Hjärtat

 
 
 
Hjäertat mitt gråter kroppen är orolig ögonen fulla med tårar. Så mycket känslor. I dag har vår älskade Jopplin åkt till sitt nya hem. Det är en jätte trevlig familj med två små barn och jag tvivlar inte en sekund att det blir super bra. Men fy vad ont det gör ändå. Denna kloka snälla Goa tjej som bott hos oss sen hon var valp. hon är speciell precis som alla ens hundar är. Hon är klokare än någon annan och lydig. Jag kommer sakna hennes lugn hennes sätt att dricka hennes sätt att äta( ligger ner) ja allt kommer jag sakna. 
Tänk när vi hämtade henne hos Frida, lyckliga och stolta. Hon har skänkt oss så mycket glädje och jag trodde aldrig jag skulle behöva uppleva denna dagen😢. 
Vi kommer få träffa henne igen och som sagt hon får det bra. Men fy farao vad jag känner mig som den sämsta människan i värden en skit en svikare en riktigt dålig människa. 
Till Effi har vi sagt att hon ska på semester, det känns bättre så. Hon frågade när jag precis nattade henne om Jopplin kom hem från semestern i morgon....
Jag ville så gärna ha en bild på hela vår lilla flock så i EM tog vi en bild, Effi och Linnea fick vara med. Oliver var inte hemma. Jag hade tänkt att Effi skulle ha sin pumpa dräkt men hon va inte på humör för det så då blir det inte så. 
Det är inte bara att Jopplin åkt som gör mig ledsen utan att en tid i mitt liv som jag älskat är över. En tid med ett gemensamt intresse med Lars fanns. Det va så roligt att dela hundintresset , att planera åka på utställningar tillsammans att prata hund och vilja göra något i hop. Nu är det liksom över. Det kommer fattas mig!!! Nu har vi liksom inte det gemensamt och hund tiden är liksom förbi. När jag sitter här rinner stora tårar kan ni tro. Tack och lov har jag Harriet som ligger tätt intill och ibland slickar upp en tår som trillar. 
 
Nu ska vi ju hitta ett lika bra hem till Albin. Det är tufft. Men han är ju underbar snäll lite klumpig och fantastisk så det ska nog gå bra. Men mitt samvete och min skäl värker. Jag älskar dom sååååå allihop. 
 
Ja ni det är ju fredags kväll och jag är trött efter två nätters jobb och för lite sömn.... Jag har precis nattat Effi.Resten av familjen har åkt till ishallen, sen träning på fredagar ju. Så här sitter jag nu med tårar och en kopp kaffe och än så länge fyra fantastiska vovvar. 
 
Det blir en lång kväll igen. 
Hoppas ni inte tycker lika illa om mig som jag gör om mig själv just nu. 
Trevlig fredags kväll på er
❤️

Sista bilden

Sista bilden på vår härliga flock ! Mitt hjärta gråter!


Bäst att inget skriva

Ibland bubblar det inom mig med ord som vill ut men samtidigt vill jag inte dela det. Så jag håller det inne ett tag till. Jobbigt jobbigt och för få timmars sömn gör inte något bättre. 
Snart dax att köra till jobb och jobba en natt till. Hur i H det ska gå till. Men jag hoppas överleva . Blir inte många timmars sömn i morgon hellre . Undra när jag ska få sova ordentligt och vila? Ska man vänta till man är på andra sidan eller?
Det är helt klart för mycket nu.
I morgon är en helvetes dag och jag mår så dåligt när jag tänker på det.

Men jag hoppas ni som läser här har det bra och att om ni har barn att dom och ni har ett fint lov. 
God kväll på erNågra

Nu är några fönster putsade invändigt , men när Effi blev för engagerad och hjälpsam la jag ner...
Tror aldrig vi haft så skitiga fönster. Men nu hoppas jag vi snart har gjort något åt det.
Vi har så klart även dammat tömt diskmaskin tvättat mm. Oliver har åkt i väg på hockey träning. Han ska va i ishallen nu tre dagar på höstliga camp eller vad det heter. Lars hämtar honom vid fyra. 
Linnea ska snart väckas och köras till Össjö. Där ska hon va på konfirmations grejs till kl tre.
Så ing stora barn hemma här inte.
När vi lämnat henne ska vi handla lite, middag till familjen och fika till Ulle som ska komma kl två och hälsa på . 

Tänka lägga in lite blandade bilder från sista tiden. 


Ja det va lite bilder. 
Nu får jag väll strax väcka Linnea. 
Hoppas ni får en fin dag

Söndag

det va fasligt vad mörkt det blev fort i dag , bara att vänja sig. Det ska nog gå det också. 
Tänkte skriva några snabba och hafsiga rader innan jobb. För i natt är det jobb. Skönt att va tillbaka till verkligheten efter en helg full med skratt och trevligheter. 
Vi har haft det så roligt och bra på alla vis och självklart är vi nöjda. I morgon kommer Milton och Pucks riktiga matte och husse och hämtar hem dom. Det kommer bli väldigt tomt efter guld killarna här hemma. Är så glad att fått passa dom.  Det har gått så bra så och man kan ju nästan undra vem som äger dom?? 
 
