Nu e dom ute...

Inbjudningarna till dopet!


Vi har redan fått några svar på folk som gärna kommer vilket gläder oss mycket! Vi hoppas detta blir en riktigt mysig dag med många  gäster.
Kan alla komma är vi 53 st stycken inklusive barn, kul kul kul!!

Å nu till TELIA!! Fy fan för dom säger jag bara. Lars ringde igår igen och dom lova komma under dagen vilket dom inte gjorde. Så det blev ytterligare några sammtal dit....någon gång nästa vecka skulle dom komma. Fy fasen, hur kul är det? Nä nu får vi hyra massa filmer för att ha något att se på på kvällarna. Men det ska dom allt få stå för sen......
Inte så kul att inte våga ringa sina vänner, blir ju sa dyrt på mobilen, jag har ju bara kontantkort...men som tur är är ju hemtelefonen omkopplad till min mobil så folk kan nå oss i alla fall.

I föra innlägget jag skrev visade jag en säng och ett sängbord, dessa från Mio. På tisdag nästa vecka ska vi hämta hem det!!! JIPPI!!
Ska även till Ikea och handla inredningen till vår klädkammare som vi tittat ut. Kommer nog bli så fint så fint.

Jag har hittat lite fina förslag till doppresenter som Effi önskar sig, jo då hon har sagt det till mig. Tror ni inte mig??? Hon är väldigt försekommen och har redan kollat nätbutikerna, ha ha!
Födelsedagståg!
Gippsavjutningssett, finns lite olika...
Smycke!
Fina leksaker!
 Personlig speldosa!
Ja det  var lite förslag!! Önskar även typ fin leksaksservis(gärna röd med vita prickar, ha ha) solstol som finns på leksaksmagasinet, gå stol mm.

Vet ni vad jag skulle vilja ha, jo denna fina väskan. Älskar vår barnvagn men tycker inte så mycket om skötväskan. Den är lite för liten, dåligt med fack och skit jobbig att öppna och stänga, nä en sådan här vill jag ha!!
Tyvärr är den inte billig alls så jag får väll drömma vidare...



Ni tänker väll , är hon aaldrig nöjd?? Jo visst är jag det men önska kan man väll få göra!! Sen är faktiskt skötväska en viktig sak. Det blir ju mer och mer grejor man ska ha med sig, ombyte, mat, flaskor, blöjorna blir större och större och tar mer platts. Själv tycker jag om att ha allt samlat i en väska och inte behöva ha hälften i något annat, typ ica kasse, fniss.
Jag känner hur lycklig jag kännt mig om jag hade råd med denna, ha ha. Får försöka spara men det kommer aldrig gå....jo det är klart lagom till Effis student kanske.

Vad händer annars här då? Tja inte mycket. Lars ska i väg i dag och stå i kiosken vid tennisbanorna.  Bara två timmar tack och lov, han hjälper lilla Marie med det så hon slipper stå där fyra timmar med 3 barn. Är så dåligt när dom tvingar på folk sådant här...

Barnen har inga planer men som vanligt kommer dom väll försöka ragga kompisar att leka eller VA med som det ju heter nu...

Annars läget lite för lugnt(lugnt = tråkigt tycker jag) Själv hade jag velat på lite utställningar!!!!

Lilla Tuva (Jopplins ena valp) är just nu i Paris på värdsutställningen och ställer ut Tuva. I går på blev hon 3:a med ck i juniorklass!! BRA! I dag är den "riktiga" värdsutställningen och vi håller så klart alla tummar , tassar och tår!!!

Nä nu snackar Effi lite i vagnen och jag får gå. Se om jag hinner slänga in någon bild till.... å föresten Effi sov till halv sex i dag!! Duktiga lilla hjärtat. Då va det mat och sen slumrade hon till igen!!

Tyckte detta blev en härlig bild!
Å nu en bild på två av skorna jag köpte för ett tag sen...
 Hittar man något man gillar , ja då ska man alltid köpa två om man heter Susse. Helst i alla färger, ha ha. Men visst är dom väll söta???

Ha det gott nu!


Kommentarer
Linda

Vad jag skrattade när jag såg önskelistan! De tre översta sakerna har jag oxå tittat på :-) Tänk av alla smycken som finns så fastnar vi båda för samma :-) Även skorna har jag kollat på, vill ha ett par vita trätofflor som ser nästan exakt ut som dina!!

Här är det semester nu, vaknade av telefon kl.11!! Säg när det hände senast...typ när man var femton eller nått hihi. Men skönt var det iaf att få sova ut ordentligt!

Ha en mysig dag!

Kram

2011-07-08 @ 11:52:58
claudia

Hejsan ! ler ibland när jag läser din / er blogg.. bla när du skriver om skötväskan :) allt skall få plats flaskor och blöjor som blir större. tiden springer så snart e det effis smink och klack och lack skor hon skall ha med sig .. blir lätt kort om plats.. hihih ler (vet hur det e )



Håller oxå tummarna för Tuva i Paris.. det är mäktigt att ha sin egna uppfödning på World Winner Show ..HOPPAS HOPPAS !!

ha det gott gott i regnet .. kram kram

2011-07-08 @ 13:05:25
Lotta

hej lilla hjärtat! Åh, inbjudningskorten var så fina.. dikten var så fin att jag hade en tår i ögat och sen kortet bak på lilla godingen, med andra ord ett jättefint kort och givetvis kommer vi!!!:)har skullat köra upp till dej i veckan, men vi har haft punka på den ena bilen, så vi har varit lite korta med färdmedel, men nästa vecka tänkte jag komma en sväng, för nu rullar bilen igen!

Puss och kram på dej, tack för present tipsen;)

2011-07-08 @ 15:39:23
URL: http://www.lottaloppan.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0