Lördag !

Min lördag började vid sex tiden när Effi tyckte det va tid att gå upp....så så fick det ju bli.

När Lars sen vaknade gick jag ut och badade Harriet. Han bara föna henne halv klar så kom Sammeli hit, hon skulle ju trimmas i dag. Hon såg ut som ett riktigt pälslejon vill jag lova. Men efter några timmar såg hon ut som en cocker igen och va så söt och fin.
Då blåste jag klart Harriet, skönt att hon också är ren. I morgon tror jag det är Albins tur att bli badad.

När dom hämtat Sammeli frsökte jag vila, fungerade inte då det blåste och ven i hela huset....gick upp igen och tog mig ett bad.

För en stund sen körde vi grabbarna på hockey match. Vi tjejer får sitta här och hålla tummarna att det går bra för Rögle.

I kväll ska vi och Fira Magnus och Emils födelsedagar, ska bli trevligt!

Nu vill jag skicka ett JÄTTE GRATTIS till värdens finaste Lotta som fyller år i dag! Hurra och grattis käraste!!

Nähä nu ska jag väll ta hand om mina flickor, Effi äter hundkoppel och Linnea fixar med sitt hår!

Jaha vad ska ni göra en sådanhär Lördag?

Tjingaling

Borsta

Hela morgonen har Effi jagat hundarna. Hon har tandborsten i högsta hugg och tycker nog dom behöver en omgång. Hon är ju för duktig!



I går morse såg det ut så här...
 Linnea skulle ha badkläder med till skolan och vem dök i den kassen....
 Jo då Effi hjärtat så klart och hon fick även på sig bikini överdelen, hon är en smart tjej den!!

I går var vi i väg och fixade lite saker....känner ju några som fyller år snart. Så det kan jag ju inte skriva mer om nu.
När vi kom hem stoppade Lars både Tindra och Jopplin i badet och fönade dom. Så nu är dom rena och fina, ja i alla fall rena.
Får se när det blir Harriet och Albins tur, kanske i morgon.
I morgon kommer Tindras valp , ja valp och valp Sammeli hit och ska bli trimmad. Ska bli kul att träffa henne och familjen.

I dag har jag inga speciella planer , vet bara att Oliver har hockey träning i eftermiddag.  Får väll se vad som händer.
Det vore toppen om någon god fe kom och kidnappade mig några timmar och körde mig till frissan, är så in i backen trött på mitt hår. Har mina funderingar vad jag vill göra , men vi får väll se.

Nä nu kallar Effi på min uppmärksamhet.
Ha det gott

I väntans tider

Ja  ni här går man i väntans tider. Måtte det snart bli riktig vår. Vill sätta igång med lite saker vi planerar göra i trädgården. Ska måla lite saker , göra en ny rabatt och lite annat pyssel. Å längtar efter att få fint ute och att kunna sitta ute och njuta.

I dag har det varit ganska jobbigt tycker jag . Dom stora barnen och jag har inte riktigt kommit överens om man säger så......

När Lars kom hem från jobbet åkte jag i väg en sväng med lilla Mamma. Vi skulle köpa lite penser. Så nu har jag en låda som står och väntar. Eftersom det typ blåser nästan storm här får planteringen vänta. Fy fasen i detta vädret vill man inte va ute mer än nödvändigt.
Köpte några penser på Ica för någon dag sen, men dom hamnade inne.



 

Måste visa en bild på lilla Effi, hon är så jäkla ljuvlig. Tyvärr blev bilden suddig.
 ♥





 Här kollar Albin in vad Effi gör!
Det är så ljuvligt att se hur glada hundarna är för Effi och hon för dom. Hon är lite taskig också för när hon är i gåstolen och ser en vovve stå och dricka då jäklar tar hon fart för att köra på dom.  Å så bara skrattar hon....tack och lov har dom lärt sig och är snabba att smita för att inte bli påkörda.
På morgonen är det stort pusskalas , då ska Effi tvättas. Oftast är det Harriet som sköter den stora morgon tvätten...och undertiden drar Effi henne i öronen. Men det gör inget tycker Harriet, hon är bara så genom tokigt snäll!!

Nu i kväll har jag pratat med min kära vän. Det är alltis lika kul. I dag va det så synd om henne då hon är sjuk. Hoppas hon snart kryar på sig!! ♥ Och nu kan hon även sova lugnt när gåtan om var Effi ska vara när jag jobbar är löst, fniss!! Kram Kram till dig(du vet vem du är;) )

Nu börjar snart Sveriges mästerkock, det tycker jag är kul, hejar på Sigrid och hoppas så att hon vinner!! Just nu tittar killarna på någon hockey på tv.