Jag har haft det stora nöjet att träffa Wilma med matte i helgen. Wilma är från förta kullen med Tindra och Allan. Hon va ljuvlig fin söt och så go. Och jag va så lycklig att få träffa både Wilma och matte❤️ Fick så fina ljus också, stort Tack kära du och tack för att vi äntligen fick träffas. 
 
Om någon undrar hur det gick för resten av A'Special Ones hundar i Mjölby så fick tyvärr Wilma VG och Hildur blev 3:a i klassen med Ck. Men jag är så nöjd och glad ändå. Hon va så pigg glad och hade den där svansen perfekt. Inte för högt och inte för lågt och den viftade fint. Vilket nu i mina ögon inte är det viktigaste då hon ju är konsentrerad på vad hon gör och så fort vi stannar viftar hon som fan och är lika glad som alltid. 
Men eftersom jag fick kommentarer från olika håll att svansen nu va bra i betraktares ögon väljer jag att skriva om det omdebatterade ämnet svans 😉. 
 
Hon va duktig då jag inte tyckte hon blev störd av något utan klarade fint att ha hundar både bakom och framför, och som ni förstår är vi ju jätte nöjda och glada att vi fick ett Cert med hem. Och i mina ögon inte på fel hund. Kul att ha flera hundar i en kull som visar framfötterna. Det slår högt i mina ögon. 
 
Nu ska jag gå och väcka Lars som somnat när han nattat Effi hjärtat. Sen är det snart dax att byta om och tuffa i väg mot jobb. 
 
Hoppas ni alla haft en harmonisk och fin dag
 

Här sitter jag

För tredje kvällen i rad sitter jag här ensam. En kväll satt jag framför tv:n på en köksstol då jag inte vågar sitta i soffan. Men nu vågar jag inte va där alls. Sitter vid köksbordet med dom få lampor vi har tända. Jag är så rädd för dom här jäkla mössen. Och jag är så ledsen över att var själv så mycket. Vad då själv tänker ni kanske, du har ju Effi. Jo vars det har jag mäven om hon är underbar så är det krävande att från kl sex på morgonen till sju på kvällen vara leka städa efter mm med henne. Alla dom här dagarna då Lars är hemma ca en timme innan det är dax att ge sig i väg till ishallen dom tar dö på mig. 
i morgon ska jag åka till Mjölby för att på lördag ställa ut, något jag brukar älska men nu inte alls känner för. Att inte hinna bada trimma och sen bada och förbereda i lugn och ro som jag vill. Det är jobbigt. I morse skulle Oliver till sjukhuset för att göra ultraljud på sin mage, Lars åkte dit med honom och hade Effi med sig. Så kl sju i morse fick jag ut i trimmet och hafsa över två hundar. Skitiga dessutom. Ja ja det va ju bättre än inget. Men jag blir ledsen att mitt intresse och jag ska komma så långt ner på listan. 
Att sen Lars bestämt sig för att sälja Albin och Jopplin gör mig ledsen. Även om jag också tycker att dom förtjänar så mycket bättre. Det gör mig ledsen att det intresse vi delade inte länge finns kvar. Att jag nu står själv med det. Det gör så klart att jag också tvivlar. 
 
Men samtidigt om jag ger upp det också har jag inget kvar inget intresse. Bara vardag och jobb och väldigt mycket ensamtid. 
Jag vet att det kanske låter helt knäppt men jag är så otroligt ensam. Vissa människor trivs ju med det men inte jag. 
Att sen vara ensam och rädd är ännu värre. Jag hatar dom jävla mössen. I dag tog vi en i fällan i tv bänken....
Nu när jag satt här ringde telefonen , jag blev lite glad tills jag hörde att det va försäljare från NST... Nä ingen att prata med där hellre. Fast det är väll lika bra så tråkig och ledsen som jag är. 
Nu ser jag fram i mot att Lars och Oliver ska komma hem. Då kör jag till M&M och lägger mig. Sover ju där nu mera. Sen sätter jag kl på halv sex för att komma hem så Lars ska köra och jobba. 
 
Sen börjar morgondagens syslor. Det vanliga bädda bla bla bla och sen bada och föna två hundar. Gjort på ett kick om man får göra det i lugn och ro. Effi tycker inte det är kul att va dör ute någon längre stund. Nä det börjar bara bli jobbigt , nu är det liksom jobbigare än kul. 
Sen måste jag packa bilen vilket inte är lätt då vi har en annan bil som är mindre bra att få plats i. 
 
Sen ska jag hämta Katarina vid tåget tjugo i tolv och halv två hämta mamma och pappa. Sen får vi se när vi kör. 
Jag hade behövt fixa mitt hår men det ges aldrig tid. Jag hade velat se vad jag ska ha med mig/ på mig men det ges aldrig tid. När tid finns finns ingen ork kvar utan bara tårar. 
 
Ni får ursäkta om jag är gnällig men fy fan vad ledsen och trött jag är på allt just nu. 
Vi får se när jag bloggar igen. Blir väll på söndag om Mjölby. Hoppas hoppas inte det också blir en katastrof. Ska bli kul att träffa lite folk tror jag. 
Hej på er

Ibland

Ibland är orden liksom slut och inspirationen noll.
Har inte mycket som kan vara så intressant att skriva här.
Det rullar på med jobb och alla vanliga sysslor man har i ett hem ned tre barn.

