Det blev bra

Trotts den lite för tidiga morgonen blev det en bra dag i går.
Jonna och Elvis kom vid niotiden, det blev fika och prat och Elvis och Effi lekte på golvet. Dom va så otroligt
söta.
Man såg att dom fattade tycke för varandra! Det är alltid kul att träffa Jonna och vi hoppas vi kan ses snart igen!
När dom åkt fick Effi vila en stund men vaknade när Lars kom hem strax efter tolv.
Eftersom Oliver skulle till mormor körde jag honom dit, så nu är både Linnea och Oliver där. Fullt hus! Dom har det så roligt!
När jag sen kom hem gick jag och vila en timma, sköööönt! Lars och Effi var i väg och fick nu fixat en ny murgröna. Så vet alla att det är klart ;).
 
Kl tre kom min kära vän Stavlisa hit och hälsade på och fick så klart kika lite på valparna. Det blev en nice kaffe stund igen. Ska försöka lura hit henne snart igen , för det tycker jag är trevligt!!!
 
Sen tog vi bilder på valparna, några dagar sent men men. Solen lyste och vi tog dom där ute. Blir fint ljus då tycker jag. Dom är ju så söta som socker! Vill ni se finns dom på www.myscockrarna.se .
 
Kvällen i går blev lugn när båda de stora barnen va borta. Lite telefonprat och tv.
 
Nu har Lars kört till jobb, Effi rullar på golvet och fyller hela pyamasen med hundhår..... jo då jag ska dammsuga sen. Måste damma lite också.
När sen Lars kommer hem ska även Effi till mormor och mofar. Så i kväll är vi barnfria! Vi ska gå ut och äta sen hem och mysa i soffan med tre goda ostar och lite annat vi handlade på Tant Grön när vi var där! Tror det kommer bli en toppen bra kväll! Bara Lars och jag, ja å 9 vovvar då...
 
I morgon blir det trimmning , bad av vovvar, valptittsbesök , hämta hem barn mm mm. Lars åker ju till Borås på söndag och ställer. Kul. Är så AVUNDSJUK att inte jag kan följa med!!!!!!!!
 
Här satt snuttan i går och pysslade när vi fotade valparna. Mysigt med sandlåda. Efteråt fick det bli badaet kan jag säga....sand sand sand. Härligt!
 
Nu ska jag ta hand om min lilla snuttis här, börja tröttna på mig nu och ligger nu och säger mamma mamma mamma....
Önskar er alla en glad solig fin och härlig dag och inte blir jag ledsen om ni "pallar" och vill komentera ;)

Morgon

Morgon pigg det är jag inte i dag. Fy fasen vad trött jag är, men lilla Effi tyckte vi skulle gå upp halv fem. Halv fem är fasen och mej för tidigt! Skulle kunna börja gråta när jag tänker på hur denna dagen kommer bli....
 
Såg fram imot att kära Jonna och Elvis ska komma lite innan nio i förmiddag. Men just nu vill jag inte det , vill bara sova mer.  Jag tror knappt jag överlever tills dom kommer. Eller jo det gör jag nog kanske men det lär bli en riktigt jobbig skit dag.... får börja lägga mig när Effi går och lägger sig på kvällen....
Nu är jag riktigt gnällig men om man tycker dagarna kan vara låååånga sen innan så blir det inte bättre av att dom börjar halv fem. Grrrrrrrrr .
Sen har jag ju varit uppe innan också, Effi fick nappen och så fick jag ju kolla valparna.
 
Annars tycker jag det ska bli kul att träffa Jonna och Elvis i dag, är ett tag sen nu. Det skiljer 12 dagar på Elvis och Effi så det är lite kul. Jonna och jag är vänner sen vi va små, hon är faktiskt min första vän.
 
Vi skulle tagit bilder i går på valparna men det kom lite annat i mellan. Vi va på murgrönejakt och lite annat. Det va mysigt att vi kom ut lite. Träffade ju även fina Lollo vilket va kul, hoppas vi kan ses snart ;) .
 
I dag ska det bli bilder på pupparna , extra kul nu när dom öppnat ögonen. Dom är helt ljuvliga! Nu går dom omkring som små sengångare i valplådan och tränar.  Så Stavlisa , håll ut bilder kommer!!!!! Och tack för din komentar!
 
Nä nu ska jag sluta skriva , Effi vill ha uppmärksamhet nu, tycker hon ser trött ut nu....skulle hon tänkt på tidigare, fniss!
Hoppas ni alla får en bra dag och att ni sover gott just nu och läääänge till! Funderar på att hyra in någon barnvakt så jag kan sova ett dygn eller två....
 
 

Lek!

