kunde sova bättre i natt än på säkert 3 månader!

Nu ska Linnea och jag snart åka till idrottsplattsen i Munka-Ljungby och titta när Olivers lag spelar mot Skälderviken!! Solen skiner men tyvärr blåser det lite i dag, det ska bli trevligt att komma ut lite och se Oliver spela.

På vägen hem får jag nog handla lite , kylen är såååå tom så tom. Vad kan man tänkas ha till middag i dag?
I går blev det pastasallad , det var fin fint!

För övrigt har jag inga inbokade planer i dag, får säkert vila lite när vi kommer hem, sen är här tvätt som ska vikas...blääää.

I dag är Jopplins "valp" Tuva på utställning. Vi tänker så på henne och håller tummarna att det ska gå bra och att dom får en trevlig dag vid och i ringen. Gud vad jag längtar i väg nu, flera månader sedan vi var i väg . Men snart snart är det dags. Men först får det bli trimmning, har nog flera ton päls att få bort innan våra godingar kan visa sig i ringen igen.
Det ska bli så roligt och det är mysigt med utomhusutställningar (om vädret är bra) och det ska det vara har jag tänkt mig, ha ha.
Hoppas bebben är ute då bara annars får nog Lars köra mig på en kärra....
Då blir det kaffe korg med goa ägg och bacon mackor , kaffe mm mm. Träffa lite folk och bara ha det mysigt.
Tror våra vovvar läääängtar ut och visa upp sig lite, brukar ju kunna det rätt bra.
Jag njuter varje gång jag ser dom flyga fram, hur det sen går det får bli som det blir. I mina ögon är dom ju vackrast av alla!!!

Nä nu får jag göra mig klar för att köra.
Ha en bra dag och hoppas ni kan juta av det fina vädret!

7 Dagar till BF

Hej svejs!
Här ser det ut att bli en fin fin och solig dag. Det är redan 8,8 grader och kl är nu halv åtta så det verkar ju lovande.

I går när vi var och lämnade Oliver hos Lars föräldrar i Grevie plockade Lars pappa dessa fina blommor till mig. Jag älskar dom!!


I dag önskar jag och hoppas på att få en skön och mysig dag. Är lite sugen på att göra pastasallad och kanske baka ett bröd till det och göra en god vitlökssås. Vi får väll se vad resten av familjen känner för.

Fast helst av alls skulle jag vilja åka till fiskexpressen och köpa hajmal, den lindar man med bacon och grillar mmmm det är LJUVLIGT. Till det är det gott med kokt potatis och då hellst nypotatis, stod och höll i det i går men tyckte 120 kr kg var för mycket med tanke på att jag själv gärna satt i mig en hel låda, ha ha.
Nä vi har grillad hajmal brukar Lars göra en super god romsås och så grillar vi sparris och fänkål. DET är min stora favvo och jag känner nu hur det vattnas i munnen....

Tänk sen en god kladdkaksbit med grädde till efter det , åååå vad det vore nice!!

Eller att bli utbjuden på hamnkrogen i Skälderviken där dom har värdens godaste fisksoppa.... å gud nu måste jag sluta. Ja listan kan nog göras rätt lång på vad jag är sugen på.

Nu kom Lars upp för en liten stund sen, han tog kaffe koppen med sig och gick ut. Han ska nog kolla ägorna , växterna , gräset och växthuset kan jag tänka mig. Och så väntar han nog på att få sitta här vid datorn. Så jag får nog skynda mig lite.

Tog precis ett kort på min älskade Tindra gumma, hörde att hon bökade runt i soffan och hittade henne så här.
 Va jag gör inget!! Bara gosar med filten lite kanske då.

Nu kommer Lars , bäst att sluta. Ha det gott igelkott!!

Nä då!

Vi är hemma igen från Halmstad, blidde inget i dag hellre.
Fick börja med ctg remsa och allt var bra med bebben, det är ju tur.
Sen fick vi träffa en annan doktor i dag, en blygare typ som pratade så tyst att vi fick va på hel spänn för att höra vad han sa. Han frågade lite och jag berättade bland annat om tabletterna jag fick i tisdags.  Dom har jag ju inte vågat ta mer.
Sen ville han känna på den där livmodertappen, samma som sist helt omogen blääää och jag som verkligen känner mig helt övermogen!!!!!

