Bild blogg

Hallå hallå!
Då var det Söndag och min Pappas födelsedag. Hurra Hurra och Grattis Pappa!!
Vi firade honom i Fredags hemma hos Mamma & Pappa. Det blev 4 rätters middag och var jätte trevligt!
Lite bilder blev det! Fast mest på Effi, konstigt....
 Hemma hos Mamma & Pappa
 Lekstugan




Tog även dessa bilder på lilla hjärtat!
 Här ligger hon i vagnen o tittar o pratar med mormor!


Linnea träffar Effi igen efter Tysklandsresan, hon hade så klart längtat efter henne!
Pappa Lars och Effi!

I går var vi åter utan tv, internet och telefon.....grrrrr. Vi blev nästan galna men nu var det inte här det var fel. Det hade hänt en olycka med en rattfull idiot som kört ner telefonledningen en liten bit härifrån. Nu hoppas vi telia är snabba i morgon och lagar det. Vi är liten smula trötta på att va utan tv mm.

I går kväll blev vi bjudna till Linda , Magnus och Tjabo. Jätte trevligt och tur, inte kul att inte ha något att göra och dessutom inte kunna kolla på tv.. Men kvällen blev kanon, tyvärr hade vi missat fylla på blöjor i skötväskan och fick åka hem lite tidigare än vi velat(skönt kanske dom tyckte , ha ha) 
Tack snälla ni för dom riktigt smarriga burgarna med tillbehör vissa åt ju två och andra fem....Glassen och bären va inte fy skam hellre! Tack Tack! Å är ni sugna på Paj i kväll så bara hör av er lite i tid så är ni såååå varmt välkommna! Tyvärr har vi inget rosevin hemma.
Här är lite bilder från kvällen!


 Tant Linda och Effi

 Grabbarna sköter grillen!

 Fina Linnea!

 Pluttiluttan!

Kan berätta att i natt har vi sovigt i vårat sovrum för första gången. Blir nog bra när rullgardinen kommer upp och flugjävlarna dör!!!
Nä nu måste jag ta hand om liten Effi som är trött på att greja själv. Lars är ute och klipper gräset innan regnet kommer, han fick låna grannens klippare eftersom vår är kass. Ja det är ju vår tur, alltid något som är sönder.
Vad dagen bjuder på vet jag inte, vi får väll se!
Ha en bra dag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0