I går för middag kom då Claudia och Troja . Då blev det lek, Effi tyckte det va spännande med kompis. Det skiljer bara två veckor på dom små tjejerna. Effi tittade med stora ögon när Troja traskade omkring själv, tänkte nog att det där vill jag också göra.
Söta tjejerna! Det va jätte kul att dom kom och hälsade på! Tack snälla för ni kom!!
När Lars kom hem feån jobbet och brudarna kört igen var det dags för Effi att sova middag. Hon somnade som en stock med pappan här på soffan, själv la jag mig och vila en timme då. Gäller att passa på. Oliver hade nämligen följt med Hugo hem och här va tyst och lugnt i huset.
 
När vi sen vilat klart blev det en sväng till affären och till blomsterlandet, skulle haft en murgröna då vi har en som gått bort där ute. Tyvärr hittade vi ingen utan får söka vidare.
 
Tog några bilder i förrgår när Effi hjärtat hittat en tråd, ser ut som hon tränar på det där med tandtråden tycker jag. Och det är ju bra och viktigt ;)
 
Linnea kom inte hem i går, stannade en natt till hos mormor,det gjorde hon rätt i. Mysigt!! Här hos oss blev det slappe kväll i soffan,först Allsång på skansen och sen Morden i......ja ni vet. Oliver tycker det är spännande men blev allt lite rädd i går....
 
I dag är det enda innplanerade att Linnea ska till tandläkaren och laga ett hål. Inte så kul men det måste ju göras. Får väll se om det blir mer murgröne sökande också. Vet att det blir tvätt, dammsugning mm också så klart. Ska även ta nya bilder på valparna då dom ju i går blev två veckor och några började tjuvtjika lite, sötisar!
 
Här får ni en tjuvkik på mina nya kläder från Rabalder...
 
Nu får ni alla ha en bra dag och själv hoppas jag att en gnutta sol vill visa sig, just nu grått , kallt och blååååsigt!
 

Båstad

I går blev det en trevlig runda till Båstad och Mellbystrand. Det va lilla Mamma och jag som åkte i väg. Det är mysigt att komma i väg bara hon och jag. Va i min favorit affär Rabalder, fick med mig hem en klänning, läggins och en kofta. Riktigt fint, hade kunnat tänka mycket mer...jösses vad fina kläder. Passar min smak , klassiskt på något vis. Inga kläder man tröttnar på i första taget.
Tyvärr regnade det ju även där men det gick bra ändå. Fast Båstad ska man ju hellst göra i sol!
 
På förmiddagen i går var det Effi lek/mys. Dammsugning, vika tvätt, tvätta någon maskin mm mm. Det där tråkiga som man måste göra. Men eftersom jag hade eftermiddagen att se fram i mot gick det ganska lätt.
 
Linnea följde med mormor hem efter vi varit i väg, hon skulle sova över. Det är skönt för henne att få bli ompysslad och vara själv lite utan Oliver och Effi. Oliver fick hit sin kompis Hugo, han har sovit över här. Dom satt mest vid datorn i går och spela. Men det är ju inte konstigt när regnet öser ner.
 
Nu har Lars kört till jobbet, Effi rullar runt på golvet och är just nu i hallen och tuggar på ett skosnöre....här är vi inte rädda för bakterier och smutts inte, fniss. Nä bor man här blir man härdad av både det ena och andra, tänk bara med hundhår...
Harriet ligger hos valparna så dom får lite frukost i sig. Tänk att dom är två veckor i dag . Dom växer stadigt varje dag kan jag säga. Det är skönt det!
 
Nu på förmiddagen ska min goda vän Claudia med sin flicka Troja komma hit. Det blir toppen. Ett tag sen vi sågs nu. Ska bli kul att se vad Effi tycker om att ha kompis här hos sig!
 
Just nu regnar det faktiskt inte här men blåser halv storm. Inte bättre det. Vi får väll se hur det här vädret blir senare i dag, för kallt med öppna dörrar i alla fall.
Nä nu ska jag ta Effi och dansa soldansen lite(ja visst det hade ni vell velat se eller?) så kanske kanske vi får se den någon gång denna veckan....
 

Höst

Är det höst eller?
 Ett sådant här skulle man nog skaffa.
 
Tänt några ljus här på morgonen, är det klokt eller. Nä inte det minsta. Nu ska ju solen va det ända ljus man behöver.
Nä gå i ide vore nog en bra ide, fast det känns ju nästan som om man redan gjort det. TVI OCH VALE.....
 

Var är sommaren?

Ursäckta att jag låter tjatig och tråkig, men var är sommaren? Ska detta bli ytterligare en sådan där sommar som man bara väntar och väntar? Väntar på sol värme sköna kvällar med vänner , besök på mysiga plattser , bad , picknickar , fräknar på näsan mm?
Är riktigt deppig över denna svenska sommar. Man har tankar och önskningar , förhoppningar innan den börjar och sen blir det liksom inte som man tänkt sig.
Flera sommrar har jag väntat och längtat efter den där ljuvliga sommar´kännslan men utan att få den. Hur ska jag nu göra för att få den sommar jag vill ha och vill ge mina barn?
Det tål att tänkas på....
Nu har jag tre veckor kvar på  min semester....en vecka har gått utan att semester kännslan innfinner sig. Jag känner mig mer stressad och tycker inte det är någon höjdare. Kan bero på att Lars jobbar och vi inte har några planer , inget innplanerat mer än vardagssysslor och va hemma med vovvarna.
 