Förklarade om igångsättning bla bla bla.... och frågade om vi ville komma nästa vecka igen. NÄ TACK det vill vi inte, nu får det bli som det någon gång borde ju den här bebben vilja utav sig själv och har jag lidigt nu i 100 år kan jag väll lida i 100 till.

Hade jag bara inte haft så ont och inte varit helt slut så jag orkat göra något vore det ju inga problem. Men när varje dag är en kamp och skit jadå är det inte så kul.
Önskade jag orkade greja här hemma , fixa med vovvarna, åka på roliga saker , fixa grill fester mm men ack nej här går jag från datorn, till toa, till soffan till toa , från toatill datorn och sen ut och kollaläget sen fort in på toa för att sen lägga mig lite sen när jag reser mig jag då måste jag ju gå på toa.... en gång om dagen brukar jag orka åka till affären och handla, handlar aldrig allt jag ska eftersom efter en liten liten stund måste jag hem på toa och har drabbats av hemlängtan.
Visst låter det väll väldigt roligt eller?

När det sen äntligen blir kväll ja då är det hockey vm:s skit på tv eller inget annat kul. Nä alla gravida borde få hyra gratis filmer på telia eller hur, det vore ju ändå en liten tröst.
Å så blir kl elva och man ska gå och lägga sig efter att ha sett BB vilket jag är trött på, retar mig på en viss människa där inne som skriker och skrattar att jag får lust att lappa till henne genom rutan...
Brukar läsa en stund och sen somna men vaknar efter ca en halv timma till timma och då börjar det om, toa , gå omkring , lägga sig , sova 30 minuter för att sen vända över denna mega kroppen och vad händer då? Jodå jag måste upp och kissa.

Ja sen håller det på så till halv fem fem när jag ger upp oc går upp och släpper ut  vovvarna och sätter på kaffe och kollar runt på datorn.
Så håller det på!!!!!!!!!!!!!!

Jag vet att vi kommer få något fint för detta men just nu är det svårt att fatta och tänka på, jag vill bara vara MIG SJÄLV!!!!!!
Som jag skrev på FB innan i dag kommer nog Lars snart söka efter en ny sambo, stackars honom får göra allt och dessutom få en liten skopa av mitt humör som inte alltid är på topp.
Men om det blir så  kan jag varmt rekomendera honom , han är bäst på allt! Värdens bästa pappa , kan fixa i trädgården , lägga sten , måla , bada hundar , gå med hundar , laga mat , dammsuga , tvätta mm mm. Han är ett riktigt kap och jag hoppas han står ut, för visst är detta väl ändå lite hans "fel" också fniss!!!

Mina stackars små barn Linnea och Oliver är så duktiga och hjälpsamma. Dom snäser jag av och är nästan elak mot, fy fy fy fy på mig. Känner själv att det bara hoppar ut saker ur munnen som jag inte menar. Nä jag önskar jag kunde koensera dom med nya mobiler , stuttsmattor, pool och lite annat.

Sen mina stackars vänner som ringer , skriver och sms:ar och jag orkar knappast svara, gud vad jag är glad för dom. Men jag visar det inget vidare just nu, tvi vale vilket rutten sill jag är. Hoppas innerligen ALLA kan förlåta mig och ha översende med mig just nu.

Nu i eftermiddag har vi lämnat Oliver hos farmor och farfar , han ville sova där. Linnea , Lars och jag ska grilla i kväll det ska bli så gott och mysigt. Vi har ju helt otroligt härligt väder här nu igen.

I morgon ska jag göra allt jag kan för att skriva en massa positiva och roliga saker här i bloggen. Ha nu en god kväll alla och till alla mina vänner och familj NI ÄR BÄST!!! Förlåt mig!!!

8

8 dagar kvar till den 14:e som ju är BF. Kanske inte konstigt att det mesta är tungt och jobbigt nu...

Nu har jag kollat runt på datorn ett tag. Om en tre kvart ska resten av familjen väckas.
Men nu först ska jag skriva några rader här.

