Redo

Nu sitter jag hör i soffan . Nybadad , precis ätit en Slanka soppa och är helt redo för jobb i natt. Ska trycka i mig en ipren sen o hoppas huvudvärken kan hållas under kontroll. Dagen i dag har sett ut så här. Oliver åkte till kompis för att leka. Vi resten av familjen åkte till Väla. Där gick vi runt och titta några timmar. Blev mat också, själv tog jag en bakad potatis. Provade så jäkla snygga stövlar, helt perfekta som jag bara älskade. Tyvärr var det som vanligt med det jag gillar DYRT!!! Bild finns här nere. Linnea provade också skor som hon ville ha... Hittade en manchester kjol på HM som jag köpte , kanske lite kort.. men va fasen med dom spirorna man fått kan jag faktiskt ha en sådan. Hum lät jag lite väl självsäker nu??? Blev en genomskinlig blus grej med linne i samma färg också. Faktiskt fint, får ta en bild en dag o visa. När vi sen kom hem vilade Effi middag med Lars. Själv gick jag o la mig och somnade gott. När jag vaknade hade Lars o Effi kört o hämta Oliver för sen dra till ishallen för hockey träning. Linnea började städa sin garderob, x i taket!!! Själv ringde jag lite samtal , grejade rundor lite. När killarna o Effi sen kon hem gjorde Lars middag. Som jag sa tog jag en Slanka. Sen blev det bordsträning med Hildur. Det går bättre o bättre. Vi gick även ut o träna med utställningskopplet, det gick riktigt bra. Måste filma henne en dag. Hon har riktigt drive och älskar att visa upp sig precis som sin mamma, Härligt!!! Hon har även fått en annan egenskap som Harriet har... hon vill helst inte gå ut om det är blött eller regnar. Nä då dom två är hellre inne och speglar sig tror jag. Nu ser vi fram i mot Hildurs debut i ringen, spännande. Är ju en sak att stå och gå hemma... nu har Lars gått och natta Effi. Hon ska till farmor och farfar i morgon när Lars jobbar och jag sover. Mormor o morfar är lite krassliga nämligen. Kul för Effi att komma till Grevie en sväng också ju. Nä nu ska jag dricka kaffe ladda för natten och kela med vovvarna. God söndagskväll på er!!

Kära Tomten!

Effi och jag har nu på morgonen börjat titta på vad tomten kunde komma med! Nu längtar vi till dess så Effi får lite nya leksaker , känns som det är på tiden. Här kommer önskelistan
Effi har mest massa " bebsis" leksaker nu, hon börjar ju bli en stor lite tjej och jag tror detta vore kul. För när vi kommer till ishallen gillar hon det lilla köket som står där. Ja jo jag vet att det är länge till jul men ändå. Söndag i dag och jag har ringt till jobb och sagt jag ska jobba i natt, får gå som det går och bli som det blir för nu vill jag inte va hemma mer. Sååå tråkigt! Nu på morgonen har Effi och jag lekt , läst o det vanliga. När Lars gick upp bäddade vi , plocka av diskmasinen , vek och la in tvätten mm. Full fart! Får se vad dagen bjuder på mer, vet att dammsugaren ska fram snart så vi inte snubblar över hundhårshögarna. Dammsugade nämligen inte i går och det syns kan man säga.... Sen får det bli lite sömn för mig så jag är laddad och pigg i kväll när det är jobb dax! Oliver ska på träning , det är någon slags målvakts träning då han är med och skuter skott på mål. Han pratade även om att han ville in på almänhetens åkning...precis som igår. Att han inte tröttnar. Kunde lika bra ha en säng där inne i ishallen. Men det är bra och roligt att han tränar och rör på sig. Jo det va nog allt för just nu! Ha en bra söndag!

