Semester

Ack nej det går inte att kalla semester.... Full rulle hela dagen med massa måsten och hämta och lämna mm. 
Skulle lagt in bilder och bloggar mer men orkar inte.
Men här kommer en bild på fina Tuva, Albins syster. Fick den precis av hennes matte. Man blir så himla glad😊är så stolt och glad över alla våra valpar❤

Tack o hej

God morgon

Skönt att vakna upp i sin säng och titta bort mot Effis säng och se henne sova så sött❤️. Mitt hjärta hon är ljuvlig men med tre års trots som axelererar för varje minut.... Vilket humör, ena sekunden glad för att nästa vrålskrika och knipa sin mamma. Men det är ju helt normalt och man får försöka hålla lugnet bara.
 
Nu är det bäddat , diskmaskinen och tvättmaskinen är igång. plockat och fixat och för en stund sen kom Ezter hit, mamma och pappa ska ut och segla i dag. Vilket dom gör rätt i. Kan nog behöva vila efter denna helgen 😜
 
ska ka snart hoppa i badet och klä på mig och Effi. Sen väntar vi på att Alice matte ska ringa. Vi ska nämligen köra dit en sväng. Ska bli kul att träffa både Alice och matte.
 
Vad som mer sker i dag vet jag inte. Vi får väll se. Tyvärr inget strandväder här inte, inte ännu i alla fall. när Lars kommer hem ska husbilen städas och gräset säkert klippas och lite sådant. 
 
Jag tog lite bilder på Albin i Borås. Hoppas kunna visa dom, kanske i kväll. Där är en bild som talar för sig själv, vilket jäkla steg han har 😍 han är en fantastisk kille både i sitt sätt och hur han ser ut. Ja nu är detta ju i mina ögon. 
Kanske skriver in kritikerna också för dom skäms minsann inte för sig. Håller med i både gott och ont. 
 
Nästa utställning blir Tvååker, ställer bara lördagen där och bara lilla Hildur. Ska nämligen dit själv. Sen blir det en sväng till Bjuv. 
 
Nä nä nu ska jag i badet, på åter hörande. 
❤️

Borås

Så nu är man hemma igen, skönt! 
Haft mysigt och bra men det är alltid skönt att komma hem i sitt egna.
Så nu är alla hundar och barn och vi samlade. Alla har haft det bra och vi är så tacksamma för all hjälp från mormor morfar farmor farfar och Linda och Magnus!! Tack alla❤

Som ni säkert redan vet blev ju Albin 2:à bästa hane i dag, roligt!! Men han såg fin fin ut tyckte jag. 
Lilla Hildur blev 4:à i öppenklassen och Harriet oplacerad. Så det blev verkligen inget pricken över i där inte...

Nu ska jag strax krypa i säng, min sköna Goa säng. 
I morgon blir det lek tvätta städa och lite så. 
Jag har ju semester nu så lite sol och värme vore mycket bra !!!

Jag måste ju visa vad jag köpte i Borås 😊



Har bara provat en av dessa produkter och tycker mycket om den så nu ska allt provas 😊
Det va riktiga fynd jag gjorde och det kändes himla kul!!!

Nu säger jag tack och god natt

Tidigt

Vaknade halv fem, men sovit bättre i natt en i går natt. Lars la sig igen efter att vi haft ute hundarna.
Nu sitter jag med filten fläcken några röda ljus och en kopp kaffe och lyssnar hur det regnar på taket... Å tänk om det kunde bli lite uppehåll 😊

Vi får väll se. 
Ska bli roligt oavsett hur det går med både väder och annat. 

Nu är kl snart halv sex, tycker stunden på morgonen är mysig. Inte lönt att lägga sig igen. 

Önskar er en fin dag!!
❤ Kram❤

Å regnet bara öser ner

Jävla i havet vad det regnar här i Borås. Det öser ner. 
I dag har vi varit i Knalleland. Köpte mig ett par mysiga byxor en tröja en klänning och en parfym. Känner mig nöjd och glad över det. 
Sen körde vi in om Ica och köpte kivar o bröd som vi ska grilla. Vi har ju en markis så det får bli under den.... Ingen lyx mat men det är svårt i detta väder. 

Vi gick sen och åt lunch på utställningen och handla lite ben och så.
Sen hem till husbilen och vilade midda. 

Nu har vi även varit och satt upp tältet, fick några droppar på oss men hade tur att det va uppehåll så vi han få upp det och även gå runda med vovvarna. 
Nu har jag precis varit och duschat och det va skönt.
Så här sitter vi och dricker jordgubbs bubbel och hoppas det stillar sig med regnet så vi kan grilla sen. 




Tur vi har värme fläkt kan jag säga för det är ingen värme. 

Nu ska Lars i väg och duscha och jag sitta här och titta på regnet. 
Vad gör ni i dag? Hur är vädret hos er? 

Ett kom i håg till mig själv!! Köp för fasen gummistövlar människa!!!!!!!'
Jag har inga och går i Mona vinterkänngor å får så ont i fötterna! 
Ett kom i håg till!! Packa mer och bättre klädet och grejor nästa tripp!!!!!!!!

Hej och svej och snälla håll en tumme för oss i morgon. För vi kan ju inte säga att vi hade ju i alla fall tur med vädret...

😊❤🍷

Borås

Så då sitter vi och myser på campingen , i bakgrunden mullrar det. En skur har det kommit. Å det blir nog snart mer. 




I kväll ska vi äta räkmacka och sen lite ost. Läget är riktigt lugnt och skönt. Synd att jag är lite snorig bara...
I morgon tar vi en tur och kollar runt . 
Ha det gott

Välkomna

Så ja ny kaffe kokare inhandlad. Så nu är ni välkomna på en kopp😊
Va nog inte mitt bästa köp men nu får det bli såhär. Måste lära mig brygga bra kaffe på den, det blir för starkt i min smak. 

I dag har Oliver Effi och jag varit och fikat hos Sussa och Lennart, mysigt som vanligt! 
Sen va vi på Maxi och handlade. Där träffade vi en person man inte träffar där varje dag precis , kul när man springer på cocker folk i affären 😊
När vi kom hem packade vi så klart upp nya kaffe kikaren och rengjorde den och prov bryggde. 
Sen blev det dammsugningen mm. 
När Lars kom hem gick jag och vilade. Sov gott ett tag och när jag vaknade var det middag. 
Efter det åkte dom andra på träning , så jag har badat packat till Effi som ska till mormor och morfar i morgon och stanna hela helgen 😢 får en smula dåligt samvete men vet ju att hon har det super toppen bra!! Men sakna henne kommer jag göra. Hon kan va påfrestande men ack så ljuvlig för det mesta. 
Nu har dom kommit hem och jag har pussat och kramat lillan, nu nattar Lars henne . Å i morgon när jag kommer hem från jobb är hon inte hemma. 
Men Oliver är och Linnea kommer hem från Lödde i morgon, tur det!!!!!!!