Mår ganska dåligt över dom här jäkla mössen ... Sover inte hemma och trivs inte att vara här på dagtid hellre. 

Nu är det snart jobb dax för mig. 
Hoppas ni har det bra!

06.20

Sitter i soffan med Effi, hon ser barnprogram och äter fil.
Själv kom jag hem vid 05.55 , har ju sovit hos M&M . 
Lars har kört till jobb och om ett tag är det tid att väcka Linnea och Oliver. 

I går körde Effi och jag Lars till jobb på morgonen och hämtade honom när han sluta. Detta för vi skulle ha bil.
Oliver har ju ont i son mage och i går var vi hos doktorn. Ny prover togs och han ska få tid till ultraljud på tarmen. 
När vi varit hos doktorn körde vi och åt lunch på Mormor Olgas café .
Sen hem och greja ett tag. 
När vi sen körde för att hämta Lars på jobb körde vi o tid och var in om Sussa och drack kaffe.

När vi hämtat Lars skulle han direkt släppas av på Beijer ( stavas) där han träffade pappa Där var något jippo . Trodde det tog en timme men nej han va hemma typ åtta på kvällen. 

Linnea var i stan och skulle hem halv sju. Oliver passade Effi så slapp hon följs med.
Skulle in om Maxi och hämta Olivers medicin och handla bröd. 
När vi sen skulle kasta oss hem hade vi fått punktering på däcket på bilen. Inte en gnutta luft... Så pappa och Lars kom och rädda oss och bytte däck.
Sen körde dom tillbaka på Jippot. Jag åkte hem och natta Effi mm. 
Ja vilken dag. Det gick i ett kan man säga. 

I dag ska jag börja jobba 15.30 till 01.00. 
Samma i morgon . 
Men innan dess har vi lite mys tid och några grejor att fixa. 

Nu ska jag gå och ta lite kaffe och sätta på nytt.

Kl är åtta

Då var kl åtta på morgonen och Linnea har åkt till skolan. 
Själv har jag bäddat rent våra sängar. Ska snart dammsuga, skulle torka golvet men det får kanske vänta lite då det regnar ute. Inte lätt att torka golv när hundarna är inne . 
Vad som händer mer vet jag inte. Har ju ingen bil. 
Skulle behöva handla . 

Jag körde och la mig hos mot och far i går kväll. Sov dåligt ändå. 
Så jag satte kl på tjugo i sex i morse och körde hem. 
Då va både Lars och Effi vakna. Effi hade redan fått på sig nya klänningen. Hon är så fin så fin. 

Hemma

Hem ljuva hem eller? 
Så glad jag var när vi kom hem kl tre i natt. Hundarna blev också glada kan jag säga. 
La mig efter att ha klappat dom och haft dom ute.
Hade satt kl på kvart i sju för att träffa Oliver. Det va kul. Han skulle ju på lägerskola och kommer hem efter skolan i morgon . Men lite kram blev det i morse i alla fall. Jag packade upp min väska och sen la jag mig och somnade.
Blev helt paff när kl var halv tolv när jag vaknade .
Ringde fort till farmor och farfar och fråga om dom kunde komma med Effi. Vilket dom gjorde. 
Det va underbart när hon klev in genom dörren i h vi äntligen fick kramas💗
Så i eftermiddag har vi läst lyssnat på musik mm. Jag har grejat lite här hemma.
När jag skulle ha igång tvättmaskinen fick jag panik!!
MUS SKIT i tvättstugan. 
Blev inget tvättande dörren Lars kom hem. Fick reda på att vi har möss....
Så efter det har jag inte kunnat slappna av...
När Lars kom hem gjorde vi oss klara och körde för att Gratta Helle som fyller år i dag. 
Så det va mysigt .
När vi kom hem var det lite middag och sen sängen för lilla loppan. 
Själv tog jag ett bad och har nu pratat lite i telefon och nu börjat borsta lite på Hildur. Har lite att göra...

Blir nog att jag snart åker och sover hos M&M så jag kan sova. Måste bara se till att va hemma till sex tiden i morgon bitti . 
I morgon ska jag dammsuga och torka golv mm. Se om jag kan få fixat lite på hundarna också. 
Har ju ingen bil så tyvärr kan jag inte ta mig någon stans. Hade behövt köra och handla men det får vänta. 

Ja ni det va vår första dag hemma.  
Nu

Nu sitter vi i Entrén på hotellet och väntar på bussen. Är 40 min till... Å längtar till vi sitter på bussen och än hellre på flyget.
Vi har i dag gått en sväng sen badat och solat till och från. Sista två timmarna var vi på rummet duschade fixade det sista läste osv. 
Nu efter en vecka med sol bad mat dryck slö tid och mys i hop är vi jätte glada att fått göra detta. Vi kommer nog alltid minnas vår resa Linnea och jag❤ men som sagt nu ser vi fram i
Mot att komma hem till alla igen. 