Vi ska vara i Halmstad kvart över tio i dag så vi kör nog vid nio tiden. Innan dess ska jag bädda, damma av lite, plocka och så klart hinna bada. Måste lägga ner kameran i väskan fall i fall vi inte kommer hem, vilket jag tror att vi gör.
Men man måste ju vara redo om inte.
Så nu är barnvakt och hundvakt fixade igen och proceduren börjar om.

I dag känner jag faktiskt riktigt liv rädd inför förlossningen, vissa dagar käns det mer som om att det måste göras och att jag klarar det men just i dag vill jag boka en resa låååångt i väg och bara ångra mig....

Ni som läser här måste tycka jag är helt konstig i huvudet men det är jag nog också ha ha. Är så kluven och splittrad och längtar så efter mitt normala jag!! Vilket jag tror fler i familjen gör då jag ju inte orkar göra något längre och som sagt är humöret inte på topp.

Nä nu ska jag sluta min lilla morgon blogg och i stället gå och vattna mina små blommor. Önskar er en bra dag och jag skriversäkert här när vi kommer hem!

9

I dag är det 9 dagar kvar till beräknad förlossningsdag, jag har en kännsla av att jag kommer gå dom 9 dagarna och säkert 9 dagar till....
Men i morgon är det dags igen för undersökning på förlossningen i Halmstad. Fast det tror jag är helt onödigt, vi får väll se!!

I går mådde jag riktigt dåligt, hade andnöd till och från hela dagen. Fick vila flera gånger och mådde verkligen konstigt. Tror det var sömntabletten jag fick som gjorde det. Gick in på  FASS för att läsa om den och hade man problem med andningen i vanliga fall skulle man INTE ta denna tablett. Den var JÄTTE beroende frammkallande och påvärkade fostret om man var gravid....
Låter mindre bra tycker ja så inga mer sådana piller kommer i denna kroppen.

Som ni förstår hände det inget speciellt här i går, Lars var som vanligt flitig. Barnen åkte till mormor på eftermiddagen eftersom det var Onsdag och Linnea och mormor skulle på Friskis och svettis på kvällen. Oliver ville följa med men får ju tyvärr inte va med på friskis eftersom han inte har åldern inne.

När barnen kom hem fixade min duktiga gubbe middag , blev korv och mackaroner i all enkelhet. Smakade bra och gick fort och lätt. Kan va väldigt skönt ibland med sådan mat.

Nu ska jag sammla krafter till att åka och handla lite, den där kylen beövs alltid fyllas på tycker jag.


Grattis Jopplin

I dag fyller vår fina goa Jopplin 3 år, så vi säger Hurra Hurra för henne och jag lovar att hon kommer få något extra gott senare i dag!

Ja ni som många av er redan vet är vi hemma, fick inte stanna på förlossningen i går. Men jag ska försöka ta det från början...
Förmiddagen i går gick fort , allt skulle göras klart för barnen, hundarna, sopor slängas, badas mm innan det var tid att köra till Halmstad.
Vi var där i god tid och när vi stegar in på sjukhuset möter vi Jonnas man Jonas som ju blev pappa till en fin kille i Måndagskväll på Jonnas egen födelsedag. Jätte kul att träffa honom och prata några ord innan vi gick upp till förlossningen där vi skulle träffa en läkare.
Det var en väldigt trevlig och skojfriskläkare som tog sig tid att känna och klämma länge och väl på mitt bäcken, rygg och ben för att bedömma min foglossning. Han tyckte den var av det lättare slaget OK tack gode gud att man inte har det svårare slaget då eftersom man måste nog sitta i rullstol eller vara sängliggande... Jag vet inte om jag skulle jämrat mig mer men jag är liksom inte sådan, sa bara till när det gjorde ont som fan och inte för att det gjorde små ont hela tiden.
Han ställde massa frågor både till mig och Lars om hur jag sov, hur Lars märkte att jag hade ont, om vi sov i hop? och lite annat.
Sen ville han ju känna på livmodertappen så upp i sängen igen och ner med braxorna.....
NÄPP helt omoget sa han, ingen ide att försöka få igång något där inte. Trotts att jag försökt ställa mig in på lite olika senarier kände jag en liten tår bränna i ögat. Skojar han , först säger han att jag har lindrig foglossning sen är det helt omoget.
Jag menar inte att dom ska göra något som ändå inte fungerar men jag vill ju ha detta gjort nu, tänk er att sova sammanlagt ca 3 timmar varje natt i 2-3 månader , hur toppen skulle ni känna er, eller så stor och klumpig att det är en kamp att få på strumporna mm. Listan kan göras såååååååå lång!!

