Torsdag

God morgon. Nu har man varit uppe en stund, först själv och för tio minuter sedan vaknade Effi. Nu tittar hon på tv och myser. Så då satte jag mig här bredvid henne med en kopp kaffe och tänkte skriva några rader.
 
Har inte så mycket att berätta , i går fm åkte vi till Hembygdsparken. Var där tio i nio och det va folktomt så när på dom som jobbar där. Men efter en stund fyllde det på och helt plötsligt var där en hel del folk. 
Effi gungade och lekte på lekplatsen sen tittade vi på djuren. Hon blev helt förälskad när hon fick se två söta kaninungar. Dom va riktigt söta vill jag lova. 
Sen ville hon fika, hade med en dricka och några kardemumma skorpor till henne. Så där satt vi på en bänk och tittade på allt folk. 
Sen körde vi hem då det mullrade och börja bli kallt. 
Vid middags tid körde vi till stan, Linnea var också med. Där fikade vi på mormor Olgas café , ja det heter så alltså. Jätte mysigt och allt ser så gott ut. 
Efter det körde vi till Sussa och drack lite kaffe. Sen in om affären på vägen hem för att handla något till pågarna som var här hemma. Oliver hade ju två kompisar som sovit här och var kvar. 
när vi kom hem åt killarna , vi skruttade omkring och jag var så trött så trött.
 
När Lars kom hem la jag mig på sängen , inte för att sova utan för att få vara i fred och få vara själv lite. Det är vääääldigt intensivt att va hemma själv så mycket. 
Lars damsugade och lagade mat och när middagen va klar vid fem lämnade jag sovrummet och åt. Efter det var det tid för fys träning för Oliver. Dom tog Effi med sig då hon tycker det är kul. Linnea blev hämtad av mormor, dom skulle fixa sina naglar. Sen skulle Linnea sova hos M&M . 
Så då var man själv....gav hundarna mat , plockade lite och tog ett bad. Sen vid lite efter sju kom dom hem. 
 
ja sen hände det inte mer utan vi satt här tills det va läggdags kl tio.... Så tråkigt att aldrig orka / kunna se en hel film. Det börjar ju en film kl nio men för att orka dagen efter måste jag lägga mig i tid, inte kul och låååångt ifrån semester. 
 
I dag ville Oliver bli väckt innan nio, han ska väll va med en kompis. Själv vet i fan hur vi ska få dagen att gå. Inget väder att hurra för precis. Nä gode Gud ge oss sol så vi åtminstone kan åka till stranden. Jävla skit sommar/ semester 😿
En kul sak i dag är i allafall att när Lars kommit hem från jobb och duschat och så ska vi åka och hälsa på en tjej jag lärt känna på jobb. Vi har samma intresse nämligen hundar. Tror hon har dubbelt så många dom vi. Så gissa om vi har att snacka om😀
 
I dag ska Linnea till Faster Mia och Krille i Halmstad , så mormor får köra henne till tåget. Kul för henne,jag frågade oM inte jag fick följa med 😜meN absolut inte. Ha ha nä det förstår jag. Linnea har pratat om detta i flera år så jag är glad att det blir av nu. 
 
Nä nu ska jag fylla på kaffe koppen, slappar nog en stund till innan jag går och bäddar dammar plockar hundbajs tvättar mm mm. 
Tack och hej❤️


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0