Flyget går inte dörren sent i kväll och när vi landar i DK hämtar mamma och pappa oss , skönt!!
Mamma skulle ta med våra jackor vilket jag kan tro vi behöver. 
Sen blir det hem till Tuttagården och hundarna och allt. Ska bli skönt att krypa ner i sin säng och sova gott. 
Sen får jag upp i morgon bitti och hälsa på Oliver innan han åker till skolan. För han ska till lägerskola och är borta en natt. Sen får jag se om jag jan sova en liten stund till. Sen ska jag hämta Effi💗hos farmor och farfar om jag har någon bil? 
Gud vad jag ska krama henne pussa henne ❤😘❤

Nä det va allt för denna gången. 
Nästa gång jag bloggar är det från Sverige 😍!! 
Ha det gott

Sista morgonen

Gick upp kl sex nu i dag, det är mörkt ute. Har tittat på kl många gånger i natt. 
Å himmel vad min egen mjuka säng kallar. Man får liksom ont i hela kroppen och får vända sig hela tiden. 
För övrigt måste jag säga att rummet är jätte fint!! Balkongen fantastisk och hotellet i övrigt mycket bra. 
Nu är det ju som jag sa väldigt folk tomt här då dom stänger efter att vi åkt i kväll. 
Maten har varit ok även om det inte varit många smak sensationer precis. Helt klart bäst va sushi  ( stavas?) och i går var där goda vårrullar. 
Linnea har gillat efterrätterna, själv vågar jag ju inte ära det. Tyvärr för det har sett gott ut. 

I går åkte vi igen till Old Alcudia . Det va marknad där. Stort och fullt med folk. Riktigt super kul att se. 
Gjorde några inlöp och prutade hej vilt😊 riktigt kul!! Trodde inte jag var så bra på det. 
Var även inne i den affär jag sett den där grejen jag förälskat mig i och köpte den😍! 
Har inte tagit någon bild ännu. Men det blir nog i dag. 
Har shoppat lite små presenter här nere och lite så. Självklart har både Linnea och jag köpt väska 😊!!
Jag hade kunnat handla mycket om man säger som så. Efter någon timme tog vi bussen tillbaka till hotellet. 
Vi åt lunch och sen va vi vid poolen. Det va en hel del moln men lite bad blev det ändå. 
Vi
Tog lite " snacks" och pausade i skuggan en stund också. 
Vi hade en lugn och bra sista kväll( för lugn ...) vi försökte ha det så roligt vi kunde. Skojade om att vi tömde baren, jo på alkohol fria drinkar möjligtvis ! 


Den där Linnea är en riktig spexare vill jag lova när hon är på det humöret 😊. 

I dag hoppas jag på sol och fint väder så vi kan bada lite mer. Sen ska vi packa och vara redo för hemresa kl 19.10 hämtar bussen oss. Vi får ha rummet fram till dess och det är riktigt skönt. 
Vi har haft det såååå bra och jag är glad att fått göra detta med Linnea men oj vad skönt det ska bli att komma hem. 
Längtar efter alla men mest efter mitt minsta lilla hjärta som tydligen undrar om mamma inte jobbat färdigt snart! Å min kropp skriker efter att få krama henne!!! Men i morgon får jag 😍!!!

Då har kl blivit kvart i sju , jag får väll läsa en stund och duscha och så. 
Inte mycket att städa här inte ha ha. 

Önskar er en fin dag där hemma❤

Sista kvällen

Så är det bara en natt kvar att sova i sten sängarna 😉
Fått bilder o film hemmifrån och nu längtar jag efter alla hemma. Inte för att vi inte haft en bra dag eller bra semester för det har vi, mycket bra!!!! 

Men ni ser ju själva 😍 man kan ju inte annat än längta när man ser denna pluttan ❤

Nu ska vi göra oss klara för kvälls maten. Undras vad det bjuds på
I kväll, det är ju rätt så
Mycket samma om man säger som så. Men vi blir ju mätta i alla fall.

I morgon bitti berättar jag mer om vår dag i dag och vem vet kanske blir det bilder på det jag shoppat i dag, för jo jag slog till o köpte det där jag blev förälskad i 😍

Vore kul att läsa vad ni gjort i dag, hur är vädret hemma mm så kom igen nu
O bjud på er själva och överrös oss med Goa kommentarer 
😊💗

Undrar

Undrar om det blir sol här i dag, ser mörkt ut!! Snälla snälla vi vill ha sol!! 
I går var vi mesta delen av dagen på hotellet . 
Sola och badade så länge det gick. Poolen stängdes typ vid elva då någon bajsat i den... Mmmm härligt. 
Den öppnades igen vid fyra .

Vid fem tig vi en taxi ner till hamnen. Där var fint och många affärer . 
När vi den kom hem duschade vi och gick ner och åt. 

Det är väldigt tomt här nu då hotellet ju stänger efter vi åkt på tisdag kväll. Så inga nya gäster och många har åkt hem. Riktigt tråkigt att bo på ett öde hotell. Inget att se och höra på . Nä det va riktigt synd. 

Som vanligt ska jag väll väcka Linnea snart och sen blir det frukost.
I dag åker vi nog till Old Alcudia igen. Där ska vara marknad i dag sögs det. 
Sen tror jag att jag ska slå till på den där saken jag vill ha. 
Om vädret inte blir bra i dag får vi väll se vad vi mer hittar på. Det är riktigt varmt och kvavt men riktigt mulet. 


