SNART

Jippi äntligen!!
I dag får Linnea åka hem från sjukhuset där hon ju varit sen i tisdags. Hon har varit modig och duktig hela tiden berättar mormor som ju varit hos henne hela tiden.

Nu är dom på väg hem från stockholm med husbilen och vi är nog lika glada allihop.
Gissa om det blir kram kalas när dom kommer hem till Tuttagården!!!

Här kommer några söta bilder på den lilla loppan som ju har fått vara hemma med mamma och pappa.

Till sist en bild på Effis nya fina mobil som nu hänger över hennes säng. Hon har en annan över skötbordet, den gillar hon skarpt och hon brukar smajla upp sig när hon ser den.


Nä nu ska det grejas vidare här men jag ville tvunget skriva den glada nyheten!!
TJOHOOOOOO JiPPII

Söndag morgon!

Då är kl strax sex på morgonen. Effi och jag gick upp halv fem. Nu har hon ätigt och grejat, somnade precis. Får väll se om hon tar en lur eller vaknar strax igen.
I går skrev jag ju om hur vi väntade , väntade på besked om Linnea fick åka hem. Men ack nej det fick hon inte. Sänkan hade gått ner lite men inte så mycket om dom vill.
Stackars Linnea hon blir så ledsen, hon längtar hem massor nu.
I går var Oliver och morfar där, morfar och mormor hade gått ut en sväng. Så Linnea och Oliver var själva och tittade på film och myste.
Skönt för mormor att komma utanför sjukhusdörrarna en runda, man vet ju hur jobbigt det är att vara på sådana ställe.

Nu hoppas vi att Linnea blir utskriven i dag. Tyvärr får vi väll vänta på besked då ronden förmodligen inte kommer förren sent i dag också.
När jag pratade med Oliver i går sa han att han också längtade hem mycket nu, å vad det ska bli skönt när vi får hem dom igen.

Linnea tycker maten är bläää , ni vet det är färdiga rätter man värmer bara. Jag frågade vad hon vill ha för middag när hon kommer hem, jo Grillat ville hon ha. Så självfallet kommer det bli det den dagen.

I går fick Lars lagt den sista stenen, det var runt våra träd och lite så. Sen blev häckarna klippta, gräset på innergåården klippt och lite sådant. Han är duktig.
Själv tog jag hand om Effi och tvättade lite, dammsugade mm.
Jag börjar bli riktigt sugen på att göra något roligt men det får bli ett annat århundrade.....

I dag får vi se vad vi hinner och får gjort. Borde ta och bada hundarna och trimma till dom. Vi får väll se. Sen skulle jag behöva komma i väg och fixa lite till dopet.
Men jag känner också att jag nog behöver sova lite också. Natten som gick har jag knappast sovigt något. Varit kokande varm och vimmsat runt i sängen bara. Hatar sådana nätter!!!

Nä nu får vi vänta och hoppas på ett positivt besked vad det gäller Linnea, hela min kropp och mitt hjärta skriker efter att få hem dom nu!!!
Till sist tack för stavhjälpen!

Ha en bra dag!  

Vi väntar!

Linnea hjärtat fick inte komma hem i går hellre. Det är sänkan som inte går ner som den ska.
I dag väntar dom fortfarande på att Doktorn ska komma, tar ju längre tid på helgen innan dom går ronden.
Varje morgon tar dom blodprov på Linnea för att kolla just sänkan.
Nu hoppas vi och håller tummarna på att den sjunkigt.
Jobbigt för henne och vänta och så även för oss. Man vill ju veta hur det går!

Pratade med Mormor och Linnea, dom var så fnissiga och tokiga. Det är bra att dom försöker ha så roligt det går på en sjukhussal. I går kväll hade dom mys kväll, tittade på Sunes somar och åt tuttifrutti godisar. Självklart uppdelade så båda fick lika, ha ha.

Oliver och Morfar är ute på sina turer i Stockholm, kan nog snart alla bussar och tunnelbaner. I går hade dom köpt en melon på torget . Den vägde 4 kg,  ha ha. Den bar dom runt på stan. Dom är för roliga!
Oliver hade nu sagt till morfar att Nu är jag trött på museer(stavas?). I dag hälsar dom nog på mormor och Linnea eller hämtar dom. Vi får väll se vilket!

Lars, Effi och jag har det bra. Lars är flitig där ute. Effi och jag städar och tvättar lite. Går omkring och skrotar lite. Händer inget speciellt.
I kväll ska vi grilla tänkte vi, ska bli gott. Hoppas nu inte det börjar regna.

Nä det var  allt från just nu. Tjingaling.

Längtar!!

Nu längtar jag efter att få hem Linnea & Oliver! Har tänkt så på dom, deras semester blev ju inte riktigt lika rolig som det var tänkt.
Det gör verkligen ont i mig att det skulle bli så här. Kunde inte den jäkla blindtarmen vänta med att spöka?

Pratade med Linnea i går kväll, hon är ju lite bättre men hördes långt i från pigg. Stackars gumman!
Hon hade varit uppe och gått , ätigt lite och så har hon sin telefon som hon kan kolla FB med och lite annat, hon är jätte glad för alla fina komentarer. Tack alla ni som skriver till henne. Tror det betyder mer än vad man tror. Så snälla skriv på!!!!

Morfar och Oliver hade varit där i går, dom firade Mormors 65 års dag där på sjukhuset. Hon hade fått paket och dom fick göra det bästa av situationen. Grattis käraste mamma i efterskott!!!!

Linnea skrev på FB till mig i går att hon ev fick åka hem i dag ,vi får väll se och höra vad dom säger.

I går lämnade Lars Effi hos sina föräldrar. Vi passade på att rensa och sortera massor med lådor som inte blivit fixade när vi flyttade hit. Det blev två stora släp fulla till tippen. Känndes gött att få det gjort!
Efter det körde vi en sväng till stan sen ut till Tant grön och köpte lite ost. Sen hem till grevie och hämta Effi. Allt hade gått bra, hon hade sovit den mesta av tiden. Tack för hjälpen.

Denna vecka har varit jobbig, inte alls som vi tänkt oss. Svårt att njuta av lite barnledigt när det blev så här. Har ju så klart varit ledsen och orolig. Men det är ju mest synd om Linnea så klart!!!

I dag ska vi försöka göra det sista på Att göra listan som vi gjort. Skönt att få lite ordning och klart!

Just nu sover Alla utom jag,i natt var Effi och jag uppe redan kl ett och sen kl fem. Nu har hon ätigt och gosat, sover nu en stund till. Hoppas Lars kan få sova ut lite, han kan nog behöva det!!

