Onsdag!

Jaha då ska vi se , några rader ska jag försöka få till.
Som ni säkert vet och ser på rbriken är att det är onsdag. Så blir det när fantasin tryter...

Linnea har varit hemma i dag också, tycker hon ska va riktigt bra innan hon får åka till skolan. Vi får se hur det blir i morgon.
I dag på förmiddagen har Lars fixat med staketet där ute, blev toppe. Han är ju helt fabulös som han själv säger , fniss!
Själv har jag Effi gosat och inte gjort så mycket mer. Men nu har jag i alla fall varit i väg och handlat och varit hos frissan med Oliver. Han blev riktigt fin tycker jag.
 Här är han! Både han och pappan har namnsdag i dag, Anders. Grattis alla som heter Anders!

Om någo funderar på vad jag handlade så kan jag informera om att det va Lax , potatis , sås och ärtor. Ska bli gott. Blir lite tidig middag i dageftersom grabbarna ska och titta på hockey.

När Oliver och jag kom hem hade Lars dammsugat , skönt! Det är inte klokt vad 5 hundar kan håra ner på en dag....

Just nu sitter lill gumman Effi här vid bordet och kastar ner sina leksaker på golvet. Undras hur många gånger o dagen man tar upp do, känner ni igen fenomenet??

Här kommer en bild på kransen jag gjorde i går, den blev så  där och inte  riktigt rund hellre, men men den duger till oss!


I går tog vi lite bilder på Effi, ovanligt va? Ha ha nej inte precis. Hon är ju ljuvlig och söt som socker den bruden.

Nä nu ska jag ta och gosa med lilla Effi lite. Man kan ju liksom inte få nog, att ffå dregel och goa pussar i hela huvudet det är ju aldeles underbart!

Tack och hej från mig för denna gång!

Nu ska vi se....

Kanske jag kan få skrivit  några rader. Hade tänkt i går kväll men orken tog slut när tillfälle gavs.
Minns knappt vad jag skrev sist men kanske jag nämde att Linnea var hemma från skolan pågrund av hosta , feber mm. I alla fall fick vi åka till doktorn i söndags då hon åter igen fått feber , 39 grader och hostade som bara fasiken. Stackars! Hon fick i alla fall pencilin och man trodde det var Lunginflamation. Linnea var lite piggare i går men jag tycker nog hon ser lite skruttig ut i dag igen, vi får väll se, annars får det bli ett nytt doktors besök.

I Lördags eftermiddag hade jag bjudit hit lite glada damer , tyvärr kunde inte alla. Men det blev mysigt ändå. Vi drack glögg(första för i år) , åt pepparkakor med ädelost , lussebullar mm. Det va både gott och mysigt.  Tack för att ni kom brudar!
Ulle en av damerna som var här hade köpt ett par nya skor, jag provade dom och dom va ljuvliga. Jag var helt enkelt tvungen att fixa lika dana.
 Så sköna och varma!!

 Barnen fikar!

 Mammorna!

 Detta söta hjärta hade Alex gjort å jag fick det, gulligt!!

På lördagskvällen hade vi bara myskväll, tittade på Så mycket bättre och hade det gott!

I söndags blev det ju lite blåsigt kan man säga, herre gud vilken storm. Det kostade oss vårat älskade växthus. Vilket gör mig riktigt ledsen faktiskt, men nu är det ett minne blott. Barnen kunde inte sova på sina rum eftersom det lät något aldeles hämskt där uppe, ja även här nere...vi fick bädda ner dom i våra sängar och där somnade dom gott. Lars och jag fick ta soffan, mindre skönt men lite slumrade vi i alla fall.
Otroligt skönt när det blev morgon och vindarna avtagit. Men nu varnar dom ju för nytt oväder i morgon, hoppas INTE!!!!

