Mulet

Utanför våra flugskits fläckiga fönster är det mulet i dag. Luften känns frik och skön, inte helt fel men lite sol hade jag gärna tagit. Härligt när det är ljust och fint. Men vi får väll se det kanske blir bättre framåt dagen.

Måndag i dag och vad jag vet inga planer innskrivna. Skönt!! Kan tänka att det blir lite hemma pyssel, finns ju alltid att göra om man säger som så.
Sen hoppas jag Telia kommer och fixa det som är trasigt så vi återigen kan se på tv, använda telefonen och datorn på vanligt vis.

I går söndag tog jag ett ryck och fixade med barnens kläder , en hel del ren tvätt som burits upp men inte kommit in i klädkammaren...kan bli helt galen att barnen inte är lite mer ordningssamma.
Bäddade även rent min säng, det är ju så härligt att krypa ner i tvättade ,rena , manglade och väldoftande sängkläder!!!

När vi pysslat klart här hemma körde vi och lämnade hyrfilmerna, in om leksaksmagasinet och fixade present till Troja. Det blev ett sådant där paket man kan göra gippsavjutning av händer och fötter. Vill själv ha sådant till Effi...

Efter det körde vi till Sussa, Lennart och Mirre. Där blev det kaffe och korvgrillning efter mycket lång tid, ha ha. Deras kol ville inte ta fyr och bli bra men efter nästan 1 liter tändvätska och en äldgaffel och ca 2  och en halv timme ja då blev det goa korvar!!
Jätte mysigt.

Fort hem efter det bada Effi , barnen och oss själva. Vi skulle ju vara borta kl sex hos Janne, Claudia och Treja.
Vi hade en mysig kväll där med go grillad mat och min favorit efterätt, jordgubbar med glass.
Tack Kära Claudia med familj för att vi fick komma.

När vi kom hem såg jag ett sms från Claudia, ni glömmde kameran....åååå jäklars också. Jag som känner mig naken utan kameran. Sklle ju också bjuda på bilder från kvällen. Ja ja det får bli sen när vi hämtat hem den!!

När vi kom hem var det glada vovvar som mötte oss.Det blev pyamas på Effi, koka flasker och blanda mat till Effi. Gav henne flaskan och hon somnade gott, så kl tolv la hon och jag oss.
Effi gumman sov se ända till halv fem, då var det blöjbyte och mat. La henne sen i sängen i förhoppning om att få sova längre. Det blev si och så och jag slummrade till och vaknade ca 100 gr, lillan fick nämligen inte ro. Kännde att ögonen rullade i huvudet av trötthet så jag bestämmde mig för att gå upp och göra kaffe och ge lillan er mat. Så vid halv sju fick hon mat igen, smuttade på den och somnade sen som e stock...ligger nu i vagnen och sussar söt.
Kl är nu tio i åtta och jag har hunnigt få ner en hel del kaffe.

Lars , Linnea och Oliver sover också, skönt för dom. Det behöver dom. Lars stackaren blir ju så trött av sina värk piller.
Men när han vaknar tror jag att om jag får jag kryper ner och nannar lite till, känns i hela kroppen som om det vore toppen skönt! Å vi har ju inga speciella planer så då gäller det ju att passa på.

Nä nu ska jag gå och fylla på koppen och lite så, men ha det gott ni som läser.
Tack ni få två som komenterar........ni vet vilka ni är.


Kommentarer
Sussi/K. Longlow's i Bro

Hejsan på er

Hoppas ni får en skön sommar allihop. Vi startar resan mot Paris i morgon (tisdag) vid lunch och hoppas vara framme på onsdag em. Torsdag och fredag kan ni lämna blankt i almanackan- då ska ni bara hålla tummarna för Tuva (och Spöka och Pluto förståss).

Har ni i nget förer i helgen sen så kan ni få hålla en tumme för Basset-Sanne också.

Vi hör av oss.

Kram Sussi m fl

2011-07-04 @ 09:21:25
URL: http://longlows.dinstudio.se
Lotta

Hej gummsan! Har knappt varit på datorn på flera dagar, så här var lite att läsa ikapp:) Verkar som att ni har lika olidligt varmt som vi.. fast idag är det bättre, men som du säger, solen vill vi ju ha! Helt underbara kort på Effi, hon är så söt att man smälter. Det syns att hon har blivit större och är med på ett annat sett lilla gossingen:) Hoppas du har det så bra du kan i det kvava, så hörs vi snart! Kramar

2011-07-04 @ 11:05:41
URL: http://www.lottaloppan.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0