Så skönt

Å vad det är skönt när familjen är samlad igen!! Somnade gott i går när jag visste att Lars var hemma och jag inte behövde passa huset från bovar och banditer hela natten!
Oliver och Lars kom hem i går eftermiddag och det va en trött men jätte nöjd Oliver. Han somnade som en stock vid åtta på soffan. Och sover ännu, kl är nu strax efter nio.
I går var ju Linnéa och jag på utställning i Bjuv. En rolig dag trotts att vi va bra blöta när vi körde hem. Men med trevligt sällskap och goda vänner vid ringen går det bra ändå. Albin blev 3 a i ch klass och sen 3 e bästa hane! Hildur blev 1 a i juniorklass och sen 2 bästa tik. Hon blev även BIS junior!! Så jag är så klart jätte nöjd och glad. Är riktigt stolt över min lilla Hildur som fick en jätte fin kritik!!! Vi hade turen och fick stå i Karins tält, det är jag glad för. Skönt att slippa bära tält nu när min bästaste gubbe inte var med. Vilket va synd då jag inte visar Albin så bra...
När utställningen var slut blev vi bjudna på super go paj i fam Angsmos tält. Så mysigt och gott. Hon är en riktigt duktig tjej den där Sanne både på att baka och visa sin Edit!!
I går eftermiddag var det mycket att packa upp både från utställningen och hockey veckan. Lars tvättar så det står härliga till. Skönt när allt blir i ordning igen.
I går tändes grillen här på Tuttagården , så gott! Han är duktig mun man!! Sen blev det bara mys i soffan innan sängen. Vi va bra trötta alla.

Vid fem i dag ska vi och fira min mamma som fyller år, ska bli gott och trevligt. Grattis Värdens bästa Mamma och Mormor!!!

Nu ska jag se om jag kan smälla några hundra flugor, fy farao med sådana vi här. Man kan bli lärt galen.
Nu har jag en vecka kvar på semestern, tyvärr har inte Lars det. Men jag hoppas det blir en ok vecka ändå och att vi kan få lite semester känsla ändå.

Lördag

Vaknade tidigare än jag behövde i dag. Hade satt kl på tjugo i sex men vaknade halv fem. Kände att det bara va att gå upp. Så nu har vovvarna fått mat och varit ute.
Kaffet är i koppen och jag tänkte passa på att skriva en rad här på bloggen.
 
I förrgår när Linnea och jag hämtat Effi hos mormor körde vi och hälsade på Helle och Erik en sväng. Eftersom Helle skulle i väg blev det inte så länge. När vi kom hem fick vi veta att Linda va själv hemma då Magnus åkt med Farmor och Farfar till Jönköping för att överaska Oliver och Lars på hockeyn. Kul att dom gjorde det!!
 
Men eftersom Linda då va hemma åkte vi och hälsa på henne och Tjabo . När vi kom dit blev det goe fika, gott och mysigt. Sen körde vi och kollade en kläd affär och till Tant Grön. Det va kul att träffas och vi tackar!
I dag fyller föresten Tjabo 16 år, stort Grattis och vi önskar honom en fin födelsedag <3
 
På torsdags kvällen när en trött Effi somnat åt Linnea och jag räkor och såg film, gott och mysigt.
 
I går va det ju fredag, förmiddagen städade vi och badade hundar. Effi hjälpte mig på sitt lilla vis ;) hon har koll på hundbad nu och säger trimma trimma, ha ha.
 
Vid ett körde vi Effi till Mormor och Morfar. Sen fortsatte förberedelserna , kolla över trimningen mm. Vi va och handla lite, badade och sen blev det Pizza.... och film mys på kvällen. När vi sen gick och la oss kunde vi inte sova... varmt fullt med knott.... men till slut så. 
 
Så i dag bär det ju av till Bjuv, ska bli trevligt. Alltid kul att träffa vännerna!!
 
I dag kommer äntligen Lars och Oliver hem, ljuvligt!! Hade hela tiden fått för mig det var i morgon dom kom hem men icke I DAG!!! Så skönt!!!! Ska bli kul att höra om allt. Oliver lär nog vara trött ett par dagar sen.... vilken tuff med kul och bra vecka dom haft!!
 