Nu längtat jag faktiskt hem. Får lätt obehag av ett folktomt hotell faktiskt. Personalen ser ut som om dom redan slutat jobba. 
Nu vill jag hem till Effi💗Oliver💙 Lars 💙 och vovvarna❤!!!!!!!!!!!

Ha det gott där hemma

Lördag

God morgon , kl är nu sju och jag sitter med en kopp kaffe. Linnea sover gott precis som dom flesta andra här på hotellet verkar göra. 

I går fm spenderade jag vid poolen, Linnea också fast hon va uppe på rummet ett tag då hon kände sig förkyld. Men det verkade bli bättre igen sen. 
Jag har ju trott att jag skulle läsa så mycket här, men nä jag har liksom inte ro. Är så mycket ljud och rörelse . 
Men strunt i det jag får läsa när jag kommer hem. 


Det såg ju molnigt ut i går morse men det blev bra. Ganska blåsigt men ändå bra. Man blir ganska fort törstig och det är mycket smidigt att bara gå till varar. Och hämta vad man vill ha. 

Efter att vi ätit lunch i går tog vi en Taxi till Old Alcudia , vi hade åkt förbi härom dagen när vi åkte buss. Men nu fattade vi liksom var det var 😊
Där var verkligen jätte mysigt!! 
Tyvärr är det svårt att ta bilder med mobilen men lite ser ni väll? 
Det blev inköpt några små presenter i går så det va ju bra 😊
När vi skulle hemåt tog vi bussen. Hoppade av på en annan gata med affärer eftersom Linnea sett ett skärp hon ville ha. Sen gick vi strandpromenaden tillbaka till vårar Hotell. Fint. 

Sen vilade vi på rummet och duschade osv innan vi gick ner och åt. 
I går tyckte jag inte maten va någon höjdare men vi blev så klart mätta ändå. 
Vi gick sen upp på rummet ett tag och senare ner för att titta på uppträde. Det va faktiskt trevligt😊
Vi gick och la oss redan vid elva i går. Då va vi trötta och det händer ju inte mycket mer här då. 

I dag vet jag att många är i väg och ställer ut. Kul! Det hade varit roligt att vara där men man kan inte göra allt utan nu är vi här. Jag hoppas det blir en trevlig trivsam vänlig och bra dag för alla där. Självklart har jag tummarna hållda hela dagen 👍😊!! 
Ser fram i mot resultat, så jag hoppas folk är snabba att lägga ut.

I dag hoppas jag få spendera många timmar vid poolen . Sen tror jag vi kollar in hamnen i dag för där har vi inte varit ännu. 
Jag hittade en sak i går i Old Alcudia som jag så gärna vill ha, funderar funderar.... Ni vet när man ser något man liksom bara nästan Älskar😍 får se om jag åker dit och köper den. Vad tycker ni??? 

Vet ni hur glad man blir varje gång här är e. Kommentar. Jo så himla glad😍 så tack ni som tar er tid och ork att skriva några rader. ❤. 

Nä nu är nog mitt kaffe kallt, får kanske göra nytt. 
Sen ska jag väll plocka lite här( tar två sekunder ha ha) sen in i duschen. 
Får låta Linnea sova ett bra tag till . 

Så ja då var jag klar för i dag. Ha en super fin dag alla

Det drar in

Det drar in moln här nu, det vill vi INTE ha!! 
Hoppas det drar förbi fort och blir soligt och varmt. Vi vill ju sola och bada!!

I natt har jag sovit mycket bättre och gick inte upp förrän nu kl åtta. Varit vaken några gånger men kunde somna om, skönt!!

I går började vi som vi brukar här med frukost sen pool häng . Eftersom Linnea inte tycket det är så kul och blir rastlös tog vi bussen till Gamla Alcudia ( trodde vi) det såg inte alls ut som jag sett eller hört och när vi senare pratade med två svenska här så förstod vi att vi varit helt fel... Å jag har ingen aning var vi varit. Det va ganska lång i väg i alla fall. Där var fint med inte så mycket att se. Ja herre Gud som det kan bli. 
Så nu får vi ta gamla Alcudia en annan dag. Dom har tydligen marknad där på söndag så det får vi kanske kolla in. Eller blir det innan det vet man aldrig. När vi kom hem från vår lilla buss tripp la vi oss vid poolen en stund. Skönt! 
Linnea gick upp tidigare än jag. 
Senare gjorde vi oss klara och gick ber och åt. Det va riktigt gott i går. Bland annat Sushi som va så god. 

Senare träffade vi på det svenska syskonparet vi pratat lite med innan. Vi bestämde oss för att ta ett bord i hop och titta på kvällens underhållning sim bestod av cyklande papegojor ( ja dom gjorde mer än så) 
Vi hade en trevlig kväll och va trötta båda när vi gick och la oss. Så vi domnade ganska fort . 

Som sagt i dag är det molnigt än så länge. Jag ska snart väcka Linnea så vi kan gå och äta frukost. Sen får bi se hur det är ute. Lite pool häng vore skönt nu!!
Kram från mig

Stranden

Så var det bara jag vaken igen. Mörkt ute men en jätte måne lyser upp. 
Sovit dåligt men strunt i det...

