Söndag !

God morgon! Eller förmiddag är det ju!

Vad pysslas det då med här en söndag förmiddag, jo detta.
 Lars viker tvätt och Effi "hjälper" till!





Det är ju toppen med en liten hjälpreda, eller? Hum det kan ju diskuteras.

Hela familjen är vaken här i dag men så gick vi också och la oss kl tio i går kväll. Vilka tråkmånsar vi är men så är det ibland.
Har kännt mig helt nere och tråkig i några dagar men i dag när jag vaknade vid åtta känndes det bättre. Hoppas den kännslan håller i sig.

Vi har inga bokade planer i dag. Får väll se vad som dyker upp. Inte blir det ute aktiviteter i alla fall, blött och isigt och bara tråkigt ute. Jag ville ju att snön skulle ligga kvar.

 
Detta hände för någon dag sen, harriet ville läsa Effis bok. Hundarna är i vanliga fall super duktiga och rör aldrig Effis saker men just här kunde nog Harriet inte låta bli. Å eftersom det va prinsessan på ärten som gjorde det så var det ju inte så farligt ;).

I morgon börjar då Lars sitt nya jobb, spännande. Hoppas nu det går bra! Börjar ju lagom med två timmar!

Senare när han kommer hem ska mamma och jag ut på lite nya äventyr. Mysigt och kul!! Det är helt klart veckans höjdpunkt när vi tar vår lilla sväng!

 Här en bild på lill snuttan när hon leker lite.

Måste så klart nämna melodifestivalen i går, herre gud. Vad är det vi svenskar tycker om? Det är så roligt att kolla FB en sådan kväll, många åsikter och komentarer om just detta. Kul att det engagerar så många!

Något jag tycker är super duper kul är alla komentarer jag fick efter förra inlägget, bra gjort ni där ute. Tack så hjärtligt! Jag blir verkligen så glad! Så om ni orkar och vill bara fortsätt skriv, stort eller smått, lite eller mycket det kvittar!!

Önskar er alla en bra söndag!



Kommentarer
Linda

Men Harriet då!!!! Inte Mollyboken ;) tur att tant har flera på lager! Hoppas ni får en mysig dag!

Ktam

2012-02-19 @ 09:29:56
Farmor

Pappas lilla duktiga hjälpreda.

2012-02-19 @ 10:20:23
Britt-Marie Staaf

Men du vet ju Susanne, Harriet ville ju bara vara barnvakt och läsa boken för Effi. Hon tänker ju som så, att nu måste matte få ta en fika i lugn och ro. Hon är så klok det vet vi ju.

2012-02-19 @ 11:55:31
Lilian

Supergrattis till en bra uppfödning och bra valpköpare!

2012-02-19 @ 13:23:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0