Önskar er som läser en trevlig kväll!



Smygstartat

Jo jag har faktiskt smygstartat Påsken. Inte min favorit högtid på ett sett och det beror ju på att mycket är GULT!! Och jag är ju ingen älskare av den färgen.
För övrigt tycker jag det är toppen, man kan göra hur lite eller hur mycket man vill. Stora härliga påskmiddagar eller bara lite ägg och sill.

Denna är ju lite påskig men ändå inte.

 Man kan välja att ha ett ljus eller göra som jag sätta en söt liten Pense.

 Dessa hittade jag också på avdelningen med påskpynt , passar mig bra. Inte för mycket utan lite lagom påskiga.

Har tänkt plocka lite björk ris och göra en krans till dörren och så klart även ha lite ris med fjädrar i. I år blir det två olika sorters bruna + en slags burrig murrig grön. Ja vi får väll se hur det blir.

Nu är det ju kväll, killarna är på hockey , Effi har busat hela dagen men sover nu gott för natten (hoppas jag). Linnea sitter nu bänkad i soffan för att se Top Model på tv. Å själv fick jag som ni märker lust att skriva en rad.

Ska bjuda på några bilder från eftermiddagen.

 Linnea har fixat frisyren på Effi!

 Min lilla hjälpreda....

 Linnea gå tränar med en glad pyamasklädd Effi!
Till sist en bild på finaste Harriet hjärtat när hon va ute och busade i solen!!
På tal om Harriet har vi fyra vovvar som behövs fixas till och badas. Kanske hinner ta någon i morgon.

Nähä nu ska  jag gå och fylla på vattenglaset och ta mig lite kaffe. Det är ju mitt kvälls mys nu för tiden. Linnea gumman har fått lite smarriga vindruvor att smumsa på.

Ha en go kväll alla!

Tjej eftermiddag

Ja det är inte så toppen som det låter. Det är att Linnea , Effi och jag är själva hemma. Grabbarna är i  ishallen. Först har Olivers lag träning sen är det ju hockey match i kväll.
Näst sista träningen i dag , nästa är på fredag och sen avslutning på söndag. Hum undra vad Oliver och Lars ska göra med all den hockey tiden sen? Förmodligen trädgårdsarbete näste och vår pyssel innan grillen ska fram och det ska grillas och mysas.

I förmiddag städade jag en del, tvättade , hängde tvätt , vek tvätt mm mm. Har bara badrummet kvar , får väll ta det sen.
När Lars kom hem fick jag köra och handla lite då brödet va så gott som slut. Men sen när jag kom då vilade jag en stund, skönt!!!

Hundarna har varit ut nästan hela dagen, njuter i solen. Vilar och sover lite och rätt som det är hör man hur dom busar en stund. Härligt för dom!

Måste lägga ut några goa bilder från Effis bad i går kväll, några har redan sett dom på FB men för er som inte sett dom!





Nähä nu kallar Effi på min uppmärksamhet så jag får nog sluta för i dag!
Tack och hej

Cup

Hela dagen i går Söndag var vi i ishallen och tittade på Hockey Cup. Det var Olivers lag som ordnat den. Det blev en lång men trevlig dag.

Dit kom även Farmor och Farfar, Emil och Anna , Faster Miia , Linda och Magnus och Sussa och Lennart. Kul att dom ville komma och kolla!! Betyder nog en del för Oliver.

Olivers lag blev 3:a i cupen. Dom va duktiga men bäst va så klart Olle ;). Det va synd om honom då han blev mer och mer förkyld under dagen.





I går kväll när vi kom he såg det ut så här.
 Stackars killen. I dag är han hemma från skolan. Har sovigt änna till nu, tjugo över tio. Hörde precis han hosta där uppe så nu kommer han nog ner strax.

Linnea gumman skulle på lägerskola i dag , stor och tung packning med sig. Men nu ringde dom från skolan att det blev inställt eftersom vattnet va otjänligt där och folk blivit sjuka. Tack och lov att hon inte han dit!! Så nu kommer hon hem med skolbussen igen kl två. Synd om barnen som sett fram i mot detta.


Glömde ju skriva att vi van lite fina saker på lotteriet i går i ishallen, kolla här!!

Två fina!!

 Detta fina halsband! + ett till. + en vetevärmare. Inte dåligt inte!

