Det finns bara en som hon....

I går städade vi som bara den. Fick röjt där uppe på barnens rum skönt och välbehövligt. Vi  har haft en del "skrot" ståede i utrymmet mellan barnens rum. Bland annat Linneas fina stol hon hade som liten.
Vi tog ner stolen och satte den på Effis lilla rum.  Inte blev jag helt förvänad när jag hittade en viss dam i stolen i går....





Det finns bara en som Harriet, hon provade ju även Effis spjälsäng innan Effi var född. Hon tycker nog att det va himmla snält att hon fick en egen liten stol nu....

Ja som jag skrev innan var det mycket städ här i går. Vi va även i väg och handlade. Blev ett kg färska räkor som vi avnjöt till middag, så jäkla gott. Jag har verkligen längtat efter det. Sen köpte vi ett kg torsk som vi ska ha en annan dag. Å så blev det ju en hel del annat också.

Natten som varit har inte varit rolig. Effi har hostat en hel del. Jag somnade nog vid två tiden för att sen gå upp fem igen. Så nu är jag lite sliten.

När jag skulle släppa ut vovvarna i morse halkade jag på trappan och slog knäet i grinden och vred hela benet, inte helt mysigt. Är faktiskt riktigt öm i knäet nu. Tur man inte bröt sig med tanke på hur otroligt smidag man är..... Nä foppatoflor och istrappa är farligt! Måste nog snart innförskaffa mig några andra skor att ha inne. Inte första gången jag halkar....varje dag halkar jag lite på hundarnas dripp dropp från vattenskålen.

Ja som ni förstår  är det fruset här, härligt. Men jag trodde vi skulle vakna till en dm snö. Vill ha snö så barnen kan va ute och busa lite , ja även vovvarna tycker ju om det.

 Detta kom Effi på igår att det va kul. Riktigt gott att äta lite fot. Snuttan hon kan så mycket fina trix.
Ett trix som inte va så kul var att hon ramlade ner från Olivers säng i går. Hjälp vad rädd jag blev. Var helt berädd på att ringa 112. Men tack och lov gick det bra!



Här en bild på Effi i går kväll när hon fått på pyamasen och väntar på att få sitta i mammas knä och äta natta vällingen.

Nä det va nog allt för just nu. Ni får ha en bra dag och va försiktiga i halkan!


Å föresten vet ni hur mycket roligare det är att blogga när ni är duktiga på att komentera, tack!


Kommentarer
Ewa

Hej vännen! Så kul att läsa din blogg även om jag är dålig på att kommentera! Blir så glad av alla fina bilder<3<3<3<3 Effi är helt underbar vilken sötnos! Man blir så varm i hjärtat och glad i själen av att titta på henne - ett riktigt solsken<3<3

Harriet är för härlig - ser himla skönt ut:-) livsnjutare eller?????

Hoppas att vi träffas snart - kommer ni till Mjölby?

Tur att du inte skadade dig - Foppatofflor är bra men oj vad lätt att halka med dem!

Trevlig helg! Kram

2012-01-21 @ 10:57:26
Anna

Kul att läsa :) så som effi gör med foten gjorde jag också när jag var liten :) alltid lika gott med en tå ;)

2012-01-24 @ 07:27:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0