Fika

Vaknade av åska och regn som tack och lov sluta ganska fort. Är så trött på dåligt väder! Man vill ju liksom ha fint väder även om jag inte hade någon utomhusaktivitet inplanerad. Planen för i dag var nämligen fika hos Alex kl tio. Det var en mysig fika, det bjöds på scones och gott pålägg. Alltid så fint fixat när man kommer till Alex. Fick även paket till Effi. Det var så fint inslaget att jag knappt ville öppna dom. Men innehållet var lika fint. Precis i Effis smak (eller är det min?)


Tack Kära Alex för i dag!!!

När jag kom hem fick jag sms från lilla Helle, hon undrade om jag bjöd på en kopp kaffe å det var ju självklart!! Hon är alltid välkommen här! Det är så roligt att träffas och prata barn och så, är ju typ bara två veckor till beräknad förlossningsdatum för Helle. Spännande!
Vi drack lite kaffe och åt lite kex. När Helle sen körde fick jag i väg till affären en sväng.

I dag blev det ungspannkaka , bacon, lingon och lite grädde till. Gott!
Nu har Lars kört på något föräldramöte på hockeyn. Linnea tar sig ett bad och Oliver ser på tv. Båda verkar lite trötta, tar nog på krafterna med skolan så här i början.

Effi peffi har just fått mat och somnade, hon vaknar nog snart igen kan jag tro. Men jag tänkte att kanske jag hinner skriva några rader här.

Tog några bilder i går och i dag på lill loppan, vill ni se?


 Linnea och Effi!



Nu ser jag fram i mot att Lars ska komma hem igen, då ska jag ta ett skönt bad. Är riktigt trött nu. Undras om det är något se värt på tv i kväll, får kolla upp det. Hade så gärna velat gå på bio men det är väldigt svårt att få till....

Å så till sist en liten liten tanke, jag kan ju se hur många som besöker denna bloggen om dagen. Är endå rätt många, konstigt att så himmla få kn komentera. Tycker faktiskt jag bjuder på mig och min familj och inte minst lägger tid på att skriva. Vore faktiskt ganska kull om ni som läser vill ge er till känna och inte bara smygläser....

Kanske har ni några frågor eller önskemål vad jag ska skriva om eller visa?

Tack och bock från mig



Kommentarer
Heléne

Nu fick jag allt dåligt samvete när du skrev det där om så få kommenterar.

Jag läser ofta din blogg, tycker du är duktig som orkar och hinner allt du tar dig för. Det är jobbigt med småbarn - de kräver ju 24-timmars passning, hoppas du snart får dina krafter tillbaka.

Kram till dig och din familj!

2011-08-24 @ 20:49:11
URL: http://mollyhelen.blogspot.com
Alex ballex

Men nu skriver ett av dina stora fan! Jag älskar din blogg och från mitt hjärta - som vän och svensklärare - skriver du helt makalösa texter! With love, Alex - din gamla fjällko

2011-08-24 @ 20:52:49
Annica

Jag kollar din blogg näst intill varje dag :) Jag bara älskar den!!!!!

Kram Annica

2011-08-25 @ 23:19:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0