I morgon när jag vaknar blir det till att brygga kaffe och bege sig ut i trimmet och avverka några hundar 😊köns riktigt skönt att jag får tid till det i morgon. 
Sen jobb en natt till. På fredag när jag sover får Lars bada och föna vovvar. Sen ska ju Oliver och Linnea och några av vovvarna lämnas till deras " barnvakter" sen när vi packat klart ger vi oss i väg!! Tjoho nu längtar jag riktigt mycket vill jag lova!!!! Vi ska ha det så gott och mysigt. 
Å jag ber en stilla bön till vår herre att han vill ge oss fint väder ☀det hade varit pricken över i . Ja det finns ytterligare en prick över i jag är sugen på men man ska inte be om för mycket. Kul och mysigt ska det bli oavsett !!!!

Någon mer som ska dit kanske? 

Nå nu önskar jag en strålande kväll och tack alla för era kommentarer innan i dag. Om ni visste hur glad man blir 😍
Å nu känner jag mig en smula mer på G så se upp😉
Hej på er😘

Fullt

min telefon är full, inte plats att ta en enda liten bild till.... Så det är tråkigt. Har raderat några men jag vill ju spara mina bilder. Fasen också. Hur ska jag nu lösa detta? Jag har ju ingen dator att lägga in bilderna på. Två års bilder....
så nu blir det bild fattigt fram till det är löst.
 
I dag grejar jag , små städar och plockar och Effi gör tvärt om. Så nu gav jag upp.... Mycket tröttsamt om man säger som så. 
 
Skulle behöva börjar trimma, undras vad lilla damen säger om det??? I bland går det en stund och ibland inte alls. Har en känsla av hur det blir i dag. 
I bland skulle jag behöva en liten barnflicka / pojke som kunde passa henne lite så jag fick gjort något. 
Effi är värdens positivaste godaste men det är jävlar fullt upp vill jag lova....
 
jag satt att här innan och börja tänka på vad för folk som passerat i ens liv, folk man trodde man för evigt skulle vara vän med men så blev det inte. Detta har haft olika orsaker och i vissa fall inga orsaker. Konstigt , undras hur det ser ut om några år. Då är det kanske på ett helt annat sätt. Det finns faktiskt gamla vänner jag saknar. Tråkigt. 
 
I dag ska Oliver Effi och jag göra lite ärende, kolla efter ny kaffekokare tillexempel. Något vi varit utan lite för länge... Sjukt trött på att brygga på " gammalt vis" . 
Skulle behöva städa bilen också. Får väll se hur och vad som blir gjort. Hade bara hundarna varit klara hade jag varit mycket gladare och nöjdare.
 
jobbar ju två nätter nu, sen på fredag åker Lars hundarna och jag till Borås. Där ska vi campa. Ska bli mysigt och roligt och jag hoppas och önskar att solen lyser på oss☀️
 
På ställer vi , kul. Kul att Lars vill följa med. Blir tomt efter barnen men lite " egen tid" kan nog va behövligt, det är ju ganska intensivt med tre kids . 
 
Efter jag jobbat dessa två nätter har jag semester. Tog bara två veckor då jag inte vill ha semester, blir bara deppig av det. Ni vet man vill så mycket.... Hade Lars varit ledig något hade jag njutit och längtat efter semester men nu Käns det mest jobbigt. Jo jag vet att jag inte är normal men vem har sagt att man ska vara det. 
I går kollade jag upp Pankaks ladan, ser mysigt ut. Vet ni vad det skulle kosta Mig Oliver och Effi att äta pannkakor där, ca 350kr . Tyvärr sket det sig.... Att åka dit och barnen inte får äta vore ju liksom inte riktigt det samma. 
Jag älskar uppträde av olika slag, vet ni hur dyrt det är??? Allt man vill kostar. Nä det är klart stranden och hembyggdsparken kostar inte. Men va farao där kan vi ju inte vara varje dag. 
 
Önskade vi kunde åka till Ystad djurpark tillexempel eller ett sommarland eller Lisseberg men det finns inte på kartan. Förstår ni att man blir sommar och semester bitter? 
 
Nä nä nu får jag väll göra någon nytta och inte sitta här och beklaga mig. Städa är ju helt gratis och jätte kul eller 😝
 
å undanber mig kommentarer att det är gratis att gå en promenad i skogen eller åka och titta på ett Ufo i skogen eller något annat 😜Men väldigt bra och roliga tips mottages gärna. 
 
Tack och hej
❤️

Allsång

Snart dax för Allsång 😊! Får vi se hur det är i år. Laddar upp med kaffe så halsen blir len och fin ha ha. 
Haft en ok dag. 
Lämnat Linnea på stationen . Handlat , grejat hemma. 




Så här såg det ut i morse. Mysigt! Albin är en riktig gose kille. 

I em va Oliver , Effi och jag i hembygdsparken . Mysigt. Mycket folk. Självklart blev det en glass😊



När Lars kom hem skulle jag trimmat... Men jag va så sjukt trött att jag kröp ner i sängen. Somnade gott kan ni tro. 
När jag vaknade hade Lars tänt grillen . 
Sen helt plötsligt va kl sju och läggdags för Effi. 
Å nu myser vi i soffan och väntar på Allsång på Skansen . 
I morgon får vi se vad vi kan hitta på. Vet att jag måste sova då med då det ju är jobb på natten. 
Trimma får jag göra när jag hinner och kan... Ja ja det löser sig väll får jag hoppas. 

Hoppas ni har en bra dag och mysig kväll. 
Hej

Måndag

OMG vad jag är slut. Vilken helg. 
Men nu är den gjord. Sov till tolv i dag igen... Sen stöda och lite så.
Linnea och jag var och handla och sen hos Sussa och drack kaffe.
Nu är hela familjen hemma. Middagen äten , vissa av oss ny badade och Lars nattar nu Effi. Själv sitter jag i soffan och undrar hur länge jag kommer orka vara vaken? 
Lär inte bli så länge. 
Nä denna kroppen behöver sova.

