KVÄLL

Då var denna dagen snart slut. Har varit en helt ok dag trotts den började tokigt när barnen missade skolbussen. Tack och lov att käraste Marie kunde komma och hämta barnen och köra dom till skolan. Så det löste sig.

Kl nio i förmiddags kom Alex med lilla Vila och Jonna med lilla Lycke och Elvis. Det var mysigt att träffas och snacka lite. Förmiddagen gick lite fortare än den brukar.

När Lars kom hem och gästerna körde hem körde jag till Maxi för att handla. Köpte även hundmat , en säck vägde 14 kg, intressant att lyfta den och känna hur mycket extra vikt jag asat runt på innan. Herre gud den va ju skit tung!!! Fast mina 14 kg som nu är borta satt ju så klart välfördelat...

När jag kom hem och packat in tänkte jag vila lite men låg bara och kolla kl och blev stressad så det gick inte. I eftermiddag har jag Effi lekt och pysslat. Fixat middag till familjen och lite sådant. Lars och Oliver var ju på hockey träning.

Tack kära ni för era komentarer!! Blir så glad!! Kan berätta att det blev 4 nya tröjer , en kofta och en sjal i måndags när jag var i väg. Så härligt och roligt! Så aj aj vad jag unnar mig....men det är jag ju värd!!

Köpte även en ny kalender, så i går skrev jag in i den. Många tider och grejor. Fick ju nu även skriva in mina arbetstider 1Maj jobbar jag min första natt. Vet inte hur det ska gå men det gör det väll får jag hoppas.

Just nu tittar Linnea på Top Model och Lars och Oliver har köpt hem hockey matchen och tittar där uppe.  Jag brukar se fram i mot tisdagskvällar för jag ser på DR Hause (stavas så eller) men jag tror det va sista avsnittet förra veckan. Typiskt!! Vet inte vad där är att se, får kolla det sen.
Om där inte är något kul kan jag tänk att jag går och lägger mig ännu tidigare än vanligt, Jag är såååå tråkig och lägge mig typ senast tio.

Hoppas jag hinner visa er lite bilder i morgon....

Ha en bra kväll där ute!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0