3:e Advent

Synd ni inte är här,en härlig syn är nämligen när Lars dansar med Effi.Å vad hon tycker om det,brukar skratta så hon kiknar.
Hon är så glad trotts den här sega förkylningen som gör att snytlasen åker fram i ett i ett och det är inte populärt.Men hon har ingen feber i alla fall,dessvärre har Oliver det 38,3 och är krasslig.Inte kul alls, han missade en match i dag och det var tungt.
Men för att det skulle hända något i alla fall körde vi in till Ängelholm och gick en runda på Julskyltningen. Där var inget speciellt men det hör ändå till på något vis tycker jag.
Hittade några små julklappar till några....så det var bra.

Innan i dag hittade jag Harriet på detta sättet.
Hon kan konsten att mysa den bruden! Tror hon tänkte att ja e man inte i Stockholm kan man lika bra slappa....ha ha.

Måste ju berätta att Linnea fick en gitar går, den är jätte fin och hon är så glad. Så vecka 2 börjar hon ta lektioner. Toppen tycker viett hockeyproffs och en artist!!


 Fina gumman!!

Jag fick pysslat till det lite med projektet jag skrev om i går , här är bilder.





Tycker dom här små granarna är så söta!

I går kväll hade vi besök av Linda,Magnus och Tjabo-nosen. Det blev ingen Nobelmiddag precis men gott ändå.Potatis och köttfärssoppa,vitlöksbröd och Dinkelbullar.Senare blev det Glögg , pepparkakor,ädelost och hemmbakade lussebullar.Vi hade en rolig kväll och vi tackar L&M för att ni kom!!
 Snuttan i går!

Tog några söta bilder på tuttiluttan här innan , vill ni se? Tänkte väll det!










Nu ska snart Effi har kvälls vällingen hon är nu nybadad och har pyamas på. Efter det blir det lite glögg mys här för att fira 3:e Advent!
Önskar er en fortsatt bra söndag och Grattis till er det gick fint för i Stockholm. Lilla Tuva var där och representerade vår kennel,blev ett vg i dag fast hon var tydligen långt i från ensam.

Tack och hej från mig!





Kommentarer
Linda

Tack ska Ni ha o soppan var supergod! Vi har oxå varit inne i Ä-Holm men vi råkade komma en timma tidigare innan julakyltningen så vi åkte upp till maxi m.m. Hoppas ni har en mysig kväll!

Kram

2011-12-11 @ 18:39:08
Christina (tandläkarens sambo)

Så fina dina granar blev. Ser så mysigt ut.

I Stockholm fanns 83 anmälda havanaiser. 54 kom.

Iaf hälften åkte ut med blått o gult. Tur vi inte var där. Då kan vi ju iaf intala oss att vi kunnat gå bra!! Ha en skön 3:e advent.

2011-12-11 @ 19:02:34
URL: http://flijus.blogspot.com
gullbritt

Fina bilder!

2011-12-12 @ 09:02:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0