Nä ni jag har nog inte mycket mer att säga just nu. Men som sagt tack till er som komenterar!

Så ja...

Nu är det gjort! Linnea är opererad och ligger nu på uppvaket. Hon har tittat upp lite men inte pratat ännu.
Doktirn hade berättat för mormor att blindtarmen brustigt. Nu vill dom ha henne ca 3 dygn till för hon ska ha antibiotika i dropp.
Innan dom sövde Linnea hade dom frågat vad hon tyckte bäst om av allt, då svarade hon Att vara med min familj!! Lilla hjärtat!! Nu blir man så där tårögd igen!

Frågade mormor om hon ville vi skulle komma upp och lösa av men det tyckte hon ej. Vi ska vara hemma och göra det vi planerat. När dom sen kommer hem kommer Linnea behöva extra uppmärksamhet så klart och då är det bra om vi är utvilade och fått gjort så mycket som möjligt.

Nästa vecka går ju åt att fixa inför Effis dop!

Oliver och morfar har det bara bra, har nu åkt utanpå globen och gör stan!! Kul!

Tack för komentarernaa, Linnea kommer bli glad att ni tänker på henne!

Tack och hej från mig!

Stackars!

Ja ni det blir inte alltid som man tänkt sig.
I går kväll ringde morfar hem från Stockholm för att berätta att Linnea hade så ont i magen. Det visste jag sen innan eftersom hon sms:at om det + skrivit det på FB. Men jag trodde inte det var så alvarligt.

När morfar ringde var dom på sjukhuset. Dom misstänkte blindtarmen. Linnea hade fått ta prover och väntade då på fler undersökningar.
Det blev några fler telefonsamtal och ni kan ju förstå hur det känns att sitta här nere ett antal mil i från.
Jag pratade med Linnea och hon var så ledsen, hade så ont i magen och var jätte rädd och längtade efter oss.

Tack och lov vet vi ju att Linnea är helt trygg med mormor och morfar och att hon ju får den hjälp hon behöver där på sjukhuset.

Halv två i natt pratade vi senast vid, då hade mormor och hon fått ett rum på en avdelning. Undersökningarna visade att det var en inflamerad blindtarm och det skulle opereras. Men det väntade dom nog med tills nu på morgonen.
Hon hade fått massor med smärtstillande och dropp. Stackars lilla hjärtat.
Det är så jag känner tårarna bränna innanför ögonlocken när jag skriver detta.

Vi pratade även med Oliver i går och han grät och var så ledsen, längtade hem. Ja stackars honom också, skrämmande när syrran mår dåligt ju.

Det är så tråkigt att det blev så här, i går kväll skulle dom sett på konsär på Grönalund men fick åka från grönalund innan konsären börjat eftersom Linnea fick mer och mer ont.

Barnen har längtat, väntat och pratat om denna resa i 10 veckor, fan varför skulle det bli så här!!!!
Fast men får ju vara otroligt glad och tacksam att det inte är värre och att det finns hjälp att få!!

Jag somnade vid lite över två tiden i natt. Vaknade sen fem när lill skruttan Effi ville upp och ha mat. Nu är hon ny äten ,  bytad på och har somnat gott igen.

Själv tycker jag inte det är lönt att lägga mig. Väntar bara på att höra av dom igen!!
Sen vet jag inte om målar mannen kommer strax efter sju eller vad. Så det är tyvärr lika bra att va uppe. Men gud vad trött jag är!!

Ja tusen tankar till våran stora fina duktiga Linnea. Självklart återkommer jag hur allt är med henne! Önskar så jag var där och kunde trösta henne!!!


I går på dagen fick Larsgjort färdigt med stenarna, oj vad fint det blev. Han är så händig den mannen! Sen tog han ett ryck och städade i garaget där vi hade massa skit och låder, det blev riktigt bra och några vänder till tippen!

Effi och jag var ju på BVC i går, allt såg bra ut och hon vägde nu 5740g och var 57,5 lång. 
Effi och jag fick även städat lite och sen körde jag och handlade eftersom vi skulle få besök på kvällen.
Det var Anders som jag jobbar ihop med. Det var kul att se honom, är ju några månade sen nu. Vi hade en mycket trevlig kväll bortsätt från det som händer med Linnea. Lars grillade god kyckling och majs. Sen blev det kroketter , tre sorters såser och själv klart PRESSGURKA till!! Ha ha, tack käraste Fannys Matte för det!! Gurkorna är super goda! Å titta gärna in snart!!!!!

Ja ni nu får vi se hur det går med Linnea och när dom kommer hem, kan tänka mig att dom styr kosan hem så fort som möjligt. Ska bli skönt att få hem dom samtidigt som "våra" planer också går i kras.... Men huvudsaken är ju att allt blir bra med Linnea!
I dag hoppas jag vi hinner städa mer där ute i våra låder, har en miljon böcker och sådant som ska gås igenom. Sen vill jag städa ordentligt på barnens rum så där är fint när dom kommer hem.
Hade så gärna också velat köra runt och kolla  lite, köpt lite nya blommer och så, men vi får se hur mycket vi hinner.
Sen hade jag planerat att Lars och jag skulle åka till Tant grön(en affär) och köpa lite goa ostar mm för presentkortet Lars fick när han fyllde år. Till detta tänkte jag mig vi skulle se en lite ruskig film...
Men som sagt vi får se vad vi hinner.

Vi fick även fin inbjudan till födelsedagskalas i dag. Linda och Magnus  vovve Tjabo fyller ju år i dag och detta skulle firas med den årliga pankakstårtan kl tre. Tyvärr fick jag aldrig svarat på Lindas sms i går , dåligt samvete har jag för det. Men ska höra av mig sen till henne, men det får vänta lite. Förhoppningsvis sover dom gott just nu!!!
Hipp gurra för lilla Tjabo gubben i alla fall!!!

Phuuuu det va gött och skriva av sig lite så här på morgonkvisten. Hoppas ni inte tycker jag är för tjatig....
Ha det gott och håll en liten tumme för raraste Linnea hjärtat!

BVC

Som ni kanske förstår utav rubriken är det i dag tid för Effi att åka till BVC, ska bli spännande att väga och mäta henne. Jag tycker hon har växt massor. Stora tjejen nu. Hon har nu storlek 62 och ibland även 68. Det är ruskigt sorgligt att många av hennes kläder inte passar längre.
Hon har blivit så himla stadig i nacken också. Hon utvecklas fint och är nog helt "normal".