När Lars kommer hem från jobbet ska jag och min lilla Mamma åka till Helsingborg och köpa Slanka soppor. Ska bli mysigt! Vägde mig i morse och nu är det -15,6 kg.

Tyvärr har även jag blivit förkyld, hela familjen utom Lars är små förkylda. Hoppas det går över fort!

Ha nu en bra dag, slutar bloggen med några bilder på lill busan Effi!













Yes

God morgon på er! Har ni lika dimmigt som vi? Här lyser solen med sin frånvaro kan man säga. Fasen nu vill vi ha sol!!

I dag var det min tur att ha sovmorgon, sov till sju så det va ju bra. Effi och Lars hade nog varit uppe ett tag då.

Ställde mig på vågen och nu har jag nått mitt 2:a mål som ju var -15 kg. Så skönt!! Äntligen , har varit lite segare nu tycker jag. I bland tycker jag inte alls det är bra men det är det ju, -15 kg på 2 månader!!!!

Ja men nu är det bara att kämpa vidare mot mitt 3:e mål..... vet inte riktigt vad jag ska belöna mig med för att jag nått mitt 2:a mål. Får fundera lite.

I dag har vi inga stora planer, lite städning , tvätt , köra till tippen och sådant där hemma pyssel. Linnea måste även börja packa lite då hon åker till lägerskolan på måndag. Bara en natt men det är ändå många saker som måste med, lakan, regnkläder mm.

I kväll är det hockey på tv , så det får vi väll se. I går kvll såg vi en film, ingen super höjdare men den gick att se. Sen blev det sängen redan halv tio då hela familjen var trötta.
I går eftermiddag ringde dom och undrade om Oliver ville träna med 01:orna och det ville han så klart. Det hade varit bra. Undertiden var Linnea , Effi , Lars och jag och kollade in lite nyöppnade affärer!

Nu ska jag greja vidare här. Ha en bra dag!

Bilder !

I dag kom barnen med skolbussen, skönt det!  Förmiddagen har varit ganska lång. Mycket lek med Effi och det är ju mysig men efter några timmar vill man gärna göra något annat.

Nu är kl tre och jag har sovit lite middag. Effi har sovigt med Pappa på soffan, mysigt!

Oliver slutade tidigt i dag så han är redan hemma , Linnea slutar nu tre så hon kommer nog snart hem.

Solen skiner och det är riktigt fint väder , skönt som katten med lite ljus. Hundarna ligger där ute i solen och bara njuter. Lars hade tänkt börja med ett litet utomhus projekt som vi har men när han kom ut såg han att släpet var borta så vi får väll vänta.

Tänkte bjuda på några bilder i dag!

 Söta Effi!



 Pappa "spökat ut" Effi



 Effi med sina nya fina instrument, dom är roliga kan ni tro. Och dom låter så kul och mycke!!



 Fika bordet i går innan våra gäster kom. Själv åt jag så klart inget utan bara min slanka soppa!!

 Här är det bus. På bilden Elvis och Lycke och Effi.

 Lycke kramar Effi!

 Å så lilla Vila!

 Här är Effi i morse när jag mutade henne med ett smörgåsrån för att få titta lite på datorn.....dålig mamma eller?

Ja det var dom bilderna.  Just nu har Lars fått tag på dammsugaren, han är duktig min gubbe! Linnea har hunnigt hem och är nu i köket och fixar fika. Alltid hungriga barn när dom kommer från skolan.

Ja ni det va nog vad jag hade att skriva om just nu. Hoppas ni alla har lika fint vårväder som vi!




KVÄLL

Då var denna dagen snart slut. Har varit en helt ok dag trotts den började tokigt när barnen missade skolbussen. Tack och lov att käraste Marie kunde komma och hämta barnen och köra dom till skolan. Så det löste sig.

Kl nio i förmiddags kom Alex med lilla Vila och Jonna med lilla Lycke och Elvis. Det var mysigt att träffas och snacka lite. Förmiddagen gick lite fortare än den brukar.

När Lars kom hem och gästerna körde hem körde jag till Maxi för att handla. Köpte även hundmat , en säck vägde 14 kg, intressant att lyfta den och känna hur mycket extra vikt jag asat runt på innan. Herre gud den va ju skit tung!!! Fast mina 14 kg som nu är borta satt ju så klart välfördelat...

När jag kom hem och packat in tänkte jag vila lite men låg bara och kolla kl och blev stressad så det gick inte. I eftermiddag har jag Effi lekt och pysslat. Fixat middag till familjen och lite sådant. Lars och Oliver var ju på hockey träning.

