Sovmorgon

Jo det skulle varit min sovmorgon i dag. Gick inget vidare då Harriet inte följt med Lars och Effi ut från sovrummet när dom gick upp. Så vid kvart i sju hoppade hon upp på kanten och sa hallå matte nu går vi upp.....

Ja och då var det ju kört med den sovmorgonen, dröjer en vecka till nästa nu. Vi gick och la oss vid halv elva i går kväll men jag hade svårt att somna. Men så klart har man nog ändå fått den sömn man behöver. Så man ska väll inte klaga.

I går eftermiddag hade Linnea , Effi och jag besök av Linda och Tjabo. Det va mysigt. Tack för ni kom! Vi gjorde inget speciellt, drack kaffe och snackade och passade Effi.

I dag är det regnigt och grått, fasen jag vill att det ska vara vårigt och fint. I dag har jag inga planer. Får väll se vad som händer.

Tack så jätte mycket för komentarerna. Blir så glad!! Tack tack tack! Å till sist Lycka till ni som ska till Malmö och ställa i dag!



Kommentarer
Linda

Godmorgon! Synd att du inte fick sova men det kanske kan bli en eftermiddagslur :) Tack för igår det var mysigt! Hoppas Ni får en bra dag fast vädret kunde varit bättre. Kram

2012-03-18 @ 10:06:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0