Lördag den 15 December

Nu kanske jag ska få in lite bilder. Tiden har liksom inte riktigt räckt till +  att jag mått sådär på grund av min tand-fan...
 
Till att börja med kommer lite bilder på lilla Effi hjärtat , hon kom hem från Mormor och Morfar i går. Varit där i två nätter. Tyckte nästan hon hade växt när hon kom hem...
 
Nu på morgonen har Effi fikat i soffan. Finna någon som blir såååå sugen... Jo Harriet , hon vet liksom inte hur hon ska göra för att få smaka. Tog även bild på blomman vi har på soffbordet, blev ganska fin tycker jag.
Till  sist är den en bild på Hildur snuttan!
 
Har några fler "blomm" bilder + foto på Effi och hennes kompis Oskar.
 
Ni kan tro att vi har bra hjälp av denna lilla solstråle...hon borstar gärna hundar. Inte alltid dom vill som hon men hon försöker ett bra ta tills hon helt enkelt ger upp.
 
I dag är det väldigt tråkigt väder här, snön smälter och det är vått vått och vått. I natt blåste det så huset höll på blåsa bort. Nä hit med minusgraderna och sol och gärna lite mer snö!!
 
Nu i veckan har vi fårr städat hela huset och då menar jag HELA HUSET!! Lars har torkat och rensat , städat avlopp mm. Riktigt skönt och fint blev det!!
 
Nähä nu ska jag greja lite här , pussa på lille Oliver som är super duper mega förkyld stackaren!!
Sen ska jag vänta på resultat från utställningen i Stockholm. Spännande!
Ev bakar vi lite goa kakor i helgen , vi får väll se vad lusten och orken säger.
 
Ha en glad och bra dag alla <3


Kommentarer
Linda

Glömde ju säga vilka fina blomsterarrangemang du gjort! Om jag bakar en påse kagor kanske du kan göra blommor till mig ;-)
Hoppas glassen smakade gott!
Kramkram

2012-12-15 @ 21:03:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0