Men det gör kanske inget att den dagen jag väl ska föda är alla krafter slut av sömnbrist, oro mm.
Ja ja det var ju inte läkarens fel men lite bitter får man väll va?

Det gjordes ett ultraljud för att se så bebben låg med huvudet neråt och det gjorde den fast det var inte fixerat. Där var en läkarstuderande med i rummet som fick prova att göra ultraljudet, det var kul för då förklarade läkaren massor för henne och det var ju intressant för oss. Jag önskade att det var jag som var läkarstudenten men det får jag ta i ett annat liv....

Rätt som det var frågade doktorn mig om där var två bebbar, VAAAA två??? NÄ inte två bara en. Lars rammlade nästan av stolen av rädsla innan skojläkaren sa att nä där är bara en men det såg lite ut som två och så förklarade han en lång historia...
Ja det hade väll bara fattats att det va två...

I alla fall fick jag tabletter med hem som skulle tas till natten för att sova och en ny tid för undersökning på fredag. Känns lite si och så, tror inte alls det har mognat till på fredag utan det blir nog bara en helt onödig tur till halmstad då. Ta grejer med er sa han, jo det är inte det svåra utan det är att göra planen för barnvakt , hundvakt , ha städat hemma och fixat allt som måste va klart fall i fall vi inte kommer hem.

Men vi får köra dit på fredag igen.

I går när jag gick och la mig tog jag en tablett, natten har varit skit och det ända som har hänt är att varje gång jag vaknat har det kännts som om jag skulle kvävas. Gud så obehagligt, vet inte varför det varit så men fy katten. Nu vet jag inte om jag vågar ta dom tabletterna mer och varför när jag lik väl vaknar HELA TIDEN??

Jag fick så många fina sms , komentarer mm i går, tack alla för att ni tänker på oss! Ni är för söta.

När vi kom hem från vår lilla tur varjag helt slut och gick och vilade , vaknade sen när barnen kom från skolan. Dom var super besvikna och skit sura att vi var hemma. Klart dom längtar ju efter att få träffa sitt syskon och få tillbaks en "normal" mamma som inte blixtrar till av ilska eller inte orkar och måste vila mm.
Vi hade ju förklarat ca 10000 gånger för barnen att det kan ju vara så att vi är hemma, bla bla bla.

På eftermiddag blev det fullt upp först ett spontan besök av en jobbe kompis, sen kom Claudia in om på en kaffe och sen kom Stefan och Marie hit. Där i mellan körde Lars Oliver på tennisträning och fotbollsträning. Det blev faktist lite mycket men samtidigt är det ju kul med besök. Men i dag får vi nog ta det lite lugnt.

Hoppas det blir lite fint väder i dag , det va ju så kallt i går och det ligger på nollan nu. I går eftermiddag kom det några skurar och det vill vi ju inte ha, nä fram med mer härlig sol!!!

Nä nu har ni som läser här väll somnat för längesedan kan jag tro. Det blev lite väl mycket text men men.
Nu får ni ha en bra dag så hörs vi!

God morgon!

ÄNTLIGEN morgon, vilken natt! Inte bara den vanliga smärtan o toa besöken som hållt mig vaken utan även mina nerver..
Ska ju i dag kl elva vara på förlossningen för en bedömning om dom ska sätta igång mig eller inte.
Tusen tankar snurrar i huvudet, kommer dom göra det eller vi får åka hem och vänta vidare?
Vill jag föda barn? NÄ men gud jag vet ju att bebben måste ut. Ena sekunden tänker jag att aaaa detta klarar jag nästa tänker jag NEJ jag vill inte jag kommer ju döööö!