Tankar

Jo innan i dag flydde jag in i sovrummet för att få vara i fred, satte mig skönt med filten. Blev ingen lång stund eftersom maten sen var klar. Men några tankar han jag tänka. Försökte fantisera om bjälkarna som är i vårat tak, låter väll helt knasigt. Men jag undrar hur dom såg ut när dom var levande träd. Var hade dom växt? Jo jag börjar själv undra hur det står still i skallen på mig... men det är rätt intressant och skönt att flyga i väg i tankarna ibland.
Efter maten körde Lars , Oliver och Linnea till ishallen. Jo då jag har förlorat henne också... men jag är glad ändå att hon följde med och tyckte det va kul. Under tiden har Effi och jag läst dom gamla vanliga böckerna, busat, sjungit, tagit på pyjamas. Sen vid kvart i sju värmde vi vällen då mina ider på vad vi skulle göra tog slut. Hon somnade gott och sov så sött när jag la henne i sängen. Då blev det kaffe stund och hundmys här i soffan. Alla vill ju va med, blir ganska trångt. Hockey folket kom hem innan matchen slutat men så klart såg Oliver slut den här hemma på tv. Nu är det något "barn program" på tvn. Linnea ser en film på sin dator och Lars sitter vid sin dator. Själv skriver jag från telefonen. Ska väll snart krypa i säng. Fast det börja en fil halv tio på fyran som jag kunde tänkt mig att se. Men jag vet ju att jag inte kan se färdigt den ändå så kanske lika bra att börja se. Vi får väll se. Nu ska jag gå och fylla på kaffet och tänka på mina kära kolleger
som jobbar i natt. För regnet har verkligen öst ner här... riktigt höst rusk!!! I dag fick jag föresten frågan om jag ville följa med på spa i Tylesand, lät riktigt nice men fick tyvärr tacka nej. Men när dom är på spa ska jag ta ett bad och göra en ansiktsmask här hemma så kan jag ju skicka en bild till dom så blir det ju nästan samma. Nä nu ska jag sluta bladdra o ta mer kaffe.

Lördag!

Fortfarande ont i nacken o ner i ryggen. Huvudvärken vill inte hellre helt ge med sig. Men nog om det nu, är för tråkigt!! Här kommer lite bilder i stället!
I går kväll tittade jag runt på datorn , hittade lite fina saker som gärna får komma flygande hit , fniss!
Nu ser jag fram i mot nästa vecka och hoppas hoppas att Slanka i HBG fått in dessa smarriga igen.
Dom är helt klart mina favoriter just nu, bra att kunna byta ut Slanka soppan med ibland!! Nä nu ska jag tack för mig och fortsätta underhålla Effi, blir mycket läsa och leka här. Lars är lite duktigare han och har klippt klorna på alla vovvar. Nu har han badat Jopplin som snart ska fönas. Ha en bra lördag och vem vet det blir kanske fler innlägg i dag!

Så fick det bli

Att jag blev hemma från jobb alltså. Tråkigt men nog det bästa. Känns u nacke och rygg o huvudvärken vill inte ge med sig. Hoppas det är ok i morgon så jag kan jobba. Men dom jag pratar med tycker ja ska va rädd om mig , ja man har ju ett antal år till att hålla. Nu är Effi nybadad , ljusen tända och steken i ugnen. Blir sen middag i kväll, hockey träning ni vet . För övrigt har jag bara försökt få dagen att gå. Fasen måste försöka bli mer positiv och försöka ta till vara på dagarna men just nu tycker jag mitt liv är skit. Vet att jag har mycket att va tacksam för.... bla bla bla bla men det hjälper liksom inte!!!! Nu sover Effi här i mitt knä , ska bära in henne i sängen strax tänkte jag. Sen får jag väll duka för Lars o Oliver är väll också hungriga när dom kommer hem. Ska avsluta med en lite rolig sak som hänt i dag, jo jag har blivit intervjuad av en reporter från Aftonbladet..... Önskar alla en bra fredagskväll , hoppas ni hör roliga och mysiga saker tillsammans med trevliga folk!

Kväll

Ja då har vi varit på kalas, det va mysigt o gott. Erik fick många fina presenter och Effi hade gärna tagit några med sig hem. Tyvärr hade jag jäkla känning i ryggen och nacken, ni vet när det känns som tusen nålar liksom. Så nu är det skönt att va hemma och luta ryggen i soffan. Om ca en timme blir det sängen och det blir nog ännu bättre. Ska ta två panodil då också. Hoppas hoppas det är bättre i morgon, jag ska ju jobba hela helgen och det oroar mig! Fasen också varför skulle det bli så här? Men jag vet att man inte ska klaga egentligen. Det finns ju många som drabbas så himla mycket värre!! Lotta min kära vän hade lagt ut på sin blogg att det ju snart är oktober, då ska vi uppmärksamma och uppmana folk att skänka pengar till bröstcancer fonden eller cancer fonden. Något kan man ju göra, köp rosa bandet eller vad som helst. Själv funderar jag på att börja en liten insamling på något vis.... Några förslag någon? Kanske ni på jobbet vill vara med, om vi sätter en burk på jobb kan vi väll samla. Nä nu ska jag dricka kaffe o försöka slappna av lite. Ni har väll inte missat att jag Bloggat innan i dag också?

Ledig dag!