I går efter frukosten gick vi ner till stranden. Det blåste bra där och eftersom vi frös gick vi tillbaka till hotellet. Så det blev pool häng i stället. Mysigt det också. Skönt att slipps sanden 😊 å nära till 🍹☕. 
Det va fint på stranden men jag är nog bortskämd för sådär imponerad blev jag inte. 

Det blev badat några gånger i poolen i går, kallt men om man gör det fort går det bra ha ha. 

Vi vilade en stund på eftermiddagen och när jag ville ner till poolen ville Linnea vara kvar på rummet så jag gick själv. Rätt som det va sa det pang... Min bikini gick sönder. Plast knäppet där bak i bh : n bröts och gick sönder... Fick snabbt på mig klänningen . Typiskt! Jag har en extra med mig som jag inte tycker är då bra men det får ju gå. Hoppas dem håller annars blir det sol och bad utan 😱 nä då jag lovar ha ha. 

Vi gick sen och kolls en gata med lite affärer . Samma i alla om man säger som så och otroligt lite. Undrar om vi missar någon annan riktigt bra gata för detta imponerade inte precis. Linnea fick handlat två saker i alla fall och va nöjd. 
När vi skulle där i från kostade vi på oss att åka häst och vagn. Mysigt😍 älskar ljudet av hovarna . 

Vi gjorde oss klara och gick och åt. Nu låter jag negativ... Men maten är inte super kul precis... Längtar efter riktigt go mat. 
Sen på kvällen tittade vi på uppträde och drack alkoholfria drinkar . Detta tillLinnea  tröttnade och vi gick upp på rummet. Det va gårdagen i bilder. 

Om en och en halv timma kan jag väcka Linnea sen gå ner till frukosten. 
Sen har vi tänkt sola och bada och senare ev ta bussen till Gamla Alcudia. Hur nu det ska gå till ha ha. Vi får väll se om vi hittar...

Jag tänker jätte mycket på dom där hemma. Längtar Efter Effi💗 här är då många söta små flickor som påminner så om henne. Gud vad hon hade haft det mysigt här. 
Lars pratar jag ju med via fb och jan och Oliver har det bra. Hockey hockey hocky. Så dom lider nog inte precis. 
Önska jag fick höra av Effi😍! 

Jaha vad ska ni pyssla med i dag? 

Stranden

Så var det bara jag vaken igen. Mörkt ute men en jätte måne lyser upp. 
Sovit dåligt men strunt i det...

I går efter frukosten gick vi ner till stranden. Det blåste bra där och eftersom vi frös gick vi tillbaka till hotellet. Så det blev pool häng i stället. Mysigt det också. Skönt att slipps sanden 😊 å nära till 🍹☕. 
Det va fint på stranden men jag är nog bortskämd för sådär imponerad blev jag inte. 

Det blev badat några gånger i poolen i går, kallt men om man gör det fort går det bra ha ha. 

Vi vilade en stund på eftermiddagen och när jag ville ner till poolen ville Linnea vara kvar på rummet så jag gick själv. Rätt som det va sa det pang... Min bikini gick sönder. Plast knäppet där bak i bh : n bröts och gick sönder... Fick snabbt på mig klänningen . Typiskt! Jag har en extra med mig som jag inte tycker är då bra men det får ju gå. Hoppas dem håller annars blir det sol och bad utan 😱 nä då jag lovar ha ha. 

Vi gick sen och kolls en gata med lite affärer . Samma i alla om man säger som så och otroligt lite. Undrar om vi missar någon annan riktigt bra gata för detta imponerade inte precis. Linnea fick handlat två saker i alla fall och va nöjd. 
När vi skulle där i från kostade vi på oss att åka häst och vagn. Mysigt😍 älskar ljudet av hovarna . 

Vi gjorde oss klara och gick och åt. Nu låter jag negativ... Men maten är inte super kul precis... Längtar efter riktigt go mat. 
Sen på kvällen tittade vi på uppträde och drack alkoholfria drinkar . Detta tillLinnea  tröttnade och vi gick upp på rummet. Det va gårdagen i bilder. 

Om en och en halv timma kan jag väcka Linnea sen gå ner till frukosten. 
Sen har vi tänkt sola och bada och senare ev ta bussen till Gamla Alcudia. Hur nu det ska gå till ha ha. Vi får väll se om vi hittar...

Jag tänker jätte mycket på dom där hemma. Längtar Efter Effi💗 här är då många söta små flickor som påminner så om henne. Gud vad hon hade haft det mysigt här. 
Lars pratar jag ju med via fb och jan och Oliver har det bra. Hockey hockey hocky. Så dom lider nog inte precis. 
Önska jag fick höra av Effi😍! 

Jaha vad ska ni pyssla med i dag? 

Nu vet jag

Nu har jag funderat ut varför sängarna är så hårda, dom har en dam här nere vid poolen som säljer massage . Så klart måste det vara så, med dessa sängar måste var och varannan behöva bli knådad. Jag har sovit hyfsat till fyra sen va det kört. Små slumrat men vaknat sen i ett i ett. 
Nu är det mörkt ute och månen lyser fint . Tyckte det va ok att gå upp nu. Så nu har jag gjort en kopp kaffe och sitter här, Linnea sover så gott. Bra!!

