Att hitta....

....den där exakta röda färgen på Pelargonier som jag älskar, det är toppen. Två fina sådana lyser upp i vårat köksfönster nu och jag hoppas dom kommer växa till sig och vara fina länge.
Brukar ju mest ha vita blommor men just nu fick  det bli med lite färg.
 
Denna helgen är min jobbe helg och jag är ganska seg. Men kände för att skriva några rader ändå.
 
Linnea snuttan skruttan ligger på soffan, Lars är ute och målar. Oliver och Effi är hos Mormor och Morfar. Så här är väldigt tyst och lugnt.
 
Vovvarna ligger ute och njuter av fantastiskt väder. Mysigt för dom. Lars har varit snäll och badat Hildur i dag, behövligt kan jag säga....
 
Nu blir det några bilder från sista tiden här, sen en kopp kaffe på trappan. Jobb i natt också så lite ljus kan kanske göra gott!
 
 
Önskar er en fin Söndag o hoppas ni har lika fint väder som vi!

Önskar

I dag har vi varit hos doktorn med Linnea, sänka på 73 och hög feber mm. Så det blev medicin för snuttan! Så skruttig att det gör ont att se henne. Nu laddar jag inför en helg på jobb! Skönt att hänga i soffan o bara vara ett tag. I går kväll va jag och spinnade, det va jätte kul och jag längtar redan till nästa gång.
Måste bara visa vad jag önskar mig när jag fyller åt. Så ljuvligt söt!!!!
Ha en bra fredag nu!

Knakar!

Här växer det så det knakar, för varje dag kan man se hur gräset blir grönare. Träd och  växter börjar bli gröna. Ljuvligt!!! Tycker det ger lite ny energi att se det som sovit under vintern äntligen vakna upp och spira.
Man får liksom hopp om att vår underbara innergård kommer bli fin och mysig igen, något man tvekat på ett tag. Visset gräs och växter har ju inte sett så kul ut, men som sagt nu är det på G igen.
Våra väggar blir riktigt röda och fina, Lars han målar på när han har tid och det blir så himla fint. Rent fräscht och rött!!!
Just nu skiner solen men tyvärr blåser det en hel del. Fast man är ju glad att det inte regnar i alla fall. Vovvarna har
njutit där ute en stund men fick komma in nu och mysa med matte.
 
Nu har jag jobbat måndag och h tisdag natt, ledig till fredag. Då är det tre nätter som ska göras. Men det brukar rulla på ganska fort.
I dag vaknade jag redan tjugo över tolv så jag känner mig ganska seg faktiskt. Effi snuttan är hos Mormor och Morfar å Linnea och Oliver är ju i skolan. Lars slutar nog vid två sen kommer han och Effi hem.
 
Ska nog lägga mig en stund på soffan och se om det hjälper mig att piggna till lite. I eftermiddag blir det ju Effi lek , dammsugning och det där vanliga.
 
I morgon kväll ska jag på Spinning igen, va ju det i måndags. Det är så kul! Men attans jobbigt och min rumpa är liksom inte helt härdad om man säger så.....
 
 
Nähä som sagt soffan får det bli nu en stund. Lugnet innan stormen liksom ;)
Ha det gott alla glada!!!
  

Måndag

Johopp så är det Måndag och ny vecka. Tuff vecka med mycket jobb , möte mm....
Så nu om någon timme ska jag i väg på Spinning, jo det är sant! Här ska veckan sparkas igång med nya tag!!
I dag har vi mest skruttat här hemma, lämnat Ezth er till M&M som kommit hem från semester. Jag har vilat ett tag och nu ska jag gå och packa träningskläder och jobbe väskan!
Hoppas ni alla har en bra måndag och får en ok vecka!

Fredag

Nu ska vi se om det fungerar att blogga från telefonen, har ju strulat massor. Här är läget lugnt, Lars nattar Effi och Oliver vovvarna och jag hänger i soffan. Linnea är i väg hos Moa, i morgon är den stora dagen tjejerna längtat efter länge nu.... Önskar er alla en trevlig kväll! Själv önskar jag att jag skulle varit på utställning i morgon, men det dröjer ett bra tag till. Är ju sååå roligt!

Lite nytt!

Fick "vårstäda" bloggen lite , får se om jag gillar det. Vad tycker ni?
 
I går var en mys söndag , Effi njöt i det fina vädret. Hon älskar att vara ute.
Just nu är hon och Lars ute och sår några fröer. Hon är säkert mycket hjälpsam....
 