I dag har jag inga nya bilder att bjuda på och inget speciellt att skriva. Så detta blev en riktig snabbis.
Ha det gott!

Inte mycket

Inte mycket att berätta. Jag jobbar sover och vilar och försöker reda ut helgen. 
Övriga familjen har tillbringat hela helgen med mormor och morfar .

Kl är nu snart sex på kvällen och dom kommer nog snart. 
Samlar nu kraft att hoppa i badet . Städa har jag inte orkat i dag... Hoppas jag är piggare i morgon em men jag undrar. 
Men först en natt till... Vi har full rulle och det tar på krafterna. 

I veckan jobbar jag onsdag och torsdag natt men sen har jag semester . Och jag ser fram i mot nästa helg nu. Ska eller måste först fixa en del i veckan som kommer. 

Jaha ni som är lediga i helgen vad har ni gjort då? 

Önskar en skön söndag kväll

Snart jobb

Jaha det va denna Midsommaren . En av mina favorit dagar fast inte i år. Den har varit lång och ganska tråkig och jag tycker så synd om Linnea och Oliver.... Effi är ju glad oavsett vad vi gör. 
Var och dansade på Heagården och det är ju alltid en upplevelse. 
Sen åkte vi hem och fixa maten och åt. Gott.
Sen gick jag och vilade igen eftersom vi ändå inte hade något roligt för oss. 
Nu nattar Lars Effi och jag laddar för jobb. 
Linnea tittar på datorn och Oliver lika så. Dom ser ganska besvikna och uttråkade ut... Gör ont i mitt hjärta. 




Jag hoppas ni haft en bra dag och har en rolig kväll ! 
Ha det gott 

Midsommar

 
Midsommarafton i dag, en dag jag alltid tyckt om och tyckt vara speciell. I år vill inte känslan komma riktigt. Men man får göra det bästa av det.
i dag ska det göras kransar , Effi längtar både efter krans och att vi ska till Heagården och dansa. Så i dag lägger jag krutet på att få Effis midsommar att bli bra och mysig.
i fm ska jag åka och hämta jordgubbarna som vi beställde i går. Ska köpa lite fler blommor och potatis också. Sen göra västerbottenost paj. 
 
Käns bara sådär att fira även denna " högtid" själva. På något vis vänjer man sig kanske men jag tycker mest synd om barnen. Det blir liksom så likt en vanlig dag och kväll. 
 
någon gång under dagen får jag väll vila en stund eftersom kl tio i kväll börjar jobba. Inget som stör mig precis. Hade varit tråkigare om man började 15.30 så i dag har jag tur. 
Bara hoppas jag inte blir mer snorig än vad jag är nu för det är verkligen inte roligt när man jobbar. 
 
Nu vill jag önska Alla en glad solig och härlig midsommar, full med goa vänner skratt dans gott att dricka och äta och massor av kärlek ;) 
Det får bli en gamal bild på en av mina kärlekar nämligen Harriet. Bilden är några år men fin ändå ❤️
 
 
 
 

Film

Nu blir det film mys! 
Haft en ok dag!!


Ni vet väll

Ni vet väll att jag svarar på era kommentarer här i bloggen ? Så ni inte missar det alltså! Roligt när ni skriver!!

Nu har Effi och jag gjort Maxi... En timme tog det puuuu. Så nu är kylen på fylld och sillen köpt. 
Vi körde tidigt för att slippa allt folk som förmodligen ska handla i dag.

Nu är maten i kylen och jag pausar lite. 
Blir nog en inne dag då det blåser och är molnigt ute. Några stänk kom det innan. Jag hoppas så på regn i dag då alla växter och gräset behöver det. 
Men i morgon måste det ju va fint igen. 

Sen i dag ska vi i väg och köpa blommor. Blommor till bordet och till kransar . I alla fall måste ju Effi ha en krans i håret i morgon eller hur?! 


Så här såg det ut förra året. Oj vad hon växt😊

Linnea och Oliver sover fortfarande och gör säkert ett tag till, kl är bara strax innan tio nu. 

Själv är jag snorig i dag och trött. Har jag tur får jag vila lite senare i dag. Är så tråkigt att va skit trött på kvällen. Vore kul att va uppe lite längre än tio. 

Nu vill Effi sitta i mitt knä och mysa och jag måste sluta. 
Men vem vet kanske jag skriver en rad senare! 
Ha en go dag

Mör

God kväll, kl är 19.00 och på tv börjat nyheterna. Men i dag orkar jag inte ta in några nyheter så nu sänker jag ljudet. 
Vaknade typ halv ett i dag, ringde mamma och bestämde att jag skulle hämta hem Linnea och Effi som varit där sen morgonen . Drack lite kaffe fixa med vovvarna och i väg. 
Eftersom tjejerna ville till stranden fick fet bli det. Mormor hade varit snäll och kokat kaffe och fixat fika till töserna.
Det blev i skälderviken rakt över bron i hamnen. Men fy farao vad det blåste. Kändes som hela huvudet blev ur blåst... Mer än vanligt. Att sitta i blåst och oljud med solen i ögonen när du jobbat två nätter och sovit för lite, hum det är väll inget att rekommendera . Men allt för kidsen eller? 
Man blir ju ändå glad när man det hur mysigt framför allt Effi tycket det är. Jon är söt som spunnet socker i sin rosa bikini och rultiga ben. 
Linnea är en riktig Viking och badade hela sig. Själv  kände jag med foten och nä fy vad kalt!!!!









Vi var hemma igen efter tre och då blev det städ bädda hänga upp sandiga handdukar mm.
La mig på soffan sen och sträckte ut mig och blundade men sov inte för det vågade jag inte. Vill ju inte riskera att ligga vaken i kväll. Så här kämpar jag MIT tröttheten. Och en smula tungt huvud...

Lars Effi och Oliver är nu på träning eller rättare sagt väntar jag hem dom vilken sekund som helst. 
Sen blir det sängen för lillan Oliver ska väll äta och duscha.
Men jag ska nog bara päsa här i soffan med mina skendräcktiga tokiga tjejer...

En bild på lilla Ful Jopplin 😉 får väll snygga till henne en dag.

Nu kom kollarna hem och jag får väl resa den trötta röven från soffan ;) 

Ni då vad pysslar ni med ? Binder kransar och lägget in sill eller? 