Kan inte låta bli att bli lite avundsjuk när man hör och läser om andra människors planer , små resor , stugvistelser och andra festligheter. Fasen jag vill också. Vill va social och hitta på.
 
Denna veckan är höjdpunkten typ när Linnea ska till tandläkaren och laga ett hål. Nä då vi hoppas något mer händer. Lars sa ju i väg på söndag , utställning i Borås. Kul. Kommer håg det året vi var där med husbilen hela familjen, fan vad mysigt det var!!!
 
Nä nu ska jag sluta skriva , inte så kul för er att läsa mina deppiga tankar. Vore kul om ni skrev hur ni tänker och tycker , vad ni gör regniga dagar, hur ni sysselsätter era barn i ösregn.
 
 

Sov morgon

I dag har jag haft sovmorgon, gick upp nu kl nio alltså för en halv timma sen. Det va väldigt skönt att ligga kvar när Lars gick upp med Effi. Nu dröjer det ju tills nästa, Lars har ju ingen semester utan när det är vardag ringer kl som vanligt fast oftast är man ju uppe med en morgonpigg Effi innan.
 
Jag hade önskat att det va till en klarblå himmel med strålande varmande sol man skulle vakna upp till i dag, men nej. Grått ute och lite blåsigt. Fasen är så sugen på att åka till Hembygdsparken eller något annat. Vore kul för Effi att titta på djuren och gunga lite. Vi får väll se , det kanske bättrar på sig framåt eftermiddagen.
 
I går var det slappe dag , Linnea och Oliver var hos kompisar. Effi , Lars och jag va hemma och dammsög och lite sådant. Ganska seg dag faktiskt. Kvällen blev inte bättre , inget bra på tv(i våra ögon) , bara tråkigt rent ut sagt.
Solen kom i alla fall i går kväll men då sov ju Effi och det va för sent att göra något. Va så sugen på att ut och köra typ till Torekov och gå en runda och dom andra kunde ju äta glass.
Hoppas det kan bli en annan dag!!!
 
Jag var precis innemed Harriet hos valparna , dom är snabba fram nu för att hitta bästa "tutten". Senare ska vi ta lite bilder på dom tre som vi inte tog bilder på i går. Vet ju att några allt är nyfikna och vill se dom. På tisdag blir dom två veckor. Snart börjar det hända saker och det blir mer full rulle på dom. För som sagt just nu sover dom , äter och blir tvättade av mamma Harriet!
 
Nu vaknade lille Oliver och jag får väll ta och göra något annat än att sitta här, men vem vet om det blir några rader senare i dag.
 
Ha en skön söndag och hoppas ni bor så solen lyser på er!
 
 
 
 

Att ha firat!

Så där , nu var Midsommar firat! Allt gick bra och vi hade det mycket trevligt tycker jag.
Blev dans och fika på en stor Gård som ligger nästan granne med oss, vi va där förra året också och då var det strålande sol och vi va ute. Men i år fick det va innomhus, det gick bra det med även om det va trångt varmt och "lite speciellt" vi som va där vet nog vad jag menar fniss....
Så först blev det fika med kaffe och tårta och sen den obligatoriska dansen.
 
Linnea och Oliver ville inte dansa då det ju är alldeles för PINSAMT. Men Effi och Lars dom dansa även om Effi såg ganska konfunderad ut till den höga musiken och allt folk.
 
 
Efter dansen åkte vi hem och åt och hade det bra. Linnea och Oliver hade roligt med Hugo och Klara och Effi spanade in lille goe Oskar.
 
Vi blev så mätta , men det va väldigt gott! Tack Kära Linda , Magnus och Tjabo för att ni kom! Och tack Daniel och Marie med barn för ni också kom!
 
 
Å nu är det då lördags morgon , Effi och jag är uppe och har nu satt in den sista disken i maskinen. Så snart är hela kalaset bortstädat, skönt! Effi rullar runt och smakar på ett durkslag här på golvet just nu, får se hur länge det kan va kul. Jopplin, Tindra och Albin går runt och väntar på mat och Harriet ger sina puppisar en slurk. Får väll ta och ge dom där vovvarna lite mat.
Linnea , Oliver och Lars sover . Har själv tänkt lägga mig lite sen när Lars kommer upp, har haft lite cirkus i natt.... Effi hostade så hon kräkte stackaren och jag fick byta och fixa sen sitta med henne tills hon somnade om. Sen har jag varit uppe ochi kollat till Harriet och valparna.
 
 Vi har för övrigt inga planer i dag , får väll hur  se vad som händer och hur vädret är. Just nu är det sol , vilket det ju inte va här i går om man säger så....
 