I går höll vi oss här på hotellet . Solade och badade, jag va först med att doppa mig 😊 i det super kalla vattnet i poolen. Himmel så kallt det va. Så så mycket mer bad i den vet i katten om det blir. 

Sen åt vi och drack. Konstig känsla att bara gå och beställa och inte betala. Känns jätte kymigt. 
I går kväll märkte jag att det var samma personal sen frukost till sena kvällen . Dom jobbar så hårt. Självklart fick jag dåligt samvete för att vi bara sitter och latar oss och äter. Att ta ny talrik när man tar mer mat det bär i mot. Jag är så töntig det är ju deras jobb men ändå tycker jag synd om dom . 

Här är en familj med en handikappad pojke , då började jag nästa. Gråta när han fick sitta och titta på dom andra barnen som lekte och hade kul både vid poolen och sen på kvällen när Bamse var här och hade mini disko. Stackars lilla kille💙

I dag ska vi ge oss i väg till stranden om vi hittar dit😉 känns som den ligger en bit bort men vi får väll se. 
Här kommer lite bilder från i går! 


Maten här är ok men långt i från någon smaksensation . 
Dom har inomhus pool här och självklart ville Linnea prova den. 

Jag provade lite vitt vin i går, inte så gott men jag ville se lite vuxen ut ha ha 😉Så ja det va det, har nog inte mycket mer att visa i nu. Men det blir väll nya bilder och äventyr i dag! 
Hoppas ni alla har det bra där hemma! Jag är så ledsen att jag inte kan skicka sms. Kan ta i mot men inte skicka. Vissa kan jag ju hålla kontakten med på FB men min lilla Mamma kan jag inte höra av mig till och det är skit!!! 
Önskar en fin dag
❤☀

Natti natti

Nu är det god natt, bloggar nog tidigt i morgon bitti då jag har en känsla av att jag vaknar tidigt. 
Haft en mys pysig varm solig dag! 

Natti 

God morgon

God morgon från Mallorca 😊 kl är nu strax sju o jag tror bara det är jag som är vaken, Linnea sover. Det är mörkt mörkt ute. Vi bor så fint! Å vilket rum. Pentry köksbord soffan fint badrummet separat sovrum stor fin balkong mot poolen och två tv apparater 😊 tjusigt!!

Resan gick fin fint och allt är bra. Bara en negativ sak och det va den stenhårda sängen 😱
Nu ser jag först fram i mot frukost är hungrig!! Kanske man kan gå och hjälpa till när man ändå är vaken 😉
Undras när det ljusnar här??
Nu hoppas vi på en solig och skön dag här. Ska bli spännande att kolla runt i dag. Å vad vi ska mysa!! 


Sitter nu med en kopp kaffe i soffan och skriver , tur jag hade kaffe med mig. 
Önskar er alla en fin dag. Och hoppas kunna blogga igen. Det verkar som om jag inte kan skicka sms så jag skriver här och på Fb så länge. 
Stora kramar från ett än så länge Bäck mörkt Mallorca ❤

Bilden tagen i går på tåg stationen i Ängelholm när mormor lämnade oss där!! 

En natt till

En natt kvar att jobba. Sen blir det vila. Sköööööönt!! 
Har kramat pussat på Effi💗extra mycket. 
Nu lite tv innan jobb.

Dop

I dag vaknade jag 11.15 , skulle sovit till 12.15 men vaknade av hundarna... Sen va det kört . 3 timmars sömn... Gjorde mig i ordning och fixade Effi. Sen hämtade vi Linnea hos mormor och morfar. Lars och Oliver skulle inte med då dom hade hockey match.
Vi åkte till Barkåkra kyrka där jag började gå och prata med min älskade Farmor Hildur som ligger begravd där. Oj vad jag önska hon levde💗!! 
Sen va det dop dax. Söta fina Siri va så glad och det vs en otroligt fint dop. En fantastisk präst och det va mysigt. Men jösses vad tungt det va. Mina armar skakade i slutet och hennes pappa fick hålla henne i slutet. 
Det var och är en ära att vara hennes fadder. Hoppas jag kan va en bra sådan nu. 
Efter dopet var det kaffe och tårta hemma hos Helle och Fredrik. Mysigt. 
Vi va hemma vid kvart i fem. Jag skyndade mig i säng men kunde inte somna .... Somna vid ca kvart i sex och sov sen till sju. 
Jag är trött så jag skakar. 
Nu ska jag snart till jobb och jag fattar inte hur det ska gå. Dy farao. Mina armar domnar och lyder inte. Fy bubblan så otäckt!!
I morgon hoppas jag kunna sova så in i baljan . Annars dör jag nog snart. Känns faktiskt lite som om jag skulle vilja gråta men vad hjälper det? Nä inte så det är bara att kämpa på. 
I morgon måste jag fixa det sista och framför allt gosa pussa och leka med Effi💗
Hoppas ni alla har en skön och bra lördags kväll och att du Alice va ordentlig på din kurs 😉

Fredag kväll

Sitter nu och har lite fredags mys, passar på nu innan jobb. 
 