Tack kära ni för era komentarer!! Blir så glad!! Kan berätta att det blev 4 nya tröjer , en kofta och en sjal i måndags när jag var i väg. Så härligt och roligt! Så aj aj vad jag unnar mig....men det är jag ju värd!!

Köpte även en ny kalender, så i går skrev jag in i den. Många tider och grejor. Fick ju nu även skriva in mina arbetstider 1Maj jobbar jag min första natt. Vet inte hur det ska gå men det gör det väll får jag hoppas.

Just nu tittar Linnea på Top Model och Lars och Oliver har köpt hem hockey matchen och tittar där uppe.  Jag brukar se fram i mot tisdagskvällar för jag ser på DR Hause (stavas så eller) men jag tror det va sista avsnittet förra veckan. Typiskt!! Vet inte vad där är att se, får kolla det sen.
Om där inte är något kul kan jag tänk att jag går och lägger mig ännu tidigare än vanligt, Jag är såååå tråkig och lägge mig typ senast tio.

Hoppas jag hinner visa er lite bilder i morgon....

Ha en bra kväll där ute!

Måndag

God förmiddag!
Jäklars vad det blåser i dag. Inget trevligt alls. Solen tittar fram lite men vad fasiken hjälper det när det stormar.

Om en timme ska Effi och jag åka en sväng till stan. Ska bli mysigt. Lilla mamma ska följa med. Blir inget HBG i dag då jag köpte Slanka för två veckor förra måndagen. Skönt att inte skulla dit utan ta en tur på stan i Ängelholm i stället.

I eftermiddag måste jag damma , man ser knappt tv:n tycker jag. Tvi vale, så vill jag inte ha det!! Har i alla fall hunnigt fixa köket och bädda i dag. Även fått i gång tvätten och vikt lite tvätt.
Just nu går Effi runt i gå stolen och kollar läget. Hon tycker om att gå till trappan och där stå och slå med grinden. Härligt ljud....

Kollade vikten i morse, nu är det -14,1 kg. Det är ju bra. Närmar sig mitt andra mål som är 15 kg. Det är en jäkligt skön känsla när man klär på sig och inte riktigt ser ut som innan. Börjar tycka det är små kul att kolla på kläder igen. Har jag tur hittar jag någon fin liten tröja i dag!!

Nähä nu ska jag blanda min frukost som består av mintchoklad drink, ganska gott!!
Sen får jag väll byta joggingbxorna mot jeansen!

Ha en go dag!

Sovmorgon

Jo det skulle varit min sovmorgon i dag. Gick inget vidare då Harriet inte följt med Lars och Effi ut från sovrummet när dom gick upp. Så vid kvart i sju hoppade hon upp på kanten och sa hallå matte nu går vi upp.....

Ja och då var det ju kört med den sovmorgonen, dröjer en vecka till nästa nu. Vi gick och la oss vid halv elva i går kväll men jag hade svårt att somna. Men så klart har man nog ändå fått den sömn man behöver. Så man ska väll inte klaga.

I går eftermiddag hade Linnea , Effi och jag besök av Linda och Tjabo. Det va mysigt. Tack för ni kom! Vi gjorde inget speciellt, drack kaffe och snackade och passade Effi.

I dag är det regnigt och grått, fasen jag vill att det ska vara vårigt och fint. I dag har jag inga planer. Får väll se vad som händer.

Tack så jätte mycket för komentarerna. Blir så glad!! Tack tack tack! Å till sist Lycka till ni som ska till Malmö och ställa i dag!

NU

Nu ska jag försöka få till några rader. Himmel vad tiden rusat i väg och det va längesedan jag bloggade ordentligt.
Måste börja bloggen med att visa detta ljuvliga kort på en ljuvlig 10 månaders tjej!



Man kan inte annat än bli glad när man ser henne!

I går fyllde min bästaste Lars år. Det blev lite kalas på kvällen , 20 personer rättare sagt. Vi hade gjort det ganska lätt för oss och bjöd på potatis och köttfärssoppa. Till det blev det Ciabatabröd som mamma bakat. Såg väldigt gott ut.


Vi skippade tårtan och det blev Morotskakemuffins i stället(mamma bakat...)
Trotts att vi bara skulle göra soppan drar det en del jobb med sig, fönster som ska putsas, städas och grejas men det var det värt eftersom det blev en lyckad kväll och Lars var nöjd och glad fast han inte tycker om att fylla år.
Han fick många fina presenter.
Av barnen och mig fick han en tripp med husbilen i April då vi åker till Sätila för att ställa ut i två dagar. Har bokat camping och anmält hundar. Fixat Effi vakt och hundvakter till dom två vovvarna som inte ska följa med. Det ska bli sååååå mysigt och det tyckte Lars också, kul när det blir bra!!!

