Nu ska jag berätta!

Efter mycket funderande och iritation på mig själv och mitt betende kollade jag upp en produkt på nätet. Det heter Slanka . Det är en sorts sopper och shakes som man kan använda om man vill gå ner i vikt. Jag har alltid varit skeptisk till sådant men kände nu att jag ville komma igång fort och bryta mitt betende. Hade ett sug på sött och slarvade alltid med frukost och lunch.

Efter ca 3 veckors peppning av mig själv hade jag byggt upp ett jävlar anama och kännde lite nu eller aldrig.
Så den 22 januari åkte jag till Helsingborg för att handla soppr i den lilla Slanka shopen som finns där. Nu jäklar var det dags. Handlade soppor och shakes till en vecka. Det finns två varma soppor att välja på , kyckling och grönsak. Finns många olika shakes så jag har provat lite av varje. 

Dagen efter alltså den 23 januari började jag, det innebar tre mål om dagen. Blev  kall shakes till frukost, grönsakssoppa till lunch och kycklingsoppa till kvällsmat. Där i mellan minst tre liter vatten +kaffe eller te. 
Dom första 3 dagarna var jobbigast men ändå inte jobbiga jag var ju bara så benhårt inspirerad att NU ska detta gå.
Sökte andra saker att belöna mig med en mat, blev sköna bad med härliga duschcremer, fina blommor mm. Det fungerade!

Nu när jag ätit detta i 5 hela veckor och är inne på min 6:e vecka har jag gått ner 10,7 kg. Är jätte stolt och glad. Har så klart många kg kvar men det är på rätt väg och jag mår mycket bättre!!!

Funderat ett tag om jag skulle blogga om detta eller inte, har själv läst någon blogg om slanka. Det är så inspiererande att läsa om folk som håller på med samma som jag. Så om jag nu delar detta kanske jag kan hälpa någon på traven.

Jag tänker fortsätta så länge jag känner för det. Måste tillägga att man inte kan äta något annat medans man kör med Maxi som jag gör, vilket ju innebär tre påsar slanka per dag och INGET annat mer än vatten , kaffe och te.
Så på mer än fem veckor har jag inte stoppat något annat i denna mun. Jäkligt bra gjort om jag får säga det själv.

Men jag har planerat att äta på lördag kväll, tanken är räkor. Detta har jag planerat ett tag för att ha något att se fram i mot. Men efter Lördag kväll är det samma regler som nu!!

Jag hade satt upp ett första mål som va på 10 kg, det klarade jag i måndags. Hade ett härligt lockbete, vilket va en aldeles egen liten dator. Så nu sitter jag och skriver på min lilla lilla fina dator! Är så glad. För första gången i mitt liv har jag en egen!!!!

Detta har så klart inte varit lätt varje dag , jag lagar ju mat till familjen och utsätts hela tiden för frestelser men nix och nej om jag tänker "fuska". Vissa dagar känner jag mig lite hungrig men då dricker jag mer vatten så går det över.

Det viktigaste för mig har nog varit att jag bestämmt mig till 100%!!

Om ni vill veta mer om Slanka så sök på nätet!!


Ja ni nu vet ni detta! Hoppas ni vill följa min "viktresa" och att någon blir inspirerad, kan jag kan DU!!

Här är läget bra i dag, fast Oliver har varit hemma. Hade ont i huvudet i morse men är nu pigg och tjatar att han VILL på fotbollsträningen i kväll.....
Linnea kom precis hem från skolan, ska strax börja med matteläxan sen är det Gitarr för henne!

I dag jobbade Lars en timma längre, så mellan 7 och tio. Det hade gått bra! När han kom hem passade jag på att vila lite och sen handla. Skulle trimmat Albin i dag men tar det i morgon i stället.

Nu tackar jag för mig för i dag!
Må gott och tack så ♥-ligt för komentarerna! Ni börjar fatta, fniss!

Tisdag kväll!

Hallå hallå alla glada!
Här är en trött mamma... det är ganska full rulle från sex på morgonen till kvällen. Men nu är det lugnt, lilla Effi nannar nu gott. Oliver har somnat på soffan, mår inte riktigt hundra. Haft ont i huvudet sen han kom hem från skolan. Men hocke träning det har han varit på.

När killarna va på träning hade jag och brudarna besök av Helle och Erik, det va mysigt att träffas!! Undertiden vi drack kaffe hade jag en stek i ugnen så familjen fick mat i dag också.