Ja då var det ledig dag , jobbat nu måndag och tisdag. Men ledig i dag! I går när jag körde hem från jobb blev min bil påkörd av bilen bakom, tack och lov inte i någon hög hastighet men tillräckligt för att jag skulle fara fram och sen tillbaks riktigt regält. Jäkla så obehagligt. Åkte hem och sov men när jag sen vaknade känndes det i nacke och rygg. Blev till att fixa barnvakt och köra till akuten. Där blev det nackkrage , väntan och undersökning. Blev även röntgad. Inga stora fel vilket va skönt. Doktorn sa att man kan känna av sådant här en tid ändå. Jo det märkte jag i morse när jag vaknade....mer öm i dag och lite ont i huvudet. Skickade i väg barnen till skolan , anmälde till lite utställningar och grejade lite. Ringde till mamma som har haft Effi hos sig i natt, allt bra där. Så tänkte jag att jag skulle vila en stund , vaknade nu ca 2 och 1/2 timma senare.... Ja då behövde jag nog sova lite. Just nu känner jag mig lite sne och spänd i nacken, lite huvudvärk kvar. Men det ska väll gå över hoppas jag. I kväll blir det nämligen 1 års kalas för Erik! Ska bli trevligt och mysigt. Nu får det nog bli till att handla lite och sen hämta lilla Effi hjärtat hos mormor och morfar. Här kommer några bilder!
Nu kom Lars hem från jobb så jag ska ta en kopp kaffe och snacka lite med honom! Ha det gott alla glada!

Ledig dag!

Ja då var det ledig dag , jobbat nu måndag och tisdag. Men ledig i dag! I går när jag körde hem från jobb blev min bil påkörd av bilen bakom, tack och lov inte i någon hög hastighet men tillräckligt för att jag skulle fara fram och sen tillbaks riktigt regält. Jäkla så obehagligt. Åkte hem och sov men när jag sen vaknade känndes det i nacke och rygg. Blev till att fixa barnvakt och köra till akuten. Där blev det nackkrage , väntan och undersökning. Blev även röntgad. Inga stora fel vilket va skönt. Doktorn sa att man kan känna av sådant här en tid ändå. Jo det märkte jag i morse när jag vaknade....mer öm i dag och lite ont i huvudet. Skickade i väg barnen till skolan , anmälde till lite utställningar och grejade lite. Ringde till mamma som har haft Effi hos sig i natt, allt bra där. Så tänkte jag att jag skulle vila en stund , vaknade nu ca 2 och 1/2 timma senare.... Ja då behövde jag nog sova lite. Just nu känner jag mig lite sne och spänd i nacken, lite huvudvärk kvar. Men det ska väll gå över hoppas jag. I kväll blir det nämligen 1 års kalas för Erik! Ska bli trevligt och mysigt. Nu får det nog bli till att handla lite och sen hämta lilla Effi hjärtat hos mormor och morfar. Här kommer några bilder!
Nu kom Lars hem från jobb så jag ska ta en kopp kaffe och snacka lite med honom! Ha det gott alla glada!

Skilnad

Livet är så olika. Vissa har svårt att förstå att min tid inte räcker till. Det tar mycket tid att jobba, ha tre barn med aktiviteter läxer möte mm plus 5 hundar som ska skötas. Och det vanliga som handla laga mat städa bädda tvätta vika tvätt mm mm. Denna veckan då man jobbar 5 nätter kan jag liksom inte trycka in mer saker.
jag måste sätta ner foten snart och få lite mer vilo tid när jag jobbar mycket. Det sliter faktiskt att jobba natt och sen sova 4-5 timmar . Hade man bara haft sig själv att tänka på hade även jag kunnat göra andra saker. Just nu är jag trött och redan lite orolig hur jag ska klara ut denna veckan, fasen så här vill jag inte ha det! Hoppas nu innerligen jag sover gott i dag!!! Risken är stor stt jag blir ett monster i eftermiddag... å i dag har grabbarna hockey träning puuu det blir kämpigt!! Önskar er en bra dag i och hoppas ni får det bra!

Det drar i hop sig

Ja nu är det bara två timmar till min arbetsvecka börjar. Måndag o tisdag natt och sen är det jobb tre nätter i helgen. Ja ni förstår ju vad jag ska göra denna vecka... jobba och sova! Nä då lite mer lär jag nog få trycka in. I dag har jag varit i HBG och köpt Slanka måltidsbitar, bra att skifta sopporna med dom tycker jag. Jag äter ju inte bara Slanka nu utan även lite annat men denna "jobbe" vecka får det bli mycket Slanka tänkte jag. Var in om Väla för att köpa gele sulor till min mamma. Gick tyvärr in min favorit affär Noa Noa, herre Gud jag dör lite granna när jag är där. Kläder helt i min smak!!! Jag bara älskar deras kläder! Å jag mitt nöt provade ett par byxor som var himmelskt sköna och jätte fina. Dom satt som en smäck trotts det va storlek S , kan liksom inte fatta det tänk från typ XXXL till S. Det är ofattbart och underbart! Men nu måste jag lista ut hur dom byxorna ska bli mina.... Provade även en skit snygg jacka , ja den blåa jag visade på bloggen innan i dag. Den va mycket finare på, ååååå! En klassisk jacka man hade kunnat ha resten av livet. För tillfället hade dom ta tre betala för två men vad hjälper det? Ja ha nog om detta för just nu!! Nu är jag nybadad och ren . Redo för att jobba, tog faktiskt fram vinterjackan i dag då jag höll på att frysa sönder sist jag jobbade. Nu blir det soff häng och kaffe innan det är dax att köra. Lars har gått och nattat lill snuttan. Linnea och Oliver är här o soffan med mig. Önskar er en go kväll o natt och hoppas ni får sova gott. Själv ska man ju ut och fara i natten!