Tack alla som kom i går, det va mysigt! Tack mamma för hjälpen och tack Farmor och Farfar för den fina blomman jag fick!!

I går morse ställde jag mig på vågen 13,4kg är det som försvunnigt nu. Gött! Det är så skönt och inte lider jag alls, är inte frestad av något utan äter mina Slanka soppor och är nöjd!!

Vad vi pysslat med mer här vet jag knappt, det vanliga kan man väll säga. Men vi har fått njuta av riktigt vårväder. Så i förrgår planterade jag några penser. Det är så härligt.




 En bild på Harriet när hon njuter i solen igår!

Måste visa några bilder på lilla Effi från i går, hon börjar kunna ta sig runt lite nu.










Nu har Lars kört till jobbet, synd om han då han blivit jätte förkyld. Linnea och Oliver äter frukost och ska göra sig klara för att åka till skolan. Själv ska jag plocka av diskmaskinen, diska välle flasor, mysa med Effi så klart och bädda å lite sådant. När Lars kommer hem hoppas jag vi får sova lite  middag här i huset ;) skönt!

Önskar en bra dag och jag blir inte ledsen när ni komenterar...



Hallå. En rad från telefonen. Tiden flyger...

Hallå. En rad från telefonen. Tiden flyger o ingen tid för bloggande. Hoppas snart kunna sitta o skriva några rader. Allt bra här i alla fall. Effi gumman blev i går 10 månader! Goa tösen! Hoppas nu jag hinner blogga lite mer sen. Ha en bra dag alla!

Fredag

Ja nu var det fredag , inte för jag bryr mig. Alla dagar ser ändå likadana ut....

Har i dag skurat badrummet , vikt tvätt och lite sådant och så klart Effi pysslat.
När Lars sen kom hem från jobbet kom pappa med Ezter.
Hon fick ett bad och blev fönad innan jag trimmade henne. Så nu är hon fin igen.

Efter det sov jag middag , så skönt. Ville aldrig vakna.

Sen har det inte hänt mer. Linnea åkte till en kompis , hon ska sova där i natt. Lars och Oliver har ätigt hämte mat och jag så klart min soppa.

Nu sover Effi och grabbarna ser på tv....gissa på vad?!

För att inte förpesta eran fredagkväll tänker jag inte skriva mer. Kan ju bara säga att fy fan vad jag tycker livet kan vara tråkigt!!!!!

Nu ska det borstas

Nu är tänderna fina, oj oj vad skönt. Men hemläxa har jag fått, det ska pillas , gnidas och borstas.


I förmiddag fick Effi och jag dammat och tvättat lite. Pratade även en låååång stund med finaste Lotta. Tumören står still och det ska avvaktas med op eller behandling. Skönt så hon får återhämta sin lilla kropp lite!

När Lars kom hem från jobbet tog jag och vilade en liten stund, så skönt. Efter det var det dags att åka till stan och fixa tänderna.
När jag kom hem hade Lars dammsugat , skönt! Han hade även bestämmt sig för att ta med lill hönan till ishallen. Dom behövde väll inte vara där så länge nu när inte Oliver ska träna. Han har ju så ont i sin rygg.

Så nu är det bara Linnea och jag hemma, har inte sett henne ännu . Hon håller till på rummet. Får väll kalla på henne snart och hjälpa henne ta tag i läxorna.

I går när Oskar va här tog jag några bilder, ni ska få se!







Tog även någon bild i förmiddags när Effi va på golvet.


 Undra vad hon tittar på :)

Ja ni det va nog inget roligare att skriva om i dag. I kväll är det mitt favorit program kl nio. Det ska bli mysigt.

Jo nu slog det mig, man läser en del på FB om Crufts, det är ju nu och en del ska dit. Kan inte låta bli att tänka på när vi var där med Harriet! Oj oj vilken resa;). Jag kan erkänna att jag längtar inte tillbaks....


Här är en bild när hon står på bordet och blir bedömd. Mitt fina hjärta!!
Men jag hoppas i alla fall dom som är där får det trevligt och att det går bra för någon svensk hund!!

Tack och hej från mig

44:e dagen

I dag har jag ätit Slanka i 44 dagar. Fasen vad duktig man är, fniss. Nä då jag lider inte mycket, det flyter på bra faktiskt!!