I förmidags när Lars kom hem från jobbet var det dags för mig att ut och trimma. Det kändes så där uselt , bläää jag kan inte!!  Fasen jag blir galen, självförtroendet är just nu på botten vad det gäller den biten..... i morgon är det nästa vovves tur....

Det är ju utställning på söndag, det ser jag fram i mot!!!! Men det vore ju kul om hundarna såg ordentliga ut i pälsarna. Fasen att min trim mentor bor så långt bort....

Tanken är att Effi ska sova hos mormor och morfar lördag till söndag, blir första övernattningen borta för lill loppan. Nu har tyvärr lilla Mamma blivit dunder förkyld så jag tvivlar på att det blir något av just det. Vi får väll hoppas och se.



Jag har något roligt att berätta om men jag sparar det till i morgon tror jag....kanske inte så kul för er men för mig!! Har funderat ett tag om jag skulle dela det eller inte men tror nog jag vill det. Men som sagt i morgon.....

Vill skicka tusen kramar till min vän Lotta! Tänker på dig ♥





 Otrimmade pälsmonster(Kolla Harriets tunga, vad gör hon?)
 Tycker dessa små träd är så söta!

Nä nu ska jag gå och dricka kaffe. Önskar er en god kväll å som ni vet älskar jag komentarer!!!

Kvitter!

När jag släppte ut hundarna i morse hörde jag något härligt, fåglarna kvittrade. Och det är dessutom vindstilla vilket inte händer allt för ofta här. Det känndes nästan lite vårigt. Ett vår täcken till är dessa.

Snödroppar är så ljuvligt. Dessa fick vi av mamma tyvärr har vi inte så många i vår trädgård. Så dom vill man inte plocka.

I går var vi i Lödde och hämtade hem Linnea, hon har varit hos Moa i två nätter. Dom hade haft jätte roligt. Det är toppen tycker vi. Nu hoppas vi do kan ses snart igen! Och tack för att Linnea fick va hos er!!

Vi var in om alla affärerna där, vi blev helt vimsiga och hittade knappt fram eller bak. Det blev några små inköp. Hittade bland annat denna.

 Fin!

I går eftermiddag var Lars föräldrar så snälla att dom kom hit och passade Effi och Linnea så jag kunde följa med och titta på Rögle. Det va riktigt roligt att få följa med. Tack Ella & Jan för att ni kom.
Innan vi skulle i väg tog jag några bilder
 Fina Oliver och Effi!



 Söta ♥

Nä nu får jag sluta, måste ge vovvarna mat. Vi får se om familjen vaknar i tid och är sugna på att köra til Hässleholm och titta på valputställningen. Om inte får vi se vad som händer i dag!



Torsdag

God morgon God morgon, nu är kl snart sju här! Lars har kört i väg och Effi har fått välling och gos. Sitter nu här vid bordet och leker och tittar och vinkar på vovvarna som precis kört morgon brottningen. Det är ganska underhållande tycker Effi.
När jag släppte ut hundarna la  jag märke till att snart är all is borta från vår tomt, skönt. För vilken massa is vi haft , inte trevligt. Men det har som sagt smält bort nu. Men nu blåser det som bara den, känns riktigt ruggigt när man hör hur det viner runt knutarna.

Natten till i går hade Oliver kompis som sov över. Det funkade fint och dom hade roligt. I går åkte Linnea och hennes kompis tll Helsingborg med Mormor. Hade haft mysigt och gått runt och kollat. Blev någon lite kasse med hem också...själv fick jag ett jätte fint tvål, det luktade himmelskt. Glliga dom är so köper presenter!

I går eftermiddag hade vi en valp här på lite trimmning, trevligt! Och i dag kommer en annan, dom ska båda ställas på valputställningen i Hässleholm. Vi får se o vi åker dit och tittar på dom. Vi har ju själva ingen vovve som går att ställa där men ibland är det kul att kolla in valparna.

I dag ska vi köra ner Linnea  till sin kompis Moa som bor i Lödde, det har hon sett fram i mot länge nu. Hon ska sova där. Hoppas nu töserna får lika roligt denna gången som sist.

Lars och Oliver har hockey träning i eftermiddag som alltid när det är torsdag.

Lill snuttan Effi ska åka till Mormor och Morfar och va där i eftermiddag. Mysigt för henne och dom! Det betyder att jag får lite härlig tid för mig själv här hemma.
Får se om jag städar lite eller läser lite och kanske tar en liten tupplur, vem vet....