Hoppas ni alla haft en härlig och lagom Midsommar precis som vi! Och att ni mår bra i dag och får en fin dag!

Väder

Ja  äntligen va det bra väder i går, härligt! Då kunde bli lite utelek.



 Harriet nyfiken!

 Effi undrade så vad det va som fastnade på handen...


 Denna köpte jag för ett tag sen, men har inte ens hunnigt prova den....undra om det blir eller det va ett dåligt köp.

 Dessa fina fick jag när jag fyllde år!

 Jordgubbar på gång!

 Härligt när dörren kan va öppen!





 Linnea , Oliver och Klara lekte med Effi i sandlådan, en härlig syn!
 Å så en bild på valparna från i går!

Gårdagen bestod tyvärr inte bara av att va ute och mysa utan det blev två rundor på Maxi, snabbis till stan. Köra Linnea till kompis. Tvätta , dammsuga, bädda bla bla bla ja ni vet ju själva....

I natt har Linneas kompis Klara sovit här, kl tio kommer hennes bror Hugo hit för att leka med Oliver. Sen är det full rulle igen.

Själv är jag trött efter valpvakt och Effi vakt i natt, Effi hostade somkatten och kl fyra fick vi gå upp. Tyvärr har jag så svårt att somna när jag sitter med henne i soffan. Önskade jag va som Lars som kan somna hur som hälst. Känner att jag fortfarande är så JÄVLA trött rent ut sagt. Just nu känner jag för att ta in på hotell och sova en vecka. Men det blir nog svårt.

I dag ska det städas , handlas inför midsommar firandet vi ska ha här i morgon. + allt annat. Så det blir nog ingen vila.
Har tappat lusten att fira midsommar, är bara för trött.

Men men det ser ju ut att bli fint väder i dag , det är ju bra i alla fall.

Hoppas ni som läser får en bra dag! Och tillsist tusen tankar till inaste Lotta som i tisdags opererade bort tumör jävlen! Hon är så jäkla tapper och stark! Lovar henne!!!

Förälskad

Jag har förälskat mig i något.

När jag va på Väla i Måndags hittade jag så otroligt fina saker. Jag skulle så gärna vilja ha dom....
 Undebart fint halsband 299:-
 Armband 149:-

 Pris: Vet ej

Armband 149:-

Tycker detta märket har otroligt många fina smycken!

Tisdag i dag, inget speciellt har hänt. Det är liksom det vanliga. Förmiddagen va jobbig med barn som inte viste vad dom skulle göra, sen ska man roa Effi och fixa hemmet....Är i en svacka, vet inte om det är trötthet eller vad. Känns som de blir en låååång skit sommar. Men som ni vet i morgon kan humöret vända.
Men just nu tycker jag det är allt för jobbigt! Ja ja nog om det...

Tagit nya bilder på puppisarna i dag , inte helt lätt men lite kan man ju se. Bilder finns på hemsidan www.myscockrarna.se .

Nä nu ska jag sluta innan mer negativa ord slinker ur mig...

Ha det!


Ps: Jävla fotbollsskit på tv jämt...

Söndag kväll

Snart är denna veckan slut, ska bli skönt. Har varit lite väl mycket även om det också varit roligt då Harriet ju fick sina valpar.
Läget är lugnt i valplådan, alla bäbisar går upp fint i vikt. Tror snart jag kan bli lite lugnare och inte oroa mig så mycket. Men det är svårt då man ju vill att alla ska må bra och fungera.



Nu har jag jobbat två nätter vilket är lika med en natt kvar. Ska bli ljuvligt när det är måndag morgon och man har 4 veckors ledighet framför sig! Så kl nio kör jag till jobb för sista gången på ett tag.

I dag när jag vaknade ställde jag mig på vågen och ÄNTLIGEN var målet nått, har nu gått ner 30,4 kg!!
Det känns otroligt skönt och jag får nog va lite stolt över mig själv! Jag klarade det!!!

Nu blir det att slappa en stund i soffan, pussa på vovvarna och ladda för sista natten.

Önskar er som läser en go kväll och tack kära ni som komenterar!

Äntligen

Hemlagat

Jo det va det hon ville ha, Harriet alltså. Hon blev förtjust i mina hemlagade biffar. Tog ju Nötfärs , falukorv och sylta sommed ett ägg i so jag gjorde till delikata biffar. Det satt fint, bortskämd? Nä inte precis eller.
Fick i väg i dag och köpa mer nötfärs så nu står det en ny laddning biffar i kylen.
Ja ni vad gör man inte för dom man älskar....

Allt är bra med både puppar och mamman, men jag tror Harriet tycker det är lite varmt i dag. Är så kvavt här. Fast det har regnat lite, känns som det behöver rensa upp ännu mer.

I dag skrev jag ut på hemsidan vad vi döpt valparna till så är ni nyfikna titta där www.myscockrarna.se .
Tyvärr inga komentarer så det måste varit bra eller va det dåligt...? Vet inte hur man ska tolka denna komentar torka....