Jobb jobb jobb

Läget bra! 
Jobbar sover och har bakat lagat mat och lite så! 
Nu kaffe och uppladdning för jobb! 
Vad gör ni då?

Hembygdsparken

Hembygdsparken " häng" i förmiddags. Mysigt och kul. 



Vi var där med Helle Erik och lilla Siri. Det blev fika lek kolla djur och avslutades med glass. 
Sen körde vi hem och packa om väskan. Vi körde sen till farmor och farfar då Effi ska va där i natt och i morgon när jag sover. Är jobb i natt för min del. Jobbar nu måndag tisdag fredag lördag och söndag natt. Så jag vet vad jag ska göra. 
Jag tog inte semester nu på midsommar då jag tycker vi hinner fira den som vanligt ändå. Nu blir det inte riktigt som vanligt. 
 
nu ska jag dricka kaffe och samla massor energi till natten ;) 
 
ha det gott 
 

Stranden

Haft strand häng med Effi Lars och Oliver!!











Nu ladda för Jobb och familjen för festligheter...
😢

15 juni

Söndagen den 15 juni och min lång ledighet är slut för denna gången. För i dag börjar jag jobba 15.30-01.00.... Ingen bra tid men så är det. 

I dag är det nog nästan helt vindstilla , det tycker jag om. När Solen sen skiner blir det ännu lite bättre. 
Varit vaken en liten stund nu. Men tillbringat första stunden på dagen här i soffan med en kopp kaffe. Effi ligger här och tittar på tv. Vårt morgon mys är viktigt för att börja dagen på rätt sätt 😊

Om en stund ska jag väll ta tag och röja upp lite, ni vet den där städningen....

I dag är det utställning i Gränna. Vore mysigt att varit där men nu är vi här. Om ett par veckor då då ska det bli roligt och mysigt. Så nu har jag siktet inställt på det . 

För den delen har jag semester då också. Vet inte om det är bra eller dåligt med semester... Det är inte så jag vill fira min semester. Hade nu Lars varit ledig och lite så vore det ju kul men nu är det mest för att man typ måste....




Nu önskar jag en fin dag och lycka till ni som stället i Gränna 

Kan man

Kan man dö av tristess? 
I så fall är det nära. Fan vad livet är tråkigt just nu. 
Jag vill inte känna så här. Vill inte träffa folk men ändå träffa folk, låter det knäppt? Jo men det är det!!!!
Är så trött på att inte ha något att göra eller någon att prata med. 
I morgon är det grillning och firning i Halmstad. Men vem jobbar då? Jo jag då klart. Det händer så sällan att vi är bort bjudna och när vi väl är det kan jag inte följa med. Det gör mig as ledsen!!!!

Nä nu är jag bara ledsen ledsen och kan inte hjälpa det . Hatar att bara sitta här kväll ut och kväll in. 
Å inget bra på tv är det hellre. Om jag bara hade kunnat lägga mig nu hade jag gjort det. I går la jag mig tjugo över nio och vaknade elva. Trodde det va morgon då... Svårt att somna igen sen. Men till slut gick det. Längtar bara till kl är så jag kan gå och lägga mig så tiden går . 
Försöket tänka att det blir bättre det går över i morgon kanske allt känns bättre men tiden är oändligt lång just nu. 

I dag va vi på tant grön , trevligt men jobbigt då man ju bara blir sjukt sugen på att äta. Det är skit jobbigt med det just nu....


Vi träffade Lollo och Alfons och fick jätte fina sparris med hem. Jag snodde tre när dom andra åt.... Fy mig!!!!

Efter det körde vi och Gratta Farmor som fyller år. 
Sen hem. 
Jag vilade en stund på sängen.
Sen har jag mest segat och varit ledsen. 
Var i väg och solade en sväng och badat har jag så klart gjort. 



Effi har solat i min nya sol stol.

Nu önskar jag alla en rolig go kväll och hoppas ni kan kuta ha roligt och mysigt. 

Hej

Lördag morgon

I går satt jag och läste lite gamla blogg inlägg från åren innan i juni. Är ganska likt nu. Undra hur många gånger jag skrivit dammsuga i denna blogg ;) ha ha jag får ju försöka hitta på något nytt att skriva om än min städning. Men det blir ju så eftersom den upptar en stor del av mitt liv....
Men i dag kanske jag skiter i det( eller not) 
 
Ni kanske har något förslag om vad ni vill läsa om, har ni någon fråga något ni vill veta?
 
Just nu har jag en sommar Depp. Är så mycket jag vill som jag aldrig kan göra. Frustrerande som bara den. Ni vet man hör och läser allt folk ska göra. Avundsjuk ja kanske men jag missunar inte någon annan det jag inte får utan gläds för deras skull.

Just nu är Effi ute och cyklar med Tindra ❤



Nu är det där vanliga morgon fixat gjort och snart ska jag hoppa i badet.
Tanken är att vi ska in om stan en sväng sen och där efter åka på Mat marknad på Tant Grön. Inte bästa stället för mig... Men bättre än att sitta hemma och uggla. 

Nä nu går det inte att skriva mer för Effi hänger här och pratar och vill en massa.

Ha det

Kväll

Ja då är kl nio på kvällen. 
Snart denna dagen över. Skönt!!!


Snart är det väll tillåtet att krypa i säng. Hoppas vakna till en bra lördag. 

God natt

Vill ha

Sol värme och inte denna förbaskade blåsten😤
Tänk om det vore strand väder!! Det hade underlättat min dag mycket!!!! 

Just nu sitter vi i soffan och morgnar oss, på tv är det Pippi . Har precis satt i gång disk maskinen då det inte blev gjort i går kväll. 
Sängarna är fortfarande obäddade så det blir väll nästa sak att göra. Samma varje varje dag. 

Kl är åtta på morgonen och jag känner redan nu att denna dag blir oändligt låååång. Jag längtar redan efter min säng. Låter det tråkigt jo men det är så det är just nu. 

Som jag skrev i går är Linnea och Oliver inte hemma så dom kommer inte upp snart och livar upp. 