Nähä nu ska jag ta ett bad, vår dusch slang har pajat och vattnet far och flyger runt överallt om man använder den. Så det får bli i badet. Ska väcka Linnea också men inte förrän kvart i sju har hon beställt väckning.
 
Önskar er en bra dag och jag önskar att vi slipper regnet i dag!!!!!!!!!!!

Vid tio

God morgon, tog mig en sovmorgon i dag också. kl va tjugo i åtta när jag vaknade. Så himla skönt. Å sovit gott har jag gjort..
 
Vi hade en mysig dag i går. Först trimmade jag ju på fm, Albin och Hildur. Sen kom ju Dea och Albin valpen och blev av med en del päls. Roligt!
 
Sen blev det ett par timmar på stranden för mig och Linnea. Körde in om fiskexpressen och köpte varsin baguett som vi hade med oss att fika på. Det va mysigt kan ni tro!!
 
När vi kom hem blev det lite slappetid innan vi körde och handlade. Vi köpte sallad och kött som vi hade till middag. Gott!
 
Vid halv åtta kom min kära vän Gerd hit, vi satt ute och åt ost och kex , det va så mysigt. När det blev för kallt flyttade vi in och det blev kaffe. Tack Kära du för du kom!
 
Ja ni det va gårdagen det! I dag ska vi köra och hämta hem lilla Effi. Sen blir det full rulle igen kan jag tro. Tyvärr är det ingen sol här i dag. Men vi får hoppas den hittar tillbaks snart. Funderar på om vi skulle åka till Hembygdsparken och titta på Pettson och Findus. Tror hon hade tyckt det va roligt. Får höra med Helle och Erik om dom vill följa med!!
 
Ja så i dag har vi inga stora planer. Synd som sagt det inte är sol för då hade nog stranden fått sig ett besök av oss tre tjejer.
 
I morgon blir det hundbad och sista trimningen , packa bilen mm. För på Lördag åker vi ju till Bjuv på utställning. Ska bli trevligt. Hoppas hoppas bara regnet håller sig borta. Det är ju så mycket roligare då. Men vi får väll se.
 
Nu ska jag snart väcka Linnea så hon kan åka med till Mormor och Morfar och hämta Effi <3 . Ska bli skönt att få hem henne. Även om Linnea och jag haft riktigt goa dagar!
 
Jaha vad ska ni göra i dag då?
 
 
Hej Svejs!!
 
 
 

24/7

God morgon!
Nu har vovvarna fått mat och varit ute. Själv sitter jag här med kaffet och tänkte skriva några rader.
Måste ju berätta att jag sov gott i natt, behövligt och underbart!!!! Sov ända till nu 07.20 Gott!!!!
 
Här är det just nu klarblå himmel och soligt. Hoppas det håller i sig hela dagen!!
 
Nu på förmiddagen ska jag pyssla lite , kolla över trimningen på vovvarna tror jag. Sen kl 11 kommer en Dea och Albin valp hit för att bli tillsnyggad lite. Spännande att se henne!!
 
Om sen vädret är bra tänkte Linnea och jag åka till stranden en sväng. Vi var i väg en runda i går, det va riktigt mysigt. En aning för blåsigt men annars kul och skönt. Kände att jag kunde slappna av. Vi hade roligt Linnea och jag , hon har humor den tjejen när hon vill. Vi skrattade gott åt både det ena och andra.
 
 
I går förmiddag när Linnea vaknat (hon sov till 11 när jag väckte henne...hon va trött efter tjejkvällen) frågade jag om hon ville en sväng till stan och det ville hon. Så vi begav oss , vi gick och strosa och hade så mysigt. Jag investerade i ett par lika dana byxor som jag köpte i lördags. Dom va rosa nu blev det bege / bruna. Jag gillade dom jätte mycket och då är det ju lika bra att ha två ;) Sen köpte jag ett rosa linne som va lite lager på lager, ja svårt att förklara men det va fint.
 
