Jul!

God alla som läser min blogg!
Vi har haft en bra morgon här! Den började redan kl fem....

Tomten hade varit här i natt med julklappar , dom flesta var till Lars och mig från barnen. Så gulligt av dom. Jag blev jätte glad. Vi fick super fina muggar (röda med vita prickar på) kan liksom inte bli bättre! En liten skål i samma, Camilla Läckbergs nya bok, Jägarna 2 filmen, badkulor och fina servetter. Oliver hade även gjort så fina täckningar till oss, man blir ju så glad !!
Effi fick badanka och badgroda av Linnea och Oliver sen julaftonskläderna och en leksak å små rosetter och håband, gulligt!
Oliver och Linnea fick bara lite små krafs så här på morgonen så vi hoppas Jultomten kommer med bättre paket i kväll....

I eftermiddag åker vi till Linda och Magnus en liten sväng innan vi far till Lars föräldrar för att "fira" kvällen där. Blir inte så sent eftersom vi sen ska asa hem allt och få ordning på det , sen har vi ju vovvarna att tänka på och Effi gummis kommer nog vara trött. Hade varit så ljuvligt skönt om vi kunde firat här.

Innan när Effi skulle äta välle och sova satt vi på Tomtar och troll filmen, trodde det skulle bli familje mys men slutade med att jag satt där själv, ja å med en sovande Effi i knäet....
Snart blir det ett jula bad och sen packa i hop oss. Tyvärr har jag alltid lite ångest när vovvarna ska fira jul själva, e jag knäpp eller?

Nu hoppas jag bara barnen blir nöjda och glada , det enda som betyder något nu.

Jag tänker så på käraste Lotta och hoppas hon får en fin jul trotts allt tråkigt som väntar med operation och annat. Tusen Jul kramar och tankar till  dig mumsegumman!!

Ja ni God Jul på er då och hoppas ni i alla fall får fira en fin Jul!
Tack för era fina Julkort!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0