Nu avslutat jag denna blogg för i dag. 
Hej 

2 år

För två år sedan stod jag och hjälpte Harriets första valpar till världen. Tåren rann och jag utbrast jag älskar dig/ er. Jag var så stolt och glad över min Harriet ❤ känslan när någon man älskar så starkt får valpar är helt otrolig . 
Tänk nu är det två år sedan. 
Vi har ju vår lilla tös Hildur här hemma. En ljuvlig tjej som är lik mamma på många vis. Hon älskar att gosa och busa och jag älskar henne❤
Klart har tanken slagit mig att jaha två år = öppenklass. I Hildurs fall( och hennes fina syster Cleos fall) är det ett cert till sen är hon Champion. Hildur har redan fyra men jag vet av erfarenhet att det sista är svårt. Tyvärr ställde ju en skada till det för Harriet annars hade hon med all säkerhet varit " klar" . Nu älskar jag dom lika mycket oavsett men det vore en så fantastisk glädje och känsla om lyckan ville trilla över oss 😊













Nä nu ska jag skona er från fler Hildur bilder😊
Skickar ett jätte Grattis till Alla2 åringarna i dag❤ puss på er😘❤🎈

I går var jag i väg och köpte Slanka, blev en tur på Väla också. Mysigt. 

I dag har Effi och jag varit hos Sussa och druckit kaffe. 
Varit hemma och grejat och se. Körde vi till Farmor och farfar. Lars kom dit efter jobb eftersom dom skulle fixa lite. 

Dagen har varit låååååång och faktiskt tråkig. Jag hoppas det är lite roligare i morgon .
Just nu känner jag mig tom på energi . Hade velat åka och sola men efter denna tråkiga dag orkar jag inte.... 
Linnea och Oliver är hos mormor och morfar. Blir 2 à natten nu. Saknar dom ❤
Jag är ju sådan av naturen att jag vill ha folk omkring mig , roliga saker på G mm. Nä jag tror precis nu jag blir tokig i huvudet om vi får en trist dag i morgon... Snart är min ledighet slut och jag vill ha roligt och mysigt!!!!!!
Tiden blir så sjukt lååååååång. 

Hade nu vädret varit bra kunde man ju varit på stranden men här har det blåst som fan. 
Nu längtar jag nästan tills jag kan gå och lägga mig. Men jag ska väll först se den där serien på fyran. Sista delen i dag. Tycket inte den är så bra men nu vill man ju veta slutet. 

Ha en skön kväll och har ni någon energi över får ni gärna skicka hit den... Borde nämligen gå ut och vattna då allt torkar ut när det stormar så här. 

Varför

Varför vaknar jag så tidigt på morgonen ? Trotts att man hade kunnat sova lite längre och i dag ska jag ju inte väcka dom stora barnen kvart i sju. Gick upp tjugo i sex och i går tjugo över fem... Effi vaknade i dag vid halv sju så till dess kunde jag ju få sova. Men ack nej jag vaknar.
Fast den lugna stunden med " egen" tid på morgonen är skön så jag borde ju inte klaga.
Nu sitter Effi här i soffan och äter pricki korv macka och ser på barnprogram . Skön början på dagen. Det första hon sa i morse var att hon vill åka till stranden. Jo det vill jag också men det visar att det ska bli regn och åska. Men så fort vi kan kommer vi åka dit och njuta igen😊

I dag står det Helle besök på schemat . Ska va där vid elva. En kompis från jobb kommer också. Vi ska överlämna en present från oss på jobb. 
Tror Linnea Oliver och så klart Effi vill med. Fast dom stora kan ha ändrat sig från i går, det vet man aldrig. 
Men det vore mysigt om dom vill följa med!!
Det är väll det ända vi har på G i dag. Jo  jo så klart är det dammsugningen mm att fixa. 

I går kväll tittade jag på den nya serien på kanal 4 , tyckte det va smått rörigt men tänkte se den i kväll ändå. Blir kanske bättre. Å det är inte mycket på tv jag tycker är någon höjdare nu. 

Det va riktigt roligt i går när det va lite kommentarer här på bloggen 😊 så tack snälla ni!!

Om en stund ska jag få fart på kroppen och gå och bädda. Tömma diskmaskinen , slänga in lite tvätt i maskinen. Sen hänger det lite torr tvätt som ska vikas och läggas in på rätt ställe. Badrummet får väll ha sig en omgång med trasan också. Ja ni vet allt det där dagliga som kommer om och om igen.... 

Fast just nu tyckte jag att jag blev lite seg och att gå och lägga sig igen vore helt ljuvligt. Ha ha ja drömma kan man ju 😉 nä det är nog bara att sätta igång och greja för då blir man ju lite piggare . 

Då så får ni ha det gott i dag och så hoppas jag det inte blir allt för mycket oväder

När hjärtat svämmar över

Å vilket dag, hjärtat har nästan svämmat över av kärlek till våra barn❤
Ni vet när det fladdrar till både i bröstet och hjärte trakten. Stolt glad och bara full med kärlek.

Började med traditionell skolavslutning i kyrkan. Så fint och jag får alltid bita mig i läppen för att inte brista ut i gråt....

Efter avslutningen körde Oliver och jag hem och släppte ut hundarna. Effi åkte med mormor hem efter kyrkan. Kl halv elva slutade Linnea och vi körde och hämta henne då på skolan. 
Sen körde vi till Bådtad för att fika. Hittade inget bra så vi körde till Boarp. Där åt barnen fina räkmackor , själv tig jag en kopp kaffe.
Sen gick vi och kollade i butikerna där om kring. Vi hade sååååå mysigt och roligt och det va härligt att få skratta så med barnen😍








Vi körde in om Tant grön på väg hem, där blev det russin paket till Effi. Tänkte säga Hej till Lollo men henne såg vi inte till. 

Vi hämtade Effi hos mormor och morfar och begav oss hem. Ut med hundarna och lite så.
Det va typ 1000 grader varmt och vi bestämde oss för att köra till Skepparkroken och bada. Vi packade i all haft och jag sprang in på Willis och köpte fika till barnen. 
Vi hade helt fantastiskt mysigt på stranden, himmel vad varmt och ljuvligt. 
Barnen bada och jag doppade fötterna( måste köpa bikini...) 





















Ja ni ser ju skälva! Himmel vad härligt vi haft det. Linnea och Oliver har verkligen visat sig från sina bästa sidor och varit perfekta stora syskon i dag😍❤😍❤😍❤

Vi var hemma igen kl fyra då kom Lars hem från jobb. 
Han förberedde middagen som i dag var köttfärs limpa mm. När den va i ugnen klippte han gräs och jag dammsugade. 
Ni har dom ätit och vi har duschat , hundarna har fått mat men kvälls turen får vänta för här är fortfarande hett . 
Om en stund är det Siv dax för Lillan . Då ska jag se en film. Sen får vi se om det är lagom att gå ut lite. 

