Bilder

Eftersom dator j....n är knepig och det är svårt att skriva på den får det nog bli mest bilder i dag.
Fredag i dag och det är lika med jobb jobb jobb men på måndag då börjar min fri vecka!!
 
Måste berätta att Linnea hade "fixat" middagen i går, räkor mm. Hon är en riktig goding. Tack Kära Linnea för det! Smakade namnam !!
 
Som sagt här kommer det bilder....
 
 
Så ja, som ni ser vilas det i tvätthögen...rastas hundar med simglasögon. Innhandlats regnkläder så vi är beredda på regniga dagar. Köpt  nya "snabba" skor. Förberett med nya kaffekoppar och skålar med prickar på så klart ;) .
Bilden på Slanka har jag med för att påminna mig själv att skärp dig för jävlen...rent ut sagt.
Bilderna på Oliver och Effi i morse innan vi skulle i väg till tandläkaren, blev ett bra besök och en mysig fm.
 
Nä nu ska jag gå och hänga upp lite tvätt och sen får vi se. Köpte färg till håret i dag , vore mycket bra om den kom i i dag!! Puuuu var kommer alla dessa gråa strån i från??? Vad tror ni? Har ni några?
 
Trevlig helg på er <3
 
 

Att ändra sig

Innan längtade jag och såg fram i mot sommaren. Nu gör jag inte. Sommarlov är till för lyckliga och rika människor. När vädret är i mot en och barnen inte får tag på kompisar då är det faktiskt riktigt plågsamt. Både för barn och föräldrar. Att se sina barn inte ha något att göra och inte kunna göra något för eller med dom, det är hemskt!!! Barnen blir sura ledsna och uttråkade precis som deras mamma. Gode Gud låt i alla fall solen lysa på oss så vi kan vara ute. Att gå här hemma och trampa kan göra en helt under isen. Avundas dom som reser gör utflykter och andra roliga saker med sina familjer. Just i dag hatar jag sommaren och förväntningarna som alla har. Sommar är inte lika med lycka. Nä nu önskade jag mig en egen måne att åka till och där stannar jag till allting ordnat sig.....

Barnen

Alla tre barnen har varit i väg ett dygn med husbilen och mormor och morfar. Dom har haft det mysigt och roligt och badat i regnet. Själv har jag ont i magen o känner mig skruttig, snorig och värk i kroppen. Här kommer lite bilder barnen tagit med mobilen och skickat till mig . Nu är dom tryggt hemma igen. I kväll har vi hörts stämning kan man säga.... Måtte solen snart lysa både ute och inne...

https://cdn3.cdnme.se/2567768/6-3/pic_51cb23d0ddf2b316f461875b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2567768/6-3/pic_51cb23edddf2b31794e2bd85.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2567768/6-3/pic_51cb240e9606ee26e09add7e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2567768/6-3/pic_51cb241de087c347ce439030.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2567768/6-3/pic_51cb2428ddf2b31782bca031.jpg" class="image">

Lek

I dag har jag och barnen varit hos Hellle och Erik. Det blev en super mysig förmiddag med god lyx frukost i deras uterum! Effi tyckte det va tippen med Eriks saker. Nu är vi åter hemma och nu slappar jag en liten stund. Samlar kraft... Sk jobba i kväll igen. Kunde inte somna i går kväll, är alltid så när jag jobbat kvällen. Borde gå ut o h bada Hildur, tål att tänkas på en stund. Jaha vad sysslar ni med i dag?

Söndag 23 Juni

God förmiddag! Då har Midsommar varit och det blev en bra dag. Lars och Effi började dagen med att göra en fin Midsommartång. Hon tyckte det va kul att dansa kring den och var mycket noga med att berätta att det va hennes!!
 
Kl två kom Linda och Magnus och Tjabo hit. Vi tog oss sen till Heagården som ligger ett stenkast här i från, där mötte vi upp Fam Eek .
Det blev dans och musik och lekar, har liksom blivit tradition för oss att åka dit. Efter det va vi hos oss och firade vidare som man bör. Här kommer en del bilder från dagen.
 
 
Så ja det va vår Midsommar i bilder.
 
I går var vi i Förslöv på Karneval sen blev det kaffe och go paj i Grevie hos Linda , Magnus och Tjabo. Tack för det ;) . Oliver stannad kvar där och hade säkert en mysig kväll. Vi får väll hämta hem honom i dag.
 
När vi kom hem grillade Lars , det blev gott. Sen blev det bara tv titt hela kvällen.
 
I dag blir det nog "Hemmapyssel" innan jag ska till jobb. Jobbar kväll i dag och börja då 16.30 - 21.45 . Har ett likadant pass i morgon kväll.
 
