Nu regnar det.....

Å vi som hade tänkt åka till Danmark, Linnea , Effi , Mormor och jag. Nja det blir nog inget med det.....
Men just i dag känns det inte som om det förvånar mig. Är det något jag vill och tycker är  kul eller sett fram i mot ja då brukar det skita sig på ett eller annat sätt....
Men vi hoppas det klarnar upp och att vi kan ge oss av.

I går hade jag tvätt , städ och hemma dag. Linnea gick även hon hemma och skrota. Lars var med Oliver i ishallen förutom några timmar mitt på dagen, då fick jag passa på att köra och handla.

På kvällen var Linnea och Mirre på bio, så kl tio över elva gick jag och la mig, typ första pausen på hela dagen....sen upp kvart över fyra för byte och mat. Sen in i sängen fem i fem till typ sex då jag små slummrat lite. Hade busiga vovvar som klippiliklapprade runt och Effi som snackade i sömnen. Ja ja pigg och gla kan man kanske få bli en annan dag!!!

Nu ska strax pågarna upp och i väg för en ny dag i ishallen. Hoppas Linnea gumman kan sova ut lite, nu när regnet ändå vräker ner!



Vem vet kanske vi hörs igen...


Kommentarer
Lotta

Godmorning!

Snyyygg bild på lilla fisen hahaha.. Ja, det är väl typiskt att det ska regna just när man väl ska hitta på något roligt, men jag läste på löpet igår att sommaren skulle komma tillbaka, så jag hoppas att ni hittar en annan dag! hoppas ni får en bra dag iaf:) kramar<3

2011-08-09 @ 10:18:24
URL: http://www.lottaloppan.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0