Ja ni det blir till att vänta och se vad dom säger kanske vi får åka hem med vår packade väska igen men det bästa vore ju om vi fick detta gjort och fick åka hem med en frisk och fin liten bebbe som nu är mycket efterlängtad av många!
Det är skönt att veta att många tänker på oss och jag tackar för komentarer, sms , telefonsamtal och er omtanke!!!

I går och i natt har jag tänkt så på min gravida vän Jonna, ringde henne och sms:a i går för att Gratta henne på födelsedagen. Fick inget svar och jag kände på mig att hon nog säkert var på förlossningen.
Nu kl fem på morgonen fick jag sms att deras andra barn var fött, det blev en stor och fin pojke!
Så roligt och jag är så glad för deras skull!!! Stort Stort Grattis Jonna med familj till er prins!! Vi får väll se om vi ses på BB....

I går hade vi en bra och mysig dag. Lars och jag var ute  och körde, köpte nya växter och träd till trädgården. Det kommer bli så fint när det växt till sig!
Efter det vilade jag lite och sen fixade jag fika till två av mina vänner. Helle och Alexandra. Det var mysigt att träffa dom båda!
Båda har ju nu runda fina magar, här är en bild på dom!
 
Dom är så fina så!!! Tack för att ni kom!!

Barnen var jätte gulliga och hjälpte mig med disken och plocka undan i går, det uppskattade jag. Själv kröp jag ner i ett bad innan det var dags att förbereda för middagen. I går var det grillat och smakade sååå gott! Lars är en mäster grillare!

Kl nio i går kväll satt jag bänkad vid tv:n. Tittade på En unge i minuten, vet inte om det va bra eller dåligt att titta på det när man själv snart ska föda...men jag tycker så mycket om det programmet. Såg ni den pappan som fick ett nacksving, ha ha. Herre gud hoppas inte Lars får utstå det!!

Ja nu på förmiddagen ska jag fixa det sista , måste ju va berädda om vi nu skulle få stanna kvar. Ska ladda mobilen så jag kan sms:a för många vill ju veta om vi får stanna eller inte. Ska packa ner det sista i väskan och lite sådant.
Barnens grejor är packade , barnvakt och hundvakt är fixade. Skrivit en lapp med barnens tider och Olivers träningstider på. Ja det är ju lite att tänka på...

Undra hur besviken man blir om vi får åka hem??
Undrar också hur rädd jag kommer vara OM dom sätter igång det??

Gud vad förvirrad jag känner  mig just nu!!

Nä nu ska jag sluta skriva och besöka mina favorit sidor på datorn, sen kl sju väcker jag Lars och  barnen sen ska det fixas klart och sen bär det i väg mot HALMSTAD!!!

Håll gärna en tumme eller två !! Hör av mig när jag kan!!!

Lite bilder

Efter jag bloggat i morse gick jag och tog lite bilder!
 Fina vaggan, den byggde Pappa när vi väntade Linnea. Så där har både Linnea och Oliver legat!

 Snutten Mormor och Linnea köpt till bebben i går!

 Citron från mitt fina citronträd jag fick förra året av goda vänner när jag fyllde år!
 En av mina favoriter i vår trädgård!

 En lite dammig syrenknopp. När dom sprutisolerade här för någon dag sen la sig tyvärr ett oönskat laker sådant över allt. Ser ut som stora jätte mjäll i hela trädgården...
Vårat hus i morgonsolen!


 Fint!

Till sist en bild på Harriet och Albin, dom busade här innan frukost. Dom stod så här jätte länge men till slut fick faktiskt Harriet ge sig och Albin gubben vann!!


Ha det nu så bra!

1Maj

Så har det blivit en av årets bästa månader i mitt tycke! Brukar tycka Maj månad är härligt med fint väder , grönska och vår värme. Men i år har vi ju blivit riktigt bortskämda med ordentlig värme nu ett tag.
Ute är träden gröna och fina , rappsen växer som bara den och syrenerna är ju redan på väg att slå ut. Lite väl tidigt kanske.
Detta är väll ändå en tid man uppskattar och njuter av? Eller hur?