Ja som ni vet har jag jobbat i natt och har nu två nätter kvar. Känner mig redan sliten...puuu hur ska det bli. Men det brukar ju gå.

Nu ska jag försöka deicka mitt kaffe och se slutet på en film som jag inte sett. Sen blir det badet för min del.

 Så här såg det ut i går när Lars klippte klorna på Effi, eller heter det inte så kanske, nä då naglarna.

Hoppas ni alla får en skön lördags kväll

Köttbullar

Fredag i dag= jobbe helgen börjar. Och därmed nedräkningen till min semester. Blev kluven här innan om det är bra eller dåligt. Tycker det är lite mycket här hemma just nu. Inte 100% lätt med en 1åring en små sur 12 årig tjej oh en rastlös 9 årig kille +hundar och 5 små valpar.....
Sen är det ju det övriga ni vet , marktjänsten....tur Lars inte jobbar heltid fast på måndag ska han öka till 5 timmar. Blä det blir tufft.
Jobbigt också när man inte kan köra barnen till kompisar , har ju varken bil eller skulle våga lämna Harriet och valparna.
Nä det blir nog några riktigt tuffa veckor så om man kan kalla det semester det vet jag inte precis.
Hade ju lite ångest redan innan för hur det skulle gå och det är ju självvalt men lite lite lättare kunde det gott få vara.
Ni vet när man har en stressad kännsla i kroppen så man inte kan andas riktigt och får nästan värk i axlar och rygg.

Nä jag vet att jag inte borde gnälla som sagt  självvalt....men tufft.

Valparna mår bra i alla fall. Harriet har bestämmt sig för att bara äta köttbullar, inte helt bra. Vet inte hur jag ska göra, provat en hel del annat. Hon har varit lite orolig , försöker gräva under soffan och lite så. Vet inte om det är normalt eller vad? Vi får väll se , jag håller ögonen på henne!!! Mitt finaste hjärta!

Nu har Lars kört i väg dom stora kiddsen till Farmor och Farfar , dom ville sova över där. Kul för dom att göra något. Kan ju förstå att det är trist att gå här hemma och skrota.

Så fort Lars kommer hem och övertar valpvakten ska jag gå och sova, hoppas jag somnar gott och länge. Lär nog behöva det.

Sen måste jag till ica och köpa ett lager köttbullar....

Önskar er alla en bra och go helg!

Kväll

Ja nu är det kväll, Lars & barnen är på födelsedagsfirande i Grevie hos Lars mamma. Själv har jag då passat på att röja lite här och var. Så jäkla skönt. Vovvarna har fått lite tid och mat och så klart en hel del valp gluttande. Är dom ljuvliga eller ljuvliga?
Går på rosa moln när jag ser dom men sammtidigt är man ju klart orolig att något ska hända dom.
Tog en bild på två av hanarna...kolla!
 Gose pågarna!

 Oj då får man göra så här? Ha ha, hon ville tvunget in i buren. Där satt hon ganska länge och roade sig med att öppna dörren och stänga dörren... lilla hjärtat!

I dag har ju min käraste Lotta varit här! Så jäkla mysigt att ses! Tack kära för att du kom och tack för fina presenter! Nästa gång vi ses är på opbordet när jag ska skära bort tumör jävlen....Fniss eller?

Nä nu får jag greja vidare, lite tvätt att vika sen hoppas jag hinna äta min slanka kvälls mat innan dom andra kommer hem och det är fullthus igen.
Tjingaling

God förmiddag! Läget bra här. Harriet o va...

God förmiddag! Läget bra här. Harriet o valparna mår fint! Nu har Lars kört för att köra upp för sitt truck kort. Linnea o Oliver sover ännu. Effi sover sin morgonlur här i mitt knä. Hon o jag gick upp strax efter fem. Jag la mig redan kl nio i går kväll,skönt! Lars sov vid valplådan på golvet,stackars honom. Detta så jag kunde sova gott! Nu i dag kommer bästaste Lotta,så roligt. Vi va liksom tvungna att ses nu innan hennes opration. Å så hon kan få en titt på valparna! För övrigt blir det Effi bus,valpmys,hundfix,städ o grejs. Inga problem att få tiden att gå här inte. I dag säger jag Grattis o Hurra till Farmor Ella som fyller år! Önskar er en bra dag! Tack o hej från mig

Mår bra!

Här mås det bra, stilla och fint i valplådan. Pupparna äter och blir tvättade. Harriet är lugn och mår bra! Det är allt en härlig syn!!


Natten som gått har gått bra både här hemma och för mig på jobb. Trött va jag så klart men det va inget mot vad jag är nu....ögonen går i kors.

När jag kom hem i morse la jag mig bredvid valplådan på en dyna och slumrade lite. Rätt som det va väckte Harriet mig genom att putta sin näsa på min, då ville hon gå ut. Duktiga fina älskade Harriet. Det blev nog inte jätte mycket sömn men lite vila i alla fall.

