13 Juni

Kanske kanske jag får en stund här vid datorn nu, håll tummarna!
Lilla Effi hjärtat tar nästan all min tid just nu och när inte hon tar den jag då är det ju allt annat som måste göras, diska och koka nappflaskor typ 100 ggr per dag , damma , dammsuga , tväta , vika tvätt , plocka efter dom större barnen, hämta och lämna mm mm. Listan kan göras låååång och just nu hinner jag inget utöver det vanliga känns det som.
Önskar jag fick sitta ute och njuta lite av det fina vädret men ack nej. Min platts just nu är här inne.....

Vet knappt när jag drack varmt kaffe sist, jo det va ju i lördags när vi var på 20 års kalas i Halmstad. Då passade ju snälla Tant Linda Effi. Tyvärr var kaffet skit äckligt, ha ha, sorry att jag säger det. Men jag måste ju va ärlig. Maten och jordgubbarna var jätte gott i alla fall. Och kul att träffa lite folk trotts mitt deppiga och usla humör.
Är så tråkigt när man inte har några kläder, håret är grått och oklippt och blek och jäklig som en dööö. Blääää!!
Jag har mått pecka en tid nu, är mest ledsen och deppig trotts jag är lycklig över Effi hjärtat , Linnea och Oliver och Lars så klart. Men jag tror jag fått en tillfällig depprition och känner mig helt osocial men samtidigt vill jag träffa folk och ha mysigt. Tja det är liksom krig i hjärnan, vill och inte vill.
Ena sekunden känner jag mig lite glad men nästa gråter jag. Tror på något vis att det är lite mycket för mig nu, känner stress över bygget som tar mycket av Lars tid. Stress över Linnea och Oliver som just nu är som hund och katt. Stress över att jag vill att dom ska få en bra sommar men samtidigt hinner jag inte med dom som jag vill. Ibland känns det som jag inte hinner prata med dom mer än när man skäller för att dom bråkar eller inte tar undan sina saker mm...
Blä just nu är jag nog värdens sämsta mamma , vän och sambo... Tja just nu och just nu, har ju varit det i ganska många månader...

Jag vill så mycket men som sagt min hjärna krigar med sig själv.
Vill ha ordning och fint , vill träffa folk , vill hinna med så mycket men orkar och får liksom inte till det.
Nä någon bullbakande duktig mamma blir jag nog inte, får väll va nöjd så länge dom grundläggande behoven och sakerna blir skötta.

Fast det är ju knappt, just nu luktar jag bara bebbe kräk eftersom jag inte fick badat i går... hoppas det blir i dag. Å herre gud jag är precis sådan som jag inte tänkt va.

Ibland när jag är på vill humör då vill jag åka till stan och gå med vagnen men samtidigt är jag skit rädd att Effi ska skrika... jag vill träffa mina vänner  Jonna och Claudia som fått bebbar, jag vill åka till Torekov och äta glass med familjen men pengarna tryter.... ååååå jag blir galen!!!!!!!!!
Ja ni hör själva vilket kaos det är i denna hjärnan!!!

Ja ja, i går blev Effi en månad. Stora tjejen nu. Två dagar i rad har jag fått ett smajl av Effi när jag pratat med henne. Så underbart! Det värmer verkligen upp detta hjärtat!!!
Jag har en del bilder jag tänkt lägga ut men det får bli senare. Nu måste jag  sluta och gå till lill stumpan som kallar. Men till sist en bild på hjärtat!
Å ni älska mig som mest när jag förtjänar det som minst!!!!



Ps: Lider även av ständig ångest över 4 goa fina vovvar som jag känner inte får tillräckligt med tid. Stackars dom, men än så länge blir dom glada när dom ser mig, ha ha.
Här en bild på ännu ett av mina hjärtan!!
 Harriet!


Kommentarer
Linda

Usch vad jag blir ledsen av att du är ledsen vännen! Försök släpp alla "krav" utifrån. Det spelar ingen roll om du bakar bullar o har nystädat varje dag, det behövs inte för det viktigaste är familjen. Du har en underbar familj <3

Jag vet att det e lätt att säga att man ska släppa alla krav man vill så mycket men man klarar inte av det och man behöver inte klara av det heller. sitter själv just nu o blir arg o deppig för att jag e 95 idag o kan inte göra allt det jag tänkt mig. man får vara glad för det man har!

Önskar jag kunde hjälpa dig med något!

Styrkekramar från tanten :-)

2011-06-13 @ 10:43:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0