BVC

Som ni kanske förstår utav rubriken är det i dag tid för Effi att åka till BVC, ska bli spännande att väga och mäta henne. Jag tycker hon har växt massor. Stora tjejen nu. Hon har nu storlek 62 och ibland även 68. Det är ruskigt sorgligt att många av hennes kläder inte passar längre.
Hon har blivit så himla stadig i nacken också. Hon utvecklas fint och är nog helt "normal".


Nu tycker jag helt klart tiden ska stanna lite, inte behöver hon väll växa så fasligt fort? Mitt lilla härta!

I går fick Lars lagt en del sten och det är nästan helt klart. Själv gosade jag med Effi och var här inne och pysslade. Inga stordåd gjorda precis, fixa tvätten och plockade.

I går kväll tittade vi på tv, man är ju inte bortskämd med det sista tiden. Tittade på Johan Falk filmen som gick, åååå jag tycker dom är bra!!

I dag gick Lars upp med Effi, hon sov till tio i sex, dktiga lilla gumman. Kl sju ringde klockan å jag fick snällt stiga upp. Typiskt när man sover så gott. Men målar mannen skulle komma. Å då gäller det ju att va uppe och klädd. Så i dag tror jag han blir färdig i alla fall. Nu hoppas vi eletrikern kommer snart och sen att det blir kaklat i badrummet så vi blir färdig någon gång.
Faktiskt en aning jobbigt med folk i huset hela tiden. Men bra och fint blir det ju.

Nu har Lars kört för att hämta sten och lite så. Han är så duktig! Effi har börjat kalla lite på mig så jag får väll försöka avsluta detta. För snart vill hon nog ha mamma mys.

Vad som händer mer än BVC för min och Effis del det vet jag inte ännu. Men vi hoppas få gjort något.
Ha en bra dag!



Kommentarer
Lotta

Hej hjärtat!

Jag håller med.. tiden måste stanna nu! Det var inte längesen hon föddes, denna ljuvliga lilla unge och tiden bara flyger iväg.. längtar tills vi ses, så jag kan snuffa på den sötaste ungen i världen:) hoppas ni får en bra dag! många kramar

2011-07-26 @ 10:36:28
URL: http://www.lottaloppan.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0