I morse va jag barnvakt till Oskar, det gick fin fint och vi hade det roligt. Effi tycker det är spännande!
När Lars kom hem var det nästan dags för mig att köra till jobb och fixa lite papper. Sen till den där tandhygienisten(jäkla ord att stava, Stavlisa Hjälp mig) Det va ju en liten upplevelse men inte alls så farligt som jag trott. Men jag ska dit i morgon igen och göra klart, det värsta är ju priset tycker jag. Men va fasen man får ju va rädd om tänderna ju ha dom länge till hoppas jag.

För övrigt i dag minns jag knappt vad som hänt, jo just det jag har vilat middag. Effi va så orolig i natt och jag va vaken typ 50 gånger känndes det som i alla fall. Så en middags lur va välbehövligt.

Lars hade varit snäll och städat när jag va i väg så jag har faktiskt inte gjort så mycket nytta i dag. Konstigt då jag tycker det ändå gått i ett.

Ni i kväll skulle jag sett på Sveriges mästerkock men missade vad klockan va och missade det. Men killarna va glada då dom då kunde fortsätta se hockey på tv.
För dom är faktiskt inte på platts i dag , Oliver ville på fotbollsträningen i stället. Tyvärr gick det inget vidare då han har så ont i ryggen. Nu får det bli VILA resten av veckan för honom och går det inte över då får det bl doktorn. Stackars plutte Oliver!!

Ja ni i morgon är det som vanligt , Effi pyssel, tandhygienisten och på eftermiddagen ska ju Lars och Oliver på träningen, dom måste ju dit även om inte Oliver ska träna. Det är jäklgt synd tycker jag.

Nä nu ska jag dricka några glas vatten så jag säkert blir nödig i natt, ha ha. Nä då men det är ju viktigt att dricka mycket.

Ha en fin ¨kväll alla och glöm inte skriva en liten rad......

Skulle vilja

Just nu skulle jag villja se på Rögle-Malmö men Linnea ser Top Model, ett progran hon älskar. Så då är det bara att lägga sina egna önskemål åt sidan. Men va fan man börjar ju bli van. Ibland känns det som det jag vill eller behöver kommer i sista hand. Men det är väll det som är att vara Mamma eller människa helt enkelt.

Just nu känner jag mig nere. Fasen ser bara hur skitigt det är överallt när solen tränger in genom dom skitiga fönsterna. Finns så mycket plock och pysslel jag velat få ordning på men jag hinner aldrig i fatt. Effi är den ljuvligaste lilla loppan i värden men oj med tid hon tar. Snart 10 månader och vill ha full uppmärksamhet.

I dag var ju Lars och jobba precis som han nu gör varje dag. När han kom hem var det il fart till BVC för att hinna i tid. När det va klart va det in om affären sen hem och vila middag.

Efter det körde Lars & Oliver till ishallen. Hockey träning...fast Oliver skulle inte träna då han har ont i ryggen. Detta oroar mig, han missar ju inte en träning i förstataget....
Efter träningen kom dom ju inte hem efter som dom så klart skulle se matchen på platts i kväll.  Är tydligen hemma match i morgon också, undras om dom ska dit.

Själv har jag tagit hand om töserna , dammsugat , dammat lite, plockat mm mm.
Just nu längtar jag efter ett bad , får se om jag orkar sen i kväll när Lars kommit hem.

I morgon ska jag va barnvakt till Oskar på förmiddagen, hoppas innerligen det går bra....sen ska jag till jobbet och fixa lite papper. Efter det till tandhyginisten(fan hur stavas det).

Bla bla bla full rulle hela tiden. Har även lovat Ezter att hon ska bli trimmad denna vecka...

Nä jag känner mig så förbaskat innstängd. Jag vill också följa med mina vänner på babtcafe och liknande. Nä en jävla städkärring är vad man är. Å snart är mammaledigheten slut. Det var det liksom!!

Förlåt att jag klagar men i dag känns det inget vidare att vara jag.

Å inte kan man tröst äta hellre utan bara äta sina sopper och hälla i sig vatten och kaffe. Detta har jag ju valt själv men just nu vore det fint med 5 kg godis. Ha ha nädå jag är facktiskt inte alls sugen men tycker lite synd om mig i dag.

Nu ska jag sluta bladdra om hur jag känner, gnällfis är jag nu. Vet att andra har mycket jobbigare saker att brottas med!