Önska kan man ju alltid

Tittade runt på datorn i går , hum finns lite jag önskar...
Även detta....

Lite bilder!

Nu kommer det en tråkigkomentar... men vilket VÄDER!!! Regnet öser ner och det är mörkt , kallt och blåsigt!! Fy bubblan, inte ens hundarna vill ut. Fick liksom putta ut dom i morse. Å då allra helst Harriet som hatar om det regnar eller ens är blött på marken... I går var det ju lördag. Oliver hade match, Effi och jag följde med för att slippa sitta här hemma i timmar själva. Tyvärr gick det inget vidare för Olivers lag i går men så är det ju ibland. När vi kom hem vilade Lars och Effi middag. Oliver blev hos en kompis i stan där han även har sovit hos i natt. Jag körde och handlade och sen städade jag , bädda mm. Till middag i går blev detgo kräftsoppa och vitlöksbröd. Det va gott. Hade även gjort en äpplepaj med vaniljsås som vi åt lite senare. Eftersom det bara är skit på yv(i mina ögon) så hyrde vi en film, en komedi. En söt historia om en pappa med sina barn so köpte ett Zoo som dom byggde upp och fixa. Inget ruskigt där inte. Linnea kan inte se sådana filmer jag vill se, så det fick bli en familjefilm. Det blev en helt ok mysig lördagskväll. Tyvärr börjar både Lars och Linnea va lite skruttiga nu. Får väll se hur det är i dag.... Vi ska ha lite besök och Linnea har bestämmt med kompis. Så jag hoppas do känner sig ok. Lill trollet Effi är fortfarande snorig , så synd om henne. Nu vill Effi att jag leker med henne, Lars har sovmorgon så jag får nog sluta u. Ha det gott!

Gå i ide!

Just nu funderar jag på att gå i ide och inte vakna förrän typ i maj nästa år! Tycker detta vädret o denna tiden på året är skit just nu, brukar tycka det är mysigt när man får krypa in i huset tända ljud och ha gose filten i soffan men va fasen det har man ju nästan haft och gjort hela sommaren också! Har tappat min energi och gnista och glädje i dag! Vet att det går över men just i dag är det kämpigt när man liksom bara vill försvinna eller gråta. Det kvittar vad någon säger eller gör, det blir inte bättre. Hoppas innerligen det blir en bättre dag i morgon för fler sådana här dippar i humöret orkar jag inte med . Tittar man på fb så skriver folk om fredagsmys , höstgryter som puttrar på spisen , efterrätter som är klara för att ätas , ljus som är tända mm. Ja här lyser allt det med sin frånvaro kan jag säga!! Effi och jag har haft sååå tråkigt så jag bestämde mig för att vi skulle köra till ishallen o se oliver träna, mest så något hände. Efter mycket möda kom vi dit, en kvart typ var vi där innan vi fick packa in oss i bilen igen. Effi va inte alls nöjd med att sitta i vagnen och bara gnällde. Inte fick jag se ollen träna... bara att styra hemåt och ta på lill fisen pyjamasen och värma vällen. Så nu sover hon då igen i mitt knä. Blir nog en jobbig kväll o natt då hon redan nu hostar.... Stackars henne!! Hon kan ju så klart inte hjälpa att hon inte är pigg o glad när hon inte är frisk men gud vad det tar på krafterna. Oliver o Lars kommer hem en timma eller nåt. Dom skulle ta pizza med hem. Önska jag hade kraften att ha handlat i dag och gjort en god middag , tänt ljusen och dukat fint men ack nej inget av det!!! Tyvärr lär det dröja till nästa sommar innan det blir fredagsmys i denna familjen. Ska snart lägga Effi i sängen sen måste vovvarna ha mat och komma ut lite. Sen är där tvätt i maskinen som ska hängas. Diskmaskinen tömmas och saker plockas undan. Sen är väll snart kl lägg dags om jag har tur... Hoppas innerligen ni där ute har en bättre dag än jag! Fy fasen om jag ändå bara kunde gå i ide!!!!!!!!!!