Sen i dag har vi så klart beskådat , fotat och vägt valparna. Blev ett städ tag också med hjälp av Linnea och Oliver. Dom är så jäkla duktiga!!!
Sen har det blivit Effi lek och mys när hon kom hem från mormor där hon ju varit när Lars jobbade.




Just nu är Effi i badet , snart blir det pyamas och välle för henne, undra om jag kommer somna när hon somnar.....
Lars och barnen ska göra middag , pytt i panna smidigt och bra!
Sen ska vi bestämma namn till våra små gryn. Kul.

Har uppdaterat hemsidan lite i dag www.myscockrarna.se . Mer bilder kommer när jag orkar och hinner fixa dom. Tog ju enskilda bilder på alla bebbarna!

Tack till er som Grattat och komenterat, ni är snälla. Uppskattas ju alltid!



Tack och hej från mig för nu!

Sorg! Med sorg i våra hjätan fick vi ta bo...

Sorg! Med sorg i våra hjätan fick vi ta bort en liten kille i går kväll. Han va minst i kullen o blev bara sämmre o sämmre. Fått läges rapport från Lars att dom andra mår bra precis som mamma Harriet! Blev ej så stor kull som vet sa på ultraljudet. Men vi är så glada för våra guldklimpar. Bilder kommer så klart! Jag är stolt över mitt hjärta Harriet o stolt över våra duktiga barn o även Lars som är den bästa! Tack mamma för Effi vakten! Tack alla ni som grattat här på fb, mail o sms. Tack Karin o Britt marie som gjort detta möjligt! Nu börjar jag bli nanni men några timmar till att jobba... Tänker på dom små bebbarna o längtar hem! Natti natti

Läges rapport! 2 tikar o 3 hanar! Vi ätigt...

Läges rapport! 2 tikar o 3 hanar! Vi ätigt nu, gott! Nattar Effi nu sen duchen. Fick just info En valp till på väg ut. Så sammanlagt 6 st just nu! Duktiga Harriet!

Nu är två tikar o en hane födda. Allt bra....

2012-06-12_16_41 (MMS)

Nu är två tikar o en hane födda. Allt bra. Stressigt,hämtar pizza nu. Sen natta effi. Kör till jobb kl nio då står lars o barnen själva. Får se när jag kan uppdatera. Är in love i valparna! Kram från oss

Drygt

Inga puppar ännu. Det är samma nu som innan, Harriet vilar lite , bäftar och flämtar, vill ut och göra sina behov för att sen in och bädda ner sig på en kudde.
Kräkts har hon gjort några gånger till.

Fasen vad drygt det är, jobbigt att vänta och vänta. Fast man vet ju att det kan ta tid..... Har jag tur hinner Lars hem, vi får väll se. 

Det ända jag önskar nu är att barnen håller samms och uppför sig!!!! Dom har precis fått lite lunch nu, falukorv och mackaroner. Själv slängde jag i mig en Slanka. Har så klart termosen full med kaffe här bredvis mig!

Tack för mig för nu!

Natt sudd/Morgon rapport!

Några rader så här mitt i natten.  Kl är nu 02.02.
Sitter här med mitt älskade hjärta som nu har det jobbigt. Vi har sett fram i mot att det skulle starta men just nu tycker jag så synd om Harriet.  Hon har just varit ute och kissat och bajsat. Kräktes precis.
En sak är säker , snart blir det valpar ♥

Så har det blivit morgon, inga valpar ännu men det tar nog inte jätte lång tid till tror jag. Harriet och jag har varit vakna hela natten. Fick ringa mamma kl sex i morse och höra om hon kunde passa Effi och det kunde hon tack och lov. Hade nog aldrig klarat detta annars. Så nu har Lars lämnat Effi och kört till Halmstad på sin kurs.
Oliver vaknade för en stund sen , ligger nu på soffan och ser på film. Barnen är jätte nyfikna. Känns skönt att dom är hemma och kan hjälpa mig!!

Är själv ganska trött och sugen på att lägga mig på golvet och vila, gjorde det innan i natt men aj aj vad hårt det va!!
Nu hoppas vi det går bra detta och jag återkommer med mer info så fort jag kan och det händer något!

Ha en solig och fin dag alla!


Söndag !

God förmiddag alla glada!
Då var det söndag vilket innebär vilo dag eller? Nä inte precis. Har andra maskinen tvätt igång, plockat , bäddat och varit och handlat. Alltid något som måste göras.
Just nu har Lars och Effi satt sig för att vila en stund. Oliver vaknade för ett tag sen och har nu blivit serverad goa fralle bullar till frukost.
Linnea har en kompis som sovigt över och dom vaknade också nu. Så då blir det frukost för deras del också.  Själv ska jag blanda till en go Slankanär jag skrivit klart här.