I morgon fredag har vi nog inga speciella planer, Linnea ska väll hem kan jag tro. Men annars är det än så länge lugnt. Skulle vilja åka och hälsa på min vän Helle som nu har flyttat   till hus, är så nyfiken hur det ser ut!

Ja ni det va nog allt för denna gången. Ha en bra torsdag alla!

2:a morgonen

Ja då vi kom upp i dag också. Lars har kommit i väg som han skulle. Hoppas det inte är för otäckt på vägen nu, har snöat lite i natt.
Effi gummis vaknade när Lars körde, har nu fått ny blöja och välle. Så nu sitter hon här vid bordet och leker lite. Hon fick en ny rolig grej i går, denna fula lilla monster liknande grej som har olika ljud när man trycker den på magen.


I går gjorde jag ett klipp, 10 pack jätte fina roser(gårdagens) för tjugo kroner.
 Så nu pryder dom byrån här och vi har  även bredvid tv:n. Så fint så fint!
Blev även denna fina för bara 59 kr.
 Tyvärr blev bilden lite suddig.

Var även på Barnens hus där dom reade ut vinterkläder till barn, köpte en mössa(bild kommer längre ner) , vantar , strumpor och en tunn vatten och vind tät overol till snuttan. Kan vara bra att ha längre fram på våren när hon ska va med sin pappa ute och härja i trädgården.

Provade mössan på Effi i går kväll, hon såg lite små rolig ut eller vad tycker ni?





Varm och go är den nog i alla fall!!

I går när jag kom hem från min lilla runda körde Lars och Oliver på hockey träning. Då pysslade Linnea och jag här hemma. Lagade middag och lekte med Effi.

I dag får vi se lite vad som händer, Oliver vill gå på Golf, som dom har nu på sportlovet. En sak som är säker är att jag ska till tandläkaren vilket JAG INTE SER FRAM I MOT!!!
I eftermiddag är det hockey träning som alla tisdagseftermiddagar. Då får vi se vad Linnea , Efi och jag ska göra....

För övrigt blir det det vanliga, bädda, diska flaskor och koka, tömma diskmaskinen damma, dammsuga och skura dass. Låter väll väldigt roligt?

En liten sak till innan jag slutar här. Den där musen jag skrev om i går, den är nu i mushimmlen!!! Lars satte en fälla och vipps fans den inte mer....får väll se om någon muskompis trampat i klaveret i dag....å gud så grym jag låter. Men det är jag inte, bara det att just möss och råtter är strängeliden förbjudet här på våran gård, fniss.

Hoppas ni alla får en br dag!!

1:a morgonen

Ja i dag är första morgonen Lars kört i väg. Känns allt lite konstigt.
Klockan ringde 6 i morse, inte hellt pigg va man då. Vi kunde nämligen inte somna i går trotts vi la oss kl elva direkt efter Big Brother. Ja vi såg det, inte det intiligensta programmet men ändå rätt kul att se vad det är för lustiga människor som är med.

Nä natten  va ingen höjdare, Effi bökade runt lite och hundarna tassade, Lars gick upp och det va varmt. äkert lite nerver inför i dag.

Men kl 6 gick Lars upp i alla fall, själv låg jag till tjugo över då Effi tyckte vi skulle gå upp. Rätt bra efterso vi då fick sagt hej då till pappan innan han körde.

Nu har Effi och jag fixat lite i köket, hundarna har fått mat, vi har bäddat och lekt, klätt på lill loppan och lite sådant. Har även för 2:a dagen i rad sett en mus jävel i rabbaten, den springer där och sen in i ett hål i huset. Ja inte boningshuset FÖR DÅ HADE JAG INTE VARIT HÄR!!!
Så när Lars kommer hem får han ut och sätta fällan, inga jäkla möss i min trädgård.....inte som jag kan se i alla fall. Nä den måste faktiskt försvinna!!!

Linnea och Oliver sover fortfarande trotts en ganska hög ljudnivå på en lite pillutta här.... Skönt för dom nu när dom har lov.

Vid tio kommer lilla Mamma och hämtar mig för vår lilla Måndagssväng, ska bli mysigt!! Nä nu får jag ta min lilla snutta som inte längre vill leka själv.

Men nu vet vi att vi kom upp när kl ringde. Ska bli spännande att höra om Lars första dag på jobbet!

Å till sist Tusen tack för komentarerna, nu börjar ni bli riktigt snälla och duktiga!

Söndag !

God morgon! Eller förmiddag är det ju!

Vad pysslas det då med här en söndag förmiddag, jo detta.
 Lars viker tvätt och Effi "hjälper" till!