Nu tycker jag helt klart tiden ska stanna lite, inte behöver hon väll växa så fasligt fort? Mitt lilla härta!

I går fick Lars lagt en del sten och det är nästan helt klart. Själv gosade jag med Effi och var här inne och pysslade. Inga stordåd gjorda precis, fixa tvätten och plockade.

I går kväll tittade vi på tv, man är ju inte bortskämd med det sista tiden. Tittade på Johan Falk filmen som gick, åååå jag tycker dom är bra!!

I dag gick Lars upp med Effi, hon sov till tio i sex, dktiga lilla gumman. Kl sju ringde klockan å jag fick snällt stiga upp. Typiskt när man sover så gott. Men målar mannen skulle komma. Å då gäller det ju att va uppe och klädd. Så i dag tror jag han blir färdig i alla fall. Nu hoppas vi eletrikern kommer snart och sen att det blir kaklat i badrummet så vi blir färdig någon gång.
Faktiskt en aning jobbigt med folk i huset hela tiden. Men bra och fint blir det ju.

Nu har Lars kört för att hämta sten och lite så. Han är så duktig! Effi har börjat kalla lite på mig så jag får väll försöka avsluta detta. För snart vill hon nog ha mamma mys.

Vad som händer mer än BVC för min och Effis del det vet jag inte ännu. Men vi hoppas få gjort något.
Ha en bra dag!

Nu gäller det....

Japp nu gäller det att vara aktiv , pigg och inspirerad. Denna veckan ska det ju hinnas med en del. Allt från super rensa i lådor vi fortfarande har stående sen vi flyttade hit till att sätta upp nytt tvätttorkställ i taket i tvättstugan.

Ja vi har ju tänkt få gjort lite här hemma nu medan barnen är i väg på en liten semester, dom åkte i går vid middagstid glada i hågen och förväntansfulla som bara den.
Hörde av dom i går kväll och då campade dom i Gränna. Vi hoppas dom har det bra, vädret är kanske bättre där , man kan ju hoppas. Här hemma i Munka regnar det just nu, inte stort men ändå. Ingen sol som strålar här inte.

I går när vi  lämnat barnen körde vi hem och Lars fick vila, han hade ju varit uppe sen halv yra vilket är lite tidigt även för en förredetta "bonne" ha ha!
Själv gosade jag med Effi och tittade på en film på tv.

Till middag sen blev det räkor, hemma gjord aioli(stavas?) och bröd. Det var jätte gott! När katten är borta dansar.....bla bla, ja ni förstår vad jag menar hi hi!
När jag sen satt på kaffet såg jag att kaffefilterna var slut, vi körde i väg och köpte. Men var inte riktigt sugna på att köra hem.
Så vi körde en sväng till Fanny med matte och husse. Nä ingen söndags frid för dom inte. Det blev gott kaffe och ännu godare kladdkaka där kan ni tro. Mysigt att sitta och prata lite och jag hoppas dom inte blev galna på oss att vi droppade in.... Med oss hem hade vi fina goda gurkor också, inte illa. Vi tackar och bockar!!!

Som vanligt var kameran framme i går, objektet kan ni väll gissa?? Jo då lill snörpan Effi. Hon är så himla rolig och gör så skojiga miner. Men när man försöka fånga ett smajl med kameran då är det nästan stört omöjligt.


Är hon inte helt ljuvligt sött lillan? Det tycker i alla fall jag!!!

Kollade runt lite på datorn i går, såg så ljuvliga nappar och napphållare, kolla här!
Dessa kommer från Paul Frank, jag gillar många av dom grejerna!

Filt med samma apa! Fin!!
Dessa vet jag inte vad märket heter men fina är dom!

Finns många fina! Tycker det är roligt att kolla runt på allt fint. Önskar man kunde shoppa lite ibland.....

Ja nu ringer snart väckarklockan här, ställde den på sju eftersom målaren kommer strax efter. Själv vaknade jag kvart över fem , det var Effi som små pratade lite. Men hon somnade om några minuter till. Då satte en kör av galna hundar i gång och då var det bara att upp och ut med dom innan dom väckt halva skåne. Ska bli skönt när detta löpande är klart, ingen av dom är som dom ska om man säger så....

När hundarna varit ute vaknade Effi på riktigt och fick lite mat, somnade sen om och ligger nu här i vagnen och sover så sött!

Ja då får vi se vad vi får gjort i dag, är ju inte det roligaste vädret att va ute och greja i. Svårt med den lilla hönan också när det regnar och är kallt.
Känner ju att vi vill få gjort så mycket som möjligt nu dessa dagarna inte dom stora barnen är hemma.

Jag kan nämna att det blir 40 st + 2 bebbar på Effis barndop. Kul kul! Planering pågår som ni förstår....

Nä nu kommer nog snart Lars upp och jag ska avsluta detta och greja lite nu innan målaren kommer....Tjingaling!

Lördag kväll!

Nu är det lördag kväll. Vi har haft en bra dag.
Packat barnens grejer inför deras lilla tripp till huvudstaden, gissa om man är lite avundsjuk...fast samtidigt väldigt glad att dom får åka dit och ha det roligt!

Har så klart även kollat en del nyheter för att följa det fruktansvärda i Norge. Tusen tankar till alla inblandade och anhöriga!

Nu i kväll har vi ätigt en av mina favoriter nämligen grillad lax med goda tillbehör!

Jag har nu lagt till en länk på min sida,fler kommer nog efterhand. Vi tycker här är fina saker och jag är så kär i det där med väggord!! Vad tycker ni?

Nu sover Effi hjärtat gott, hon har inte velat skratta i dag. Men många blixtrande härliga smajl har vi fått. Hon har badat med Lars i dag , detta  älskar hon och blir helt vild och glad. Lilla Hjärtat!

Sover gör även Tindra, Jopplin , Harriet och Albin. Alla fyra är väll trötta eftersom dom är "tossiga" på dagarna. Här paras det hejvilt.....

Avslutar denna lilla kvällsblogg med lite ljus för alla i Norge.

Nu har det hänt!

I går var ingen vanlig dag utan blev en speciell dag. Vad då kanske ni undrar. Jo Lars kallade på mig innifrån toa där han bytade blöja på Effi Kolla här sa han och kittlade henne lite , då kom det!!! Effis första skratt!
Å men så härligt, detta kluckande härliga skratt. Finns det något bättre?
Jag längtar inte på något vis till Effi blir stor utan älskar och vill ha kvar henne som bäbis men när sådana här grejor händer är det verkligen kul!!