Sova

Ja det va precis vad Effi ville. Hon brukar sova middag mycket senare men i dag var hon trött, tog kuddar från soffan och drog ner på golvet för att vila sig på. Så hon visade tydligt att hon va trött. Så nu sover lillan gott här i min famn i soffan. Å vad gör jag då, jo passar på att blogga från mobilen. Har inte så mycket att berätta precis. Jobbade ju i går kväll och i dag har jag tyvärr inga planer. Linnea ska till mormor i eftermiddag. Hon ska ha två kompisar med sig, dom ska ha " tjejkväll" och sova över där. Låter mysigt!! Önskar man själv kunde ha det!! Men det är liksom svårt att få till något "extra" kul här . Antingen jobbar jag eller har killarna hockey eller är någon förkyld.... ja ja kanske någon gång. Är så sugen att gå på bio också men det blir svårt. Hade även velat börjat träna lite men det är också nästan helt omöjligt att få till. Är väll bara att acceptera att det man själv vill kommer i allra sista hand. Som tex se en bra film en kväll, nä då. När barnen lagt sig är det för sent eftersom man måste lägga sig så tidigt eftersom man måste upp tidigt och när det är helg och man kanske kan va uppe lite längre ja då är ju barnen det också. Dom filmerna jag vill se passar liksom inte dom då jag gillar lite läskiga filmer... Nä här får det liksom bli fångarna på fortet och annat uttjatat skit rent ut sagt...
Känns verkligen som om detta blir en riktigt lååååång dag!!! Ute är det grått och regnigt och inne är det även här ruggigt tycker jag. Hade jag varit själv hemma nu hade jag tagit ett riktigt varmt och gott bad! Ljuvligt!! Men nix , i stället får jag tvätta, plocka plocka plocka, leka, läsa Mumin boken 100 gånger. Torka kiss efter Hildur som inte fattat att man kissar ute.... + att jag inte hinner ha fokus på när hon ska ut. Nä i dag känner jag för att packa väskan och dra till flygplatsen för att ta första bästa flyget till värmen , solen och paraplydrinkarna!! I morgon hände inte hellre något speciellt, Oliver har hockey match tydligen. Kul för honom! Nä nu har jag inget mer att säga utan ska glo lite på tv: n i väntan på lill loppan ska vakna och vi börjar om, tvätten , plocka , Mumin boken mm mm.

Duktig

I dag har Effi varit hos mormor när jag sov. Där hade hon varit duktig tjej och hjälpt mormor med mycket. Bland annat baka bröd. Tyvärr är hon jätte förkyld stackars gumman. Oliver är också dålig igen, så tråkigt. Just sitter lillan och äter en glass, alltid gott när man är skruttig.
Själv är jag seg efter jobbe nätterna och ser fram i mot en lugn eftermiddag o kväll!

Att ha spännande

uppdrag på gång....
Det tycker jag är roligt! Säger inte mer om det nu..... I dag blev det för lite sömn , som vanligt när jag jobbat. Upp och i väg på samtal i skolan. Det va Oliver det gällde, allt ok och bra. Skönt att höra! Sen köra Linnea och Ida till stan. Handla. Köra hem med grejorna. Plocka lite , börja på middagen. I väg och hämta tjejerna i stan igen . Hem och äta middag. Badat med Effi och nu , nu satte jag mig här lite. Puuuu , ingen rast ingen ro. Blir en tuff natt i natt, vet snart inte om det här nattjobbet passar mig.... Behöver få sova mer och lite mer lugnt tempo när jag jobbar tror jag. Ja ja vi tuffar vidare i natt och hoppas på det bästa. Ha det gott alla & tack för ni komenterade lite efter förra innlägget , kul!

Måndag och jag ska va så....

.....Här himmla glad tänkte jag!!
Ny vecka nya tag!! Nya möjligheter eller hur? Det är väll så man ska tänka?!

Här var bilder på Effi sen i går förmiddag när vi skulle i väg till ishallen, hon är så ljuvligt söt tycker jag så klart! Tog även några bilder när hon va i sandlådan i går eftermiddag!




Vi får väll se om det blir någon lel ute i dag , tycker mig ha sett att dom hotar med regn...hoppas inte! I förmiddag blir det pyssla , bädda , tvätta , damma mm. Sen när Lars kommer hem ska jag gå och vila. Senare kommer Barnen Eek hit för att va ett tag när deras mamma ska på "ärende". Mysigt att få ha dom goa barnen! Oliver och Lars ska i väg till hockeyträningen i eftermiddag. Så han hinner tyvärr inteträffa dom så länge. Sen blir det ju så klart middags fix mm och senare i kväll är det tid för jobb! Har ju varit hemma ett tag nu, först sjuk en vecka sen ledig vecka efter det. Men nu börjar alvaret igen!! Ja så ser dagen ut, tyvärr började Effi bli förkyld i går igen. Får väll se hur det är med henne i dag. Hon sover faktiskt ännu. Själv gick jag upp med Lars och vovvarna vid kvart i sex. Så nu har dom fått mat och varit ute. Om en stund ska jag väcka Oliver. Linnea har sovit hos mormor så hon får åka med henne till skolan i dag. Det vore kul med lite fler komentarer (givetvis frivilligt) men det är väldigt kul! Så vad ska ni göra i dag? Berätta! Ha det gott!