I Maj månad känner vi en hel del som fyller år också och det är ju trevligt. I morgo fyller min barndomms vän Jonna år, den 3:e lille goa Hugo, den 4:e Jopplin , sen den 15:e är det jag och den 18:e är det Tindra och den viktigaste är nog Linnea den 21:e.
Fast det kommer kanske en till denna månaden nämligen bebbens dag. Spännande att se när det blir!!

I går var det full rulle här på Tuttagården , ja inte på mig för jag går verkligen inte på högfart. Men Pappa och Lars var duktiga och fick upp en massa jord på taket så nu är där sått gräs , komit på väv och vattnat.  Det kommer nog bli fint när det vävt upp.
Själv hämtade jag Linnea kl elva på IP, då hon ju sovigt borta och sen följt med sin kompis för att se när hon spelade fotbollsmatch. Oliver åkte till en kompis och var där hela dagen.
Vi halv ett kom min lilla mamma hit med nybakat bröd och fika, då blev det paus för "gubbarna" och vi satt ute i solen och åt. Det var så gott så gott!!
Linnea följde sen med mormor hem, dom hade tydligen inte kört bara hem utan in om stan en runda. Så när hon kom hem hade gardroben växt med några plagg....å så en fin present till bebben. En söt liten snutte kanin. Gulligt av dom!!

Jag gick och vilade lite , somnade faktiskt till en stund. Fick en ny huvudkudde avv mormor i går kanske det var den som hjälpte?
Vaknade sen av att Linnea ringde och undrade om dom skulle handla något på Maxi till oss. Beställde lite grill kött och annat så i går kväll blev det grillat med tillbehör, gott!!

Tyvärr var det hockey på tv så något speciellt mysigt blev det inte...åt lite glass och anannas (stavas?). Det var ju gött i alla fall.
Efter det gick Linnea oc jag och la oss och killarna kollade klart på tv.

Natten som gått har varit som dom brukar... men nu när kl var 5 och jag kunde gå upp och sätta på kaffet ja då var jag glad. Skönt att komma upp och röra sig lite , men om någon timme brukar jagkrypa tillbaks i sängen och slummra en timme till. Vi får väll se hur det blir i dag.

Det kommer nog bli lite protester här hemma i dag då barnen ska städa sina rum. Har skrivit  en lista till varje "unge" vad dom ska göra i dag, så som damma , städa skrivbordet mm.

Pappa kommer väll hit i dag också kan jag tro och Lars och han ska nog börja mura upp dom stora stenarna på väggen tror jag. Själv får jag väll försöka ta tag i att packa väskan. Drar mig för att göra det, känns så ovärkligt attvi ska in på tisdag. Sen vet man ju inte om vi kommer hem eller vad. Å gud vad jag är kluven, vill ju så klart få slut på detta och ut med bebben men samtidigt är jag mega rädd och orolig.
Hur kunde jag gå på detta igen???
Försöker tänka positivt att vi får något fint för det men det är så svårt , just nu är det bara jobbigt , stressande och riktigt läskigt. Önskar så att det var Lars som skulle göra detta, ja inte för jag vill att han ska ha ont och lida men det vore ju mer rättvist. Jag har ju gjort det två gånger redan.
Att sen Lars hatar förlossningar och också har panik kanske inte hjälper till riktigt hellre... man borde kanske haft någon annan med sig?

Måste även fixa vem som ska passa barn och hundar om vi nu får stanna på tisdag. Sådant kan också stressa mig.
Det är så roligt för Lars är så inne i bygget , jord , gräs , buskat mm mm själv kan jag inte alls tänka på sådant nu utan bara på hur , var och när ska bebben ut. Kommer jag överleva? Och i vilket skick??  Är allt klart här inne? Ja massa sådana grejor tänker jag på.
Men det är väll kanske normalt, vad vet jag!

Tankar som att man borde ju ha bakat 100 bullar ,fullt frysen med allt möjligt, städat alla skåp mm det rör sig i mitt huvud.

Nä nu bubblar jag mest en massa skit och ska därför sluta nu.  Ha en bra 1:a Maj alla glada!
RSS 2.0