Måndag = HBG

Jo det har ju blivit så att varje Måndag har jag och min mamma kört till Helsingborg. Där köper jag ju mina Slanka soppor. Så nu är det inhandlat till en vecka till. Köper till en vecka i taget då jag tycker det känns bäst.

Vägde mig i morse, nu är det -11,7kg. Det är ju bra fast det kunde ju alltid få vara bättre ;). Men jag kämpar på och är envis!!

Helgen har varit bra. Effi gummis sov ju hos mormor och morfar lördag till söndag. Det hade gått toppen bra. Hon sov till tio över nio på morgonen....det gör hon inte här hemma!!! Nä typ kvart i sex vaknar den lilla loppan.
Tack Mormor och Morfar för ni ville ha Effi hos er!

På lördags kvällen åt vi ju då räkor vilket JAG ÄLSKAR!! Åt två mackor med Aioli och räkor, få farao vad mätt jag blev. Det va helt otroligt. Lite ångest efteråt hade jag men va fasen jag va ju ändå värd att få festa till det lite.

Söndagen bestod ju av utställning. En trevlig dag. Jag tycker det är så kul och komma ut och träffa lite folk.
Resultaten kan väll diskuteras.....men det kan ni läsa om på Hemsidan ju www.myscockrarna.se

Nu har Lars , Effi och Oliver åkt till ishallen. Oliver har resursträning i dag. Lars tog Effi med sig så hon får ut och lufta sig, hon brukar tycka det är kul.

Jag är faktiskt så jäkla trött i dag, många tidiga mornar för min del....det tar väll ut sin rätt kan jag tro. Nu börjar huvudvärken komma också. Känns så där kul. Får väll försöka hälla i mig lite mer vatten.

Sen är det ju snart dags att göra middag till familjen. I dag får dom pytt i panna och ägg. Lätt och smidigt. Själv kommer jag ju äta kycklingsoppa så klart. Måste verkligen räkna ut hur många dagar jag ätigt den där soppan....

Nu till sist några bilder på vovvarna sen igår.

 Albin!

 Harriet!

 Harriet!

 Harriet vilar lite....

Det va allt för i dag! Vad gör ni så här en måndag?

Bra dag!

Här kom kommer några rader om hur min/vår dag sett ut!

Vaknade sex i morse av lilla Effi som tyckte det va dags att gå upp....så så fick det bli. Ny blöja och välle sen var det full fart på tosaloppan!
Plockade lite och grejade i köket, diskade flasor och kokade. Gav vrålhungriga vovvar mat så dom blev glada.

När kl va åtta vaknade Lars och någon timme senare Linnea och Oliver. Skönt dom kunde sova.

Lars tog senare Albin med ut i trimmet och badade honom. Undertiden han satt och självtorkade tog Lars hand om Effi och Linnea och jag körde och handla. Räkor(ej färska 250kr/kg var för dyrt tyckte jag) , aioli , rostebröd, avokado och så köttbullar till vovvarna i morgon.

När vi kom hem var det tid för Lars att föna Albin. Och vi myste här inne. Efter Albin var klar kom min Mamma, vi körde en sväng till Vejby loppis, fyndade två fat och en tavla till min Mona-Lisa samling 10kr det är lagom...

När vi sen kom hem gjorde vi Effi klar för att åka till Mormor och Morfar. Oliver och Lars körde henne dit när dom skulle till ishallen. Oliver har ju Match mot Landskrona i dag så självklart håller vi tummarna.

Så när då Linnea och jag blev ensamma hemma gick vi ut och badade Harriet. Linnea blev smått tvingad att hålla mig sällskap. Sen fick Harriet sitta och torka och vi gick in.

Linnea var så gullig och hjälpte mig att damma medans jag tog en tur med dammsugaren. Så skönt att få det gjort.

Nu har jag fönat mitt hjärta och hon ligger här bredvid mig i soffan och vilar nu, jobbigt att bli badad ju....

Linnnea gummis tog precis ett bad och då satte jag mig här för att skriva.

Lars kommer nog hem vid halv sju trodde han. Då blir det till att packa bilen och lite så. Sen är det dags att äta det första förutom Slanka soppor på länge. GGud vad jag ska njuta!!!

Får se vad där är på tv, kanske vi hyr något. Vet inte om vi ser Mello eller inte, man har ju hört dom bidragen innan. Å det programme är ingen jätte höjdare tycker jag , vi har mest sett de i brist på annat.

Om någon undrar över Oliver så ska han åka med Farmor och Farfar hem efter matchen. Det tycker han är toppen! Hoppas han också får en mysig kväll.