Kväll

Söndag kväll o jag tycker det är ovanligt mörkt... känns lite sorgligt och ger mig lite dåligt humör. Fasen om det kunde va Maj månad igen och allt började om i stället. Brukar gilla hösten men inte i år. Känner mig liksom inte pigg och laddad av solens strålar. Kan ju så klart bero på att man knappt sett den. Nä i dag är en riktig depp dag. Hade kul i förmiddag när vi va på hockey o kollade Oliver som så klart skötte sig toppen! Sen när vi kom hem kom söndagsångesten smygande, vill inte helgen ska va slut. Vill inte nästa vecka ska börja! Puuuu känns riktigt pestigt när jag tänker på det! Nu ser jag mest fram i mot en helg
i slutet på oktober... Då ska vi göra något kul! Nu blir det mycket jobb vardag långtråkiga förmiddagar o eftermiddagar. Ni får ursäkta mitt negativa inlägg i dag men jag kan ju inte ljuga.
Lars gick o natta Effi kl sju o nu är hon snart nio, tror ni han tog sovmorgon på kvällen? Själv är jag trött o kommer nog gå och lägga mig ganska snart, känns liksom lika bra. Vet ju att det är upp tidigt i morgon igen o sen fullt ös i ett dygn. Hoppas nu som läser känner er piggare o gladare!

Lördag den 15 September!

Blåsigt och grått men det är nog vad vi har att vänta nu ett tag framöver! Eller hur! I dag blir det dop mitt på dagen, ska bli trevligt då vi inte träffat denne lille kille innan. Sen i kväll ska Linda , Magnus och Tjabo komma! Längesedan nu och vi har ju längtat efter dom! I går var Effi och jag i väg och handlade lite , körde ner om Lindex utan barnvagn...ni kan tro lill snuttan tyckte det va toppen att springa där och dra i kläderna....puuu jag va rent svett när vi körde hem. Blev ett par gråa mysbyxor , en vit och en röd tröja +några strumpor till Effi! Hittade en söt kappa till henne som hon bara vill ha , vi får väll se... för på posten i går kop lägligt nog rabbat kupponger på lindex.
Efter den lilla resan var vi hemma fram till Lars och Oliver skulle på hockey träning. Då körde Linnea , Effi och jag och hälsade på goda vänner. Det va kul och Effi åt äpplepaj med vaniljsås, det va riktigt smarrigt!! När vi kom badade Linnea och Effi och jag gav hundarna mat och fixade lite. Sen blev det välle till en trött Effi som somnade gott. När grabbarna kom hem bestämmde vi att det fick bli pizza till middag då vi inte ville vänta till midnatt att äta. Nu blir det lite fix , bad och annat här innan vi kör mot kyrkan och dopet. Önskar er alla en fin dag!

Fredag morgon!

Nu åkte Linnea och Oliver till skolan, med sig hade dom idrettskläder x i taket....är lite problem att komma i håg dom!! Nä nu får det nog bli ordning på torpet här så jag slipper stressa ihjäl mig om mornarna!!!!! Effi busan leker nu med en hocky klubba o boll....hum vad ska det bli av henne? Fasen jag vill ju ha en hästtjej!!!

I går förmiddag hade vi kompisar här. Helle med Erik och Alexandra med Wilda! Det va kul och barnen hade faktiskt roligt i hop!


Nu är Effi lite små sur , ska försöka lägga in någon bild till....



Vad som händer i dag vet jag inte riktigt , vet bara att Oliver och Lars ska till ishallen i kväll 4:e kvällen denna veckan...mycket hockey nu. Längtar redan till nästa sommar faktiskt.... Ha en bra dag !

Danmark

I dag har Effi , mormor och jag varit i Helsingör. Det va mysigt att komma i väg lite med lilla mamma. Tyvärr blev jag besviken på affärerna, tyckte det var antingen jätte dyrt eller väldigt tråkiga kläder. Hittade i alla fall en "blus/skjorta" som va fin och på rea. Blev även ett halsband från mitt favorit märke och ett par vinröda pärlörhänge som matchar en klänning jag köpte i måndags. Så det va ju kul i alla fall . Hittade fin fina byxor men dom va för fyra tyvärr. Nu är vi hemma och Effi har fått välle och somnat gott här i mitt knä. Lars och Oliver är på hockeyträning och Linnea är på lägerskolan. Hon ska sova där i natt, tycker jag saknar henne men hoppas hon har det riktigt bra. Tog några bilder med mobilen i dag, dom får ni se här!!! Och så önskar jag en bra kväll.