 
I går kväll efter stranden dammsugade jag , plockade lite och så. Sen blev det ett bad. Efter det åt vi rester. Det va gott i går ock också. Vi tittade på två filmer och gick och la oss vi halv tolv tiden. Å som sagt sov gott. Linnea hjärtat sover fortfarande. Om ni undrar om lilla Effi så stannade hon hos Mormor och Morfar, hon har det super toppen där.
Linnea och jag har riktigt go egen tid kan man säga!! Å det ska vi ha ända tills i morgon. Då ska vi hämta hem lill snuttan :)
 
Självklart saknar vi grabbarna , men därför gäller det att hålla sig sysselsatt. Pratar så klart med Lars varje dag , dom har det toppen bra och Lars tycker nog det är riktig semester kan jag tro.
 
 
Ja ni det var nog vad jag hade att erbjuda. Får väll resa mig och gå och tömma diskmaskinen och lite sådant nu.
Önskar er en fin dag! 
 
 
 

Tjejkväll

I går var det tjejkväll här på Tuttagården. Vi blev inte så många men mysigt hade vi ändå. Dagen i går ägnade jag åt matlagning och fix, roligt när man har tid och lust och det hade jag i går.
 
Det blev en västerbottenostpaj som serverades med goa tillbehör som hör till. Det blev en paj med svamp , bacon ,fetaost och tomat. En pizza med skinka mm. En stor goa sallad med allt möjligt gott i . Ett fat med kall uppskuren kycklingfilé. Mangosås , ostar , Ernst kex mm. En riktigt härlig buffé får man nog säga.
Kl 18 kom då Cecilia , Claudia och Helle. Vi satt ute i strålande väder och åt och det va så mysigt. Vid lite över åtta kom Alexandra in om och sa hej innan hon skulle till jobb.
När hon kört flyttade vi in och drack kaffe och åt Lime och Citron paj som jag också bakat under dagen.
 
Sen satt vi och pratade och bara hade det såååå bra. Claudia fick tyvärr åka hem ganska tidigt  men så kan det ju va. Vid halv tolv körde Helle hem men Cecilia stannade kvar och när kl var strax innan halv tre körde hon hem. Så jätte mysigt vi hade det!!!!!!!
Tack Alla tjejer för att ni kom!!! Och Tack även till Linnea som va med!!!
 
När vi sen gick och la oss kunde jag inte somna.... min fantasi.... ja ja någon timme nu på morgonkvisten blev det ändå.
 
 
Ja ni ser ju själva hur mysigt vi hade :)
 
Linnea sover fortfarande gott, självklart i pappas säng. Skönt att ha henne där nu när Lars är borta. Två nätter gjorda....
Ska ta och ringa Lars nu på fm och höra hur dom har det. Pratade så klart i går och då var allt bra!!
 
Solen skiner så fint här i dag , blir nog en varm och fin dag i dag också. Vi får väll se vad vi ska hitta på då. Ska börja med att tömma diskmaskinen i alla fall, ringa Lars och sen Mormor för att höra hur Effi har det och när hon ska hem. Hon hade varit på stranden i går och älskade att bada i havet.
 
Önskar er en fin och bra dag!!!
 
 

Lever

Jag lever och har sovit några timmar i alla fall.....det får man ju va glad för!
 
Linnea och jag hade en mysig kväll i går när lillan somnat. Det gjorde hon gott efter ett långt och busigt bad med stora syster. Den där stora systern kan va riktigt duktig när hon vill och jag är glad att ha henne hemma!!
 
Linnea och jag åt jordgubbar och glass. Tittade på filmen Varg Veum eller vad fasen den nu heter, bra va den. Sen målade vi naglar både på händer och fötter. Mysigt!
Blev även några koppar te och så var vi ju tvungna att smaka Ernst kexen vi bakade i går eftermiddag. Dom va lika goa denna gången.
 
I förmiddag ska vi lämna Effi loppan hos mormor och morfar. Sen ska vi fixa lite mat och så till i kväll. Tjejkväll ju, tyvärr vet jag inte riktigt vilka som kommer..... Vet att Helle kommer och Claudia. Tror att Annelie kommer om hon är frisk, sen skulle Lotta komma en sväng innan jobb. Sen vet jag att några inte kunde och några vet jag inget om.
 