Förra veckan rättare sagt på onsdagen skulle vi ha Picknick med jobb, tanken var att vi skulle vara ute på Tullakrok. Men eftersom det regnade blev det här hos oss i ena längan. Blev en trevlig kväll!! Är så glad för mina jobbarkompisar :) .
 
Fick precis släppa in hundarna då det började regna , tråkigt. Hade varit skönt med en solig och mysig dag....
Hoppas er helg varit bra och att ni precis som vi klarade Midsommarfirandet utan regn : )
 
Tack och Hej från mig
 
 
 

Trevlig Midsommar

Jobb

Jun. 16, 2013

Inga planer

Söndag och inga planer...
 
Sitter här och tänker på våra vänner som är och ska något vi inte ska. Å så tråkigt , tänk om jag kunde sappa mig till Gränna!! Förbaskat också!! Men jag håller tummarna här hemifrån och hoppas dom Alla får en bra och lyckad dag.
 
Hur vår dag blir vet jag ju inte ännu. Kanske långtråkig eller kanske trevlig , vem vet. Fast jag anar...
 
Frågan är, ska man försöka städa grundligt lite här och där eller man ska hoppas solen kommer fram och man kan vara ute. Eller vad i all sin dag ska man göra?
 
Har egentligen ingen lust att städa, känns ibland så himla onödigt och bortkastat . Men samtidigt nödvändigt och helt gratis sysselsättning.
 
Undras vad barnen ska hitta på i dag? Hoppas dom får fatt i några kompisar att hänga med. Det viktigaste är ju faktiskt att dom har det bra och kul.
 
I morgon är det ju måndag , jobb för Lars på dagen och jobb för mig på natten. Två nätter nästa vecka + en kväll på söndagen. Så det är ju en helt ok vecka får man säga.
 
Ha en bra söndag!
 
 

Halva

Så nu har strax halva Juni gått... nästa vecka är det midsommar sen vänder det...
 
Nu är det lördag förmiddag och solen skiner faktiskt. Hoppas hoppas det kan förbli så här ett tag. Solen och ljuset hjälper till tycker jag. Man blir ju en liten smula gladare.
 
Nu har jag varit ute och badat Hildur. Nu sitter hon för att själv torka ett tag innan det är dags att föna. Lars har precis gett sig i väg på en cykel runda med några av vovvarna. Får passa på innan det blir för varmt(om nu solen tänkt stanna i dag) .
 
Nu i väntan på att kunna föna Hildur ska jag gå ut och plocka fula/vissna blommor. Regnet fördärvade en hel del här. Synd. Men vi hoppas det tar sig igen.
 
I går var tanken att alla tre barnen skulle sova hos M&M men när vi precis satt oss för att äta vår goa middag ringde det. Linnea ville hem, hon mådde dåligt. Inte kul och min glädje och matlust försvann i ett nafs.... det va den BF kvällen. I väg och hämta hem henne. Här hemma verkade hon må bra....
 
När kl va tio struntade jag i allt och gick och la mig. Hade blivit på ledsamt humör och trött så det va liksom lika bra. Sov sen till halv åtta i dag , sovmorgon. Skönt.
Sen som sagt for jag ut i trimmet för att bada vovve.
 
Måste sen vattna lite här inne tror jag , damma , bädda och dammsuga. Förmodligen köra igång någon tvätt också.
 
Vet inte riktigt när Oliver och Effi ska hem, får väll ringa och höra om en stund.
 
Kl fem i dag ska vi till Grevie , fira Lars mamma Ells som fyllde år i går.
 
Ja ni det va väll vad jag hade att säga i dag. Önskar er i alla fall en bra dag!

Torsdag

Vilken regnig torsdag... tvi så tråkigt men säkert välbehövligt egentligen.
Som tur var hade Helle och Erik inga planer i dag och kom till oss i förmiddags. Roligt och mysigt. Bra när det händer något speciellt som vi gick upp innan fem i dag. Dagen tenderar bli lite lång annars.
 
Men i dag gick det fort. Har nu på eftermiddagen vilat eftersom det är jobb för mig i natt. Lars har kört Effi och Oliver till mormor och morfar. Dom ska sova där och vara där i morgon när jag sover och Lars jobbar.
 
Linnea är på Liseberg med en kompis och hennes familj i dag, jätte kul för henne. Hoppas dom har det toppen och att det inte regnar allt för mycket på dom. Hon kommer hem i kväll, hon lär nog va trött då och sova länge i morgon.
 
I morgon eftermiddag ska jag göra en brudbukett och lite sådant. Hoppas det ska bli bra....
Sen lär det nog bli mys pys på kvällen kan jag tro.
 
