Lille Jul

God morgon!
Har ni full rulle så här inför Julen?
Själv har jag bestämmt mig för att nu får det vara bra! Lite mat som ska handlas i dag och några klappar som ska slås in bara.
Att bara hinna lite av det man tänkt är frustrerande men om man tänker så är ju julen snart över och livet fortsätter även om fönsterna inte blev putsade igen efter stormen, eller att allt julgodis som va planerat inte blev klart.
Nä nu får det va som det är!

I dag ska Oliver ha två kompisar här. Skönt han har att göra. Linnea ska nog bara vara hemma och pyssla, hon städade sitt rum så fint igår!Duktig tjej!

I kväll blir det mini Julbord sen blir det Bingolotto  , barnen ville det så så får det bli. Själv hade jag hellre sett en bra film. Vi kommer duka fram vårat julgodis och lite glögg i kväll så klart.

I morgon får vi se om Tomten varit här under natten och lagt någon paket under granen.....barnen brukar få något litet. Sen kommer det bli en lååååång väntan till vi ska till Grevie, barnen längtar ju så efter att få sina julklappar, hoppas nu dom blir nöjda och glada.

Själv tycker jag det kan bli lite strängt innan man kommit hem igen ochdom får upp och grejat med sina nya saker. Ni vet kanske hur det är....bilen full med klappar och barn som bara vill riva upp och greja med allt. Blir liksom jäkligt stressigt men men nu är det så.

Är det någon som vet hur man får hit lite snö? Jo då tanken på snökanon har slagit mig, fasen vad jag tycker det hade höjt julstämningen.  Men vädret kan man ju inte styra det hellre.

 Här är väll endå en som lyser upp i alla fall?!





Linnea tog en läcker bild i går , kolla!


Ja ni nu vaknade Linnea och vi ska strax köra och handla lite mat.

Ha nu en bra dag!



Kommentarer
Lotta

Godmorgon lilla skrutt<3 Vi önskar er detsamma gumman och håll ut, snart är julstressen över:-)

Love you<3 puss och kram

2011-12-23 @ 09:22:35
Anna

Jaa visst lyser hon upp. Ska bli kul att träffa er imorgon =) Ha en mysig kväll och se till och vinn något fint på Bingolotto =D Kram

2011-12-23 @ 10:06:02
Angelica

En riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR önskar Angelica, Magnus & hundarna på Westdreams Kennel! Ps, har ni laggt ner kennelsidan? Den verkade inte fungera ...

2011-12-23 @ 12:14:42
Linnea

Du är världens bästa MAMMA man kan ha <3 !!



Puss & Kram



Ps:Lööv u !

2011-12-23 @ 18:13:29
URL: http://linneasverld.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0