Hade först tänkt att vi bara skulle beställa pizza men eftersom vi blir så få fixar jag någon mat. Så det blir vårat jobb i dag , ja + det vanliga städandet.
 
Nä nu vaknar nog snart Effi så jag ska sluta här. Tänker så på Oliver och Lars och längtar till söndag. Å vad jag inte tycker om att va utan dom. Men hoppas Oliver får en bra dag!!!!
 
 
 

Snyft

Nu åker dom.... Fy fasen nu börjar helvetes veckan... Men jag hoppas dom får roligt i alla fall .
I går kväll hade vi mysigt, Jill är super!! Nä nu ska jag krama mina pågar, snyft snyft ....

https://cdn1.cdnme.se/2567768/6-3/pic_51eb7814e087c311ef787fa5.jpg" class="image">

Äntligen

Vaknade halv sex av en fluga som surrade i huvudet... grrr inte kul. Men så skönt att märka att det är vindstilla ute. När jag släppte ut hundarna var det helt tyst och vindstilla och man kände att det kommer bli en solig dag!!
Härligt!!
Nu har vovvarna ätit , kaffet runnit ner så jag ska pausa här och hämta en kopp....
 
Så där jag, kaffet står nu bredvid mig!
 
Lars och Effi sover fortfarande , men risken är stor att dom kommer när som. Hon brukar ju vakna tidigt pluttan. Själv hade jag så svårt att somna i går, tror hon var närmare ett och vi la oss strax innan halv elva. Ingen höjdare att ligga och snurra så länge.
 
I dag får jag väll vika tvätt och lägga den på sin platts , tömma diskmaskinen, plocka bort vissna blommor ute och vattna. Det torkar som fasen.
Sen ska jag nog städa vår stök hylla , slänga tidningar och rensa upp. En sväng med dammtrasan och dammsugaren blir det så klart också.
Sen får jag se om jag stoppar Hildur i ett bad. Beror på vad jag hinner med. Lars och Oliver får väll packa när Oliver kommer hem från sin sova över kompis.
 
Jag kan även lätt gissa att poolen får fyllas på med lite varmvatten för vår lilla loppa Effi vill nog bada. Hon far upp och ner och vattnar och donar. Vatten är en av favoriterna. Precis som dom flesta barn.
 
Vid 18 tiden är det tid för hembygdsparken, blir någon slags grill buffé och sen uppträder Jill. Hoppas det blir mysigt. Vi får väll se.
Effi gillar ju hembygdsparken , där hon kan gunga och se på djuren.
 
Min gamla klass ska ha klassträff i kväll, så synd jag inte kan vara med. Sen har Lars syster sin årliga grillfest i kväll, den missar vi också. Typiskt att tre saker händer samma dag när det ytterst sällan händer något annars. Men jag valde Jill,  är många år sedan jag såg henne live nu.
 
Nu vaknade Lars , också av flugan....
 
Hoppas ni alla får en fin dag!

Kväll

Jaha då var det kväll... Oliver haft kompis hela dagen och direkt när han åkte hem skulle han i väg till nästa för att sova över. Kul att han har fullt upp. Nu har Lars gått för att natts Effi, hon va bra trött då hon inte sovit middag i dag. Hundarna har precis fått mat och är nu ute igen. Själv hade jag inga ider till mat så det blev färdig grillade revben o h potatis sallad och sallad. Tråkigt men smidigt.
I eftermiddag var vi i väg och köpte ny pool till Effi. Hon blev så glad och har badat som bara den.
Kul att se!!
Men nu kommer kvällen och inget som jag vill se på tv... Har köpt jordgubbar så vi får väll äta lite gubbar och glass här i vår ensamhet...
Tydligen är det jippo i stan i kväll, även Hamnfest i Torekov men vi kan ju inte precis lämna Effi själv hemma. Så det blir till att sitta av tiden här i soffan till det är läggdags .
Hade behövt badat lilla Hildur men har inte lust med det hellre. Hoppas lusten faller på i morgon.
I morgon får ju Lars och Oliver packa inför söndag, dom åker redan på morgonen då . Vet inte hur jag ska palla....
Har ni någon gång känt er ensammast i värden? Så känner jag nu, har ju gott om goa vänner men många har ju semester och har fullt upp eller umgås med sina familjer .
Jag vet att man ska va så jävla tacksam att man är frisk , tacksam för sina barn mm men just nu är det ingen tröst alls. Inget jag vill göra blir av. Nä här går jag långt från folk och inte ens en granne att prata med. Ringer sen väl telefonen ja då kan man inte prata för Effi vill ha uppmärksamhet.
Just nu längtar jag efter min mamma, egentid med min mamma. Knasigt att va 37 år och längta men så är det.
Skulle vilja åka till stan , väla eller en blomsteraffär eller något.