I går eftermiddag var jag med min mamma och hennes syster på Gravarna , efter det åkte vi till klippan. Köpte mig en ny fin väska. En typisk Susse väska tycker jag nog. Blev även lite nya blommor till trädgården och några bokstäver som jag gillar.
Det blev en mysig eftermiddag!! Jag älskar att få vara med min lilla Mamma! Det ger mig kraft och energi !! Tack mamma för i går!!!
I går hade vi en födelsedags Hund här, Hildur fyllde ett år! Tänk ett år, lilla snuttan. Tiden går så fort. Vi är så stolta över alla våra valpar!! Och tack till deras fina mattar och hussar som tar hand om dom så fint.
 
Här kommer lite bilder från i går!
 
 
Nä nu blir det mat , korv och mackaroner!  Ha en bra torsdag!
 
 

Onsdag

En härlig stund

I dag har vi haft besök, kl 11 kom min kära kollega Cecilia !! Vi har liksom lite samma knepiga humor och gott om fantasi!
Jätte kul med ett glatt besök så här på en annars ganska vanlig och tråkig tisdag! Vi satt ute och drack kaffe och åt Ananas paj! Fick en så himla fin krydda med en så söt typ kryddsax. Tack snälla du för att du förgyllde min dag!
Just nu är Lars, Effi och Oliver i väg på hockey träning. Själv passade jag på att bada. Ska nu förbereda middagen, blir kassler kokt potatis och mimosa sås. Ska väll gå att äta hoppas jag. För övrigt händer inte mycket här. Oliver håller sig tack och lov sysselsatt så här på lovet, värre är det med Linnéa. Vet i katten vad jag ska hitta på med henne. I morgon har vi ingen bil så då blir det en lång hemma förmiddag utan några planer. Ser ju ut att bli sol i alla fall och då kan man ju i alla fall va ute och leka lite. Just nu är jag i en riktigt tråk period, vill ju så gärna att det ska hända saker... Men det är svårt med det. Nä nu får jag väll lyfta baken och gå och göra middag. Inte alls sugen faktiskt. Men dom är nog bra hungriga när dom kommer hem . Effi är nog super trött kan jag tro, vi hoppade över middagsvilan i dag. Undras om där är något bra på tv i kväll, förmodligen inte... Men det går fort och rätt som det är är kl tio och det är tid för sängen . Ja ni hör vilket liv man lever ;) . Jag måste va en av dom tråkigaste som finns. Nä som sagt middagen....

Bilder!

Då lusten att skriva tryter blir det bara bilder nu!
 
 
 
 

En natt

Ja nu är det bara en natts jobb kvar denna vecka. Skönt faktiskt, är helt slut nu. I dag när jag vaknade blev det städning... Pu vad det kan förfalla i ett hem fort. Men nu är det dammat mm. Skönt. Bakade även en paj och nu i kväll har jag borstat Hildur. Får bli badet för henne i morgon då jag inte hinner nu. Nu får det bli soff häng till det är tid att köra till jobb. 10,25 timmar sen är det måndag morgon och jag är ledig till torsdag. Har inga stora planer nästa vecka men hoppas kunna träffa någon kul människa och kanske bjuda på en kopp kaffe i en solig trädgård. Vi får väll se om någon har tid och lust. Hoppas också Linnéa och Oliver har något kul att hitta på... Nä nu ska jag gå och sätta på lite kaffe tänkte jag . Men ni får ha en skön söndagskväll!

Go midda!

I går blev det go middag , Lars var kocken så klart :)
 
Efter maten åkte lill pluttan i säng då det va tid. Jag passade på att noppa jordgubbar och lite annat. När sen Effi somnat tittade Linnea , Lars och jag på senaste Walander filmen och åt jordgubbar och glass. Gott!!
 
Oliver hade åkt i väg till en kompis och missade hela "kalaset" men jag är övertygad att han hade det trevligt. Får väll se när han kommer hem i dag....hade cykel och badkläder med sig så det blir kanske stranden och bad för grabbarna i dag.
 
Här skiner solen i dag och det ser ut att bli en ljuvlig dag vädermässigt! För övrigt får vi väll se...
Hundarna har det gott där ute , sol, skugga vatten och massor med bus och lek. Harriet och Jopplin turas om att busa med Hildur.
 
Nä nu ska jag sluta här men till sist några bilder till!
 
 
Jaha , vad ska ni göra i dag. Firar ni vår national dag eller precis som vi inte precis. Vet att dom har något "firande" i hembyggdsparken men jag vet i katten om det lockar. Skulle vara för att Effi kan gunga och kolla djuren.
Ha en go och fin dag nu!!

Avslutning

SOMMAR LOV!!!!! 
Så ja då va dom lediga barnen, hoppas som sagt dom får en bra sommar.
 
Tog lite bilder i morse och under dagen!!
 
 
Efter avslutningen åkte vi till stan, där blev det goe fika med Mormor. Tack!!
 
