Söndag morgon!

Då är kl strax sex på morgonen. Effi och jag gick upp halv fem. Nu har hon ätigt och grejat, somnade precis. Får väll se om hon tar en lur eller vaknar strax igen.
I går skrev jag ju om hur vi väntade , väntade på besked om Linnea fick åka hem. Men ack nej det fick hon inte. Sänkan hade gått ner lite men inte så mycket om dom vill.
Stackars Linnea hon blir så ledsen, hon längtar hem massor nu.
I går var Oliver och morfar där, morfar och mormor hade gått ut en sväng. Så Linnea och Oliver var själva och tittade på film och myste.
Skönt för mormor att komma utanför sjukhusdörrarna en runda, man vet ju hur jobbigt det är att vara på sådana ställe.

Nu hoppas vi att Linnea blir utskriven i dag. Tyvärr får vi väll vänta på besked då ronden förmodligen inte kommer förren sent i dag också.
När jag pratade med Oliver i går sa han att han också längtade hem mycket nu, å vad det ska bli skönt när vi får hem dom igen.

Linnea tycker maten är bläää , ni vet det är färdiga rätter man värmer bara. Jag frågade vad hon vill ha för middag när hon kommer hem, jo Grillat ville hon ha. Så självfallet kommer det bli det den dagen.

I går fick Lars lagt den sista stenen, det var runt våra träd och lite så. Sen blev häckarna klippta, gräset på innergåården klippt och lite sådant. Han är duktig.
Själv tog jag hand om Effi och tvättade lite, dammsugade mm.
Jag börjar bli riktigt sugen på att göra något roligt men det får bli ett annat århundrade.....

I dag får vi se vad vi hinner och får gjort. Borde ta och bada hundarna och trimma till dom. Vi får väll se. Sen skulle jag behöva komma i väg och fixa lite till dopet.
Men jag känner också att jag nog behöver sova lite också. Natten som gick har jag knappast sovigt något. Varit kokande varm och vimmsat runt i sängen bara. Hatar sådana nätter!!!

Nä nu får vi vänta och hoppas på ett positivt besked vad det gäller Linnea, hela min kropp och mitt hjärta skriker efter att få hem dom nu!!!
Till sist tack för stavhjälpen!

Ha en bra dag!  


Kommentarer
Linda

Häääääääärligt att Linnealoppan kommer hem idag! Vi e många som varit oroliga o tyckt synd om henne men nu äntligen är hon frisk!!

Tack för den härliga bilden på Effi o hennes Goa smile, man blir så glad när hon dyker upp på mobilen :-)

Hoppas vi snart ses o ge barnen en Bamsekram från oss båda!

Kram

2011-07-31 @ 14:39:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0