I går åkte vi ut till Torekov efter att vi hämtat Oliver hos Linda och Magnus, han sov över där. Det tycker han är toppen mysigt, vilket man ju kan förstå!!
Det var hamnfest i Torekov och det kan ju alltid vara trevligt att gå på en sväng. Här är några bilder från den lilla turen.


När vi körde hem från Torekov körde vi in om lågprisladan och sen Teddykompaniet i Båstad. Där var många söta nallar kan ni tro. Bland annat fina gung hästar /får som var jätte söta. Sen älskar jag många andra saker dom har, typ som små tossor till bebbar. Svårt att förklara men mycket är där i alla fall.
När vi var i Boarp gick vi in i en typ presentafär med massa pyssel. Där hittade vi en jätte söt Mobil, det var alltså ingen mobil telefon utan en mobil man hänger i taket. Lars köpte en sådan till sitt lilla hjärta och nu ska den bara hängas upp. Bild kommer en annan dag.

I går kväll var Linnea bjuden på Poolparty. Dom hade haft mysigt och kul. Badat och ätigt pizza. Lars , Oliver och jg tog också en pizza till middag. Ibland får det bli så...

Vi tittade även på filmen Åsa Nisse, Oliver hade sett den hos Linda och Magnus och tyckte den var jätte rolig. Han ville så gärna vi skulle se den så så fick det bli.
Det blev en lugn slappe kväll vilket var skönt!

Nu är kl precis lite över sex på morgonen, jag gick upp med Effi kl fem. Nu har hon ätigt och sover gott igen. jag har haft ute hundarna nu, lite jobbigt att hålla dom skilda åt. Alla tre tjejerna löper ju. Ni kan ju gissa hur Albin har det!!!
Ska bli skönt när det är över!!

I dag ska vi tvätta lite, packa barnens saker inför deras Stockholmstripp. Dom åker ju i morgon vilket dom ser fram i mot.  Om vädret tillåter fortsätter nog Lars att fixa lite där ute. Just nu är det uppehåll men när jag gick upp regnade det.

I går var sista osa dagen till Dopet, tre familjer kan inte komma men i övrigt kan alla. Jätte roligt. Vi kommer bli en ordentlig skara som säkert får väldigt trevligt.
Nu är det lite att förbereda och fixa men det är ju bara roligt!!

Nähä nu ska jag sluta babbla en massa och kanske ta fram dammtrasan och ta ett tag, är så trött på alla äckliga flugor och skit som ligger döda i fönsterkarmarna. Man kan torka ena dagen och andra ser det lika dant ut, tvi vale!!
Hoppas nu alla får njuta av en bra och härlig Lördag. Själv hoppas jag på att få höra något litet skratt även i dag!!

Ljud

Bland det härligaste ljudet jag kan höra i mina öron just nu är när Effi gurglar och "pratar". Det är så man blir varm i hela hjärtat.
Hon kan ibland vara lite svårflörtad men när hon vill kan hon spricka upp i så underbara leende att mamma hjärtat bara smälter.
Hennes favorit just nu är att ligga och prata med en på en kudde i soffan, sen vill hon att man tar henne i händerna och då drar hon sig upp till sittande. Då dyker hon på ens händer och ska smaka på dom. Hon blir helt vild, hon är så ljuvligt söt!
När jag får bättre tid ska jag lägga in filmer här i bloggen, men som sagt det får bli när jag har ro till det.

I går var det riktigt varmt, liksom klibbig värme. Effi hade svårt att komma till ro och sova men några små sömnstunder blev det. Här är en bild när hon i alla fall kom till ro en stund.


I dag vaknade jag av att någon pratade, det var Lars som prata med mättläggarekillen. Så nu kanske det ska bli klart. Bra, då kan vi gå vidare och kanske få klart....
Just nu sitter Effi i gymmet och jag skyndar mig att skriva lite. Linnea och Oliver sover fortfarande, skönt för dom. Jag hade nog också sovit om inte golvkillen kommit....

Ja då kan jag berätta att Lars i går ringde Telia IGEN!!! Undra hur många timmar vi suttigt i telefonkö där???
Nu sa dom att senast Fredag skulle det vara fixat, jo visst kyss mig någonstans, det tror jag när jag ser det! Men jag hoppas ju. Är så sur att jag förmodligen inte får se Sommar med Ernst i kväll. +  att vad tror dom man ska göra om kvällarna? Vi har ju inte råd att vara ute och fara och göra andra roliga saker, då är man faktiskt beroende av sin tv. Nä Telia kunde gott skicka lite bio biljetter, teater biljetter pengar till nöje och bensin, eller hur!!!

Vi har inget inplanerat i dag, men jag tror nog Lars vill ut snart och lägga lite sten. Oj vad han är duktig och fint blir det!
Lars pratade lite om hamnfesten i torekov som tydligen är nu, vi får väll se. Vore ju trevligt om det bara inte börjar regna. Vi får väll se!!
Vi måste i alla fall köra en runda så vi kan spruta lite eller MYCKET radar här för fy fasen med flugor. Bara på dator skärmen just nu sitter det tre äckel!!!

Nä nu avslutar jag med lite bilder! Ha det gött!
 Sötaste Oskar!
Fina Linnea

 Klara & Oskar

 Fina Hugo!

Alla vi som hatar......

.....klappar NU!!!
Jo jag nästan hatar telia just nu, fasen vad slöa dom är. Fortfarande inte fixat telefonstolpen och ledningen som något fyllo körde ner natten till i lördags. Lars ringde telia och dom sa innan onsdag 10.30 är det fixat. Toppen bra. Eller inte, nu är kl 11.41 och inte fungerar det här inte!!!

Jag önskar så jag hade mer tid att blogga , har många tankar jag hade velat skriva om. Men det är liksom fullt upp med lilla loppan , barnen ska lämnas och hämtas, det ska tvättas och städas , handlas och fixas.

Nu på söndag åker barnen i väg en sväng till stockholm, då ska vi FÖRSÖKA få rensat och sorterat i förådet och lite sådant. Lars försöker få färdigt stensättningen och det ska han väll också hinna med.
Sen vill jag försöka ta mig tid med hemsidan(myscockrarna) som ligger efter en hel del. Har ju bilder från valpköpare och så jag vill visa!
Känns på ågot vis som det blir fullt upp den veckan även utan dom stora barnen. Önskar så att Lars och jag också skulle få göra något kul så vi också fick semesterkännsla. För det har vi verkligen inte trotts att båda är hemma.