Har ätit både i fredags och i går så nu är det dags att skärpa till sig, har ju ett mål kvar innan jag tänkt börja äta middag varje dag.
I fredags hade vi besök av Linda , Magnus och Tjabo. Det såg ut så här!


Det va en mysig kväll. Tack för att ni kom!!

 Söthönan!

I går var vi på kalas i Halmstad, det blev också go mat och trevligt. När vi kom hem kom Linneas kompis hit och jag körde dom in till stan för dom skulle gå på Bio. Oliver ville hyra film så det gjorde vi efter vi lämnat tjejerna. Sen blev det lite film mys i soffan.
Jag kollade runt lite på datorn och hittade denna fina på rea , så jag beställde faktiskt den. Får se om den kommer och om den passar...
 Ha ha det va inte mycket ni fick se....

Här tar vi ju nu tempen på Harriet flera gånger om dagen, den hoppar upp och ner lite granna. Men hon är fortfarande lugn och sover den mesta tiden, bra det så hon har kraft sen. Nu börjar det bli riktigt spännande och vi längtar nog alla!


Halv fem i dag börjar jag jobba. Men bara till kvart i tio. Tycker inte om att jobba kvällar men men det får ju gå. Tycker det stör i middagsplaner och allt, nä tacka vet jag att börja halv tio.

I morgon ska Lars på kurs ja även på tisdag och sen antingen onsdag eller torsdag är det uppkörning. Han ska ta truckkort. Det känns jäkligt typiskt att det är denna veckan....Det betyder att det blir bissi bissi här. Oroar mig en del.... Själv ska jag jobba kvällen även i morgon och sen natten på tisdagen . Men sen är jag ledig till fredag. Då jobbar jag hela helgen. Men därefter blir det 4 VECKORS SEMESTER!!!!

Bara vi redar ut denna vecka först....

Nä nu ska jag gå och äta min frukost tänkte jag. Men jag vill först tacka för era fina komentarer i förra innlägget, tack tack tack!! Det värmer och är jätte roligt!!
Till sist en bild på något som jag förknippar starkt med sommar!



Sköt om er!

Skolavslutning

Den blommster tid nu kommer.....na na na na..... Denna fick vi bland annat njuta av i dag i kyrkan på Linnea och Olivers skolavslutning. Det va väldigt fint och trevligt!
I morse togs dom obligatoriska korte.
 Fina Linnea!

 Fina Oliver!

 Alla älskade barnen!

 Effi kyrkbänken!
 Hon fattade hur man gör i kyrkan.....sötaste!

 Fina barnen utanför kyrkan!

När vi kom hem blev det fralle fika och muffinsfika för barnen. Får ju va lite extra nr det är avslutning!

Linnea följde med mig ut och tog några bilder på mig....jag gör mig inte på bild men bjuder på dom ändå eftersom många frågat efter bilder på mig.




Kan berätta att lilla Harriet har börjat bete sig lite underligt. Ville inte äta frukost i morse och nu åt hon bara lite lunch. Spännande! Självklart har vi börjat tempa henne för att ha lite koll.

Vill avsluta med att tack min kära vän Lotta för hennes innlägg i bloggen i går. Tyckte det skulle va kul med en gästbloggare och ville då börja med min lilla Lotta-Loppa! Tack för alla fina ord, du är för go!!! Nu ska jag snart fråga nästa på min lista....
Synd bara att responsen va så dålig och att komentarerna inte duggar tätt......;)

Önskar er alla en bra dag

Gästbloggare!

Hejsan allihopa!

Jag blev tillfrågad av Susse för ett tag sen om jag ville gästblogga på hennes fantastiska blogg och självklart ville jag det! Sen att jag i min förvirring både glömde att skriva ett inlägg och glömde inloggningsuppgifterna är en annan sak! Nu är jag här iaf!

När jag fick frågan så funderade jag över vad jag skulle skriva. För det är ju endån så att man har en viss inriktning på sin blogg. Min egen handlar ju mestadels om min sjukdom och om hur jag mår osv och det vill jag inte skriva om här. Den här bloggen är full av glädje och kärlek så jag tänkte fortsätta i den andan!

Susse lärde jag känna genom jobbet för en herrans massa år sedan. Vi klickade direkt kan man väl säga. Vi har stått vid varandras sida i vått och torrt och hon är lätt min käraste vän som jag kan prata om allt med.
Speciellt utmärkande är nog, att när man är sjuk som jag är, att man har fina vänner omkring sig. Det är kanske lite av en klyscha, men det hjälper såå mycket att ha en vän som hjälper en att hålla näsan på rätt sida vattenytan. Susse är den människan i mitt liv som alltid får mej att må bättre. Vi skojar om dom mest makabra saker, som döden tex eller amputationer. Hon har en inre önskan, den damen och det är att få skära i folk.. det visste ni inte va?? finss.. Hon har flertalet gånger erbjudet sig att operera mej, men jag har vänligt men bestämt tackat nej.. I vart fall, det är en av sakerna jag älskar med henne. Just att vi kan prata om allt jobbigt, men endån skoja om det!