Tänk nu är det äntligen sommarlov . Kommer bli skit jobbigt inland men jag hoppas på fört av dessa ljuvliga dagar. 

Ni då, har ni haft en härlig dag eller? 

Sommarlov

Nära nära till sommarlovet nu. Linnea ska va i kyrkan 08.10 men där får inte jag vara med. Kl 09.00 är det Olivers tur i kyrkan , då får vi vara med. Blir mormor , Effi och jag. Mysigt och det är väll en underbar kännsla att höra ett gäng barn sjunga Den blomster tid nu kommer.... jag får en tår och stå päls varje år.
 
Efter avslutningen ska vi åka och fika någon stans,får se var det blir. Ska bli mysigt! Vädret ser ut att bli fin fint. 
 
I morse när jag vägde mig hade jag äntligen nått mitt första mål , det va på minus 10kg och nu va det äntligen klart. Wiiiiii härligt :) nu är där några kg till men som sagt första målet är fixat. 
 
Nu ska jag väcka Linnea , Oliver kom upp för en stund sedan. 
 
Ha en bra dag!!
 

Bra dag

Haft en bra dag. 
Bäddat rent städat tvättat lekt och haft besök av Helle med barn. 




När dom åkte hem efter lek o mys i trädgården i några timmar körde vi och handla. 
När Lars kom hem lämna jag Ezter hos mormor och morfar , vi har passat henne några dagar.

När familjen ätit och jag tagit min Slanka körde vi till Sussa och Lennart. Där var Helle med familj. Det blev kaffe snack och mer lek. Jätte mysigt!!

Nu när vi kom hem va det Mats hundar natta Effi mm. 
Nu har jag kommit in från en ljuvlig kvälls runda. 

Nu blir det inte mer aktiviteter i dag. 

Fick för en stund sen ett sms från min södra första käraste barndoms vän Jonna. Hon skickade denna bild som är på oss när vi va små💗


Glada och söta 😍 

Vad har ni gjort i dag? 

Måndag

Måndag morgon kl är sju. Linnea är i duschen och Oliver och Effi sitter i soffan och äter frukost. I morgon är sista dagen jag väcker dom kvart i sju för att dom ska till skolan på länge. 
Både Linnea och Oliver är så pollen allergiska i år. Så synd om dom. 
Vi hoppas det blir bättre snart . Linnea stackaren är riktigt kass i dag och får tyvärr vara hemma. 
Vem vet kanske är hon förkyld också.

Solen skiner med all sin kraft i dag☀ ljuvligt!! Vi hoppas det håller i sig. 
Effi och jag har inga planer i dag, skickade sms till Helle i går kväll om vi skulle träffas i dag men har inte fått något svar. 
Vi ska i alla fall bädda ( rent kanske) tvätta, tömma diskmaskinen , vattna där det behövs, damma, dammsuga och städa över toa. 
Sen hoppas jag vi kan vara ute och leka och mysa. Kan tänkas äter Effi lite glass i solen 😊

Jag åter kommer säkert lite mer senare.  
Men nu är det tid att ta tag i lite " att göra" här. 

Här sitter....

Här sitter jag i soffan med kvälls solen i ögonen. Den kommer nämligen in genom fönstret. Det är en härlig kväll o h jag ska inte klaga. 
I dag blev då äntligen Albin fin igen. Så skönt!! Nu är det Jopplin och Tindra kvar. 
För övrigt i dag har jag som jag skrev i morse dammsugat fixat och grejat lite smått. 
Lars och Effi var i Grevie och målade. Så då passade jag på.
Har även kollat lite på Dopet på tv, kul att se hur dom ser ut.
Sen har vi mest segat omkring och inte gjort så mycket.
Linnea har varit i väg och fixat naglarna. 
Lars , Oliver och Effi har varit på fys träning. 
Jag har varit ute och gått med bara Hildur i dag, gick nästan ända till Munka. 
Lars har cyklat med som andra. Så dom är trötta och nöjda och sover nu gott huller om buller i här i soffan.

När jag hade varit ute och gått ville Effi prova mina skor och strumpor. Inte helt fräscha men hon va glad. 



Är hon söt eller söt?

När familjen åt grillade hamburgare passade jag på att bada. Skönt. 
När dom ätit klart stoppade jag lilla Effi i badet, hon var lite gnällig och fick hoppa i säng strax innan sju. Nu sover hon gott. 

Nu i kväll har vi sett en film, å nu är det tid för dom stora barnen att gå att lägga sig. Snart SOMMAR LOV för dom. 

Nu blir det lite kaffe och soff mys innan säng. För i morgon är det vardag och det gäller att va pigg och utvilad då. 
Jag är ju ledig till nästa söndag så på den fronten ska jag inte klaga 😊

Ha en skön söndag kväll och skriv gärna en rad vad ni gjort i dag 😊

Strålande morgon

Wii vilken morgon, vindstilla och sol. Fortfarande dagg på både gräs och annat men det är vackert vackert så in i Norden. Varit uppe en timma nu, gett hundarna mat och haft dom ute. Va tvungen att gå runt och kolla i vår lilla "täppa" för att njuta av denna fina morgon. En morgon som ger en hopp om en ljus och fin dag, så hoppas det håller i sig.
i går bjöd vi hit Linda och Magnus. Det blev grillat och sen glass och jordgubbar. Mycket " ute lek" skratt och även en promenad. Tack snälla ni för att ni kom, verkligen trevligt :) 
det va första gången vi bjöd hit någon på länge nu som inte jag åt vanlig mat, det gick det med även om jag så klart blir frestad av lukten och synen av grillat mm. Men jag kämpar kämpar hela tiden och det gick. 
Jag har ett mål och på vägen dit små del mål och nu är snart ett mål fixat. Jag har en härlig belöning framför mig men det är några kg till, längtar tills den dagen och den känslan jag kommer ha. Ni kommer så klart höra om det när jag är där. Men som sagt det är en bit kvar men jag är också en bra bit på väg.
 
än så länge sover dom andra i familjen. Men snart hörs nog ljudet av små tassande Effi fötter skulle jag tro. Då blir det välling och barnprogram en stund, det är Effis sätt att ladda upp för en ny dag med nya spektakel , skratt och lekar. Hon är ljuvlig vår solstråle. Precis som Linnea och Oliver fast det är så klart på så olika vis. 
 
