Morgon

God morgon god morgon!
Steg upp ur sängen nu halv sex, natten har varit som vanligt orolig! I natt har det inte bara gjort ont som det brukar utan jag har vaknat av att jag kännt att det varit nära att få kramp i benet. Inget roligt alls men jag minns att det va så   när jag väntade Linnea och Oliver också.
Nu har jag i alla fall haft ute vovvarna och fått min första kopp kaffe, tittat runt lite på datorn och nu bestämmt mig för att skriva några morgon rader här.

I går eftermiddag gick Lars och jag ut i trimmet med Tindra och gjorde något vi funderat på länge. Nämligen klippte hela henne med maskinen. Hon har ända sedan hon hade sin valpkull haft en väldigt jobbig päls, massor utav päls som bara tovat i hop. Men nu är hon helt utan päls och ser ut att trivas med det , vi hoppas pälsen kommer bli bättre nu när den växer ut igen men vi får se kanske blir det sju resor värre.

Så här ser hon ut nu!
Men mamma hur ser du ut? Undrar Ezter.

Ja inte som en cocker men hon är ju så fin ändå och slipper tover!

Eftersom det var Onsdag i går hade Linnea Friskis och Svettis, Lars följde med henne dit. Det brukar vara mormor men hon kunde ju inte nu. Roligt att Linnea tycker det är kul att gå dit då idrott inte är hennes bästa annars.
Undertiden Lars och Linnea var i väg förberedde jag maten , dukade och tände ljus. Det kändes varmt och mysigt med tanke på hur det blåste ute, ja det blåser fortfarande. Det är mitt värsta väder , tvi tycker inte om det alls!!!

Vi åt när Lars och Linnea kom hem sen blev det soff läge fram till sängen kallade kl elva.

Jag berättade ju i går att jag köpt en burk, nu ska ni få se den.

Jag tycker den är söt!

Nu får jag kanske baka något gott som jag kan fylla den med, får se om lusten faller på i dag.

Oliver ska vara hemma i dag också från skolan, han är så himla förkyld. Linnea ska så klart till skolan som vanligt.
Lars ska på en sväng med sina föräldrar. Så det blir bara Oliver och jag hemma i förmiddag.  Själv har jag helt blankt i min kalender för dagen.

Nu ska jag snart sluta babbla men vill visa ett skötbord från Ikea som jag skulle vilja köpa, såg i en annan blogg en tjej som köpt ett sådant. Hon ¨målade det , satte lite fina korgar undertill som förvaring till blöjor och annat. Jag tänkte göra så och ev sätta någon krok på sidan så kan det säkert duga fin.

Nä nu vaknade Lars och kom ner, då vill han nog gärna komma till datorn lite så jag får sluta nu!
Tjing så länge!


Kommentarer
Linda

Goförmiddag!

Oh lilla Tindris! Måste kännas skönt att fått det gjort, Tjabo nästa?:-)

Vilken söt burk du köpt! Säg till när den är fylld med godsaker:-)

Nu ska jag iväg o jobba lite, hoppas du får en härlig dag!

Kram

Linda

2011-03-17 @ 11:22:16
Malin & Prinsessan

Men tack så mycket :)



Hoppas du har en bra dag idag!

Kram

2011-03-17 @ 11:35:49
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Emha

Hej hej! Tack så mycket, ja nu är det inte alls långt kvar för min del. Första barnet också så blir väldigt spännande :-)

Barnvagnen beställde vi ifrån Swekidz, leverans var ca. 4-6 veckor men det tog nog närmare sju hela veckor tyvärr. Men den verkar vara toppenbra iaf! Får väl se hur det blir på "riktigt" sen när man går utanför huset med den ;-) Men vi är helnöjda än så länge.



Måste bara säga att det var en himla söt burk du köpt, gillar cupcakes mönster :-)

2011-03-18 @ 08:31:33
URL: http://onlyemha.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0