Vad som händer mer i dag vet jag inte, vissa av barnen är redan rastlösa.....
I morgon är det röd dag och jag vet vad jag velat men det blir nog inte...
 
Då jag inte har någon inspiration att skriva mer slutar jag här, är såååå trött!!

Den blomster tid nu...

... Kommer lalalalalala.... Den hoppas jag få höra i morgon!! Linnea och Oliver har skolavslutning och än så länge är det i kyrkan vilket gillas. Super mysigt och stämningsfullt! Själv brukar jag sitta med en stor klump i halsen och försöka dölja den lilla tåren i ögat. Blödiga jag men det känner ni nog till.... Ska bli mysigt med barnen hemma, tror jag ;) hoppas på lite bråk och mycket sol bad och roligheter !!!!! Så i morgon bitti är det sista gången på länge Effi vinkar på bussen när dom stora åker till skolan. Redan kl nio ska Effi och jag vara i kyrkan, mormor kommer också dit. Precis som alla år!! Tack och lov löste sig den stora klädfrågan i dag.... Annars hade vi haft katastrof här i kväll... Men nu är det under kontroll och båda barnen kommer vara så fina så, för sådant är ju mycket viktigare än man kan tro. I dag har jag sovit ganska bra, va riktigt trött i morse när jag la mig. När jag sen vaknade blev det några telefonsamtal med goa vänner. Sen har det tvättats plockats vattnats mm mm!!! Lars och Oliver har varit på träning, på väg hem hämtade dom hem lilla Effi som varit hos Mormor och Morfar i dag. När dom kom hem va maten klar, grillad kyckling , grönsaker, sparris mm. Gott och ganska nyttigt vill jag tro. Nu är barnen badade och duschade och Effi nattas av Lars. Då passar jag på att skriva lite och ta en kopp kaffe. När jag är klar ska jag kolla lite på fb, kan där stå något roligt mon tro... Är så häftigt att se vilka som kommenterar vad och vilket.... Själv blir jag alltid glad av en kommentar. Nähä nu får ni ha en bra tisdags kväll!

Förvånad

I går förvånade vår minsta solstråle oss igen...
Rätt som det var "ställde" hon Jopplin, ett fast tag i svansen(lite för kanske, fniss) och ett i huvudet. Precis som man gör, jag bara brast ut HERRE GUD EFFI ställer du hund, ja sa hon då.
Sen kan ni tro det blev stå träning... kameran åkte fram och några bilder fick vi. Efter en stund åkte en fäll fram för hon tyckte dom skulle stå på den och snälla som våra hundar är gjorde dom det... bara Harriet som tyckte det va säkrare att bara sitta.
 
När hon hämtade en av sin lilla stol och försökte få Tindra att hoppa upp där för att stå(skulle nog efterlikna trimmbordet) då bröt vi.
Tänk vad barn är fantastiska, dom har mer koll än man tror. Effi tyckte även vi skulle applådera när hon var klar, så hon blev säkert både BIR BIM och fick cert ;) Goa unge och goa hundar!!!
 
 
Nu ska jag strax köra till jobb, trevligt. Ha en go kväll

Söndag morgon!

I dag har jag haft sovmorgon till halv åtta, ljuvligt skönt!!!
Tyvärr lyser solen med sin frånvaro i dag men har vi tur tittar den fram lite senare. Så länge tittar jag på vår egen och minsta sol, Effi. Hon va lycklig i går kan ni tro. Hennes lilla pool från förra året åkte fram och hon fick bada och plaska. Det där med bikini va lite konstigt tyckte hon förs men vande sig, bada med kläder såg man att hon tänkte...
 
I dag ska Oliver hämtas kl nio hos en kompis han sovit hos sen på kalas/party... Själv ska jag nog borsta , bada och föna Hildur. Vi får väll se , ibland ändras ju ens planer och lusten.
 
För övrigt tror jag inte det är många planer här, mer än det vanliga. MÅSTE damma då vi har fönsterna fulla av lik, flug lik.... bläääää.
 
 
I går kväll Grillade Lars , super gott blev det. Det va bara Linnea , Lars och jag som åt för Effi hade ätit och va så trött att hon fick gå och lägga sig. Vi va lite busiga och åt framför tv:n.... Vi tittade på en film, Ego. Den va bra tyckte jag. Till efterätt blev det ananaspaj som jag slängt i hop. Mycket gott och väldigt lätt att göra!!
Det blev en riktigt mysig kväll.
 
Tyvärr hade jag lite svårt att somna då jag låg och fundera. Har svårt att förstå folk som inte är snälla mot varandra....jag tror ju ändå eller vill tro att man tjänar på det i längden. Å man måste väll ändå må bättre själv om man försöker vara snäll och behandla alla människor lika eller?
Nä nog om sådant!!
 
Ha en bra söndag alla glada!
 
 
RSS 2.0