Jag trimmade aldrig Albin i går, men i dag ska det bli av. Tror jag kommer ta det nu på fm. Lika bra. Sen blir det det vanliga städet, ni vet bädda , dammsuga, plocka saker som hamnat på fel plats osv.
 
Men allt sådant går ju så mycket lättare när solen lyser och ytterdörren kan vara öppen. Hundarna njuter i fulla drag av att vara ute sådana dagar, ibland vill dom ligga i solen men mesta dels söker dom skugga. 
 
I morgon går barnen i skolan som vanligt men på tisdag är det skolavslutning. Sen väntar dom ett lång sommarlov. Jag hoppas dom får det riktigt bra fylld med saker dom tycker om att göra. Ska bli skönt att slippa tänka på idrotts kläder mm. Nä nu ska dom bara få vara vila och koppla av. Har vi tur blir det en fin sommar med sol och värme och bad för dom. Kanske en och annan glass ;) 
 
Nä nu säger jag hej för just nu, vem vet om jag bloggar lite senare i dag. Så länge önskar jag en fin dag

Pingst

Det ryktas att det är Pingst. Inget vi märker av, inga bröllops inbjudningar eller andra för den delen.
Nä här är det en helt vanlig dag.
Lars har klippt häcken nu, behövligt. Nu har han kört i väg och hämtat släpet. Effi följde med. Det tycker hon är kul.

Själv har jag inte gjort mycket, dammat , tvättar, lekt med Effi och sådant små pyssel. 
Borde nu ta tag i Albin... Har ingen lust alls men jag hoppas den kommer. 


I dag är vädret växlande här, ibland sol och skönt och inland molnigt så man tror det ska bli regn.




Min Fina Harriet ligger och myser på den lilla trappan ❤

Jaha nu får jag väll göra lite nytta! 

God natt

Strax God natt för min del.
Har sett den där filmen jag tänkt, den va lång och ganska bra. Är lite kluven om den och kommer inte se den igen skulle jag tro. 
Jag kollade vädret här på min telefon precis och det ser ju skapligt ut. Hoppas hoppas!! Jag vill ha några härliga och soliga dagar nu när vi är lediga. 
Men nu säger jag God Natt

Film

Regn och tråkigt = Film i kväll! Det tycker jag ju if är mysigt. Så det får det bli. 

I kväll blir det nog den till höger. Tror den är tre timmar lång, perfekt 😊
I morse sov jag till halv nio. Jobbade ju till ett i natt och sen tar det ju en stund innan man somnar.
Gjorde inte mycket i fm.  Körde Lars och barnen till stan. Dom skulle gå från stan till hembygdsparken med hockeyn. Sen va där något national dags firande. 
Själv körde jag hem och somnade... Gott.
Vaknade av att Lars ringde och dom ville bli hämtade. 
Så det gjorde jag. Vi körde in om Maxi och vi handlade. Familjen ska grilla nu. Själv äter jag ju Slanka och det går bra 😊. 
Linnea och jag var sen i väg och hyrde filmerna och " busade" kan ni gissa vad det är vi har för oss hon och jag? 😉

Nu har jag badat av mig och gjort enansiktes  mask, en som skulle vara bra om man är torr, å torr det är jag...

Nu har Olivers kompis kommit hit som ska sova här. Lars har tänt grillen och jag satte mig här för att skriva några rader . 
Ska gå en sväng sen men jag tror jag hör det när dom äter så slipper jag se set 😱


Så här söt va Effi när dom skulle i väg i dag ❤

Och så en bild på finaste store bruten med Effi ❤

I dag har förresten Lars badat Albin så i morgon får jag väll trimma honom. Han har ju en del päls...

Jaha ni hur firar ni national dagen och hur ska ni fira Pingsten? Önska man skulle gjort något kul, träffat lite folk men vi har inga planer. 

Ha det gott alla glada ❤

13.25

Satte mig nu med en kopp kaffe. 
I dag har vi städat och grejat , vikt tvätt och tvättat. Städat bland Effis böcker mm. Puuu nu är jag svett efter att ha dammsugat. 
Om en stund kommer Oliver hem från skolan. Linnea slutar halv fyra så henne träffar jag inte i dag 😢.
Här kommer en bild på klänningen jag köpte på Väla. 



Ska bara läggas upp.

Just nu är det sol så vi passade på att vara ute en stund. Skönt. Men det känns som det kan bli regn... Synd om studenterna. 
Här kommer en bild på min fina kärleks pelargon 

Riktigt röd och fin färg!!
Just nu sitter Effi här och pausar och tittar lite på tv. 
Vid kvart i tre kommer farmor och farfar hit. Farfar ska köra mig till stan så jag kan hämta bilen som är klar på verkstaden. Sen ska jag ta mig till jobb. Farmor får passa Effi tills Lars kommer från jobb. Dom här förbaskade arbetstiderna 15.30-01.00 ställer till det... Är så tacksam att det löste sig. Tack farmor och farfar ❤

Har glömt skriva att Gerd kom in om på en kopp kaffe, härligt med er litet besök❤ lååååång dag annars. Fast bra dag på sätt och vis då vi fått gjort en hel del. 
I morgon är Lars ledig, då hoppas jag vi ska ha päls vård och lite så. 

Ska bli spännande att se hur det går att köra i stan i dag. Student ju och det brukar vara svårt och trångt. 

Jag hoppas ni som läser har en bra dag! Och får en mysig kväll!
Tack och hej!
❤❤❤

Nöjd

Sitter nu i soffan , över lag nöjd med dagen . För utom någon svacka i humöret... Lite trött. 
I fm kom Helle och Siri och hälsa på. Jätte mysigt!!
Sen körde vi till affären för att handla lite. 
Tvättmaskinen har gått varm i dag... 
Varit hos min kusin och köpt lite nya blommor och ett Doftljus som faktiskt luktade riktigt gott, så det ska jag köpa fler och rekommenderar !!



När Lars slutade jobbet lite tidigare i dag var vi och lämnade bilen på verkstad. Sen körde han och stora barnen till doktorn. Dom ska ta lite mer mediciner nu för sin pollen allergi .
Kl fyra kom en trim hund hit, lilla Anni. Där var en del att göra men det blev bra. 
Under tiden åkte Lars Oliver och Effi på fys träning. 
När ägare till vovven kommit tog jag Hildur och Harriet ❤ och gick vår runda. 
När Lars mfl kom hem gick Lars och la Effi. Linnea och jag körde och gjorde något busigt ;) . Men roligt !! 