Kyrkis!

Å så trevligt vi haft. Effi har målat för första gången i dag, vi har lekt , fikat och varit på sångstund! Verkligen kul! Effi älskade det, detta måste vi göra fler gånger!

Prinsessans nya kläder!





Tisdag morgon!

Nu ska ni snart slippa höra om min förkylning , är mycket bättre nu. Bara hosta kvar och det kan man ju ha länge. Nu har jag fri vecka och nästa gång det är dax för jobb kommer jag va laddad. Totts "sjukdom" har vi ju haft det bra. Frst Olivers lag som tog hem cuppen i lördags och sen Albins resultat i söndags på Sofiero. Äntligen fick vi det där Certet, har varit "trögt" länge nu. Så det va så extra gott! På kvällen firade vi ju så klart med en flaska Champange vi fått av en vän för just detta tillfälle!!



Här är vår fina Albin !

Vill passa på att tacka SÅ HJÄRTLIGT för alla Grattis vi

YES

Där satt den!!!!!

Måtte det snart....

Vara över, denna jäkla förkylning och hostan som är helt sjukt jobbig. Ni vet när man hostar så man håller på att kräkas. Skulle ju jobbar denna helg men det blev ju inget med det, kan ju inte springa runt hela nätterna och inte kunna andas ordentligt. I dag har Linnea och jag varit självs, mamma o pappa är så snälla och har Effi. Lars och Oliver är ju på hockey cup i Ljungby i dag . Det går riktigt bra för Rögle i dag och dom väntar nu på att spela i final, så sämst tvåa blir dom. Så med hjälp av Linnea har jag fixat klart Albin, Lars ska ju ställa honom i morgon på Sofiero. Å det lär ju bli ganska sent innan han är hemma och har packat och allt, Stackars gubben mim. Han är duktig!!! Linnea och jag har myst , sett en film och skrattar så jag höll på att kvävas!!! Nu blir det mer soff mys och nog en kopp te som "lenar" hostan lite för en stund. Ha en go kväll alls glad och sura folk där ute!!!

God morgon!

Vet ni , det är helt tyst i huset . Det ända som hörs är tvättmaskinen och rosslet från mig själv. Härligt! Lars har tagit Effi gumman med sig och kört till Ishallen för att slipa skridskor i dag igen. Så tacksam att han är hemma när jag inte är helt kry. Orkar liksom nästan inget. Linnea och Oliver har åkt till skolan , men precis ringde Oliver att han glömt idrottskläder....ja då får du idrotta så gott det går i vanliga kläder sa jag. Dax att börja tänka på det där igen...vi har nog haft sommarlov för länge här. Det ser ut att bli en solig och fin dag här i Munka-Ljungby i dag , härligt. Även om man inte är ute blir man ju glad när man tittar ut. Vovvarna är ute och busar, ja inte Harriet då. För får hon välja är hon gärna inne med sin matte. Hon är mitt hjärta! Så snäll , go och tålig. Får väll snart "tvinga" ut henne lite så hon får busa lite hon också. Tack och lov har ju Hildur fler lekkamrater här. Tyvärr tycker Tindra inte alls om henne och anstränger sig för att va riktigt sur och arg mot henne.... tant fjant!! Nu ska jag strax sätta mig i soffan och bara vara lite, gäller att njuta när man kan. I eftermiddag ska Linnea och mormor till Ikea , jag hade så gärna velat följa med men orkar helt enkelt inte.....å det gör mig så förbaskad.... Linnea ska köpa en byrå och en spegel och lite sådant. Hon har ju fått målat rummet. Så nu är där vitt vitt och vitt!! Blir säkert jätte fint när hon pyntat och fixat! Annars är det nog lugnt här, vet inte vad Oliver ska göra i eftermiddag. Han vill väll i väg och sälja jultidningar kan jag tro. I kväll spelar Rögle match, undras om killarna ska va hemma eller möjligtvis att dom "vågar" lämna huset i kväll också....ja vi får väll se! Till sist vill jag skicka stora KRAMAR till min kämpande tappra goa fina duktiga söta ljuvliga vän Lotta som brottas med den jävliga cancern. Men hon kommer klara det! Hon är nämligen som jag skrev en kämpe och tapper , söt duktig och ljuvlig!! Starkaste vännen jag har!!!!!! Ibland när man riktigt tänker till och funderar så bleknar liksom väldigt många problem om man jämför tycker jag. Tänk om vi kunde vara lite mer hyggliga , förstående och snälla mot varandra. Man vet liksom aldrig vad och hur saker drabbar. Ha det gott i dag och tänk till och försök göra någon glad i stället för tvärtom!! Ps: Jag vet att jag stavar som F-N....ha ha!

