Bitter F---A

Ja ni där tog jag i, men attans va jag känner mig sådan i dag.
Vi var ju bjudna på bröllop i dag och det hade jag sett fram i mot länge. Vore så mysigt. Men nu har Lars drabbats av feber ont i halsen mm. Inte konstigt med tanke på hur vi haft det här sista månaden, alltid någon sjuk.
Men är det inte för jäkla typiskt? Ibland känns det som om så fort vi ska göra något trevligt så  nog fan skiter det sig. Hade sett fram i mot att dela brudparets speciella dag och att få äta gott utan stress från barn och annat....

Blä blä blä så känns det nu!!!!!!!
Men jag kommer tänka så på dom och önskar dom en fantastisk dag och all lycka till!!! ♥

I morse gjorde Oliver sig klar för en dag i hockeyns tecken. Två matcher ska han spela i dag. Åker med en hockey kompis som han sen ska sova över hos. Hoppas det går bra och att han får en trevlig dag.

Linnea och Effi skulle ha varit hos farmor och farfar men det blir ju inget med det nu. Kan sätta pengar på att Linnea snart frågar om vi kan åka till stan, är ett par byxor på HM som hon sett och vill ha. Tja vi får väll se, själv känner jag för att krypa ner i sängen , dra ett varmt täcke över mig och bara SOVA. Så denna dagen tar slut.
Ni vet hur det är när kroppen känns tung som bly och tankarna är mörka. Å inte är det bara tankarna som är mörka för det är även ute. Det blåser och är bara så urrrrigt och tråkigt. Nä om det i alla fall kunde se till att bli vinter. Vit fin härlig snö som lyste upp och gav en en något mer december kännsla.

Nu avskutar jag med att skicka tusen tankar och kramar till brudparet! Och hoppas ni som läser får en bra dag å att ni är friska och krya , pigga och glada!



Kommentarer
Lotta

Men FY så tradigt!!!!! det är så typiskt.. aldrig händer något kul, men när det väl är dax, blir någon sjuk!! Hoppas ni får en bra lördag iallafall gumman<3 många pigga upp kramar från mej<3

2011-12-03 @ 11:14:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0