I natt har barnen haft kompisar här som har sovit över, kul för dom men nu börjar jag bli rätt trött i huvudet. Det ska fixas och grejas , fikas och ätas....

Nu har kl blivit ett, har haft ett avbrott i mitt skrivande här. Lilla Effi hjärtat ville ha mat mm, nu sover hon så kanske jag hinner skriva klart. Om nu datorn vill som jag....jäkla mobila skitet från Telia är ju ingen höjdare hellre.

I eftermiddag eller rättare sagt vid fem får vi besök, då ska det grillas och ätas. Blir säkert mysigt!
Men innan dess ska jag få städat klart och Lars ska till sjukgymnasten en sväng. Linnea är duktig och städar nu sitt rum, vilket verkligen behövdes.

Nu ska vi se om jag hinner avsluta med lite bilder.. Grejar så länge det går.
 Innergården i går kväll, mycket mysigare i verkligheten!!
Snuttan
 En rolig bild på Albin
Linnea & Klara!
Vårat enda äpple!


Nu måste jag sluta men hoppas ha mer tid en annan gång!

Bild blogg

Hallå hallå!
Då var det Söndag och min Pappas födelsedag. Hurra Hurra och Grattis Pappa!!
Vi firade honom i Fredags hemma hos Mamma & Pappa. Det blev 4 rätters middag och var jätte trevligt!
Lite bilder blev det! Fast mest på Effi, konstigt....
 Hemma hos Mamma & Pappa
 Lekstugan
Tog även dessa bilder på lilla hjärtat!
 Här ligger hon i vagnen o tittar o pratar med mormor!


Linnea träffar Effi igen efter Tysklandsresan, hon hade så klart längtat efter henne!
Pappa Lars och Effi!

I går var vi åter utan tv, internet och telefon.....grrrrr. Vi blev nästan galna men nu var det inte här det var fel. Det hade hänt en olycka med en rattfull idiot som kört ner telefonledningen en liten bit härifrån. Nu hoppas vi telia är snabba i morgon och lagar det. Vi är liten smula trötta på att va utan tv mm.

I går kväll blev vi bjudna till Linda , Magnus och Tjabo. Jätte trevligt och tur, inte kul att inte ha något att göra och dessutom inte kunna kolla på tv.. Men kvällen blev kanon, tyvärr hade vi missat fylla på blöjor i skötväskan och fick åka hem lite tidigare än vi velat(skönt kanske dom tyckte , ha ha) 
Tack snälla ni för dom riktigt smarriga burgarna med tillbehör vissa åt ju två och andra fem....Glassen och bären va inte fy skam hellre! Tack Tack! Å är ni sugna på Paj i kväll så bara hör av er lite i tid så är ni såååå varmt välkommna! Tyvärr har vi inget rosevin hemma.
Här är lite bilder från kvällen!


 Tant Linda och Effi

 Grabbarna sköter grillen!

 Fina Linnea!

 Pluttiluttan!

Kan berätta att i natt har vi sovigt i vårat sovrum för första gången. Blir nog bra när rullgardinen kommer upp och flugjävlarna dör!!!
Nä nu måste jag ta hand om liten Effi som är trött på att greja själv. Lars är ute och klipper gräset innan regnet kommer, han fick låna grannens klippare eftersom vår är kass. Ja det är ju vår tur, alltid något som är sönder.
Vad dagen bjuder på vet jag inte, vi får väll se!
Ha en bra dag!

14 Juli

Är det väll i dag? Helt vilsen i både dagar och datum.
I dag blåser det som attans och det kommer regnskurar i mellanåt, inte alls trevligt.
Tycker man blir helt slö och orkeslös.

Jag gick upp med den lilla höna bönan kl sex men valde att krypa ner i sängen igen vid halv tio när Lars kommit upp och kunde ta över Effi.
Somnade som en stock och sov till halv ett då Lars väckte mig när han skulle in på toa och byta på lillan. Oj vad skönt det var att få sova!!!

Nu har jag Effi myst och tittat på tv. Lars och Oliver har kört till stan för att fixa lite grejor. Hundarna sover gott här i dag , även dom verkar bli slö av detta tråk vädret. Just nu snarkar Albin högt och ljudligt.

Lilla Effi gumman sover också fast hon snarkar inte, hon är bara bedårande söt, kolla själva!
I går fixades vidare här hemma, börjar bli ordning och reda på klädkammaren, gardroberna mm. Ska ta bilder vid tillfälle så ni får se.
Lars började på en annan sak i går som nu är färdigt. Det blev jätte braoch jag säga att jag blir ju så lätt inspirerad av Sommar med Ernst(vilket ju är på tv i kväll).
 
Vet ni vad detta ska bli? Ni tittar väl på Ernst?
Det slutgiltiga resultatet har jag inte fotat ännu eftersom vädret inte lockar mig att gå ut.
Lars är så himmla snäll, jag kommer med ider och vipps så fixar han. Vilken "gubbe" jag har!

Har hört av Linnea i Tyskland, dom har det bra men är nu på väg hem eftersom vädret där är dåligt. Så i morgon får vi hem stora snuttan och Ezter får åka hem till sin Husse och Matte igen.

Jag funderar på att städa i tvättstugan i dag, finns nog lite att slänga där...vi får se om det bara blir en tanke eller vad...
För övrigt inga planer just nu, jag hade velat åka till Grevie och kollat in den där afären Färg och Form som jag skrivit om innan. Vi får väll se.
Sen hade jag velat fått madrasserna på platts i vårat sovrum, ska bli så mysigt att få allt klart och fint. Tyvärr är madrasserna skit mega tunga och Lars och jag klarar ju inte det själva. Han med ny opererad axel och jag svag som en sill(är sillar svaga? Jag vet inte, ha ha).

Nä nu ska jag sluta men först vill jag tacka Fannys matte för mysig fika igår och goa gurkor som nu har blivit prässgurkor!! (stavas).

Tjingaling från mig!

2 Månader i dag!

God morgon!
Passar på att försöka blogga lite nu, Lars tog Effi med sig och for ut för att kolla ärtetröskorna!!! Han blev som stollig, så spännande, ha ha! Ja ibland kommer "bonnen" fram i honom. Han fick kameran med sig ut så han kan ta lite bilder.
Först gick jag med ut men smet sen in för att ta chansen att sätta mig här, finurligt eller hur!!

