Njuter

Ikväll njuter jag faktiskt av en lugn kväll framför tv:n. Killarna är på träning , Effi sover o Linnéa sitter här nere med sin dator. Har precis tittat på Jills veranda på programbiblioteket , tycker det är bra faktiskt . Om det är för man känner Jill eller inte vet jag inte. 
Nu väntar jag på att kl ska bli nio då två avsnitt av Revege står på tv tablån, nice 😊! 
Jag är riktigt glad över min dag, körde nämligen till Lotta ❤ i Genarp. Det va förfärligt att köra både dit och hem och tog en förfärlig tid men det va det värt. Att i fyra timmar bara prata om jobb livet barn tv böcker mm + den där jävla cancern.... Ett tungt viktigt ämne som vi pratar mycket om men vi är bra på att flumma ut och skoja till det för att det inte ska bli för tungt. 
Lotta har precis opererat bort hela livmoder mm + tagit bort några metastaser sim härjade där omkring. Nu har hon en som sitter illa o man vill inte operera i nuläget. Bara att vänta och se. 
Lotta är den tuffaste bruden jag känner, har stor respekt för henne och hur hon orkar. 

Jag liksom bara älskar henne! 
Hon har en liten vovve som heter Maja, hon hälsade inte en gång på mig... Nä den damen håller sig bara till matte. Men söt är hon. 

När jag väl kom hem från min fina träff med Lotta körde jag för att träffa nästa fina människa och vovvar, ja just det Gerd med Alice och Fanny. 
Vi klippte öronen på det lilla yrvädret. Jo det gick och hon blev om än mer bedårande söt❤. Hon älskade det inte men om några månader då ska ni få höra 😊
I morgon ska Alice på utflykt och jag kommer tänka på henne ❤ lycka till!!

I morgon önskar jag så att jag vaknade med värdens städ lust, ja för det hademinsann  behövts.... Vi får väll se. 
Kl 13.00 är det tid för mig att sitta hos frissan o göra något åt detta hemska hår...

Ja om vi kommer av gården dvs. Jäklars vad snön ställer till precis vid vår infart. Men i värsta fall får jag väll ta pulkan och spänna hundarna före 😉

Nähä tack för i dag o vi hörs💕


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0