Det svider

Ont det gör ont....i mamma hjärtat när man ser hur jobbigt Effi har det just nu. Dunder bus förkyld igen. Stackars lillan, om man ändå kunde ta eländet själv så hon slapp.
Natten har varit bökig och Lars har varit en super pappa. Han belönades med sovmorgon till nästan tio tror jag kl va. Det är han värd gånger 1000!

Själv slet jag med en ledsen Effi och två morgontrötta tjuriga barn som skulle till skolan. Inget va bra och frukost är svårt att få i dom. Men äta godiset från adventskalendern det kan dom. NÄ nu är det MÖTE i eftermiddag , något måste göras. Nu blir det andra bullar ett tag för de två  stora barnen i familjen.

När Lars kom upp tog han över Effi och jag fick dammat över på dom viktigaste ställena. Körde sen till affären och handla. I dag blir det stek , potatis, sås och morötter och palsternacka till. Det blir nog bra.

Nu har jag en deg på jäsning, här ska bakas dinkelbullar i dag. Har längtat efter det ett tag nu.
Har även kokat ägg så jag tänkte gubben min och jag skulle äta några goda ägg mackor snart.

I eftermiddag ska Lnnea till frissan, tona och klippa. Det blir nog jag som följer med skulle jag tro. Kul för henne att hon blir lite  fi i håret. Nästa vecka ska hon gå med i luciatåget inför hela skolan.

Efter frissan blir det nog middag och då tänkte jag vi skulle ha vårat lilla "möte" , familjeråd kan an kanske kalla det. Aj aj aj om Linnea och Oliver viste vad som väntar dom, ha ha. Nä då inte så farligt men dom bör nog tänka på att tomten kommer snart......

Nu ska jag gå och kolla degen.
Men till sist tack till er som skrev så  fina saker på FB och här! Bloggandet är så mycket roligare när jag får något att läsa tillbaks(era komentarer).
Sköt om er!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0