Längtar!!

Nu längtar jag efter att få hem Linnea & Oliver! Har tänkt så på dom, deras semester blev ju inte riktigt lika rolig som det var tänkt.
Det gör verkligen ont i mig att det skulle bli så här. Kunde inte den jäkla blindtarmen vänta med att spöka?

Pratade med Linnea i går kväll, hon är ju lite bättre men hördes långt i från pigg. Stackars gumman!
Hon hade varit uppe och gått , ätigt lite och så har hon sin telefon som hon kan kolla FB med och lite annat, hon är jätte glad för alla fina komentarer. Tack alla ni som skriver till henne. Tror det betyder mer än vad man tror. Så snälla skriv på!!!!

Morfar och Oliver hade varit där i går, dom firade Mormors 65 års dag där på sjukhuset. Hon hade fått paket och dom fick göra det bästa av situationen. Grattis käraste mamma i efterskott!!!!

Linnea skrev på FB till mig i går att hon ev fick åka hem i dag ,vi får väll se och höra vad dom säger.

I går lämnade Lars Effi hos sina föräldrar. Vi passade på att rensa och sortera massor med lådor som inte blivit fixade när vi flyttade hit. Det blev två stora släp fulla till tippen. Känndes gött att få det gjort!
Efter det körde vi en sväng till stan sen ut till Tant grön och köpte lite ost. Sen hem till grevie och hämta Effi. Allt hade gått bra, hon hade sovit den mesta av tiden. Tack för hjälpen.

Denna vecka har varit jobbig, inte alls som vi tänkt oss. Svårt att njuta av lite barnledigt när det blev så här. Har ju så klart varit ledsen och orolig. Men det är ju mest synd om Linnea så klart!!!

I dag ska vi försöka göra det sista på Att göra listan som vi gjort. Skönt att få lite ordning och klart!

Just nu sover Alla utom jag,i natt var Effi och jag uppe redan kl ett och sen kl fem. Nu har hon ätigt och gosat, sover nu en stund till. Hoppas Lars kan få sova ut lite, han kan nog behöva det!!

Nä ni jag har nog inte mycket mer att säga just nu. Men som sagt tack till er som komenterar!


Kommentarer
Ewa Angsmo

Hej vänner!

Förstår att det är mycket just nu!!!! Så duktig hon varit Linnea! Hoppas att ni snart har storasyster hemma igen! Trevlig helg! Bamsekramar<3<3<3

2011-07-29 @ 09:27:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0