Har också blivit sjukt sugen på att göra om i vårt hem, här är så tråkigt. Tänk om man hade lite gamla möbler att måla om och fixa med. Ä nä nu ska jag sluta drömma och fylla på kaffe koppen och släppa in vovvarna. Dom tycker om sin matte även om hon är ledsen!!
Go kväll på er!

Fredag

Fredag vilket betyder att det närmar sig söndag å killarna åker....jobbigt att ha det framför sig.... Försöker vara glad för andras skull men det är svårt. Vill ju inget hellre än att ha att göra. Ni tror väll inte jag är klok men det är jag nog inte hellre. Nä fy fan för denna sommaren!!!!!
Detta förbaskade skit vädret gör ju ingen glad.... Blåser och blåser. Men det verkar som det ska vända i morgon, får väll hoppas.
I dag drar Effi i precis allt, här ser ut som fasen.... Just nu bryr jag mig inte . Blir bara ledsen när jag inte kan ha ordning i en ända hörna. Men vist hon måste ju göra något o h här händer det ju inget så då får man ju dra och stöka i allt.
Snart kommer en kompis till Oliver. Kul för honom i alla fall.
Linnea är kvar hos M o M och i dag har hon tagit bussen till Båstad, kul för henne.

Ha så bra nu! Hej svejs!

Att vakna

Att få vakna till en blå himmel sol och vindstilla , verkar helt omöjligt just här hos oss. Fasen vad trött jag är på detta. I går klarnade det upp och blev en fin eftermiddag och kväll men så i dag är vi tillbaks på ruta ett...
I går fm hade vi trevligt besök här, det piggade upp en stund! Tyvärr tar ju det roliga slut så fort.
Eftermiddagen spenderade jag ensam då resten av fam var i ishallen och slipade skridskor. Mycket förberedelser nu. I går kväll var vi och firade pappa som fyllde år.
Det har visat sig i dag... Effi är på ruskigt humör i dag och skulle nog må bra av att sova en stund till.
Puuuu blir en tuff dag...

Kl två kommer en cocker som jag ska trimma, spännande att träffa den. Har aldrig träffat den förr.

Det är dagens planer. Ja å så det dagliga, städa, bädda, fixa disken, tvätten, bl.a. Bl.a. Ja ni vet själva hur det är.

Önskar er alla en bra dag och så hoppas jag det klarnar upp här och blir en varm ljus och skön eftermiddag i alla fall.

Onsdag

 
Skulle vilja ha ha ha ha!!!
 

Allsång...

