Glömde

Vet ni vad jag glömde skriva i går? Jo att Effi blev 8 månader! Tack och lov kom vi i håg det och hon fick grattis i alla fall. Tramsigt kanske....men lite viktigt är det ju.

Nu i dag har vi fått i väg barnen till skolan, bäddat och plockat. Nu står det dinkelbullar på jäsning, dom ska snart in i ugnen. Vi ska nämligen ha köttfärs och potatissoppa och bullar i dag, fick ett önskemål om det.....

I eftermiddag ska Linnea ha två kompisar med hem från skolan, roligt. Fast det tycker inte Effi. Då har ju stora syster inte lika mycket tid med henne.
Oliver har fotbollsträning i eftermiddag, inne tack och lov. för här blåser det ju fortfarande friskt.

I går trimmade jag Ezter och badade henne, hon börjar få lite mer päls nu. Kul. Hon ska hem i dag , vi har passat henne i tre veckor nu. Hon längtar nog efter sin matte och husse nu även om hon känner sig hemma här hos oss.

Lars tog ut Tindra i går och badade henne, fort gjort eftersom hon är nerklippt, tar typ två sekunder att föna henne, ha ha.
Så nu är alla vovvar relativt nybadade, skönt. Ska börja plocka lite på Jopplin snart, hon måste ju också snyggas till lite nu när hon ska ut i ringen....

I morgon ska Linnea åka till mormor och morfar, inte träffats på tre veckor nu då dom ju varit i Mexiko. Gissa om Linnea längtar efter dom!!
Oliver och Lars ska till Malmö och spela hockeymatch, Lars spelar ju så klart inte men han måste ju va med endå.

Själv har jag inga planer , blir nog en lugn helg med dom vanliga syslorna , plocka och städa.

Önskar er en bra dag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0