Det är ju toppen med en liten hjälpreda, eller? Hum det kan ju diskuteras.

Hela familjen är vaken här i dag men så gick vi också och la oss kl tio i går kväll. Vilka tråkmånsar vi är men så är det ibland.
Har kännt mig helt nere och tråkig i några dagar men i dag när jag vaknade vid åtta känndes det bättre. Hoppas den kännslan håller i sig.

Vi har inga bokade planer i dag. Får väll se vad som dyker upp. Inte blir det ute aktiviteter i alla fall, blött och isigt och bara tråkigt ute. Jag ville ju att snön skulle ligga kvar.

 
Detta hände för någon dag sen, harriet ville läsa Effis bok. Hundarna är i vanliga fall super duktiga och rör aldrig Effis saker men just här kunde nog Harriet inte låta bli. Å eftersom det va prinsessan på ärten som gjorde det så var det ju inte så farligt ;).

I morgon börjar då Lars sitt nya jobb, spännande. Hoppas nu det går bra! Börjar ju lagom med två timmar!

Senare när han kommer hem ska mamma och jag ut på lite nya äventyr. Mysigt och kul!! Det är helt klart veckans höjdpunkt när vi tar vår lilla sväng!

 Här en bild på lill snuttan när hon leker lite.

Måste så klart nämna melodifestivalen i går, herre gud. Vad är det vi svenskar tycker om? Det är så roligt att kolla FB en sådan kväll, många åsikter och komentarer om just detta. Kul att det engagerar så många!

Något jag tycker är super duper kul är alla komentarer jag fick efter förra inlägget, bra gjort ni där ute. Tack så hjärtligt! Jag blir verkligen så glad! Så om ni orkar och vill bara fortsätt skriv, stort eller smått, lite eller mycket det kvittar!!

Önskar er alla en bra söndag!

Det drar i hop sig...

...till Sport Lov, härligt för barnen att vara lediga en vecka!
På måndag när lovet börjar för barnen börjar arbetet för Lars. Han börjarnämligen då att jobba två timmar om dagen. Detta kommer öka på gradvis.
Rolig att han fått "jobb" och får komma ut lite. Nu hoppas vi bara det går bra!

Torsdag eftermiddag nu och Lars och Oliver har hockey träningen. Dom tog Effi med sig för att lämna hos Mormor och Morfar. Kul för Effi att komma i väg lite. Och M & M tycker så klart också det är toppen. Bra dom tränar , ska ju snart ha henne en hel dag och ev en natt också när vi ska på annat!!

Så vad göra då Linnea och jag, jo vi har städat hennes rum. En del kläder som inte hittat in i gardroben och så... Nu fick hon fixa det sista själv nämligen damma!

När det är klart blir det läxläsning , sen är hon "fri" att göra vad hon vill. Men jag tror hon senare ska få hjälpa mig laga middag , duka och tända ljus. Ja hon ska inte göra det själv så klart utan bara hjälpa till.

I går var Oliver glad, ny fotbollsskor och lite annat. Han kom bara hem innan det skulle invigas....

 
Ja inte hindrade lite snö honom.... (Å ja vi ska snart ta bort julgranen...)

 Tog denna bild i morse...
Ser ut som vi aldrig städar och ändå gör vi det VARJE dag. Att våra hundar har päls på kroppen kan man då rakt inte tro med tanke på hur mycket där är på golvet.
Å dom där jäkla strumporna som alltid kasar av Effi, vad ska man göra?? Får köra med bara strumpbyxor.

 Sötaste lilla Effi ♥

 Snuttan ♥

Hon är så rolig det lilla trollet, älskar att smaka pappas fika/frukost..


Som ni kan se här har hon tre tänder på gång.
 Här busar hon med pappa!

 Ja då var det den där strumpan igen....

Nä nu ska jag nog göra en kopp kaffe och sätta mig och läsa lite i en bok jag började på i går, har en hel hög olästa böcker som väntar. Så härligt! Lyx!!



Nu när jag tittar ut ser jag att det snöar, små fina flingor . Hoppas det varar länge och blir mycket!!!

Då önskar jag som vanligt en bra dag och skulle inte bli ledsen om någon lämnade en liten komentar...

Till sist en bild på min nyaste ljuslyckta, den är så fin tycker jag! Vad tycker ni?


Långtråkig dag

Vet ni, vissa dagar tycker jag är långtråkiga. Är nog sådan som person som vill att det ska hända saker.

I dag började vi dagen med att Effi väckte mig kvart över fem. Lite tidigt men så är livet.

