Trött

Trött men nöjd med dagen!
Har ju varit i Lund i dag med min vän Helle. Vi hälsade på lilla Ulle där. Det var verkligen roligt och mysigt.
Har inte varit där sen dom köpte huset så det var verkligen kul att se! Och vad fint det var , väldigt stort och praktiskt men det kan ju behövas med en familj på två vuxna och tre goa pågar.
Vi blev bjudna på super god pasta med pastasås med lax i , till det en god sallad. Smakade fin fint!
Tack Kära Ulle för att vi fick komma och tack Helle för att jag fick följa med!

Nu har Linnea kommit hem från lägerskolan, nöjd och glad men trött. Det tar på krafterna med sådana äventyr. Tur det snart är lägg dags. Jag är glad att hon haft det så bra som hon hoppats.

Nu har vi ätigt middag och badat och grejat. Killarna ser på hockey på tv och Linnea är på rummet. Jag bara längtar efter att sätta mig i soffan och päsa för herre gud vad trött jag är. Jag pallar snart inte sådana här dagar utan vila. Känner mig nästan yr och konstig. Har haft massor med sammandragningar i dag, det är bra kroppen tränar så går det nog lätt när väl bebben ska ut eller vad tror ni?

I morgon ska lilla mamma och jag köra en sväng till ikea, måste ha några små grejer. Ska försöka få tag på en bh också....mindre kul!!

Annars blir det nog vila vila och vila i morgon!

Mailade förra veckan om barnvagnen, dom trodde den kom i slutet på denna vecka. I så fall blir det ytterliggare en tur till Lund för att hämta hem den. Det ser jag fram i mot! Vill ju ha den här och titta på och känna oc klämma. Gud vad knäpp jag är!!!

Nä nu orkar jag inte mer för i dag men vill avsluta med att tacka så hjärtligt för komentarerna Linda och Lotta! Man blir ju så glad så glad så glad så glad så glad....


Kommentarer
Lotta

God morgon tjockisen;)

Du måste ta det lite lugnt hörredu.. sammandragningarna kom säkert för att du var igång så mycket, men vi vill att prinsessan ska stanna där inne ett tag till:)Hoppas nu att vagnen kommer i slutet av veckan, eller hur.. sen kan hon komma precis när hon vill haha:D var nu rädd om dej hjärtat så hörs vi snart! puss och kram

2011-04-13 @ 07:42:24
URL: http://www.lottaloppan.blogspot.com
Linda

Hejsan!

Håller med Lotta :-) du måste ta det lugnt men roligt att Ni hade kul igår. Vill du höra med Linnea om hon har lust att följa med mig till jobbet på måndag? Jag jobbar 9-13 så det blir ju lagom!



Ha en bra dag!

Kramis

2011-04-13 @ 11:52:55
Malin

Tittade in på er hemsida för att titta lite på era fina vovvar och var då tvungen att titta in på din blogg och önska dig lycka till med bäbisen! Håller med dina vänner här ovan, glöm inte att vila!

Kram Malin, Cannolis kennel

2011-04-13 @ 12:11:59
URL: http://www.cannolisblogg.se
Lotta

Hej du! Nu är det väl endån dax att uppdat. här!!;) skrattade när jag såg din kommentar på min blogg.. trodde faktiskt att det var du som ringt och tippsat mina läkare här om ett och annat..;) kramar

2011-04-14 @ 14:34:54
URL: http://www.lottaloppan.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0