Klaga

Klaga = Susanna
Ja så känns det ibland. Har jag blivit helt jäkla bitter eller vad är det frågan om? Känner bara jag så här? Just nu är det som om mitt humör åker bergochdalbana.

Jag vill så mycket och så himmla gärna sammtidigt som jag hatar stress och när saker inte blir gjorda. Ser så mycket som borde göras men liksom inte hinns med.
Det där med att träffa vänner och ta en fika , prata bebbe och ha det bra Nääää det hinns inte med. Så fort Effi och dom andra barnen är nöjda och sysselsatta ja då jäklars måste något annat göras. då typ hänga upp tvätten som man nästan glömmt att man hängt upp(eftersom huvudet inte är med och jag glömmer massor med saker hela tiden), tömma diskmaskinen, bädda , städa toa, gå ut med soperna, damma, kela med vovvarna , se till att do får mat och vatten. Plocka plocka plocka.....vika filtar , puffa kuddar , vattna mm mm mm. Vissa dagar kommer jag på långt ut på eftermiddagen att va fan jag har ju inte borstat mina tänder.....galet!!!!

Just nu är planen att vi ska på utställning på söndag , det är väll det roligaste jag vet. Men när jag känner att jag inte har tid och ro att trimma och förbereda ja då är det inte roligt längre utan känns mer som herre gud ska jag nu hinna med det.....
Har små lovat en vän att hälsa på denna veckan, tjo visst det blir inget med det. Det är till och med i tre veckor jag lovat. Fick ett sms i går av kära Claudia om vi kunde träffas i dag , det har jag inte ens svarat på....gud vilken usel vän jag är!! Förlåt!

Lars pratade om att vi kunde lämna bort Effi så jag hinner trimma, jo det är ju en god tanke men sammtidigt tar det nästan två timmar bara att lämna och hämta..... + att jag får ångest att jag ska lämna henne, vad har hänt med mig? Varför känner jag så här???

Sen är det ett problem till, hur ska vi få platts med allt i bilen, nä det får vi inte. Lars har fixat en takbox med då måste den hämtas i Halmstad. Å när ska det bli??? Den kanske inte änns passar. Jaha tänker jag då, ska jag förbereda mig på att stanna hemma med Effi och låta Lars och Linnea åka själva då? Ja det kanske blir så, men vad fasen JAG VILL JU OCKSÅ. Men jag vill inte när det bara känns stressigt och problem.

Jag vet att Lars gör så gott han kan för att fixa och få till det , men min inre stress den kan nog inte avhjälpas just nu utav honom.

Sen har vi lilla kära Linnea som också måste få sin tid, hon är så snäll hela tiden. Hjälper mig med små grejor och gosar med Effi. Men hon borde leka med kompisar och få göra andra roliga saker...Hur ska jag få det att gå ihop??
Vissa tycker sänk kraven, skit i att städa och fixa, nä så lätt är det inte. Då stressar det mig och jag kan inte njuta endå. Det måste ju göras förr eller senare eller hur.

Någon tänker kanske att skit i och blogga och gör något vettigt i stället den tidem, tja kanske. Men allt detta som finns där inne måste ju få komma ut någon gång.

Nu kalar Effi på mig, hon gymmar just nu. Lill snuttan sov hela natten till halv åtta i dag. Så duktigt så! Själv gick jag upp kvart i sju då vovvarna ville ut.

Ja det blev mycket klagande här men det va gött och skriva!
Tack för mig!!!



Kommentarer
Annica

Jag förstår precis hur du känner. Det är jobbigt att känna att man inte räcker till o att man inte hinner med allt. Klart att du ska på utställning o ha aldrig ett dåligt samvete för att du lämnar Effie ett par timmar. Hon mår inte dåligt över att vara ifrån mamma lite o du är INTE en dålig mamma för att du lämnar bort henne. Då får man känna lite längtan o saknad åxå :)Om du hamnar efter lite så får ni väl hjälpas åt alla för att komma ifatt för utställningarna är ju en familjesak i Tuttagården. Du tycker ju att det är så roligt så det är klart att du ska åka o ha roligt med resten av familjen! Du behöver nog få komma iväg o få ladda batterierna lite så du orkar med alla måsten. En lycklig mamma är en bra mamma <3 Lycka till i helgen!! Kram

2011-08-11 @ 10:13:48
katarina

Kan bara hålla med inlägget innan.Du är en bra mamma och sambo så jag tycker att du ska lämna bort gullungen en stund och vara för dej själv ute i trimstugan och bara få vara..Man behöver det och jag vet alla dina måsten ,men släpp lite på dom,lite iallafall så släpper nog din inre stress gumman...Vet du vad som hjälper mej när jag är sä jäkla stressad inombords? Ju att jag är själv och gör nåt och låter mina tårara komma fram.det blir en lättnad i kroppen sen...Ta nu och lyssna på mannen och lämna bort gullungen eran och trimma och klart du ska med till Ronneby det är ju din guldglimt som ska ditt ju...en stor kram nu ,,,,

2011-08-11 @ 12:56:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0