15 Augusti

15 augusti vilket innebär precis en vecka till skolan börjar för Linnea och Oliver. Själv tycker jag det är tråkigt. Var har sommarlovet tagit vägen? Likadant varje år, det går för fort. Man blir ledsen över allt man inte gjort som man velat. Tack och lov ser våra barn fram i mot att börja skolan igen.

Ja ni i går var vi ju på utställning i Ronneby brunnspark, en jätte fin utställningsplatts med vacker omgivning. Allt fungerade bra med packning , Effi , mm. Men i ringen va den väll mindre roligt för våran del.
Men så är det ju ibland.



När man är på utställning med en liten liten prinsessa på 3 månader ja då får man snällt ta hand om hennes behov i första hand, men det gör vi så gärna. Här var det mat dags.


Finaste goaste Albin i ringen!


Han blev 4:a med ck.....fast dommaren visade 3:a....konstigt det kan bli ibland.....


Vackraste Harriet på bordet!!


Harriet blev oplacerad!! Nu ska jag vara tyst.....

Stackars Lars kämpade på med sin onda arm, men det går knappast längre att han visar hund. Gör så ont. Vem vet jag får kanske göra det nästa gång. Bara ut och träna!

Grattis till er det gick bra för!

Vi träffade och pratade med lite trevliga människor i alla fall och det är ju alltid kul!
Måste säga att fast det inte gick bra var det mysigt med en liten utflyckt. Linnea är så duktig och till stor hjälp, tack gulligast Linnea du är en pärla!!

I går kväll var vi bjudna till Grevie, skulle fira Lars pappa. Han fyller år i dag, så hipp och hurra på födelsedagen JAN!! Hoppas din dag blir bra.
Vi blev bjudna på gott grillat mm. Tack snälla ni! Var väldigt päsigt att slippa laga mat just i går, man var ju rätt sleeeden efter dagen.

Nu har Lars varit hos sjukgymnasten men kommit hem igen. Alla barnen är vakna men myser i soffan. I dag ska Effi till BVC och bli vaccinerad , stackars pilluttan!
I eftermiddag är det hockey för Oliver, att han orkar den grabben.

Nu ska jag sätta fart på fläsket, bädda och greja. Måste handla, kylen ekar kan jag tala om.
Denna veckan åste det fixas och förberedas för Olivers födelsedag. Han fyller år på söndag men vi ska fira på lördag kväll är det tänkt.

Då tackar jag för just nu och tackar för alla roliga komentarer som fullständigt haglar in. Eller NOT!!


Kommentarer
Carina

Som det kan gå till i ringarna ibland, man slutar aldrig förvåna sig. Grattis till placering o ck i alla fall. Håller med om att tiden går fort,

ska själv börja jobba ikväll. Det var den semestern det. Kram till er alla

2011-08-15 @ 10:45:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0