Ja ni så ser det ut här hos oss.
I morgon ringer kl fem och vi får nog köra vid sex tiden. Bättre att va i tid. Ska bli kul att komma i väg och träffa lite folk. Blir nog en kul dag.

Nu hoppas jag lilla Effi sköter sig hos mormor och morfar och att dom får det roligt och mysigt. Mormor lär nog gilla att vakna kl sex, fniss....

Trevlig Lördag nu alla och till vissa VI SES I MORGON!!


Här är några bilder på Goaste Effi!




Disco!

Efter fotbollsträning och tacos middag blev det disco för Linnea och Oliver. Så nu är dom ska där och ska hem kl nio. Tog några bilder på alla tre barnen innan dom åkte.







Hoppas nu dom har roligt!

Effi har nu ätigt välle och sover gott. Lars ser på hockey något som inte roar mig precis. Inte på tv i alla fall.

I dag hittade mamma en spjälsäng på Blocket, så den va vi och köpte. Perfekt för Effi när hon ska sova hos mormor och morfar. I morgon blir ju första gången.

 Snuttan!

Nu önskas ni en trevlig kväll!

Ser ut...

....att bli härligt väder i dag. Känns nästan lite vårigt. Härligt!
Nu har barnen åkt till skolan och Lars är på jobbet. Effi  busar omkring just nu men ser allt lite trött ut. Får se hur länge hon kan va vaken och pigg.

Vad som händer sen i dag vet jag inte riktigt, blir nog det vanliga.... och så ska det handlas. Barnen har önskat tacos till middag.
Senare i eftermidag har Oliver fotbollsträning men annars är läget lugnt!!

I morgon blir det mer full rulle. Oliver har då hockeymatch i Landskrona + att hundarna ska badas och fixas. Det ska packas, Effi gummis ska köras till mormor och morfar mm.

Hoppas ni där ute får en bra dag. Kanske jag återkommer senare!

God kväll!

Nu är kl åtta och vi sitter här i soffan och slappar. Lars och Oliver ska nu titta på sveriges värsta bilförare. Själv tycker jag inte det är någon höjdare.
Men kl nio börjar veckans höjdar serie, nämligen Revenge. Jag tycker den är himmla så bra.

Eftermiddagen har varit ok, blev lite bitter att jag inte kunde åka till Helle i eftermiddag. Hon hade några andra mammor och barn där. Hade varit mysigt men när man nu bara har en bil så missar man mycket. Ibland känns det så jäkla tråkigt att inte kunna göra saker man vill, nä man sitter här som en inlåst höna.
Har länge velat åka och hälsa på finast Lotta men va fan det går inte.

Lars och barnen fick ungspannkaka, bacon , lingon och grädde. Till det grovbröds mackor med ost. Själv åt jag som alla kvällar Slankas Kycklingsoppa.

I morgon måste jag nog köpa räkor till på lördag, får köpa frysta eftersom dom färska är för dyra. Gud vad gott det ska bli!!

Nu ska jag titta lite på tv och dricka en lite vatten(vilket resulterar i 1000 toabesök).

Hoppas ni alla får en bra kväll!

Tack!

Måste börja med att tacka så jätte mycket för era komentarer i går! Oj vad gulliga ni är och jag blir så otroligt glad och ännu mer peppad!! Tack ni får gärna fortsätta i den andan;). I går hade jag 214 sidvisningar vilket är mitt rekord, kul!!

I dag har jag pratat med finaste Lotta gumman, det blev ett ganska långt samtal....men ack och oj så härligt att hinna prata om allt möjligt.

När Lars kom hem tog vi oss en timmes lur, skönt. Sen gick jag ut i trimmet och fixade till Albin. Så nu är det fin liret kvar efter badet på lördag!

Nu har Lars och Oliver åkt till träningen. Linnea har gjort  sin läxa och Effi ätigt upp ÖB:s reklamblad.... Undertiden fick jag dammat , hängt lite tvätt och ätigt en slanka soppa. Blev lite sen lunch för mig i dag. 

Nu tänkte jag ta lill loppan Effi oclh mysa och busa lite med, vi sjunger nog lite imsevimse spindel kan jag tro. Hon tycker den är bra och är så söt när hon försöker göra rörelserna på sitt lilla vis.

Sen blir det hänga mer tvätt och tömma diskmaskinen och duka. Sen ska middagen lagas och vara klar till kl sex när grabbarna kommer hem.

Vem vet kanske blir det en liten blogg i kväll!! Men så länge får ni ha det så bra!

RSS 2.0