I Söndags hade vi besök av min kusin, hans "fjälla" och hennes flicka. i fikade i trädgården, mamma hade bakat paj och hade jordgubbar med sig. Själv hade jag bakat rulltårtebakelser med hemmodlade rödavinbär, det ni. I rulltårtan var där en blandning med socker , kakao och grädde, smakade fin fint!
Det va kul att dom ville komma och se hur vi har det och träffa Effi. Hon fick jätte söta kläder kan ni tro, hon har ju nästan inga nu....

 Morfar och Effi!

 Någon som kan se vem Linnea är lik?

 

På kvällen blev vi med bjudna av mamma och pappa till Hembygdsparken, där blev det god mat och sen tittade vi på "sommarlustspel" eller vad det nu kan heta. Det va  roligt i alla fall och naten den godaste jag ätigt på mycket länge. Gissa varför och vad jag valde??
JO JUST DET, ni som känner mig väl vet vad jag väljer om jag kan...
 Å gud , det syns att vi är i en djurpark, ha ha!Detta var det mysigaste jag gjort på läääänge, tack kära mor och far!!

I går Måndag kom äntligen folket som skulle laga ledningen till telefonen mm, så jäkla skönt. Så nu kan vi se på tv, surfa och nästan ringa... vår telefon har fått en knäpp och vill inte som vi. Får undersöka det i dag om det är själva telefonen eller vad. Kan ge sig fan på att vi behöver köpa ny telefon....grrrrrrr!!
Telia ska även få ett rart sammtal av Lars..........

När dom var klara körde vi och lämnade Linnea hos mormor och morfar och tog Ezter med oss hem. Nu har Linnea gumman åkt på en liten semester till Tyskland. Roigt för henne.
Oliver är hemma och var i går kväll på fotboll i Helsingborg med Farmor och Farfar, vilket han tyckte va TOPPEN. Tack för att ni gjorde något roligt med honom!

När vi nu nästan var barnfria passade Lars , Effi och jag på att köra till ikea och Mio. Så nu är nya sängen monterad...men mer om det nästa gång.  Å då blir det kanske lite bildbevis om ni vill???

I dag är ingen vanlig dag...för lilla stora Effi fyller 2 månader i dag! Lilla hjärtat, tänk hon har varit här med oss i två månader!
Hon är en riktig goding kan ni tro, nöjd , glad och ljuvlig!
 

I dag blir det att fixa vidare i nya klädkammaren och lite sådant. Om ni har vägarna förbi så kom in på en kopp, blir nog hemma pyssel hela dagen!!

Ha det bra nu alla!

Lördag

Lördag morgon , kl är nu sju. Va precis ute och kollade vad regnet fördärvade i trädgården i går... Det är inte roligt att se. Hoppas att något repar sig igen. Vi som hade så fint!!!

Vid nio tio tiden i dag kommer en man för att lacka golvet, han va här i går och slipade det. Tydligen ska det lackas både i dag och i morgon men sen är det färdigt!! Vilket golv säger jag bara!!

I går hända inget speciellt alls, kvällen blev lugn med film tittande. Oliver och jag var i väg och köpte lite glass och så och när vi körde hemåt såg vi två bekanta filurer som va ute och gick. Fanny med matte, vi stannade så klart på en liten pratstund. Hoppas vi kan ses  snart och prata lite mer!!

I går kollade jag in på hemsidan som säljer den fina skötväskan jag visade i går, kolla här!


Tjusigt eller hur, ha ha. När Lars läste min blogg i går sa han typ ööö skulle du ha den stora skötväskan hängande där...å så tittade han på vagnen. JAAAA . Ä han är ju kille och dom förstår ju inte riktigt vad vi tjejer vill ha eller hur!!
Nog om den skötväskan nu, får drömma om den bara!!

Ja som jag skrev kommer golv "gubben" för övrigt har vi inget bestämmt eller planerat. Kan tänkas pappa kommer och hänger upp stuprännor mm.
Önskade vi skulle göra något roligt, trött på att gå här och städa och ha tråkigt!!  I kväll blir det väll att se på film för att fördriva tiden...Nä nu kallar lillan!

Nu e dom ute...

Inbjudningarna till dopet!


Vi har redan fått några svar på folk som gärna kommer vilket gläder oss mycket! Vi hoppas detta blir en riktigt mysig dag med många  gäster.
Kan alla komma är vi 53 st stycken inklusive barn, kul kul kul!!

Å nu till TELIA!! Fy fan för dom säger jag bara. Lars ringde igår igen och dom lova komma under dagen vilket dom inte gjorde. Så det blev ytterligare några sammtal dit....någon gång nästa vecka skulle dom komma. Fy fasen, hur kul är det? Nä nu får vi hyra massa filmer för att ha något att se på på kvällarna. Men det ska dom allt få stå för sen......
Inte så kul att inte våga ringa sina vänner, blir ju sa dyrt på mobilen, jag har ju bara kontantkort...men som tur är är ju hemtelefonen omkopplad till min mobil så folk kan nå oss i alla fall.

I föra innlägget jag skrev visade jag en säng och ett sängbord, dessa från Mio. På tisdag nästa vecka ska vi hämta hem det!!! JIPPI!!
Ska även till Ikea och handla inredningen till vår klädkammare som vi tittat ut. Kommer nog bli så fint så fint.

Jag har hittat lite fina förslag till doppresenter som Effi önskar sig, jo då hon har sagt det till mig. Tror ni inte mig??? Hon är väldigt försekommen och har redan kollat nätbutikerna, ha ha!
Födelsedagståg!
Gippsavjutningssett, finns lite olika...
Smycke!
Fina leksaker!
 Personlig speldosa!
Ja det  var lite förslag!! Önskar även typ fin leksaksservis(gärna röd med vita prickar, ha ha) solstol som finns på leksaksmagasinet, gå stol mm.

Vet ni vad jag skulle vilja ha, jo denna fina väskan. Älskar vår barnvagn men tycker inte så mycket om skötväskan. Den är lite för liten, dåligt med fack och skit jobbig att öppna och stänga, nä en sådan här vill jag ha!!
Tyvärr är den inte billig alls så jag får väll drömma vidare...Ni tänker väll , är hon aaldrig nöjd?? Jo visst är jag det men önska kan man väll få göra!! Sen är faktiskt skötväska en viktig sak. Det blir ju mer och mer grejor man ska ha med sig, ombyte, mat, flaskor, blöjorna blir större och större och tar mer platts. Själv tycker jag om att ha allt samlat i en väska och inte behöva ha hälften i något annat, typ ica kasse, fniss.
Jag känner hur lycklig jag kännt mig om jag hade råd med denna, ha ha. Får försöka spara men det kommer aldrig gå....jo det är klart lagom till Effis student kanske.