I går gjorde jag en krans till dörren, fick bli en lite så där prålig sak, ha ha. När det är Jul tycker jag att det kan få va så där lite mycket.
Ska  fixa matreal till en till, ska göra en lite större krans till porten som leder in här på innergården. Tycker det är så kul att pyssla.Just nu sitter Lars och sover med Effi i soffan, dom är trötta båda två. Linnea sitter här vid köksbordet och gör läxa som hon fått hem från skolan.
I eftermiddag har Oliver hockey träning, blir säkert bara en lugn och mysig eftermiddag. Vet inte om jag ska försöka fixa matreal till den där kransen nu så jag kan binda den i eftermiddag. Vi får se.

Ja det va nog allt för just nu , men avslutar med lite bilder!

 Effi!

 Lars och Effi dansar till Julmusik.Det är härligt tycker lill loppan!

 Lillan med lite fläckar i ansiktet efter middagen....
 Söt!

Fler bilder ligger i kameran så dom får ni se nästa gång.!

Ha det bra!

Lovar inte men hoppas! Att jag hinner blog...

2011-11-27_08_20 (MMS)

Lovar inte men hoppas! Att jag hinner blogga i kväll men först midda,bad o lite sådant. Hej så länge!

Lovap

Lovap

Tack!

Å så roligt att så många komenterat, tack snälla ni. Det va roligt att se!!

Då börjar vi!!

God morgon , här är kl nu halv sex. Vaknade kl fe av att Effi låg i sin säng och pratade. Upp ur sängen smått vimsig som man kan vara vid den tiden... ut med hundarna , värma välling och byta blöjan på Effi. Sen släppa in vovvarna som  rusade upp i soffan för att gosa ner sig och somna om. Tyvärr var det bara dom som somnade om, Effi drack sin välle men tyckte sen det va lek dags. Så nu ligger hon här i vagnen bredvid mig och snackar som bara den.
Jag har nu gjort kaffe och satt mig här vid datorn, det va kul att se att så pass många komenterat här på bloggen.
Hoppas nu jag får tillfälle att skriva varje dag , tycker ju själv det är kul!!

Kan berätta att vi har dragits med en riktigt envis och tråkig förkylning här. Dena veckan är Linnea hemma från skolan, hon hostar så in i norden stackars! Effi snorar också men jag tyckte ändå i går att det va lite bättre.

Effi har föresten fått två små tändr sen sist jag skrev här, dom är uppe en liten bit nu. Fasen vad tiden går fort, tänkt tänder!!! Det är stort det, ha ha.Denna bilden tog vi i går , Linnea hade letat upp lite nya leksaker till henne. Vi har fått lite av en kompis och nu var det dags att plocka fram några. Effi tyckte jätte mycket om dom. Hon bankade och slog med dom och tyckte det va toppen när där var olika djurläte. Det är så otroligt kul att se hur hon utväcklas och klarar mer och mer och hur medveten hon är om saker runtomkring henne.

Denna veckan har vi påbörjat "jul städningen" Lars har gjort mest då jag tagit hand om lill skruttan. Så nu är köket rent från topp till tå, bakom alla maskiner och uppe på skåp.  Han har även putsat fönsterna ute och i dag blir det nog inne. Snart dags att hänga upp Julstjärnorna ju, ska bli mysigt!

NU vill Effi inte ligga i vagnen mer så jag måste sluta. Men vill avsluta denna lilla skrivstund med att säga att detta är ingen vanlig dag.....för det är min älskade HARRIETS födelsedag !!!!!


Hoppas hinna blogga en sväng till senare, så titta gärna in igen!

Vad tycker ni?

Himmel vad blogg sugen jag är!
Å jag saknar det så.
Därför börjar jag med att slänga ut frågan, vad tycker NI? Ska jag försöka blogga igen???

Ett gensvar med komentarer här i bloggen vore kul!
Så vad tycks? Vill ni läsa om oss på Tuttagården, se bilder på hundarna , barnen och följa oss i det vi syslar med nu?

Vad vill ni??
Ja vill , men som sagt vad vill ni???

RSS 2.0