I dag lämnade jag faktiskt Effi hos mormor vid elva. Skulle ju till tandläkaren och laga en tand som gått sönder. 
+ att jag fick lite mer tid att vila mig. Så när jag var klar hos tandläkaren åkte jag hem. La mig kvart över ett och vaknade kl fyra!!! Så jäkla skönt med tanke på att Effi satte i gång strax efter fem i morse...
När jag kom upp gjorde jag middag och sen började jag packa. Så det va skönt att ha börjat. 
Så nu är jag lite på banan igen. 
 
I morgon måste jag upp tidigt då vi ska på dop, ska va i kyrkan lite innan två. Blir mysigt tror jag. Lilla söta Siri💗 som jag ska hålla i kyrkan. 
 
Sen får jag hem och vila i gen så jag orkar jobba. 
På söndag får jag fixa det sista innan resan och passa på att mysa med Effi💕💕💕💕 oj vad jag kommer sakna henne. 
I dag hittade jag Jopplin liggande i korgen så här 😍

Fin eller hur ha ha. Våra hundar är galet snälla och tåliga om man säger som så. 
 
Nu önskar jag en trevlig fredags kväll och helg.
 

Denna dagen

Ja ni denna torsdagen blev så här. 
Eftersom Oliver haft ont i magen långe nu beställde jag en tid till doktorn. Fick tid till en ur söt trevlig AT läkare. Hon tog sig tid och fråga diskuterade undersökte och tog prover. 
Om det inte är bättre på måndag ska det tas fler prover. 
Innan vi åkte till doktorn hann vi mysa leka med lego och städa lite. 

När vi varit i väg på vårdcentralen lämnade vi Oliver hemma och körde och hämtade Mormor. Sen bar det av mot stan. 
Hade lite ärende där. Skulle bland annat köpa dop present till Siri som döps på lördag( å jag ska hålla henne) kul kul. Hittade present så det va bra! 
Var på Apoteket och hämtade medicin så jag kan vara trygg på resan. 
Köpte måååånga par trosor då det va Ulla ställt med det😱 man vill ju inte bli en snackis i tullen om dom öppnar resväskan och fiskar upp heliga trosor ha ha. 
Köpte två nya koftor från HM , jag älskar deras 99 kronors koftor. Ett par mjuka svarta slappe byxor och en randig tröja. 
Effi fick en klänning typ lite prinsessi som hon kan ha och dansa i, hon älskar att lyssna på musik och dansa. Blev även nya gummistövlar . 
Jag hittade även 5 böcker så nu klarar jag mig en stund. Ser fram i mot att läsa!!!!
Sen var det lite annat små plock jag behövde som blev köpt. 
Så jag är nöjd. 
Men jag va inte så nöjd när jag kom hem och fattades påsen med kläderna och trosorna 😢 så jag fick fort in till stan och leta upp den. Tack och lov hittade jag den i en affär som vi varit i. 
Sen bar det hem igen och vi åt middag. Därefter åkte Linnea och jag och sola. Lars nattade Effi. 
Så nu är allt klart för i dag och vi sitter i soffan och bara njuter . Jag är så glad att jag är ledig i natt också för fy farao vad trött jag är fortfarande.  

I morgon blir det lite hemma pyssel och sen tandläkaren.... Ska laga en tand jag bitit sönder. 
När Lars sen kommer hem vid fyra måste jag krypa i säng och sova lite eftersom jag ska jobba.

I dag har jag haft en klump i magen då min kära vän Lotta💗 varit hos doktorn för att få besked om sina tumörer ( vilka jag hatar) tack gode Gud hade några vuxit lite några stått still och någon till och med krympt !!! Så det va ett ok besked, inga nya tumör jävlar i alla fall. Min fina vän är värd att få vara frisk må bra kunna njuta av livet utan ångest över den här jävla cancer skiten!!! Jag är så glad för Lotta och önskar för en stund kunna lätta hennes börda men hur gör man det?? Jag kan bara finnas här och komma med uppmuntrande ord och många hjärta ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Puss min fina vän😘 lovar dig💗

Det va allt för mig för i dag. Men sätter in en bild till på Cleo , denna med fina matte Anna😍

Kardemumma skorpor

Kardemumma skorpor och te och huset fullt med tända ljus. En tjock filt och hundarna hos mig, låter det mysigt? Jo det är det också. 
Efter två nätters arbete och ett möte på jobb i dag är det inte mer man orkar än att sitta och mysa. Tror det bli mycket tidig säng för min del. Har en aning ont i huvudet och behöver nog bara få sova gott nu. 
I morgon blir det städ tvätt och sådant på fm sen ska Effi mormor och jag till stan. Har en del ärende att fixa nämligen. Och det måste fixas i morgon. 

I dag har jag fått en fin bild på Cleo den togs när hon blev champion . 

Som ni förstår är man stolt 😍

Stolt blev jag även när jag läste cocker sydvästs rader i cocker tidningen. Vår familj var omnämnd då ju  Hildur vann Ingrids pris för den mest väl presenterade  hund . Kul kul!!

Nä ni nu ska jag dricka mitt te och bara va. 
Ni då , vad gör ni i kväll? 


RSS 2.0