Till min fina Susse! Tack för att du är du. Du har hjälp mej genom många svåra stunder, utan att alltid själv veta om det. Du är en fantastisk människa och vän, tack för att du finns! I Looove you <3

Var rädda om er där ute i cyber-rymden och var rädda om varandra<3

Pussar och kramar från Lotta

Ser ljuset

Ja nu börjar det ändå rätta till sig här. Ingen feber längre men hostan är kvar och orken är ju inte riktigt som den ska. Skulle haft jobbat måndag , tisdag natt men har fått vara hemma. Så tråkigt! Nu jobbar jag nästa gång på söndag och då bara en kväll så det blir nog bra.

I går var Linnea med mormor på Ullared, dom hade haft det bra och kom hem med lite fina saker. Oliver tillbringade Sveriges National dag i stan hos en kompis.

Lars fick tagit in valplådan och fixat med bra belysning i "valprummet". Det blev bra, så nu ska det bara bäddas till Harriet och pupparna. I dag är det exakt en vecka tills det är 63:e dagen, spännande!

Nu på förmiddagen ska jag ha lille Oskar här en stund då hans mamma ska på möte. Helle och Erik kommer också, ska bli mysigt att träffa dom. Känns som det va längesedan vi va sociala. Blir ju så när först Effi va sjuk och sen jag.

I eftermiddag har vi inga stora planer, skönt det! Ska försöka plantera lite sommarblommor och ta bort penserna som nog gjort sitt nu.

Bild på lilla hönan från i tisdags morgon!






 Å här gå tränas det.
Ni kan tro att hon bara vill gå och gå nu, med stöd av en hand. Hon är så söt. Men när man gått runt ett tag är man ganska trött på det och när man då försöker sätta henne på golvet ja då kan det bli höga stjut....

Tänk att barnen slutar skolan i morgon, SOMMARLOV. Vilket ljuvligt ord. Det blir traditionel avslutning i kyrkan i morgon fm, trevligt och mysigt tycker jag. Efter det får det nog bli lite "goefika" till barnen. Senare mot kvällen kommer Linda , Magnus och Tjabo hit. Då ska vi äta något gott(ja även jag) och fira in sommarlovet lite. Längesedan vi träffades nu så det ser vi fram i mot!!!

Ja ni nu har kl halv sju på morgonen, Lars har kört till jobbet, Effi ligger på golvet och leker. Hundarna mätta och rastade, diskmaskinen avplockad och nu väntar jag på att Linnea och Olivers klockor ska plinga. Då blir det till att fixa frukost och se till att dom är klara när bussen kommer.

Måste ju också berätta att vi ju optigen testat Harriet, svaret kom i går hon är Carrier. Något som inte spelar någon roll. Men det är skönt att fått svaret nu innan pupparna tittar ut!!

Ha nu en go alla glada och håll utkik för det kan dyka upp nya innlägg när som hällst och då inte skrivet av mig.....

Sjuk=Tråkigt Effi=rolig ;)

Trött på att må dåligt nu...men ska försöka orka sätta in några bilder på lill skruttan sen i går. Hon exprementerar lite med sin klänning!!













För en stund sedan åkte Lars och barnen i väg till mormor och morfar, dom ska äta där och hjälpa dom ta lite bilder. Själv orkar jag inte följa med utan väljer att va hemma och vila. Ska bara skriva klart här sen blir det soffan för min del.

Nu har jag inte mer att säga i dag, fantasin är inte på topp..... men tack till er som skrev en komentar på förra innlägget. Jag blir så glad så glad!!

Skruttigt

Så nu har jag också blivit sjuk....så jäkla tråkigt. Fickk åka hem från jobbet i torsdagsnatt, känndes inget vidare men vad gör man när kroppen värker , man har feber , svårt att andas och är yrslig.

Å inte har det blivit bättre, har nu jätte jobbigt att andas , en jäkla hosta. Men jag har knappt kraft att hosta. Tvi vale för att va så här.
Orkar inget inte änns hålla Effi. Känns super jobbigt när Lars tvingas göra allt. Men jag kan inte.

Så tråkigt att va sjuk nu , vi va ju bortbjudna i kväll vilket vi säg fram i mot men det fick vi ju så klart ställa in.

Effi är lite piggare nu men fortfarande inte helt sig själv, stackars snuttan!!!

Linnea och Oliver är i dag hos varsen kompis vilket känns bra att dom får ha lite kul i alla fall. Just nu sover Lars & Effi middag här på soffan. Själv vet jag inte var jag ska va , mår så dåligt.
Hoppas jag också kan slumra en stund, men det gick inget vidare i natt då hostan håller en vaken...

Hoppas det är bättre med er som läser denna blogg.

Ha en go helg alla!

RSS 2.0