Vad händer annars här då? Tja inte mycket. Lars ska i väg i dag och stå i kiosken vid tennisbanorna.  Bara två timmar tack och lov, han hjälper lilla Marie med det så hon slipper stå där fyra timmar med 3 barn. Är så dåligt när dom tvingar på folk sådant här...

Barnen har inga planer men som vanligt kommer dom väll försöka ragga kompisar att leka eller VA med som det ju heter nu...

Annars läget lite för lugnt(lugnt = tråkigt tycker jag) Själv hade jag velat på lite utställningar!!!!

Lilla Tuva (Jopplins ena valp) är just nu i Paris på värdsutställningen och ställer ut Tuva. I går på blev hon 3:a med ck i juniorklass!! BRA! I dag är den "riktiga" värdsutställningen och vi håller så klart alla tummar , tassar och tår!!!

Nä nu snackar Effi lite i vagnen och jag får gå. Se om jag hinner slänga in någon bild till.... å föresten Effi sov till halv sex i dag!! Duktiga lilla hjärtat. Då va det mat och sen slumrade hon till igen!!

Tyckte detta blev en härlig bild!
Å nu en bild på två av skorna jag köpte för ett tag sen...
 Hittar man något man gillar , ja då ska man alltid köpa två om man heter Susse. Helst i alla färger, ha ha. Men visst är dom väll söta???

Ha det gott nu!

Fågel kvitter

Och surrande fluger och ljudet av tangenterna när jag skriver ja det är det som hörs här just nu.
Hela familjen sussar sött, Effi har sovigt till kvart över fem vilket är jätte bra tycker jag. Fick ny blöja och mat och somnade sen och ligger nu i vagnen och slummrar en stund till. Kanske kanske jag hinner skriva klart är, vi får väll se.

I går kväll fick Effi på sig en av sina nya pyamaser, kameran fick fram och föreviga detta.


Är hon inte söt?
Vid tio tiden i går var vi färdiga, badade, Lars hade vattnat mm. Då blev det lite glass och den 3:e filmen jag skrev om i går. Ingen höjdare men gick att se.
Vid tolv gick vi och la oss, då var jag så trött och somnade nog ganska snabbt.

Längtar nu till vårat sovrum är klart och vi ska sova kungligt i vårt fina fina rum. Vi har ittat säng och sängbord som vi vill ha. Tror det kan passa fint till den stilen det blir i vårat sovrum.
Kanske svårt att se men så här fin är den.
Sängborden ser ut så här, fast vi vill så klart ha dom i vitt!!

Tror ni inte det kunde bli tjusigt.

Varje morgon får jag tänka till vilken dag det är, är lite förrvirrad i dagarna. Men i dag är det i alla fall onsdag har jag kommit fram till. Helt tomt i almenackan i dag alltså inga planer. Vi får väll se vad dagen bjuder på för äventyr.
Kan tänka att min pappa kommer och lägger det sista på golvet.
Själv hade jag velat åka en sväng till Grevie, där har nämligen öppnat en butik jag är nyfiken på. Min vän Marie hade varit där och fyndat massa roliga och fina saker. Det ska tydligen va en sådan där mys butik jag gillar...

Nä nu ska jag titta runt lite på datorn innan familjen vaknar. Önskar er som läser en bra dag!

Som det ska va

Jo allt är som det ska va med lilla Effi, vi var på BVC i dag. Hon väger nu 5080 och var 55 lång. Stora bruden nu.
Det var även tid för läkarbesök, hon klämde kännde och tittade på allt och det var bara bra! Skönt!
Om en månad är det dags för första vaccineringen.

För övrigt i dag har jag fått i väg inbjudningar till dopet, hoppas alla kan komma. Vore så trevligt. Men vi får väll se.
Har hittat dopklänningen nu och mormor har fått hem den för att  tvätta den och brodera namn och årtal.

Var och hämtade barnen hos Marie och dom, barnen sov där i natt hos Hugo och Klara. Roligt att dom har kul ihop! Lars och jag passade på att hyra några filmer, tittade på Maria Wern Drömmar ur snö. Tyvärr var den rätt seg. Tittade även på Cornelis, ingen höjdare den hellre tyckte jag.

I kväll blir det nog att vi ser den tredje filmen, Love & other drugs. Jobbigt nu när vi inte kan se tv, hoppas TELIA KOMMER SNART!!!!!!!!

I eftermiddag har barnen varit med mormor och morfar och badat i havet , gäller ju att passa på. Ser ut att kunna bli regn här. När dom kom hem blev det grillad kyckling, potatissallad och sallad till middag.

Nu begav sig Lars och barnen på cykeltur med Harriet och Albin, lillan sitter och tittar på sina saker i gymmet. Men hon kallar nog snaty kan jag tro.

Se om jag hinner avsluta med lite bilder!


 Morfar har i dag börjat lägga golvet , oj oj vad fint det blir!!Japp japp det va allt för i dag!
Vad har ni gjort i dag!

Mulet

Utanför våra flugskits fläckiga fönster är det mulet i dag. Luften känns frik och skön, inte helt fel men lite sol hade jag gärna tagit. Härligt när det är ljust och fint. Men vi får väll se det kanske blir bättre framåt dagen.

Måndag i dag och vad jag vet inga planer innskrivna. Skönt!! Kan tänka att det blir lite hemma pyssel, finns ju alltid att göra om man säger som så.
Sen hoppas jag Telia kommer och fixa det som är trasigt så vi återigen kan se på tv, använda telefonen och datorn på vanligt vis.

I går söndag tog jag ett ryck och fixade med barnens kläder , en hel del ren tvätt som burits upp men inte kommit in i klädkammaren...kan bli helt galen att barnen inte är lite mer ordningssamma.
Bäddade även rent min säng, det är ju så härligt att krypa ner i tvättade ,rena , manglade och väldoftande sängkläder!!!

När vi pysslat klart här hemma körde vi och lämnade hyrfilmerna, in om leksaksmagasinet och fixade present till Troja. Det blev ett sådant där paket man kan göra gippsavjutning av händer och fötter. Vill själv ha sådant till Effi...

Efter det körde vi till Sussa, Lennart och Mirre. Där blev det kaffe och korvgrillning efter mycket lång tid, ha ha. Deras kol ville inte ta fyr och bli bra men efter nästan 1 liter tändvätska och en äldgaffel och ca 2  och en halv timme ja då blev det goa korvar!!
Jätte mysigt.