Jag fixade presenterna till familjen och lite sådant till kl var sju och dom andra gick upp.
Dom blev glada! Kul.
Det är ju Alla hjärtans dag och då tycker jag det är kul att ge något litet!

Sen vilade jag ett tag på fm, trött som en snigel...
Sen körde jag och handlade. Å så va det dags att damma, vika tvätt och allt Effi grejande. Fullt upp men inget vidare kul.

Nu har Lars o Oliver åkt och träna. Linnea, Effi och jag har varit ute och gått. Nu är det Effi bus och grejs fram till middagen ska lagas, kl sex kommer dom hem och då är dom hungriga.

En rolig sak i dag var att jag fick brevpaket av finaste Lotta! Jätte gulligt och kul. Tack käraste vännen!

Nä det var ingen vidare rolig blogg denna, men i dag är en sådan där tråååååkig dag. ÖNSKAR vi hade en bil till!!! Känner mig så sablans låst här ute på landet!

Önskar er en Härlig Alla hjärtans dag

Måndag

Ny vecka, helgen som gått har försvunnigt i väg fort.

Jag är just nu så glad att vi fått snö här, det lyser upp så fint. I morse när vi vaknade var allt vitt av frost. Så vackert men aj aj så kallt -17. Men hellre så här en regn och blåst.

Lars har varit ute med hundarna på åkern, dom älskar att få rasta av sig och busa där. Nu njuter dom av värmen från kakelugnen. Den går varm kan jag säga!

Väntar nu på min lilla Mamma ska komma, vi ska till Helsingborg en sväng, mysigt!!!

Måste ju berätta att Linnea och jag var på bio i går kväll. Helle och Mirre va med. Vi såg den där En dag i Puket (tror jag den heter) , den va helt klart rolig, tyckte vi fyra i alla fall. Så härligt att gå på bio , man glömmer liksom allt och bara njuter!

I helgen har Oliver spelat två hockey matcher, dom vann båda. Vet att jag är partisk men FAN vad duktig han är! När han gjorde första målet i lördags åkte han förbi , Effi, Farfar och mig för att stila. Jäkla vad stolt jag blev, duktiga Oliver!!!!

Linnea fick följa med Lars till Mjölby i lördags, det va upp tidigt. Kl fyra ringde kl, jag gick med upp och gjorde dom obligatoriska ägg och bacon mackorna. När dom sen gav sig av kvart i fem kröp jag ner och små slumrade till lillan vakna lite innan sex....bläää det är för tidigt!!!

Lars och Linnea hade haft det bra men kom hem utan placering på både Jopplin och Albin fast med CK på båda.

I går blev ju föresten lilla Effi 9 månader, tiden bara rusar. Hon är en riktig härlig filur som dom senaste dagarna varit lite gnällig, minst två tänder håller på att spricka fram så jag tror det är dom som spökar.

I går fick hon ju tvunget ut och se på snön. Det va allt lite konstigt tyckte hon.





 Fina Linnea!

Ja i dag hinner nog barnen bara hem innan dom ska ut i sön, det är bra! Frisk lust och lite rörelse är ju aldrig fel.
I kväll blir det "tjej" kväll här då pågarna ska och se Rögle!

Nä nu måste jag klä på mig snart kommer lilla Mor!

Ha en bra dag!

Torsdag



Blir man inte glad av en sådan här bild? Härliga busiga Effi!

Här är läget bra!
Har haft en repris av förra torsdags eftermiddagen, vilket betyder ENSAM HEMMA!! Har haft  det gött!
Nu väntas snart faniljen hem så då ska potatisen va kokta och grytan värmd. Lars gjorde nämligen en härlig köttgryta innan dom åkte. Mycket smidigt för mig att bara värma!

I går var vi barnvakt några timmar, sötaste Oskar var här.


 
Effi tyckte det va spännande med en busi filur som härjade omkring!

I dag har jag trimmat Albin, så i morgon är det bara bad av två vovvar och lite finlir kvar. Sen får vi väll packa lite också.
Själv ska jag inte vara med på utställningen utan vara hemma, tyvärr. Men så kan det vara! Vi hoppas Lars i alla fall får sällskap av Linnea , hon är förkyld men jag tror hon e på bättringsvägen.


Har så klart inte bara trimmat i dag utan även dammsugat , dammat , städat toa bla bla bla ja allt det dagliga.
Tycker man kan ana att vi har pälsdjur i detta hus är man tittar på bilden av Effis strumpor.....



