En önskan...

Ja ni en önskan föll nästan in i dag. Det började ämligen snöa, härliga stora fyffiga vita snö flingor. Men ack den glädje som vara , när dom dammp i backen va dom väck. Men faktiskt efter en stund började dom ligga kvar.
Tyvärr inte allt för länge men länge nog för mig att ta en bild.
 Så säg det ut för ett ögonblick men nu är det bara vått, grått och som vanligt.

I dag har Ezter och Tindra blivit trimmade, tog förmiddagen till det. Gött när det är gjort och säkert skönt för dom också. Kan inte riktigt säga att do blev fina eller jo Tindra är helt nerklippt och gud vad hon trivs med det. Fast nu önskar hon sig en sådandär Pippi tröja som är moderna nu. För pi vad kallt der blir utan päls...

När trimmet var klart körde Lars till vetrinären, där blev det vaccinering. Lars berättade att han träffat en dam som hade åsikter om hur han var med hundarna , dom var för stimmiga och glada. Dom skulle va mycket luuuuugnare. Skit på dig tanten, tror inte det. Har ni sett en slö fock eller sömngångare fara fram i ringen? NÄ tänkte väll det. Våra hundar är precis så glada och tokiga som vi vill ha dom, inga kuvade vovvar här inte.

I eftermiddag var grabbarna på hockey träning, själv fick jag besök av finasteHelle och lille Erik. Nu sov Erik hela tiden ute i vagnen IgEN så tyvärr inget gos med honom. Men gott snack med hans mamma i alla fall.
Å så fick jag hem mina ljuslycktor jag beställde när jag var på party. Vill ni se dom? Ok
 Dom lyser verkligen fint, just nu här på köksbordet. Å vad vore livet utan levande ljus? Nä inget för mig. Önska bara Ikea ville sponsra oss med ljus, har gått ca 700 på 3 veckor, herre gud hur gick det till.

Linnea hade tagit några söta bilder på lilla Effi, för den som är observant kan man se dom två små söta tänderna hon har.











Nu har kl blivit halv nio , men det känns mer som tio. Är trött nu , ska bli så skönt att baka ner rumpan i soffan och se på tv om en stund. Effi sover nu gott precis som sin pappa.  Effi i vagnen och Lars  på soffan, konstigt det kan bli. Stackars gubben har ju hostat halva natten.
Linnea ligger nu och gottar sig i ett bad vilket ju inte hellre låter helt olockande i mina öron. Men vi får se om jag orkar eller hamnar i soffan.

I morgon kommer mina kära päron hem från ett betydligt varmare ställe, då ska Ezter få åka hem. Det kommer hon nog uppskatta massor, hon är ju så tokigt glad för sin matte och husse och dom för henne(tur det).

I morgon blir det även en sväng till BVC med pluttan , 6 månaders kontroll av doktorn. Då får vi se vad den lilla undernärda damen kan väga, ha ha! Nä hon är precis som sin mamma och tycker det är bra att ha lite extra.....ha ha nja nu tycker jag ju inte riktigt så men va fan livet ska ju va gott och leva man vet ju aldrig hur länge man får vara med. Och jag tänker då inte sitta i himmlen och ångra att jag inte tryckte i  mig den lussebullen också.....ÅÅÅÅ vad jag ljuger!

Nu ska jag nog tacka för mig och önska er en trevlig kväll!



Kommentarer
Lotta

Både du och Effi är världens goaste tjejer och ni ska vara precis som ni är, så ät en lussebulle för mej oxå:) själv ska jag snart bege mej tillbaka till m-gatan och där bjuds det nog inte på sådana gotter, så mumsa på!!<3 Du är bäst Susse så du vet<3 kramar

2011-12-06 @ 13:35:12
Christina Flijus kennel

Självklart ser ju tandvårdspersonalen de små risgrynen, så fina! Håller med dig, vem vill komma in i hemmelriket med allt i behåll. Nä, glid in på en räkmacka o ropa tjohej!! Hur man ser ut - who cares!! Njut lussebullarna (med mandelmassa i).

2011-12-06 @ 23:20:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0