Om ni undrar

Om ni undrar ifall jag är nykter när jag bloggar så är svaret JA. Ibland blir det fel när jag skriver på telefonen ... Stavning och så . Men jag tror ni förstår och gör ni inte det så får ni väll fråga. 

Tack alla kära vänner som ringt och skickat sms för att höra hur jag mår nu när vi lämnat Jopplin. Er omtanke värmer så❤ det är väll så att det visar sig tydligt vem ens riktiga vänner är i sådana situationer . 
När det är tungt och jobbigt kan ett livs täcken betyda mycket. Omtanke är fint och jag uppskattar det högt och hoppas jag är små bra på det själv. Försöker ju vara mot andra som jag själv vill bli bemött. 
Jopplin 💗har det toppen bra och det är ljuvligt att höra även om jag fick gråta en skvätt när jag såg bilderna. Jag önskar inget hellre än att hon ska hitta sin plats i familjen och ha det super. Samtidigt gör det ont för i hjärtat är Jon ju ändå vår på något vis. 

I dag har jag börjat dagen med att trimma Ezter  hon blev så tjusig så. Sen har det blivit mycket soff mys då Effi 💕är så dålig. Hög feber förkyld och ont i kropp och knopp. Så synd om henne. Jag kommer självklart vara hemma med henne nu när hon är sjuk. Hon bara ligger i soffan och orkar inget. Så hemskt att se henne sådan. 
Har även borstat vovvar och lite sådant smått. 
I morgon blir det självklart hemma mys med Effi. Men när Lars kommer hem från jobb ska jag trimma Alice. Ska bli kul( ja om hon sköter sig ha ha och står lite still😉) . 
Hon ska ju följa med till Åstorp till helgen. Så jag ställer där Hildur Alice och Milton. Det är bara så himla konstigt att jag bara fått nr lapparna till Alice och Hildur😱 har mailar och frågat men inte fått något svar. Får väll prova ringa om det i morgon. Vi har ju ny mail adress och ibland skriver jag den gamla. Kan det va så att jag gjort det nu med??
Ja ja vi hoppas det löser sig. Det är ju anmält och betalt. 

Jag har beställt lite Slanka produkter på nätet . Jag hoppas dom kommer i morgon . Vi får väll se.

Nu sitter jag i soffan och myser med Albin 💙tjejerna får vara utanför gallret då vi har en liten Hildur som löper här. Och vi vill ju inte ha någon parning här Ännu. 

Nu blir det lite tv titt innan det är tid att köra och lägga sig. Undras när jag ska våga sova hemma igen ... 


Va rädda om varandra nu och ha en fin kväll!!
🎃

Feber

Jaga då har Effi blivit jätte dålig. Somnade här på soffan lite innan middag. Hon är varm som en kanin och vaknar till i bland och är så ledsen. Stackars hjärtat. Har fått Alvedon så vi hoppas det hjälper.
Lars och Linnea har varit och handlat , blir köttgryta till middag. Jag äter i dag då jag inte orkar bry mig... 
Jag har bakat en citron kladdkaka som jag tänkte bjuda familjen på i kväll. 
Vi får väll se hur den blir.
Tanken var att Lars och jag och mina föräldrar skulle varit på någon slags humor show i kväll och att Linnea och Oliver skulle passa Effi. Hon brukar ändå sova vid den tiden då det inte började förrän nio. Men nu blir vi hemma eftersom Effi är dålig. Kan hända sover hon inte alls i kväll nu när hon sovit halva dagen här på soffan. 

Så det blir en kväll här hemma framför tv:n. 
💗

Det är väll

Det är väll inte så konstigt att man är sjukt ledsen när familjen splittras? För att lämna bort en hund för mig är att lämna en familjemedlem 💗! 
Tack för era kommentarer i går. 
Ni undrar vad som händer och det är ju just det jag skrev.
Lars känner att han inte hinner med hundarna. Jag gör så gott jag kan men kan inte hinna/ klara av att fixa allt själv. Jag jobbar 75 procent på natten , är ständigt efter i min sömn. Tar hand om hemmet( med hjälp av Lars så klart när han har tid och är hemma) tar hand om Effi på all min lediga tid, försöker ta hand om dom stora barnen vilket är mest Linnea då Oliver mest är i ishallen.
Jag försöker ställa upp och finnas för mina vänner och valplöpare .
Så ni förstår att det är mycket. Många har lika mycket och klarar säkert det hur lätt som helst. Men inte jag. 
Att ständigt känna ångest över en tovig eller skitig hund eller att ha ångest över att inte dom får springa i skog och mark på det vis jag önskar dom det är hemskt. 
Så Lars tog ett beslut att dra ner på hundarna. 
Det är en dröm för mig att leva med många hundar . Jag älskar det men dom får det bättre så här.

Som jag skrev i går har vi haft detta med hunderiet i hop Lars och jag. Men det är över och det gör mig så ledsen.
Jag ska försöka att kämpa på och åka på någon utställning då och då eftersom det ju är det roligaste jag vet. Det är det jag ständigt längtar efter och ser fram i mot. Det är dom glada dagarna i mitt liv. Att träffa folk och hundar. Prata om samma intresse att få visa upp i mina ögon våra underbara och fina hundar( observera inte perfekta) det är det jag mår bäst av. 
Som jag känner nu är det svårt för mig att få tid och energi att klara av det. Att inte få chansen att trimma bada och fixa ordentligt . Jag vill helst inte komma med något halvdant utan i alla fall veta att jag har gjort så gott jag kunnat.
Det kommer ta ett tag att acceptera detta och jag hoppas ni accepterar att jag är ledsen. 
Det är inte alltid lätt med förändringar och helst när det är ens liv och ens stora intresse som det skärs ner på. 

I går kväll gröt jag så jag trodde jag skulle sluta andas och ögonen skulle trilla av mig. Att vara 38 år och runga sin mamma och vara förtvivlad och gråta som ett barn det är inget kul. Men skönt att ha sin mamma när man känner sig helt ensam. Även om hon inte hellre förstår utan tycker det är bra att vi drar ner på hundarna. Det är inte lätt när inte ens närmaste förstår hur ont det gör och hur illa det gör mig. 
Men jag får acceptera det och jobba på att vara glad över det jag har inte bara ledsen över det jag inte längre har. 
Dom lyckligaste dagarna i mitt luv är när jag som barn/ tonåring hade häst och red och sen vår tid med hundarna. 

Nog om det nu.

I dag kom jag hem vid sju. Vaknade och hade så ont i ögonen...
Sover ju hos mina föräldrar.
När jag kom hem var det en glad Effi som kom springande . Vi har nu lekt och grejat.
Lars är ute och putsar fönster . Han har varit på tippen och kastar gammalt skit som vi rensat ut. 
Jag borde väll göra lite mer nytta nu än sitta här och skriva. Man får ju dåligt samvete när Lars är flitig och putsar fönster. Ska bli kul att kunna se ut igen .

För övrigt är det inga planer i dag. Så jag ska väll få städat både här och där men jag tar det med ro och stressar inte. För det orkar jag inte. 
Trevlig lördag på er

RSS 2.0