Är sjukt trött på allsång på tv, men vad fasen ska man se eller göra? Nä det får nog bli det ändå... Jag har nog drabbats Depp. Tycker inte det är roligt alls. Undra om det har med förväntningar och sociala medier att jöra? Sommar =sol glädje vänner grill bad familj mys skratt resor utflykter mm mm. Så ser inte min verklighet ut i alla fall. Funderar på att aldrig mer ta semester , bättre att ta någon helg då och då när man inte har förväntningar och förhoppningar. Får fundera på det!! Vet inte om det beror på att Lars inte har semester och allt är vardag och som vanligt. Både Linnéa och Oliver är borta i kväll och i natt och nu har Effi gått och lagt sig så det är helt dött. Om ca två timmar blir det sängen så man inte dör i morgon när Effi ropat mamma mamma opp opp.... Nä mysiga sena sommarkvällar lyser med sin frånvaro. I morgon får jag besök på fm vilket ska bli kul och trevligt. På kvällen ska vi fira min pappa som fyller år. Sen händer det inget dörren lördag kväll då vi ska till Hembyggdsparken och äta och se Jill! Kul att komma ut på något... Sen på söndag morgon åker ju Lars och Oliver till Jönköping , en hel vecka.... Fy fan rent ut sagt. När dom sen kommer hem är det min sista semester vecka och då jobbar Lars igen. På lördagen den 27 ska Linnéa och jag på utställning i Bjuv. Det är en sak jag ser fram i mot, jag älskar att vara i väg. Även om jag inte har några förhoppningar resultatmässigt. Men det är ju bra träning för mig och Hildur i alla fall. Å dom sagt goda vänner finns ju på platta så det blir ju kul. Nä nu ska jag inte tråka ut er med mina tråkiga tankar. Nu blir det en kopp kaffe och lite titt på allsången tror jag.... Inte för jag jublar precis.... Hoppas ni som läser mår bättre och trivs med er tillvaro! Tack o h hej från mig!!

Tvi

Nä vad fasen är detta för väder? Ska det bli ytterligare en kall blåsig och mörk dag? Jag står helt enkelt inte ut!!!! Hoppas verkligen dagen bara kan bli bättre och bättre, just nu känd det inte vidare lovande.... Snart rasslar det nog till i trappan och fyra killar kommer ner. Oliver har tre kompisar som har sovit över. Sen blir det nog full fart här. Fast det är ju roligt att se killarna har kul. Linnea har flytt hem till mormor och morfar , dom har besök där och det tycker Linnéa är toppen. Just nu håller Effi på att packa allt hon hittar i olika kassar.... Är så roligt att lägga allt på sin platta igen.... I dag har jag inte hellre några planer. Inte min grej att inte ha något på gång... Nä jag vill ha mycket att hitta på, träffa folk och fara omkring. Åtminstone vill jag ha SOL så vi kan va ute utan vinterkläder ... Nä fy Fabian måtte denna dagen som sagt bli bättre och bättre. Ni får ha det så bra där ute och hoppas ni har och får en härlig dag!

Semester

Nu har jag semester! Tjoho!!! Började den med att ställa två dagar i Tvååker! Trevligt!
I dag kom Linnéa och Oliver hem från sin resa, dom har ju varit i Bulgarien ! Dom är så bruna och fina och glada. Skönt att ha dom hemma igen!! Effi är också glad att dom är hemma, hon har ju frågat efter dom varje dag.
Vilket tråkigt väder det är i dag, känns som höst. Hoppas på bättre i morgon. Men vi får väll se. Har inga speciella planer för veckan. Lars jobbar ju så förmiddagarna är vi ju själva. Nu i kväll är det en film som jag vill se, får se om jag ser hela eller om det blir som vanligt och jag tittar första timmen. Önska jag kunde va uppe länge men eftersom man måste upp tidigt vågar jag inte va uppe... Så någon riktig semester känsla finns faktiskt inte alls. Gör allt för att påminna mig och försöka men det går dåligt....
Nästa söndag åker Lars och Oliver till Jönköping på hockey " skola" . Det blir en låååång och ensam vecka. Har redan sjuk ångest över det. Men hoppas överleva.
Nähä nu hoppas jag snart min vän ringer, har väntat på det ett tag nu. Men hon ringer nog snart.
Ha en go söndag kväll nu!

https://cdn2.cdnme.se/2567768/6-3/pic_51e2ce1fe087c36c56f40f80.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2567768/6-3/pic_51e2ce1fe087c36c56f40f80.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2567768/6-3/pic_51e2ce42e087c36bfb8731ca.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2567768/6-3/pic_51e2ce42e087c36bfb8731ca.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2567768/6-3/pic_51e2cfcfe087c36af4393647.jpg" class="image">

