Är det någon....

....som har lust att städa? Nähä inte det, vad synd. Ett handtag här vore toppen. Eller en nanny till Effi. Allt tar ju så mycket längretid när man har en ljuvlig lite stök loppa med sig. Jag städar , hon drar ut.... ja ja det är ju väl att hon är företagsam även om det inte hjälper till just nu.

I dag är det liksom stora städar och fixar dagen. Kalas i morgon ju,  vilket ska bli himmla så trevligt men en städerska så här dagen innan hade också varit trevligt. Men jag ska nog reda ut det, brukar ju gå. Och i eftermiddag är ju Lars hemma och vi kan hjälpas åt.

Måste åka och handla också, mat mm och lite nya blommer att piffa upp med när det är nystädat och fint.

Ursäkta att jag tjatar men tänk att lillan är ett år i morgon. För ett år sen va jag vaken hela natten till den 11:e , såg film och tog tiden på värkarna. Jäklars så jobbigt och ont det gjorde. I dag är det ett år sedan vi åkte till förlossningen för att kämpa fram vår finaste lilla Effi. Det tog till den 12:e och va ingen härlig upplevelse men tur man överlevde och glömmer ganska mycket hur det va.



Tänk vilken liten plutta hon va ♥

Nu är det en pigg , busig spjuver tjej!! Gumman gud vad jag älskar henne(ja självklart Linnea och Oliver lika mycket) !!!

Nu har dom stora barnen åkt till skolan, dammningen påbörjad, städat vår "skräp hylla" , satt igång tvätt och diskmaskinen och lite aannat. Men tyckte jag fick ta en liten stund till att blogga.

Men nu får jag nog ta tag i mig igen och få något skött innan lillan vill sova sin förmiddagslur. Vilket jag också önskat att jag fått en, haft en jobbig natt. Effi varit orolig, tror hon har nya tänder på gång eller kan det va födelsedagsnerver? Ha ha, nä det är det nog inte!

Hoppas ni som läser får en bra dag och som sagt har ni jätte mycket tid och lust så kom hit med dammtrasan....

Ha det!



Kommentarer
Britt-Marie Staaf

Men Sanna.... jag tror nog att det finns någon hemma hos dig nu som är väääldigt ledsen och förnärmad. Du nämnde inte hennes namn alls. Och hon som nu går i väntans tider och du vet ju att man är ju extra känslig då. Hon som tror att hon är den mest älskade varelsen på denna jord.

Jaa krama om lillan och ha nu en riktigt bra dag idag och en ännu bättre och trevligare imorgon. Vi själva ska stå ute i regn och rusk och framför allt kyla hela dagen imorgon.

Kram

2012-05-11 @ 08:34:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0