Ännu en sjuk dag!

Ja inte en sjuk dag kanske men jag är fortfarande skruttig. Så vad gör man då när man är sruttig? Jo surfar runt , kollade skor tex. Dessa kan jag tänka mig till Effi och mig!



Kollade även runt på jackor till Effi, skulle vilja ha någon av dessa.....

Lars har varit mer aktiv än jag , precis badat och fönat Albin. Så nu är han ren och fin! Varit i ishallen och slipat skridskor , Effi var med och hälsade på nästan hela A-laget(fasen man skulle ju varit med... ha ha) Fast jag tror inte dom gullat så mycket med mig precis ;) Sen har Lars gjort en massa annat , duktiga gubben min! Skönt nu när jag liksom inte orkar! Nä nu ska jag se om Effi badar i hundvattenskålen eller vad.... Men först sätter jag in 12 veckors bilderna på Hildur. Vissa har ju sett dom på FB men inte alla, tex Fannys Matte kanske vill se!



Ha det gott!

Att göra inte så mycket!

Puuu jag gör inte mycket men ändå är det jobbigt, hatar den känslan. Men någon dag ska det väll bli bättre. I går beställde Effi sina favorit figurer på nätet , hoppas dom kommer fort!
Babblarna är riktigt fina och roliga tycker Effi. Ja det är sådant vi får göra nu när mamma (jag) inte orkar så mycket. Sitter och funderar på att jag vill göra en höstig dörrkrans , men har ju inget matrial hemma till det. Så det får vänta till jag är frisk, men typ något sådant här.
Berättade jag att jag köpte två nya ljusstakar i söndags ? Här är dom i alla fall.

Så fina tycker jag!! Nä nu har min lilla Apa ätit upp sin banan och vill ha uppmärksamhet så jag får nog sluta här!

Ha det gott!

Klaga

Jo det är just vad har har lust med, förkyld och svårt att andas är ingen höjdare. Men det finns så mycket värre saker att klaga över. Dom som är drabbade av så mycket hemskare sjukor än förkylning, dom klagar sällan utan kämpar på. I dag tänker jag extra på min speciella vän som åter igen fått tråkiga besked.... FAN!!!

Ja som ni förstår blir det inget jobb för min del. Sitter här i soffan med telefonen i ena handen och snorpappret i andra.
Nu kom min familj hem så nu ska jag sluta skriva. Ha det gott o va rädda om varandra!

Söndag

Söndag kväll och jag sitter i soffan och snyter mig och mår rätt skruttigt. Den förbaskade förkylningen kom till baks i går när jag jobbade,mycket tråkigt. Har trotsat den i dag och varit i hembyggdsparken en sväng och sen på kalas i Halmstad. Men när vi körde hem mådde jag så dåligt, känner mig febrig och kass. Var tvungen att gå och lägga mig och sova ett tag när vi kom hem. Fan jag har varken tid eller lust att vara sjuk, har ju min "jobbiga" jobbevecka nästa vecka... Just nu känner jag mig sugen på glass , vore svalkande. Men jag orkar inte ta bilen och köra i väg. Å jag tror inte Lars hellre är sugen på att ge sig i väg. Nä nu ska jag snyta och hosta vidare men önskar er andra en bättre söndagkväll.

1:a September

I dag fyller Tindas "valpar" år , 3 år. Tiden går fort! Grattis till er alla! I förmiddag åkte Lars och Oliver till Halmstad för att spela match, det hade gått bra och blev 5-5 tydligen. Oliver hade tydligen gjort ett mål, kul! Undertiden hade Linnea , Effi och jag besök av Helle och Erik. Det va mysigt med en fika träff. Tyvärr tyckte Effi Erik var riktigt läskig i dag och har varit ganska ledsen och gnällig. Nu har Lars kommit hem, Oliver åkte med en kompis hem för att leka. Så nu har jag fått badat. Ska ju i väg och jobba sen. Kör vid fyra och är hemma vid tio. Tycker nästan jag längtar hem redan.....fast jag fick lite sovmorgon i morse längtar jag nästan tills det är lägg dags igen. I morgon ska jag försöka hinna åka till hembygdsparken där det är typ trädgårdsmässa. Var där förra året och det va trevligt! Sen ska vi till Halmstad på kalas , Lars syrra fyller år. Nu får ni ha det gott så här på en lördag, tillsist en bild på Effi. Undras var hon lärt sig detta......
RSS 2.0