Nu ska det borstas

Nu är tänderna fina, oj oj vad skönt. Men hemläxa har jag fått, det ska pillas , gnidas och borstas.


I förmiddag fick Effi och jag dammat och tvättat lite. Pratade även en låååång stund med finaste Lotta. Tumören står still och det ska avvaktas med op eller behandling. Skönt så hon får återhämta sin lilla kropp lite!

När Lars kom hem från jobbet tog jag och vilade en liten stund, så skönt. Efter det var det dags att åka till stan och fixa tänderna.
När jag kom hem hade Lars dammsugat , skönt! Han hade även bestämmt sig för att ta med lill hönan till ishallen. Dom behövde väll inte vara där så länge nu när inte Oliver ska träna. Han har ju så ont i sin rygg.

Så nu är det bara Linnea och jag hemma, har inte sett henne ännu . Hon håller till på rummet. Får väll kalla på henne snart och hjälpa henne ta tag i läxorna.

I går när Oskar va här tog jag några bilder, ni ska få se!







Tog även någon bild i förmiddags när Effi va på golvet.


 Undra vad hon tittar på :)

Ja ni det va nog inget roligare att skriva om i dag. I kväll är det mitt favorit program kl nio. Det ska bli mysigt.

Jo nu slog det mig, man läser en del på FB om Crufts, det är ju nu och en del ska dit. Kan inte låta bli att tänka på när vi var där med Harriet! Oj oj vilken resa;). Jag kan erkänna att jag längtar inte tillbaks....


Här är en bild när hon står på bordet och blir bedömd. Mitt fina hjärta!!
Men jag hoppas i alla fall dom som är där får det trevligt och att det går bra för någon svensk hund!!

Tack och hej från mig



Kommentarer
Lotta

Hej gummsan! Då har du ett riktigt colgate smile nu då:D Skönt att få det fixat! tack själv för snacket idag, som vanligt blir jag alltid lite gladare och lite lättare till sinnet efter att ha snackat litta med dej haha det finns inga bekymmer som vi inte kan lösa:D hoppas du får en bra eftermiddag och kväll! P&K

2012-03-08 @ 16:02:05
URL: http://www.lottaloppan.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0