 
I dag måndag kändes det lite tomt när jag skickade i väg Linnea och Oliver till skolan. Oliver ska på lägerskolan i Tåssjö och kommer inte hem förrän i morgon eftermiddag.
Sen blir det alltid lite konstigt när det varit helg och full rulle, när sen alla åker i väg blir det tomt för Effi och mig. Men i dag åkte vi till Willis och handlade lite, lill snuttan hittade en boll som hon tyckte va fin. Tyckte själv det va bra så hon kan "träna" här ute nu i vårvädret. Hon höll krampaktigt i den hela vägen hem och sa tack säkert 5 gånger. Sötis!
 
När Lars kom hem vilade jag, men vaknade lite för tidigt. Drömde så himla hemskt....så det va bara att gå upp igen.
 
I natt är det jobb dags för min del, blir säkert bra. Men efter en skön fri vecka känns det lite svårt att komma igång.
 
Nä nu ska jag nog gå ut med lite kaffe till Lars. Avslutar med några bilder på Effi när hon fikade i förmiddag!
 
 
<3

Vårväder

Och Kosläpp!!
Kan det bli bättre en söndag? Nä härligt värre. Och nu har fam kört till Maxi för att handla, grillning står på schemat sen.
Tänkte visa några bilder från i dag när vi var och kollade på kossorna mm.
 
 

Så har vi det!

Oj nu var det ett tag sen igen, bloggandet har liksom inte hunnits med. Men nu så här en onsdag morgon ska jag nog ta och skriva några rader.
 
Kan börja med att berätta att förra veckan var jag super förkyld, Effi har ju också varit det så det är väll inte så konstigt att man blev dålig.
Men i torsdags var jag ändå tvungen att fixa med vovvarna och förbereda för helgen. Vi åkte ju i fredags till Mölndal där Linnea , Oliver , Lars och jag + 3 vovvar sov på Hotell Scandic. Ett jätte bra hotell som vi säkert kommer bo på fler gånger.
Effi hade vi lämnat hos Mormor och Morfar redan på torsdagen så att jag skulle hinna bada och fixa Jopplin , Albin och Hildur på fredagsförmiddagen  när Lars jobbade och det gjorde jag. Barnen slutade 14.20 och när dom sen kom hem körde vi och lämnade Harriet och Tindra hos Linda , Magnus och Tjabo i Grevie. Det va snällt att dom ville passa damerna till oss!!! Å vi kan ju gissa att dom haft det bra!
 
På Lördagen var det ju utställning i Kungsbacka , tyvärr upplevde jag den dagen som rörig , geggig och små jobbig. Hanar och tikar var ju i olika ringar och dom krockade så klart. Dessutom var dom på olika  ställe då detta var typ som två sammanbyggda ridhus kan man säga.
Så det va svårt att hålla koll när man skulle in. Vi placerade oss vi "hanringen" då där var mest platts och ingen gegga som vid och i "tikringen" .
 
Albin vann Championklassen med Ck och blev sen 2:a bästa hane.
Samtidigt som Lars var i ringen var jag inne med Hildur, hon vann Juniorklassen med Ck men sen oplacerad i bästa tik. Det va ganska otäckt att springa i den ringen då det va mycket geggigt och jag bara såg framför mig hur man skulle halka och ramla... men det hände inte då vi höll igen en aning.
 
Jopplin som visades fint av Karin blev utan placering (5:a) fast med Ck blev också så klart oplacerad i bästa tik.
 
På lördagskvällen gick vi ut och åt , riktigt mysigt  och gott!
 
 
Så var det utställning på söndagen igen, en mycket trevligare dag då cockrarna var i en och samma ring. Å dessutom fick vi va där det inte va så geggigt.
Albin blev inte placerad alls.
Jopplin blev 3:a med Ck sen oplac i Bästa tik
Hildur blev 2:a med Ck men och sen oplacerad i Bästa tik.
 
Men som sagt det va ändå en trevlig dag och Linnea och Oliver va super tåliga och duktiga hela helgen!!
Tack Alla för trevligt sällskap vid ringen!
 
När vi körde hem hämtade vi upp Tindra och Harriet som så klart haft det bra. Sen bar det hem för att packa av allt..... Därefter blev det till att hämta hem lill skruttan Effi som också haft det super bra.
 
Nu i veckan har vi mest städat , tvättat och försökt få h komma iordning och komma i kapp. I går putsade Lars fönster och det kändes så skönt, vi kan se ut igen. Själv fick jag städat katastrofområdet tvättstugan.... sorterat Effis garderob mm. Så i går kväll satte vi oss i soffan med gott samvete.
Effi åkte till farmor och farfar i går em så vi hade gott om tid och kunde fixa och dona i lugn och ro. Nu vid elva ska jag till doktorn men tänkte stoppa Harriet och kanske Tindra i badet innan.
 
Det ser ut att bli fint och soligt här i dag igen, härligt. Nu ska jag se om jag kan få i väg Oliver till skolan. Linnea ska vara hemma då hon också varit förkyld och febrig.
 
Ha en go dag nu alla glada!
 
 
 
RSS 2.0