Fort hem efter det bada Effi , barnen och oss själva. Vi skulle ju vara borta kl sex hos Janne, Claudia och Treja.
Vi hade en mysig kväll där med go grillad mat och min favorit efterätt, jordgubbar med glass.
Tack Kära Claudia med familj för att vi fick komma.

När vi kom hem såg jag ett sms från Claudia, ni glömmde kameran....åååå jäklars också. Jag som känner mig naken utan kameran. Sklle ju också bjuda på bilder från kvällen. Ja ja det får bli sen när vi hämtat hem den!!

När vi kom hem var det glada vovvar som mötte oss.Det blev pyamas på Effi, koka flasker och blanda mat till Effi. Gav henne flaskan och hon somnade gott, så kl tolv la hon och jag oss.
Effi gumman sov se ända till halv fem, då var det blöjbyte och mat. La henne sen i sängen i förhoppning om att få sova längre. Det blev si och så och jag slummrade till och vaknade ca 100 gr, lillan fick nämligen inte ro. Kännde att ögonen rullade i huvudet av trötthet så jag bestämmde mig för att gå upp och göra kaffe och ge lillan er mat. Så vid halv sju fick hon mat igen, smuttade på den och somnade sen som e stock...ligger nu i vagnen och sussar söt.
Kl är nu tio i åtta och jag har hunnigt få ner en hel del kaffe.

Lars , Linnea och Oliver sover också, skönt för dom. Det behöver dom. Lars stackaren blir ju så trött av sina värk piller.
Men när han vaknar tror jag att om jag får jag kryper ner och nannar lite till, känns i hela kroppen som om det vore toppen skönt! Å vi har ju inga speciella planer så då gäller det ju att passa på.

Nä nu ska jag gå och fylla på koppen och lite så, men ha det gott ni som läser.
Tack ni få två som komenterar........ni vet vilka ni är.

Morgon pigg

God morgon god morgon, ja inte är det jag som är morgon pigg utan Lars. Han har nu gått i väg en sväng med Effi i vagnen. Albin fick följa med i dag. Kl är nu åtta och jag gick upp för ca en halv timme sen, sovigt oroligt i natt på grund av värmen puuuu säger jag bara.

I går trodde jag vi skulle få en små tråkig kväll men det ordnade upp sig och blev trevligt.
Linda , Magnus och Tjabo kom hit och hälsade på. Roligt att det hände något.

Effi hade haft svårt att komma till ro och sova hela dagen, var ju så klibbigt varmt men när Tant Linda kom och gosade med henne ja då somnade hon riktigt gott!!Tack Linda och Magnus för att ni kom hit!! Nu glömmde vi pajformen igen, ha ha!!

Innan på dagen va vi ju på Ikea och Mio som jag skrev om i går, här kommer bilder på min röda fina ljusstake som jag köppte för 40 kr billigt! Och en bild på Effis mobil!
I dag söndag har vi inga planer på dagen, det blir till att leta efter dopklänningen(har letat men den verkar vara borta). Hoppas innerligen jag hittar den. Det är ju ett tag till dopet men jag vill ju ha allt i ordning innan.
Det ser ut att bli riktigt varmt och fint väder i dag också, får väll se vad vi mer hittar på.
I kväll är vi i alla fall bortbjudna till Claudia, Janne och Troja. Ska bli trevligt värre!!

I dag är det många som är på utställning i Borås, vi har varit där några gånger och då med husbilen. Har varit trevligt, barnen har också varit med och vi gick på Borås djurpark och lite sådant. Men i år är vi hemma.  Får väll önska dom som är där lycka till, förra året tog Jopplin ett cert där sådant kommer man ju ihåg.

Nu kom Lars , Effi och Albin hem från rundan så jag ska sluta här nu, till sist får ni se en bild till på lilla Effi!

VARMT

Wääää vad hett det är, klibbig och otrevlig värme. Nä detta gillar jag inte alls.

I dag har vi varit på Ikea och MIO möbelaffär en sväng. Skulle kolla inredning till vår klädkammare. Sen har vi hittat en sängstomme på Mio som vi förälskat oss i....

Effi handlade en liten orm i dag, hon tyckte den va rolig. Fick även en mobil att hänga över skötbordet.
 

 

Nu har Oliver åkt till en kompis, ska sova över där i natt. Det tycker han är toppen!
Själv önskade jag att det hände något roligt i kväll, vi kan ju fortfarande inte se på tv.... så tråkigt att bara sitta rakt upp o ner.
Vi har nu sett alla filmerna vi hyrde, dom va bra alla tre. Kanske man måste i väg och hyra fler....

Till middag här i dag blir det bakad potatis , grönsaker och tacco köttfärs. Gött!!
Fast helst hade jag ätigt detta vi hade för någon dag sedan.
 Grillade Tigerräkor

 Grillad lax , potatis , grillad sparris och fänkål och sås mmmmmm. Jag älskar fisk och skaldjur!!!!

Nä nu gnäller lilla hönan så jag måste sluta. Ha det bra i värmen.
Till sist en bild till på lill hjärtat!

Socker söta!Är hon inte ljuvlig vår lilla docka? Hon är söt och go så det värker i hjärtat! I dag för första gången fick vi med lite smajl på bild!!!

I dag har vi haft en kille här och borrat hål till rören i duchen, nu är rörgubben här och grejar. Pappa lägger golv i klädkammaren. Så här händer det grejer.
Ska bli skönt när det är klart, det kommer bli så fint.
Längtar nu efter att städa bort allt byggdamm!!! Har så fina fotavtryck med grått damm på hela golvet....

I går kväll hyrde vi några filmer , är ju utan tv så något fick vi ju ha att se på. Vi såg två i går som jag kan rekomendera!!

Just Go Withit Min låtsas fru. En romantisk komedi. Vi fick många skratt!

Sen såg vi en verklighetsbaserad film som vi tyckte var jätte bra, den heter Berättelsen om Secretariat.

Ja då har ni fått lite film tipps, ha ha. I kväll blir det nog att vi tittar på den 3:e filmen som heter Baby On Board. Också en komedi.

Just nu är Lars i väg lite ärende, han har Effi med sig. Linnea och Oliver är i väg hos kompisar. Själv ska jag ffundera ut vad vi ska äta i dag.

Slutar dagens blogg med en liten bild på Effi när hon lånat en av pappas bollar han ska använda när han gör sin sjukgymnastik!


RSS 2.0