Ute!

I går blev det inget bloggande för mig, full rulle på dagen med det vanliga ni vet....städa , tvätta mm. Oliver hade kompis här och dom ville till Tennisbanorna och spela så då blev det en tur dit också. Lite trött och seg var jag trotts att jag fått sovmorgon och Lars gick upp med Effi. Vi hade ju en super trevlig fredagskväll här tillsammans med familjen Angsmo. Det blev självklart valptittande och sen grillade vi (nja vi och vi , Lars är ju grill mästaren här) . Det blev en super kväll och vi kunde till och med sitta ute ganska mycket. Tusen tack Ewa och Pålle för att ni kom!!!
 
Eftermiddagen i i går ägnade vi åt trevliga valpspekulanter. När sen både dom och Olivers kompis Hugo åkt hem ringde jag till barnens mormor och morfar. Vi bestämmde att vi skulle komma med lilla Effi och att hon skulle sova där. Då kunde vi passa på att göra något med dom stora barnen. Efter lite velande om vad vi skulle körde vi till Torekov , där åt vi gott och tittade på folk. Något som kan vara väldigt roligt ;) . Träffade även Lollo och Jonas med barn och vänner till dom. Det va trevligt att ses en stund även om man kände sig ganska "bonnig"  och "ute" där bland alla badgäster som nu vistas i Torekov. Tack Lollo och Jonas för träffen!!! Kom snart hit!!!
 
När vi kom hem igen var kl elva. Det blev hundpyssel och städning hos valparna. Efter det landade vi i soffan en stund innan vi gick och la oss.
Nu på morgonen vaknade jag av valparna, fick upp och städa och se till att dom fick lite mat. Nu sover dom gott igen så även resten av familjen. Tyckte det va lika bra att va uppe och då passa på att blogga lite. Ska snart tömma diskmasinen och starta en maskin tvätt tänkte jag.
 
Vid elva tiden kommer andra trevliga valpspekulanter, det blir roligt. Har träffats för och det är ett härligt par som nu lääängtar efter sin valp!
När Effi ska hem vet vi inte riktigt ännu. Får slå en singnal till mamma sen och höra. Hoppas nu Effi sovigt gott i natt och inte vaknat allt för tidigt på morgonen....
 
För övrigt är dagen fri och lugn, än så länge vad jag vet. Men vi är öppna för förslag om någon som läser har något!!
I dag är ju sista dagen på min semester,känns galet att det är över. Tack och lov har man ju inte ett 7-16 jobb utan är ju ledig en del mellan arbetspassen.
Nu ska jag titta lite på datorn sen får jag ta tag i saker och ting! Kanske blir det några rader till senare i dag!
 
 
 


Kommentarer
Angsmo´s

Tack själva - så kul att få komma!

Svar: Kram Kram
Susanna Rehn

2012-07-15 @ 07:37:13
URL: http://www.angsmos.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0