Nu är vi åter hemma och nu är det bara soff mys innan sängen. 

Jag lovade bilder på det jag köpt i går, har inte blivit någon bild på min fina Klänning men det kommer. 

Här en bild på mina nya jeans Effis nya byxor och min nya kalender 😊

I går va ju Effi hos mormor ett tag, jag fick denna fina bilden. 

Ser ni vad hon gör? Jo målar mormors tå naglar 😊

I morgon blir det vika tvätt... Blääää tråkigt!! Sen lite städning som vanligt. Å sen är det jobb 15.30-01.00. Ska bara lösa allt med bil Effi vakt mm.... Mormor kan inte eftersom dom ska på student. Ja ja det löser sig väll på något vis. 

Nu vill jag önska en skön kväll!!

Väla

Puuuu Väla några timmar.... Tar på krafterna. Linnea och jag åkte dit vid kvart i fem. Vi hittade en del, bilder kommer nog i morgon.
Mötet på jobb vet jag inte vad jag ska säga om. Får ge det en chans men jag har en stor klump i magen 😢tur man har jobbet kvar i alla fall. 

Nu är det lite kaffe innan det är tid att borsta tänder och gå och lägga sig. Har en liten smula huvudvärk . 
I morgon fm kommer Helle och Siri. Ska ha i gång tvättmaskinen för oh med tvätt här är igen. 
Barnen ska till doktorn i morgon eftersom dom har fått sådan jobbig allergi . Sen ska bilen lämnas på lagning. Har varit i väg en sväng i dag också. 
Sen har jag en trimmning kl fyra. Ja ni hör ju att det rullar på.

Fast nu har jag ändå något att se fram i mot, något som sporrar mig 😉 det är i slutet på månaden och ska bli så mysigt ❤😊! 

Ja ni det va allt för i kväll! 

Skor

I dag regnar det, tråkigt. Det ska va sol när man är ledig tycker jag.
Hoppas det bättrar på sig snart.
I dag har Effi varit hos tandläkaren, hon va så duktig och så söt där hon satt i den stora stolen och gapade stort. Inga hål så det va ju bra men vi hade varit lite slarviga med tandborstningen 😱så det får vi väll jobba på. 
Hon fick klister märke och så köpte vi ny rosa tandborste. Så hon va glad och nöjd😊
Sen körde vi till mormor, Effi stannade där. Jag körde till Mats skor och köpte nya jobbe skor. Ska nog bli bra. 

Nu är jag hemma igen. Sitter med en kopp kaffe i soffan. Skönt att bara ta det lugnt en stund. Ska till jobb sen på möte kl tre. Innan dess ska jag nog köra till stan. Måste nämligen ha ett par nya jeans. Har slitit upp dom jag har. Kommer köpa lika dana då jag gillar dom skarpt. Bara hoppas rätt storlek finns. 
Oliver här hemma från skolan i dag, ont i halsen och hängig. Just nu kollar han på datorn. 

När Lars kör hem från jobb ska han in om. Med vår bil. Vi har ju alko lås på den och det behöver tittas över. När sen jag varit på möte och hämtat Effi ska Linnea och jag till Väla. Hon ska ha tag på något till skolavslutningen som är den 10: onde. Kan inte fatta att det snart är sommarlov . 

Jag hyrde några filmer för ett par dagar sen. Jag kan faktiskt rekommendera dom alla tre. 

Om jag skulle Göta någon nytta nu då? Ä jag vet inte kanske jag bara myser här i soffan ett tag till 😍

Ha det så bra nu och jag återkommer kanske i kväll!! 

Undrar


Natten på jobb gick bra om man bortser från en krock med ett rådhus som dök upp framför bilen. Jag hade ingen chans att inte köra på det. Fy fan vad obehagligt!! Inga skador på oss människor i alla fall, lite än i skuldrerna  bara. 
Hade svårt att somna när jag kom hem i morse. Sen vaknade jag för tidigt. Men det kvittar ju. 
I dag har jag bara små städat och handlat mm. 
Nu är det natti natti för Effi. Själv tog jag en flaska vatten och en kopp kaffe och satte mig här i soffan. Mobiliserar kraft att gå en sväng med hundarna. Bra att vänta lite så det inte är för varmt. 

I morgon blir det tandläkaren för Effi Möte på jobb, bilen på lagning, å så har jag lovat Linnea att åka till Väla, detta innan det där mötet kom upp. 
På onsdag är det också en del att göra. Så ön så länge ingen super fri ledig tid till det jag skulle velat göra. Längtar efter att träffa Helle med barn och sen skulle jag vilja träffa min mamma. 





Nu måste jag gnälla lite till... Tycker det är riktigt skit glest på komentar fronten här på bloggen. Med tanke på hur många som är inne varje dag är det konstigt tycker jag.
Nu vill jag inte alls tvinga fram några kommentarer . Men det är väldigt roligt när ni tar er tid och ork att skriva. 

Önskat en bra måndag kväll 

1 Juni

Ja då var det sommar i mitt tycke. Juni är allt den första sommar månaden tycker jag. 
I går hade jag så ont i huvudet, inget hjälpte. Sov i tre timmar tog tabletter men nej det blev inte bra. Skulle ha jobbat men fick bli hemma. Så i går kväll såg vi en film sen la jag mig tidigt. Vaknade nu i morse kl sex och mår mycket bättre. Skönt!!
Det va super dimmigt då men nu klarnar det upp och set ut att kunna bli riktigt fint. 
Måste visa vad vi fick av Fam Angsmo i onsdags när dom kom. 

Denna fina ljus lyckta från Paradis verkstaden. Jätte fin, tack ❤

Av Karin och Britt-Marie fick vi denna söta!!

Tack tack ❤
Så gulligt av dom alla!!! 

Nu har Lars och Effi också vaknat, dom sov nu ända till 07.40 så det va en bra sov morgon får man säga. 
Själv har jag fixat med hundarna tittat på datorn. Och vattnat här inne och dammat. 
Funderar på att snart gå en runda med vovvarna . Som sagt det är en fin fin morgon. 
Om någon undrar om jag fick trimmat i går så är svaret nej, det där onda huvudet satte stopp för det.


Här tvättar Harriet Albin och han njuter kan ni tro. 

Nä nu ska jag resa mig från soffan . Önskar er en bra och fin dag och vem vet kanske jag återkommer 
RSS 2.0