Söndag

Så var det söndag kväll efter en trevlig helg. I fredags körde Harriet och jag till Tranås. Det blev en bra fredag eftermiddag och kväll. Sen va det dax att gå upp igen kl tre... Sen bar det i väg mot utställning i Rottneros . Blev en lång men bra dag. Harriet tyckte det va toppen att få vara med igen. Resultatet var inget att skryta om men strunt i det. I morse körde vi hemåt igen så kvart i tio va vi hemma på Tuttagården . Blev Effi mys och lite så innan jag gick och sov några timmar. Nu på eftermiddagen har vi roat oss och Effi i Hembyggdsparken , mysigt!! Nu nattar Lars en trött och nybadad snutta. När han kommer blir det grillning. Ska bli smarrigt. Linnea och Oliver är ju nu o väg i Bulgarien och jag saknar dom faktiskt redan men en vecka går ju fort. Nu önskar jag en ho söndagskväll.

Torsdag

Haft en toppen dag. Besök av finaste Lotta och hennes ena påg Eddi! Jätte mysigt! Sen har vi städat bilen mm. Nu tittar jag på Ernst och blir en smula avundsjuk! Så fint han gör! När jag lägger mig blir det lite läsning då jag slog till på två nya böcker i dag. Hur har ni haft det i dag? Har solen värmt er också ? God kväll på er!!

Nu ska vi se

Ja nu ska vi se hur länge jag står ut att skriva på datorn....
 
Vaknade i morse när Lars gick upp. Lika bra att gå upp, kl va då fem. Härligt...tja har ju fått gjort en hel del redan.
I går hjälpte Lars mig att mäta och klippa tyg till ett till burtäcke. Så i morse var det bara till att börja sy.  Detta blev faktiskt riktigt bra om man får skryta. Å det får man väll?
 
 
Det jag gjorde i går ser ut så här.
 
 
Om ni undrar vad det är för tyg så är det ett gammalt hammock överdrag, lite klurigt men tror det tyget kan vara bra. Ni vet man tager vad man haver ;) .
 
När det var färdigsytt i dag , bäddade jag , hängde tvätt. Körde och köpte frallor till barnen. Så hoppas jag dom blir glada när dom vaknar.
 
 
 
Har nu varit ute i trimmet en sväng , trimmat lite och städat upp. Skönt att få gjort det. Ibland är man ju bara så effektiv att man själv häpnar ;) .
 
Nu ska jag ta och ringa min mamma och höra hur Effi har det och när hon ska hem. Tog en go bild på henne i helgen. Hon ligger på skohyllan i hallen och blåser såpbubblor.
 
 
Nähä nu ska jag avsluta med en bild på lilla Hildur , nybadad men otrimmad. Får bli nästa vecka! Hoppas nu att ni alla får en riktigt bra dag. Själv hoppas jag solen stannar hela dagen !!!
 
 
:) :) :) :)
 
 
 

Sängen

Ja nu är det strax dags gör sängen för min del. Haft en bra dag. Började med sovmorgon till halv nio, Effi är nämligen på semester hos mormor och morfar sen i söndags. Men i morgon får hon komma hem och gosa med mig igen . Har ju saknat henne men samtidigt fått gjort en hel del. Började redan i går när jag vaknade halv ett, gick upp och städade fixade med blommorna där ute . Sen va vi och handla. Efter det började jag sy, har sytt ett burtäcke . Inte så proffsigt men det fyller sin funktion. Har faktiskt börjat på ett till nu i kväll. I dag när jag kom upp gick jag ut och badade Hildur. Hon blev så fin så. Sen trimmade jag lite på Harriet, alla vovvarna är o behov av trimm och bad nu. Men jag får ta efterhand jag hinner och kan. Har tvättat o h pysslat runt lite här hemma i dag, sen tog jag en sväng till stan. Linnea och hennes kompis Moa var med. När vi kom hem fixade jag middag till familjen, omelett med sallad. Vid halv nio i kväll körde Lars Oliver Hildur och jag till stan, där köpte vi glass och promenerade. Hildur tyckte det va spännande. Nu har vi klippt tyg och nålat det. Men jag får sy det i morgon då kl nu är över elva och jag ska gå och lägga mig . Ska först gå och säga god natt till barnen. Dom är nog uppe ett tag till kan jag tro.... Nähä nu säger jag god natt och hoppas hinna blogga en sväng i morgon fm igen, så titta in igen.

RSS 2.0