Nä nu får jag sätta fart här! Hoppas ni alla haft en bra dag och får en mysig torsdagskväll!

Ni får gärna skriva om er dag, hur har ni haft det? Vad har ni gjort?

God kväll! Får bli en rad från telefonen. ...

God kväll! Får bli en rad från telefonen. Sitter här i soffan med en sovande Effi. Lars o Oliver är på vallåsen. Skidåkning är något oliver länge velat prova. Ska bli kul att höra hur det gått. Jaha då önskar jag en trevlig kväll!

Tisdag !

Så nu är en vovve trimmad inför utställningen i helgen! Har även hunnigt ta och badat av mig och vikt lite tvätt. Lars och Effi är ute på äventyr och jag får försöka passa på att blogga när tid och dator tillgång finns.

Helgen som varit har varit bra!
Fredag kväll var trevlig med trevligt besök!
På lördagen var vi bjudna på dop till min vän Helles pojke Erik! Mysigt och fint!



I söndags var Oliver på bio med en kompis. Linnea och jag handlade och sen kom Linda, Magnus och Tjabo hit vid fyra och åt middag. Kul att träffas då det nu var ett tag sedan.

Söndagen var ju ingen vanlig dag utan även Albin och hans syskons födelsedag. Tänk två år sen vi hade valpisar! Här en bild på finaste Albin!



På söndags kvällen blev det soffmys och så tittade Lars och jag på Walander filmen som gick på tv. En bra avslutning på en bra helg!


I dag har det varit trimmning som jag skrev innan. I eftermiddag kommer Helle med Erik och Alexandra med Wilda hit. Då blir det fika och snack! Härligt. Oliver och Lars har då flytt fältet till ishallen för att träna.
Linnea ska i väg och göra en ansiktsbehandling, lyckost henne!!! Sen en sväng till väla med mormor. Tyvärr är Linnea ganska förkyld men jag hoppas hon får det bra ändå.

I dag håller jag tummarna för min vän Lotta, hon ska till sjukhuset och få besked om allt möjligt! Tusen tankar till dig Loppan!!

Nu tänkte jag avsluta med lite bilder!











Just nu önskade jag solen sluta lysa in här.  Himmel vad skitigt här är, allt syns!! Blääää. Ja en runda med trasan och dama det måste göras och dammsugas med så klart! Får nog sluta nu....
Ha en bra dag!

Njuter!

Ja inte för att jag inte älskar min familj men oj vad jag njuter nu.
I dag har Linnea följt med en kompis hem efter skolan. Lars och Oliver ska på Hockey träning och på vägen dit lämnar dom Effi hos Mormor.
Detta betyder att jag har huset för mig själv förutom 4 hårbollar men dom stör mig inte. Dom har varit ute en bra stund på fm och är nu trötta och sover gott i soffan i värmen av kakelugnen.

Så vad gör man då när man får några timmar så här för sig själv? Jo nr 1 var att blogga, jag vill ju så gärna men med en dator i familjen är det svårt.

Nr 2 är dammsuga!! Dammat och vattnat , städat badrummet har jag redan gjort.

Nr 3 blir att ta ett gott bad!!

Sen blir det nog en lässtund på mitt favorit ställe , nämligen i vårat sovrum i "myshörnan"

 Här är det ljuvligt att sitta med gose fiten på sig och läsa och dricka en kopp kaffe!

Innan Lars och barnenkommer hem ska ljusen tändas och middagen värmas. Blir bara köttsoppa på burk och vitlöksbröd i dag. Smidigt!

Så så ser min eftermiddag ut tänkte jag.

Här kommer några bilder!

 Jag tycker det är coolt att Harriet vill ligga hos Effi när hon leker, då och då får hon sig ett drag i pälsen. Men hon tar det med ro. Min duktiga älskade Harriet!!

 Här har vi Jonna, Lycke , Elvis, Linnea och Effi. Vi hade nämligen trevligt besök i tisdags eftermiddag!


 

Det var så kul att se hur Effi tittade på Elvis. Hon tyckte det va spännande. Elvis stora syster Lycke var så duktig och kramade mer en gärna Effi, det gick oftast bra men ibland blev det ett litet pip i protest!

 Snuttan nu innan dom skulle åka till Mormor!
 Å nu har mössan kommit på!





Detta var allt för i dag, nu ska jag fortsätta att njuta av min eftermiddag!

Det vore väldigt kul om ni som läser orkar/vill/har lust att skriva några rader! Vad gör ni i dag?

RSS 2.0