Är det konstigt

Är det konstigt att det är krig i värden?
Fundera på det ni!!!!!


Nu börjar min riktiga blogg!
God förmiddag!
Här har det precis vräkt ner regn och hagel, åskat en smula också. Men efter regn kommer solsken sägs det och i detta fallet va det så. Är det inte ett jäklans märkligt väder?
Vad ska man då ha på sig om man går ut , sydväst , gummistövlar och regnkläder eller sandaler och linne? Mycket knepigt just nu. Undra om det är sådana här väder vi ska ha nu? Kan det bero på miljöförstöringen eller?

Här hos mig är det nu tyst , hundarna sover runt omkring. Några i soffan, Harriet på min fot och Jopplin på "sin" platts i hallen.
Lars tog Effi med sig och körde till Grevie för att hälsa på farmor och farfar. Då skyndade jag mig att krypa ner i dom ljuvliga lakanen igen. Det va skönt att få slummra en stund, tyvärr blev det inte så länge jag önskat.
Jag har varit helt sjukt trött u i flera dagar, hoppas nu denna lilla vilostund hjälper. Är så tråkigt att känna sig helt urlakad.

Torsdag i dag och jag hade tänkt gå på babysång men orkade inte, hoppas jag orkar nästa vecka. Själv har jag inget innbokat i dag ev ett litet besök av Helle bara. Vi får väll se om hon vill.
Lars och Oliver ska på hockey träningen i eftermiddag och då är bara lilla Effi, Linnea och jag hemma.

Nu ska jag ta fram dammtrasan och ta tag i vårat hem lite...flera dagar sen jag dammade....tvi som här ser ut. Sen funderar jag på att baka bullar, vi får väll se.

I morgon



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0